Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
5.8.09 23:20

Raianne , o Katie Holmes jsem to taky četla :roll: Teda, já jsem nadávala jak špaček, když do mě pumpovali oxytocin, ale to stejně vždycky schytal manžel :oops: No a ve finále je člověk rád, že dává všechno do tlačení a zbytečně se nevyčerpává nějakým křikem :wink:

iviqv a to přestavujete domek? My máme domek cca 35 let starý, před 5 lety jsme opravovali jedno patro, no a teď se chystáme zabydlet to druhé :wink: Už jsme taky přemýšleli, že bysme tenhle domek prodali a začali stavět znova, ale vyšlo by nás to asi o milion dráž :roll: Ale bydlíme v dobrým místě, skoro vesnice :wink: , tak nás odtud nic nežene…

Kubino , závidím výsledky příští středu, já se budu klepat do 17.8., protože do toho vlezla dovolená mého gynekologa :roll:

Tak se, holky, mějte a my jdeme zalehnout, jsem poslední dny nějaká vyplivnutá :( Dobrou noc,M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.8.09 12:20

Ahoj ta kvýsledky tripple jsou OK a riziko nízk ale našli mi leukocyty v moči a to prej m iřeknou až v poradně, tam jdu ale až za 14dní tak jsme z toho nesvá. měla to z vás některá v těhu??Jsem zvědavá z čeho to mám 8O
Jinak všechny zdravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.8.09 12:41

Ahoj holky,

koukám, že nás tu je vážně hodně kdo přestavuje a upravuje svá hnízdečka…!

My máme teprve hotový krov… No jsem zvědavá jestli dostavíme než se mimi narodí… Představa že bych stěhovala ještě byt, do toho starosti s domečkem a do toho mimi… A ještě svátky :roll: :)

Jinak gratuluji ke kontrolám!!! A přeji hodně štěstí k dobrým výsledkům!!!

Holky myslím že cítím pohyby… teda moc nevím jestli to jsou pohyby… Je to takové zvláštní - neznámé, proto si myslím že to je ten náš poklad :srdce:

Tak hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.8.09 12:52

My taky kopeme ale cítím to jen večer kdy ležím, přes den nemám čas to vnímat.
jo a kdybyste některá rozuměla těm leukocytům tak něco pisněte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
6.8.09 13:19

Fragol… tá naše ruina má přes 60 let. Ale hlavně že je naše ( teda skoro, nebýt hypošky :D)

Holky, mně pár krát mrňous kopnul ale teď už asi 4 dny nic a do toho mně pobolívá bříško. Už zase plaším a nemůžu se dočkat pondělka. Myslíte, že si můžu říct o ult. zda je mimís v pořádku?

Dnes byla na kontrole sousedka a krev na ty tripl, ale bez utl. ji budou brát až po 16t. My co si to platíme maáme vlastně navíc ty ultrazvuky?

Lucilko… gratuluji k OK výsledkům.
A všem ke kopancům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.8.09 13:33

Mně dělají UTZ v každé poradně ale nic navíc neplatím.
Jsme vypalš.ená z těch leukocytů asi zajdu k praktické dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.8.09 13:53

Ahoj,

všem gratuluju ke KO a k dobrým výsledkům TT a k pohybům:srdce: S pohybama se přidávám taky, ale zase už mi v pondělí večer začlo tvrdnout bříško, tak jsem z toho byla taková mírně vyděšená:(

Lucilko , zvýšené leukocyty můžou být v těhu fiziologické (tím myslím nízkou hodnotu), předpokládám, že kdyby jich bylo v moči hodně, asi tě nenechají jen tak 14 dnů běhat :wink: Ale pro tvůj klid, zajdi k praktické MUDr. Ale věřím, že to bude v pohodě :wink:

Mějte se krásně a já jdu něco dělat, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.8.09 14:45

Mám prej hodnotu 3 tak to je možná málo. Něco jsem přečetla tak uvidím no, já jsem plašan :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
6.8.09 15:36

Lucil… se zeptám večer mamky, jestli neví.. dělá laborantku. Tak pak písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
6.8.09 15:43

Fragolko a proč do tebe pumpovali oxytocin? K čemu je to dobré?? To víš, první těhu, tak prdlajs vím.
Dneska se mi o pohybech zdálo, že mimi kopalo a že mi to bylo hrozně nepříjemné. Takže z toho mám noční můry :cry: , to tedy brzo, když jsem ho ještě ani neucítila 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.8.09 15:49

Kubino , ten oxytocin byl kvůli tomu, že mi praskla voda a neměla jsem žádné kontrakce :( Tak se chvíli čekalo, jestli se porod nerozjede, ale nic se nedělo, tak se šlo na infúze…
A z pohybů nemusíš mít noční můry, i když, já mám teď taky dost šílený sny :roll: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
6.8.09 16:29

zdravim ,
tak my jsme první část bydlení dodělali těsně než se Filípek narodil, druhou jsme dodělali nedávno.Jsem fakt ráda že to máme za sebou.
Gratuluju ke kopanečkům
Holky teď se Filípek začal sám od sebe zajímat o miminko.Nevim jak dalece tomu může rozumět, ale ví že je schovaný u maminky v bříšku, a pořád mi břicho hladí, pusinkuje a s mimískem si povídá.Je to sranda.večer mu povídá - miminko my jdeme spinkat apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.8.09 19:30

Jé KOSATKO, to je sladký, to musí být super jak se těší na mimíska.

Mě s e setra narodila, když mi byly tři,a ten den, jak jsi přinesli z porodnice si pamatuju uplně přesně, i když jsem byla malej prcek. Pka bych ji nejradši někdy vrátila, ale sourozenci se prostě cení:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
6.8.09 20:47

holkky já měla minule už kojící sen :P . A teda dost živej :D
no hormony jsou hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.8.09 21:03

U nás dnes byla kamarádka co kojí ještě-máme stejně staré děti a Honzík pořád čučel a pak ji do toho prsa dloubal at jako Alenka už nepapaá a jde si hrát :oops: :lol:
Já v noci taky kojím a rodím a tak.
Dnes se namažu, jsem doma jen s Honzíkem-můj jel s bráchou na fotbal a už se mi chce spát tak zalehnu.
Dobrou noc a přeju pěkné sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital