Poradna duly
Jana Čurdová
Fragolo tak gratuluju k výsledkům
Kluka v růžové bych taky nerozdýchala.Já vůbec nějak tu růžovou nemusim.Ještě tak nějakou světloulinkou, ale takové ty syté růžové , to je děs.Odmítám vozit v kočárku cukrovou vatu ![]()
Ahoj sluníčka:-)
Já jsem upečenááááá
stále v pracovním procesu, břicho mi roste jako blázen a cpu se:-)
s pořízením oblečeníčka čekám na pohlaví, včera jsem byla na triplech, ale zespoda se mrnus neukázal, tak nevím pořád nic, baletka nebo baskeťák:-)
Všechny zdravím:-)
Ahoooj holky,
dlouho jsem se tu neukázala - měla jsem dovču
Byli jsme s manžou vybírat novou kuchyn na baráček… tak už je objednaná.
Tak jsme si udělali radost ![]()
Koukám že už řešíte oblečky atd. Já dostala balík od tchýně z usa, tak mám spoustu věciček na spaní a tak… ještě mi prý bude ted posílat jeden a myslím že jsme vybaveni… akorát to odnesu k mamče, která mi vše vypere a vyžehlí… je zlatíčko ![]()
Fragi 6 košu na žehlení
ty jo já doma sotva najdu jeden koš na prádlo, na tož šest a ještě plných
![]()
Dnes jdeme s manžou na utz do nemocnice, tak snad se myška neotočí zády a ukáže se nám v plné parádě!!! Moc se těším a jsem i dost nervozní, tak hlavně at je zdravé a je vše v pořádku!!!
Holky jinak všem držím pěsti at výsledky všech testů dopadnou dobře a ti co je mají úspěšně za sebou tak mooc gratuluji…
Hezký den a ve 13 hodin na mě myslete ![]()
Ahoj já jsem na žehlení lajdák a proto se mi taky hned nakupí 3-4koše na žehlení.
No a namalé budu prát a žehlit vše asi v listopadu. S Honzíkem jsem to taky měla nachystané asi 2měsíce před termínem.
No a protože vypadá že budem mít kluka, bude mít dost oblečků po Honzíkovi snad jen nějakou krásnou soupravičku do porodky mu koupíme.
Moji hoši jeli do servisu s autem a já uklízela.
Ahoj,
Alky , držíme a myslíme na tebe
Pak dej echo, jak jste dopadli. Nás to čeká příští středu, tak mám pocit, že se nedočkám ![]()
Kosatko , s tou růžovou jsme na tom stejně, zrovna ty cukrlátkový barvičky taky moc nemusím
A manžel zrovna tak
, ale on razí teorii, že nejlepší barvy jsou bílá, černá a šedá. Co jsme spolu, aspoň se mu trochu snažím oživit šatník
Tak mu občas pořídím i něco červeného a modrého
On je děsná konzerva ![]()
Dneska je venku líp, asi i v noci trochu pršelo, není aspoň takový hic jak včera… Mějte se krásně a my jdeme na těstoviny. M.
Ahoj holky,
u nás je dnes o trošku líp, v noci tu taky pěkně sprchlo, ale už po tom není ani památky.
Alkyno - držím palečky, ať vše dobře dopadne. Já jsem si včera svoji novou kuchyň pěkně naleštila a pořád nějak vylaďuji uspořádání ve skříňkách, ale je to paráda
ať se Ti v ní pak dobře vaří ![]()
Nevyžehlené prádlo tu na mě taky pokukuje, ale zatím mu odolávám. Říkala jsem si ale, že dnes odpoledne ho pokořím. Mám toho trošiček, tak by to mohlo klapnout ![]()
O víkendu jedeme na Moravu za kámoškama z vysoký, jedna čeká v říjnu mimi, tak se zítra chystám na nákup nějakého pidioblečku. Sobě jsem zakázala nakupovat, dokud nebudu mít výsledky plodovky, tak aspoň trošku „ukojím“ své potřeby a touhy. Jinak ve čtvrtek razíme do poradny a hlavně na velký utz ve 20.tt, tak už nemůžu ani dospat…
Zatím pa Paja
Ahoooj holky,
tak s růžovou s vámi také úplně souhlasím. Vůbec se mi nelíbí holčičky celé v růžovém, s růžovými čepičkami atd. Jsem spíš pro kombinaci modré, bílé a červené.
Jdeme v pondělí na 3D ultrazvuk, tak se strašně těšíííím. My zase začneme hned vymýšlet dětský pokojíček, malovat, vybírat koberec a tak. Jen vím, že pokud to bude holčička, tak růžově malovat určitě nebudeme.
Jinak my dost roste bříško, až si říkám, jestli není na 18. týden moc veliké, ale pohyby zatím necítím
.
Mějte se všichni krásně, pá
Dobré ráno, maminy,
tak Alkyna nás napíná ![]()
Dneska bude zase krásně, tak mám radost, i když večer to sotjí za to… Nemáme sítě v oknech a naše Věrka ječí kvůli každé mušce. Tak si dělám srandu, že je manžel každý večer jako slavný lovec Pampalini. Musí pochytat i pidimušky v pokojíku
Ale asi vím, po kom to Věrka má, já jsem jako děcko taky ječela kvůli mouchám
Mouchy už mě dávno přešly, ale jiný hmyz ve mě vzbuzuje respekt
Brrrr.
No nic, jdu věšet prádlo a ještě prát… Mějte se krásně, M.
Ahoj holky,
tak podle očekávání nám mimi nic neukázalo, takže pořád nevíme co čekáme
Ach jo… Ikdyž jsem docela v poho, aspon nebudu ještě plašit s nákupama oblečků, ale manža z toho byl dost špatný, ten už chtěl koupit něco miminku a zase nic… Tak jsem dostala aspon já bundu… Až budu v dešti a větru jezdit s kočárkem ![]()
Jinak je vše v pořádku. Dr. nám teda řekl, že nám to řekne až na dalším utz (co čekáme), což je až někdy ve 30. týdnu!!!!!! Tak ještě že jdem na ten 3D v září, tak tam snad myška nebude tak stydlivá a ukáže se v plné parádě
Jen doufám, že nebudem patřit mezi ty rodiče co se to doví až na porodním sále… ![]()
Jsem si říkala, kdo si vytáhne toho „černého petra“ a mimísek mu neukáže co skrývá mezi nožkama… Ha a jsme to my
Jsem asi první kdo to ve 20.TT neví, co? ![]()
Pájo a jakou máš kuchyň? Já si nechala udělat celou lesklou! Ale moooc se na ní těším, ted mám takovou hrůzu provizorní… tak to bude jiné povařeníčko…
Jinak ti moc držím pěsti, at dobře dopadnou výsledky plodovky!!!!!
Ahojky holky, zase se hlásím, jsem po velkém UZ ve 20. týdnu, všechno v pohodě, bez žádných špatných nálezů, máme všechno, mimi bylo asi dost vycapené, protože se mě doktorka ptala, jestli vím, co to bude, nebo jestli to chci vědět, trochu jsem zaváhala (chceme překvapení, ale s prvním dítětem mi to nedělalo takový problém), ale vydržela a nenechala si to říct… Jen jsem si nechala udělat fotku přirození, tak spekulujeme, co to může být. Já vidím pytlíka, ale když jsem si fotku naskenovala do PC, tak by to teoreticky mohla být i holka, ale zase nemá takové zřetelné kávové zrnko jako jsme dedukovali u Kačenky. Takže nevíme…
No a dneska jsem byla na UZ srdíčka, jsme naprosto v pořádku, srdce jako zvon, nádhera to poslouchat… A abych nebyla malej masochista, nechala jsem si od dnešního doktora napsat do obálky, co to je a po porodu jí otevřeme a budeme vědět, zda se trefil… Ještě to chci od doktorů na velkým UZ ve 32. týdnu a od svojí gynekoložky a uvidíme… Obálku jsem schovala a zatím mi to ani moc neláká, jsem rozhodlá to vydržet, ale slabá chvilka může přijít…
Doufám, že i Vy všichni jste v pohodě, všechno je v pořádku, včetně již narozených dětí i Vás mamin.
Hezký večer a dobrou noc ![]()
Míša
Ahoj holky!!!
tak koukám, že jak jsem teď v létě furt někde v trapu, tak úplně vypadávám
se tady už tak hezky znáte.. ![]()
Dneska jsem se konečně zaregistrovala u apolináře, ale bylo to o prsa.. celý leden už byl obsazený a nikoho nebrali.. Nemít tu myastenii, na kterou tam jsou specializovaní, tak mám smůlu..takhle mě tam sestřička ještě pod čáru dopsala.. UFF!!
Jinak jsem začala tu a tam prcka cítit.. ještě nic extra, ale už tam trochu bublá.. prostě super.
S naší Baruškou navíc začíná být legrace, už sedí a plazí se jak indián a vůbec je to zlatíčko vysmátý ![]()
Tak se zatím mějte krásně a ať jde všechno dobře.. já jdu dneska spát a ozvu se ![]()
Ahoj maminy,
Alky , no, ale hlavně, že jste v pořádku
On se vám příště prcek ukáže v celé své kráse
Ale přiznám se, že bych asi taky byla malinko zklamaná ![]()
Jinak jsem byla včera jak praštěná, bolela mě hlava, bylo mi zle od žaludku, buď to byhlo z tepla nebo od krční páteře, ale myselala jsem si, že nedovařím
Tak doufám, že budu dneska akčnější, mám toho celkem dost na práci.
Jinak prcek už je cítit přes bříško, jsem měla včera radost, předtím to bylo jen takové to „šimrání“ a „bublání“ ![]()
Mějte se krásně, zdraví, M.
Ahoooj,
Becky máš můj veliký obdiv… Já bych to nevydržela!!! No vidíš, vy to vědět nechtěli a poznali to a my to chtěli vědět a nic vidět nešlo
Ale hlavně, že je vše v pořádku… A gratuluji k dobrým výsledkům…
Fragi přesně, hlavně že je mimi v pořádku… a na tom 3D se snad dočkáme ![]()
No ono to počasí je ted docela na padnutí… Hlavně by ses měla i hodně šetřit…!!! Tak to moc nepřeháněj… Víš jak - práce neuteče… Bohužel
![]()
Jinak pohyby už také cítíme na dotyk… Je to nádhera… Veliká…!!!!!!!!! ![]()
Tak přežijte ten dnešní pařák…
ahoj holky,
i já se ozývám po úspěšné kontrole a ultrazvuku ve 20.tt
Mimčo sebou krásně mrskalo, až měla občas paní doktorka potíže, aby ho změřila. No a potvrdila nám, že čekáme holčičku . Samozřejmě definitivní to bude až z té plodovky, ale mimi se nám krásně ukázalo a na chlapečka tam fakt něco chybělo ![]()
Pokud se mi sami neozvou z nemocnice, tak si mám za 14 dnů zavolat pro výsledky plodovky. Doufám, že se neozvou, protože volají, jen když je něco špatně. ![]()
Alkyno - kuchyň máme zlatou višeň, já jsem na lesklou neměla dost odvahy
ale určitě bude krásná. Já jsem před tím měla pěknou, ale byla malinkatá, teď si ten prostor užíváááám ![]()
Holky, jdu něco dělat, ale vůbec se mi nechce. Jsem z té kontroly v sedmém nebi, ale zítra jedeme na Moravu za kámoškama, tak chci něco upéct a taky je třeba donutit manžela, aby si připravil věci sebou ![]()
Zatím papa P.