Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
11.8.09 12:31

Ahoj maminy,

Mausko , gratuluju k pohybům, to máto od miminka skoro jako svatební dar :wink:

Jinak všem gratluju ke KO :)

Holky, včera nám bylo večer dost ouzko :( Miška měl přes 39st., no, už celkem síla, pak už měl i malinko křeče :roll:, i když jsme pravidelně dávali čípky na teplotu. Jíst nechtěl, ale naštěstí jsme do něj dostali půlku diazepamu a byl klid. Teda, už jsem nás viděla, jak jedeme na pohotovost… Ráno jsme byli u MUDr., nic na něm není, nekašle, nesmrká, prostě relativně zdravý a veselý dítě. Tak jsme byli ještě na krvi, tak má jen malinko míň leukocytů a prý by to mohlo být něco virového :roll: Tak a teď se budu klepat, že začnou ostatní… za týden jdeme na znovu na krev a ještě bychom měli splašit moč, což je celkem oříšek :wink:

Pardon, že je to delší, ale už jsem od neděle fakt na mrtvici :( Mějte se krásně, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
11.8.09 12:33

Fragolko nemocné děti to je neštěstí, kdyby člověk věděl jak jim pomoci.
To chytání močí je děsné že :roll: My máme ty ptytlíky a s těma to docela jde.
Přejem brzké uzdravení a nešíření bacilů dál po rodině :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.8.09 12:45

Lucilko , dík. Pytlík jsme nafasovali u MUDr., měl úplně suchou plínu a jeli jsme na odběr krve + jsme čekali půl hoďky na výsledek. Pak jsme se vraceli zpět k MUDr. a jeli domů, za dvě hodiny se prostě nevyčůral, asi má, potvůrka malá, psychický blok z toho igelitu :lol: Tak mu pytlík lupnu k ránu, třeba se vyčůrá… Nočník u nás zatím ještě nehrozí :oops: , Míša na něm klidně posedí, ale to je všechno :roll:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
11.8.09 14:32

Ahoj holky,

Fragi moc držím pěsti at to s malým zvládneš a hlavně at je vše v pořádku!!! Jojo dětičky, žádná sranda, když jsou nemocný, vid?

Tak holky taky už mám nahoře 2kg… :lol: Tak konečně malinko začínám růst :wink:

Pohyby začínají být silnější a častější… Je to úžasné! A příští týden utz, tak snad už uvidíme kdo nám v bříšku roste :D

Kosat , tak co už víš co čekáte?

Holky dotaz, přijde mi že mám mimíska docela nízko… Nevím tedy přesně kde má být, ale myslela jsem že je spíš pod pupíkem, tak já jen jestli je vše ok… nic nebolí…

Tak zatím a gratuluji ke KO a přeji ostatním úspěšné KO a utz!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
11.8.09 15:06

Ahoj holky,

Fragolko doufám, že se Míša brzy uzdraví. Držím pěsti a hlavně ať to nechytnou ostatní dětičky.

Iviqv - ten vlak to musí být super. Slyšela jsem o tom, že jezdí do Chorvatska a moc se mi to líbilo. Třeba to jednou s dětmi taky zkusíme :lol:

Já jsem se dnes pustila do vyklízení pokojíčku :oops: Jak jsme se stěhovali, tak jsme z něj udělali skladiště krabic a postupně je rozebírali a vybalovali, jenže pak tu zbyly takové „krámy“, tak jsem se rozhodla, že to dnes zlikviduju. Zítra jdu na tu plodovku, tak jsem tu manželovi nachystala, co je do sklepa, co do kontejneru, aby se nááááhodou nenudil, když já pak budu odpoledne ležet :lol: Určitě bude šťastnej :potlesk:

Holky, ať vám dobře dopadnou kontroly. Já se těším, že mi zítra aspoň při té plodovce ukážou mimčo :oops: Už začínám cítit pohyby, je to fakt super, i když zatím to je jen takové jemné pošťuchování. I když v sobotu jsme byli v kině a to ho pěkně „rozdivočilo“ :D

Zatím pa a mějte se fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.8.09 15:44

Ahoj holky, opět, po delší odmlce, nakukuju.

PajaF: ať ten odběr zítra dobře dopadne, lež ani se nehni a pak hoooodně odpočívej.

Marti: držím palečky, ať je Míša brzy bez nemoci a ostatní děti ať to nechytnou.

Napolly: gratuluju k chlapečkovi!!! A co ty Kosatko? Jak dopadlo dnešní UZ?

My jsme byli v pátek s miminkem na FECHO, všechno je v pořádku a asi čekáme chlapečka :D Příští středu nás čeká ještě velké sono ve 21tt., tak snad nám to ještě jednou potvrdí i gyndr. Manža je z toho celý vykulený. Byl přesvědčený, že udělal holčičku. Dvakrát mu jeho přesvědčení opravdu vyšlo, takže machroval machroval.. až domachroval. :lol:

U nás byla před chvíli pěkná průtrž, nestihla jsem ani pozavírat všechna okna, takže jsem pak musela odstraňovat potopu, ale děti přiložily ruku k dílu, takže co bych měla jinak za 5 min., jsme dělali půl hodiny.

Mějte krásný zbytek dne.
P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.8.09 15:53

Holky, moc díky za držení čehokoli :) Snad bude líp, dneska jsem naměřila nejvyšší teplotu 37st. :) , tak snad máme nejhorší za sebou. Doufám, že večer zase nebude nějaká pohroma :roll: Pořád tajně doufám, že by to mohlo být od zubů, protože Miškovi rostou stoličky, ale to by zase neměl málo těch leukocytů. Jsem z toho jelen :(

Jo, náš Dávča dneska hlásil, že má v bříšku Julču a že mu tam Julča roste 8O Tak jsem koukala, co vymýšlí a ona mu tam prý roste Julča, ale ne holčička, ale míchačka z Bořka Stavitel :lol: Tak doufám, že nečeká Julču i ode mne. Míchačku bych teda rodit nechtěla :D

Alky , no nemocný děti jsou moje černá můra, ale nejhorší jsou děti s vysokou teplotou a člověk neví, z čeho to vlastně je :roll:
Jo a děloha je teď opravdu ještě pod pupkem, až tak od 20.tt se začne prcek roztahovat nad pupík :wink:

Pajo , zítra držím, co se dá, ať to všechno dobře dopadne :) a gratuluju k pohybům. Jé, my máme krámů plný sklep a zahradu, teď po tom zateplování to tam vypadá šíleně :roll: Vidím to tak na buldozer :wink:

Pavli , gratuluju ke KO a k eventuelnímu chlapečkovi :wink: Jo, jo, manžel taky machroval u Ondry, že budeme mít holku a ve 20.tt mu spadla čelist :lol:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
11.8.09 20:12

fragolo tak julča mě absolutně dostala.Víc jsem zatím nestihla dočíst.
Tu dnešní kontrolu jsme si udělali jako celodenní výlet do Budějovic.
Filípka jsme měli u babičky tak jsme si to užili.
Jinak ultrazvuk dopadl dobře, vše je v pořádku a čekáme HOLČIČKU
Tak budeme mít páreček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.8.09 20:40

Kosatko , tak veliká gratulace k holčičce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
11.8.09 21:08

Kosatko velká gratulace k holčice :srdce: . Až budeš vědět jméno, tak nám ho písni.

Fragolko , tak snad máte s teplotama to nejhorší za sebou a bude jenom líp. Musí to být hrozné obavy a starost, když člověk nemůže malinkatýmu pomoct a vlastně se neví, z čeho teploty jsou.

Já si jdu zítra pro výsledky z triple testů a na KO, tak snad dostanu dobré zprávy.
Mějte se fajn, pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.8.09 14:34

Kosat , moc moc gratuluji, nevím co jste si tedy přáli, ale určo musíš mít radost.. Páreček je super!!!

Fragol , díky za info… Právě se mi to pod pupkem začíná nějak nafukovat a mám to tam takové tvrdší, ale to je asi tím že čekám miminko :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.8.09 15:58

Ahojjky holky

kosatko.. jojo je to báječné to pusinkování. A gratulace k párečku. no my si ještě měsíc počkáme

Fragol… tak ta julča je super :D

Pájo… jojo, jezdí také do Chorvatska. Akurát nesmí být moc veliké auti. Tak mi jezdíme naší 20letou babičkou. A co plodovka?

Nám právě odjel tatka do Vídně. Vráti se až v pátek. Beton je dodělán a zítra se pustím do škrabání omítek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.8.09 16:30

Ahoj maminy,

jo jo, náš Davča je expert :lol: Dneska si cpal plastelínu do uší :roll: Fakt netuším, kam na to chodí…
Jinak jsem to včera zakřikla, večer měl zase Miška přes 39, tak už nevím, co s ním… Moč má v pořádku, příští týden jdeme znova na krev, tak už se z toho snad vyhrabeme… Ataky už bych se aspoň potřebovala trochu vyspat :(

Pajo snad byl odběr PV v pohodě :)

Kubino , ať má MUDr. na KO jen a jen dobré zprávy :)

Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.8.09 16:45

Fragy ach jo.. chudáček malý… takhle měla teploty Anděla ke stoličkám. Naštěstí bez krečů. Střídali jsme čípek a nurofen sirup cca 3 hodky.

Anděla si takle jednou nacpala do nosa žvýkačku. A za mnou přišla ze slovy… maminko já chovala výkačku,, a vytáhla si ji z nosíku. opravdu nevím kde na to chodí 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
12.8.09 17:39

Ahoj holky,
tak výsledky triple testů dopadly dobře :lol: , tak jsem byla šťastná jako blecha.
Pajo, doufám, že je vše v pořádku! Asi ležíš a odpočíváš, tak dej pak o sobě vědět, jak to probíhalo atd.

Ten doktor ke kterýmu chodím mi připadá dost divnej a nepříjemnej :( , jsem u něj nová a nějak mi nesedí. Dneska mě prohížel a hrozně mě to bolelo. Přešla jsem k němu proto, že jsme se přestěhovali, abych nemusela dojíždět a je prý tady v okolí nejlepší :roll: . Až porodím a mimi trochu povyroste, vydám se asi někam jinam a budu holt dojíždět.
Hezký večer, pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital