Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
24.8.09 16:11

Ahoj mamky, všechny zdravím!!!

Minulý týden byl absolutně zběsilý. V úterý Viki spadla z klouzačky a pořídila si slabý otřes mozku, takže jsme si tři dny poležely na dětské chirurgii. Ve středu jsem z nemocnice odbíhala na velké sono ve 21tt. Miminko bylo v pořádku a paní doktorka potvrdila, že nosím v bříšku CHLAPEČKA!!! (Říkame mu Krištof) Taťka chtěl být u toho, ale bohužel, střídali jsme se u Viki v nemocnici, aby tam nemusela být ani chvilku sama. Tak snad ve 30tt. :roll: Ve čtvrtek nás pustili a já hned běžela k zubaři na preventivku, kde jsem urtžila dvě plomby. :( V pátek jsem narychlo pekla dort s Večerníčkem, pro děti na tábor, kam jsme večer odjeli na víkend. http://dorty.artmama.cz/…/1071/images
Dnes se snažím zlikvidovat ten celotýdenní … s prominutím bordel, jinak se to ani napsat nedá, ale zatím se to moc nehýbe. :roll:

Nestihla jsem nic dočíst, tak snad jsou všechna mimi v pořádku a máte se dobře!?

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
24.8.09 21:03

Ahoj holky…

tak se hlásím z dovči. Super počasíčko, Anda zlatíčko no bylo super

jen cesta zpět byla veselá http://www.novinky.cz/…stujich.html -v uličce vedle našeho kupéčka, krve jak …no klepali jsme se jako …

jinak holky gratuluji k super výsůedkům a klukům a holčičkám…

nic jájdu hajat. Jak jsme vstávali v 5 mám toho dost
papa pupíčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
24.8.09 22:30

Ahooj holky,
pár dní jsem se tu neukázala. Hlídám u přítelovo rodičů hafana a nemají doma internet :( .
Becky , když jsem četla o tvé vůli, tak jsem byla úplně v údivu, že to takhle někdo dokáže vydržet a pak jsem si na další stránce přečetla, že ti zvědavost nedala a koukla ses :lol: . Já bych to tedy nevydržela ani chviličku. Gratuluji k chlapečkovi!

My byli dneska na 3D a čekáme HOLČIČKU :lol:, jsem šťastná jako blecha. Bylo mi fuk co to bude, ale teď když vím, že je to žížalka, tak jsem se začala strašně moc těšit a plánovat. Hlavně, že je zdravá. Jen na tom jménu se nemůžeme nějak domluvit. Takže se trochu dohadujeme.

Pajo, gratuluji k holčičce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
24.8.09 23:04

Ahoj maminy,

Kubino , gratuluju k holčičce :srdce: :srdce: :srdce:

Iviqv , super, že jste si dovču užili, jen ten závěr byste si asi rádi nechali ujít, co? :roll: No, aspoň, že to dobře dopadlo…

Pavli , hlavně, že už je Viki v pořádku a nemusí být v nemocnici :) Tý jo, klepala bych se ještě teď :( Jinak gratuluju k potvrzení chlapečka :srdce: :srdce: :srdce:
Teda, ty dorty jsou úžasný, fakt, jsi šikula 8O Za chvíli bude slavit Davča a budu muset taky něco spáchat :wink: , ale jemu to bude asi celkem fuk a bude šťastnej, že bude foukat svíčky a dostane dárek :wink:

Jinak jsme dneska byli na KO s Míšou. Krev mu tentokrát dopadla už dobře, tak snad bude chvíli klid…
POslední dobou ych si mohla hrát na rosničku, celkem se mi dělá blbě při změně počasí :roll: a pak celý den nestojí za nic…
No nic, to bude všechno, mějte se moc krásně a já jdu spát. Dobrou noc.M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.8.09 10:10

Dobré ranko. Dětičky odešly s babičkou na procházku a já pokračuju ve včerejším úklidu.. :? Nějak se nemůžu dobrat konce.

Marti: ta první noc v nemocnici byla opravdu nepříjemná. Každou hodinu malé měřili tlak a puls a kontrolovali, jestli není v bezvědomí. Vůbec jsem nespala. Ale už druhý den jsem se uklidnila, protože všechno nasvědčovalo tomu, že je v pořádku. Ještě zítra nás čeká kontrola u naší dětské dr., ale z té už obavy nemám.
Fain, že i Míšovi dopadl odběr dobře. Tak snad si to ty naše dětičky zase na chvíli vybraly a bude klid.
Díky za pochvalu, dorty mě teď chytly, přesto, že se u toho vždycky pěkně nervnu, tak mě to fakt moc bavííííííííí.

Aby toho nebylo dost, tak jsme minulý týden prodali naše staré auto a koupili nové, abychom se mohli přepravovat v pěti. Manža vybral skoro autobus, takže mám co dělat, abych se naučila parkovat. To asi abych se náhodou nenudila. :lol:

Mimi zrovna kope, je to krása nádhara paráda.. :srdce: :srdce: :srdce:

Tak já jdu máknout. Mějte se fain maminy!
P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
25.8.09 13:48

Ahoj holky, tak my byli na koupáku a teprve ted šel Honzík hají.
Ty nemoci to je trápení :?
No a my chceme větší auto koupit na jaře, napřed prodat to naše malé a pak koupit větší. Už ted z toho mám hrůzu.
Taky krásně kopeme :P pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
25.8.09 14:34

Viki, tak hlavně, že je už malá v pořádku, to jste si tedy museli užít pěknej nervák 8O . Ten dort je krááásnej! Musíš být hrozně šikovná, já bych to určitě neupekla. Vaření mi zrovna moc nejde :( a péct umím jen takové ty základní buchty.

Od včera co víme, že budeme mít holčičku se dohadujeme o jménu. Přítel chce Babetku a já Anežku. Budeme muset najít další jména a dát takové, které bude sedět oboum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
25.8.09 15:04

Ahoooj,

Kubi gratuluji k holčičce!!!

Viky tobě ke klučíkovi!!! A dorty jsou vážně luxusní… Máš talent!!!!

Jůůů holky já vám tak závidím, jak tak koukám, tak jsem pořád jediná kdo je v tomto týdnu (21.TT) a neví co čeká… Už chci taky vymýšlet ty jména a vybírat peřinky do postýlky :)

Jinak vám holky přeji hodně zdraví, pro vaše dětičky… !!

Auto se chystáme také kupovat ted na podzim… Až skončím v práci a budu muset odevzdat služební, tak budeme pořizovat nějakého combíka, tak se docela těším… :lol:

Tak hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
25.8.09 15:19

Kamarádka se to dověděla až ted ve 30. týdnu na UTZ :wink:
Alky já se nákupu auta děsím, abychom vybrali dobře a tak.A taky abychom dobře prodali to naše-to budo ustarosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.8.09 15:27

Lucil: my prodali naše staré během pěti dnů, co jsme ho strčili na net. Čekala jsem, že to bude trvat měsíce. Manža pro nás teď vybral Mazdu 5 a zatím jsem moc spokojená. Chtěli jsme to provést dřív než se mimi narodí. Jednak bychom se do našeho starého se třema sedačkama nevešli a jednak jsem chtěla začít jezdit novým dřív než nasněží.

Alky: u prvního mimi jsem se pohlaví nedověděla vůbec ač jsem pátrala kdykoli to šlo. A bylo to nádherné překvapení. Ale teď jsme opět neodolali zvědavosti. Tak budu držet palečky a v tom 30tt. to snad výjde :wink:

A holky, děkuju za tolik chvály, není to nic těžkého, jen přijít na to jak na to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
25.8.09 15:31

My máme Nissan micra a to je pidiauto. A můj by chtěl Octávku combi rv 2007. Taky se nám líbí Kia ceed combi ale to už je moc drahé-máme hypotéku na byt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.8.09 15:35

My měli Suzuki Swift, taky malé 5 místné auto. Teď máme 7 místné, tak bychom se měli ještě chvilku vejít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
25.8.09 15:38

No akrotá nám to někde před jirkovou firmou podřel a taky nás zlobí rozvody tak to necháme před prodejem opravit at neprodáváme něco pokaženého. Ani nevím jako ucenu si dát. Můžžu se zeptat přes jaké stránky jste to prodávali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.8.09 15:45

Dávali jsme ho na www.sauto.cz, ozvali se z AAA hned druhý den poté, co jsme zveřejnili inzerát a odkoupili ho do týdne. Byl to fofr, ani jsem se nestačila vzpamatovat a byli jsme bez auta. A to jsme jen tak zkusili, jestli by byl zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
25.8.09 15:48

AHa tak oni si ho vzali do bazaru??my se právě bojíme aby v bazaru nenabídli málo, ale uvidíme-můžem zkusit to tam jen dát a uvidíme. Jirka si chce nechat auto dovézt z Německa ale já z toho mám obavy. No jak ti píšu už ted z toho mám hrůru. uvidím z čí mdnes přijede, jel do toho servisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí