Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
12.8.09 19:21

Ahojte po delší době. Jsem tak zavalená prací a unavená, že tu mám absenci… :roll:
Hrozné jak nás ty děťátka strašej od těhotenství až na furt. Teploty by měla mít až od 15 let!
My nekopeme, máme jen křeče v nohách, křečové žilky a přibrali jsme 1kg, ale břicho máme dost vidět.
Taky chci už vědět co to bude, na kontrolu jdu 2.9.
O víkendu u mě byla ségra s malou (rok a půl) a ukázaly mi, jak nemám připravený byt na dítě, chi. To byl čurbes :pocitac:
Tak se holky držte a už jen a jen pozitiva! Muc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.8.09 21:30

Iviqv , Míšovi právě ty stoličky rostou taky :roll: Myslela jsem, že je to od toho, fakt už nevím :( No, panadolové čípky jsou teď naši kamarádi :wink: , sirup do něj nedostanu ani omylem, sám to nesní a když to zamíchám třeba do Sunaru, tak to nepozře…
Jé, ještěže si malá tu žvýkačku „nechovala“ líp, co? :wink: Jsou to dárečci. David loni okousal hlavičky dvou sirek 8O Tý jo, já byla strachy bez sebe, ale manžel mě uklidnil, že dřív byly jedovatý, teď už ne… 8O

Kubino , gratuluju k dobrým výsledkům :)

Kecko , já to říkám pořád, že máme o ty prcky strach, jen co otěhotníme 8O Jo, to je dobrý nápad, horečky až od 15 let a ještě se svolením rodičů :lol: , ale to bysme to zase měli moc jednoduchý… S tím připraveným bytem máš pravdu, ale buď ráda, že se rodí mimina, ne nějaké odrostlejší děti, takhle máš čas všechno v bytě vychytat :wink: My toho už od narození Věrky museli zrušit tolik, občas si říkám, že by byl ideální holobyt :lol:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.8.09 09:58

Dobré dopoledne,

zase nikde nikdo, ani Kosatka tady ráno nestrašila :lol:

Alkyno , všechno nejlepší k svátku a ať se tobě i prckovi v bříšku dobře daří :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
13.8.09 10:07

Ahojky, hlásim nástup :D :D
U nás od rána prší, tak je Filípek pěkně otrávenej že nemůže ven.Už jsme vyndali všechny hračky, přečetli všechny knížky, je to otrava.Ještě že vařeno mám od včerejška, tak si můžu hrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
13.8.09 13:43

aHOJKY

fragy ty máš teda přehled o svátcích .)

já mám oškrábnou jednu stěnu. Ješte aspoń půlku dnes… Ale nemůžu celý den škrábat… chudák Anďa. tak ve 3 razíme ven. Ještě jde ohrát buchtičky.
mńam mńam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.8.09 13:57

no my pořád bojujeme s Honzíkovo spaním. donedávna usínal po obědě i večer sám, spal celou noc bez probuzení a přes poledne 2-3hodiny. ted vyžaduje uspávání a kolikrát ještě v 10večer nespí, po obědě najednou nechce spát vůbec a v noci se pořád budí. jsme z té změny spaní na mrtvici a pořád doufám že se to zase spraví ale mám obavy že né :?
Mějte se krásně, pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
13.8.09 14:05

Ahoj holky,
Lucilko, tak to ti se spaním Honzíka nezávidím, co se asi událo,že najednou nechce spát? Prostě asi už tolik nepotřebuje viď. Mám kámošku a tý se malej budí od narození 8× za noc, je mu přes rok a ona je z toho už taky na prášky. Jinak mimochodem jméno Honzík se nám pro chlapečka také moc líbí :) , tak uvidíme, když to bude kluk, možná ho dostane.
U nás je celý den hezky, svítí sluníčko a teplota tak akorát, tak se fajn dýchá.
 pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.8.09 14:08

Honzík od svých asi 9měsíců spává sám vpokojíku a až na menší výjimky spával celou oc a krásně i odpoledne bez jakéhokoliv uspávání asi do července-tj celý rok mu to vydrželo a najednou toto.Máme náročné večery, poledne i noci. Snad se to spraví, nevím kd oby se staral o mimčo pokud by Honzík vydržel takhle vyvádět pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.8.09 14:09

Ahoj hoolky, vy se vždycky rozjedete, když si myslím, že je tady ticho po pěšině:-)

U mě žádná změna, v práci předstírám práci, mám citronové období, jím to jako pomeranče, dva tři denně… Všichni v práci se mi chechtají :P

Na mé místo vzniká tlačenice, moje MOC MOC „MILÁ“ AMBICIOZNI KOLEGYNE se me neust álechodí ptát, kdy odejdu na RIZIKOVÉ, asi aby mohla začít úřadovat.. :twisted: :twisted: :twisted: Ale já nikam nejdu!! hehe

tak se snažím zachovat si chladnou hlavu, jinka bych jí musela vynész v zubech.

Všechny zdravím, at vám mrňouskové spí, nemají teploty, dlabou a baráčky se stavějí samy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
13.8.09 14:55

tak my jsme marodi.Filípek jen leží, má teplotu, právě jsem převlíkla celou postel protože jí pozvracel.Dala jsem mu čípek a teď usnul.Snad to nebude nic vážného.
Lucilko spaní nezávidim, Filip chodí pořád přes den spát bez problémů, akorát si teda musim jít lehnout s nim než usne.Snad se vám to zase srovná.
Raianne citrony? :? Já se teď ovoci chci vyhnout, pořád mě všechno svědí tak zkoušim jestli to není z toho.Asi zešílim.Zakládala jsem kvůli tomu diskuzi kde mě holky dost zdělily co všechno to může být, že se raděj zeptám doktora.Je to v diskuzi těhotenství kdyby vás to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.8.09 15:58

Kosatko , tak ať je Filípkovi brzo líp. Ach jo, nemoci by se měly zrušit :(
Já jsem tu tvou diskuzi četla, no, pro klid duše bych se poptala u doktora, ale hlavně bych se nenechala vydeptat… Podle mě je na problémy s játry trochu brzo, spíš bych to viděla na hormony. Tak držím pěsti, ať to nějak zdárně vyřešíš.

Raianne , to tě pak budou muset v lednu do porodnice odvézt z práce, ne? :lol: Ale chápu, že tě to štve, já jsem občas dost od rány a „milou“ kolegyňku bych poslal k šípku :wink:

Lucilko , to spaní nezávidím, Věrka byla šílený tvoreček od narození a vydrželo jí to dost dlouho :roll: No, aspoň, že s klukama byl pak klid :)

Iviqv , tý jo, ty takhle makáš 8O Manžel vyhrožoval, že budeme letos při malování škrábat omítku, ale nakonec jsem ho ukecala až na příští rok, on si stejně ještě barák trochu „sedne“, jak je přistavené patro, tak si nakonec dal říct. A stejně malujeme každý rok, bo se nám děti starají o bohatou výzdobu :evil:

A jinak jsme se asi dopátrali, co tomu našemu prckovi je. Teploty dneska nemá, včera vytlačil večer nejvíc 37,5, což už bylo super a dneska už je osypaný na bříšku a zádech, takže to vypadá na 6.nemoc. Tak teď pořád chodím a sahám na čelo ostaním třem jestli nemají horečku :roll: Si musí, chudáci, myslet, že se jim matka zbláznila :wink: Dneska jsme už vyrazili ven, sice jsem táhla oba kluky v kočárku, do kopce už jsem pak funěla jak sentinel, ale Míšu bych dneska ještě capat nenechala.

Mějte se krásně, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
13.8.09 20:04

Ahojky holky, zdravím po delší době… My jsme v pořádku, taky dobře spíme a miminko v bříšku máme nějaký nohatý, jsem koukala na UZ jak blázen, mi ty nohy připadaly hrozně dlouhý… No uvidíme, co se z toho vyklube ;-)
Kosatko: Já měla minulé těhotenství svědivou vyrážku až týden před termínem, taky říkali, že od jater, ale nic nevyšetřovali, poslali mě ke kožařce a ta od stolu, aniž by se mě nějak prohlídla, konstatovala, že mám alergii na plodovku… Sice mi to přišlo divný, jako by mi někde prosakovala, ale když mi to nezmizelo do druhého dne, poslala mě moje doktorka rovnou na příjem a tam si mě už nechali právě s podezřením na preeklamsii, což se nakonec nepotvrdilo, přišli se na mě podívat jiní kožaři a ti konstatovali, že to je alergie na těhotenské hormony a že další těhotenství se mám na co těšit, že to může přijít mnohem dříve, tak čekám a díky bohu zatím nic. Nedělala bych si tím hlavu, pokud máš tlak v pořádku a neotýkáš.

Přeji všem, ať jste Vy a hlavně Vaše ratolesti zdravé a ať hezky rostete (já už mám nahoře skoro sedm kilo, velryba:-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
13.8.09 20:37

lucilko.. to ti nezávidím… já to mám u malé od začátku. Tak jsem si zvykla .D. no až naty noci. odpo už nespí od roku a usína pozdě. Ale pak spí v kuse 10h.

Další marodníček…je hrozné když mrńousci blinkají. tak také držím palečky ať je dobře

Raianne NEDEJ SE :twisted:

Fragy,,,no aspoń něco udělám já. A už s Andou v brichu jsem sundávala snad 10 vrstev barvy v jiném pokoji. He musíte mít doma vesele vymalováno. Anda zmákla zatím jen chodbu krídama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
13.8.09 21:03

Beckovko já bych si s tim hlavu nedělala, jen kdyby to tak příšerně nesvědilo :evil: :evil: :evil:
Jinak jsem ráda, že aspoň někdo kromě mě přibírá normálně :lol: :lol:
(taky mám nahoře 7 kilo :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
13.8.09 21:24

Kosatko, to mi povídej s tím svěděním, před porodem jsem se osypala a svědilo jen břicho… Po porodu jsem se osypala celá a drželo mě to celé šestinedělí… Pomáhala jen studená sprcha, tak mi pak primář kožař vymyslel nějakou mast s mentholem a když mě tím někdo namazal, celou, tak jsem musela zalézt do postele, dvoje teplé ponožky, dva župany a dvě deky, to bylo veselé období ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí