Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj mamky, všechny zdravím!!!
Minulý týden byl absolutně zběsilý. V úterý Viki spadla z klouzačky a pořídila si slabý otřes mozku, takže jsme si tři dny poležely na dětské chirurgii. Ve středu jsem z nemocnice odbíhala na velké sono ve 21tt. Miminko bylo v pořádku a paní doktorka potvrdila, že nosím v bříšku CHLAPEČKA!!! (Říkame mu Krištof) Taťka chtěl být u toho, ale bohužel, střídali jsme se u Viki v nemocnici, aby tam nemusela být ani chvilku sama. Tak snad ve 30tt.
Ve čtvrtek nás pustili a já hned běžela k zubaři na preventivku, kde jsem urtžila dvě plomby.
V pátek jsem narychlo pekla dort s Večerníčkem, pro děti na tábor, kam jsme večer odjeli na víkend. http://dorty.artmama.cz/…/1071/images
Dnes se snažím zlikvidovat ten celotýdenní … s prominutím bordel, jinak se to ani napsat nedá, ale zatím se to moc nehýbe. ![]()
Nestihla jsem nic dočíst, tak snad jsou všechna mimi v pořádku a máte se dobře!?
P.
Ahoj holky…
tak se hlásím z dovči. Super počasíčko, Anda zlatíčko no bylo super
jen cesta zpět byla veselá http://www.novinky.cz/…stujich.html -v uličce vedle našeho kupéčka, krve jak …no klepali jsme se jako …
jinak holky gratuluji k super výsůedkům a klukům a holčičkám…
nic jájdu hajat. Jak jsme vstávali v 5 mám toho dost
papa pupíčky
Ahooj holky,
pár dní jsem se tu neukázala. Hlídám u přítelovo rodičů hafana a nemají doma internet
.
Becky , když jsem četla o tvé vůli, tak jsem byla úplně v údivu, že to takhle někdo dokáže vydržet a pak jsem si na další stránce přečetla, že ti zvědavost nedala a koukla ses
. Já bych to tedy nevydržela ani chviličku. Gratuluji k chlapečkovi!
My byli dneska na 3D a čekáme HOLČIČKU
, jsem šťastná jako blecha. Bylo mi fuk co to bude, ale teď když vím, že je to žížalka, tak jsem se začala strašně moc těšit a plánovat. Hlavně, že je zdravá. Jen na tom jménu se nemůžeme nějak domluvit. Takže se trochu dohadujeme.
Pajo, gratuluji k holčičce!
pá
Ahoj maminy,
Kubino , gratuluju k holčičce
![]()
Iviqv , super, že jste si dovču užili, jen ten závěr byste si asi rádi nechali ujít, co?
No, aspoň, že to dobře dopadlo…
Pavli , hlavně, že už je Viki v pořádku a nemusí být v nemocnici
Tý jo, klepala bych se ještě teď
Jinak gratuluju k potvrzení chlapečka
![]()
Teda, ty dorty jsou úžasný, fakt, jsi šikula
Za chvíli bude slavit Davča a budu muset taky něco spáchat
, ale jemu to bude asi celkem fuk a bude šťastnej, že bude foukat svíčky a dostane dárek ![]()
Jinak jsme dneska byli na KO s Míšou. Krev mu tentokrát dopadla už dobře, tak snad bude chvíli klid…
POslední dobou ych si mohla hrát na rosničku, celkem se mi dělá blbě při změně počasí
a pak celý den nestojí za nic…
No nic, to bude všechno, mějte se moc krásně a já jdu spát. Dobrou noc.M.
Dobré ranko. Dětičky odešly s babičkou na procházku a já pokračuju ve včerejším úklidu..
Nějak se nemůžu dobrat konce.
Marti: ta první noc v nemocnici byla opravdu nepříjemná. Každou hodinu malé měřili tlak a puls a kontrolovali, jestli není v bezvědomí. Vůbec jsem nespala. Ale už druhý den jsem se uklidnila, protože všechno nasvědčovalo tomu, že je v pořádku. Ještě zítra nás čeká kontrola u naší dětské dr., ale z té už obavy nemám.
Fain, že i Míšovi dopadl odběr dobře. Tak snad si to ty naše dětičky zase na chvíli vybraly a bude klid.
Díky za pochvalu, dorty mě teď chytly, přesto, že se u toho vždycky pěkně nervnu, tak mě to fakt moc bavííííííííí.
Aby toho nebylo dost, tak jsme minulý týden prodali naše staré auto a koupili nové, abychom se mohli přepravovat v pěti. Manža vybral skoro autobus, takže mám co dělat, abych se naučila parkovat. To asi abych se náhodou nenudila. ![]()
Mimi zrovna kope, je to krása nádhara paráda..
![]()
Tak já jdu máknout. Mějte se fain maminy!
P.
Ahoj holky, tak my byli na koupáku a teprve ted šel Honzík hají.
Ty nemoci to je trápení ![]()
No a my chceme větší auto koupit na jaře, napřed prodat to naše malé a pak koupit větší. Už ted z toho mám hrůzu.
Taky krásně kopeme
pá
Viki, tak hlavně, že je už malá v pořádku, to jste si tedy museli užít pěknej nervák
. Ten dort je krááásnej! Musíš být hrozně šikovná, já bych to určitě neupekla. Vaření mi zrovna moc nejde
a péct umím jen takové ty základní buchty.
Od včera co víme, že budeme mít holčičku se dohadujeme o jménu. Přítel chce Babetku a já Anežku. Budeme muset najít další jména a dát takové, které bude sedět oboum.
Ahoooj,
Kubi gratuluji k holčičce!!!
Viky tobě ke klučíkovi!!! A dorty jsou vážně luxusní… Máš talent!!!!
Jůůů holky já vám tak závidím, jak tak koukám, tak jsem pořád jediná kdo je v tomto týdnu (21.TT) a neví co čeká… Už chci taky vymýšlet ty jména a vybírat peřinky do postýlky ![]()
Jinak vám holky přeji hodně zdraví, pro vaše dětičky… !!
Auto se chystáme také kupovat ted na podzim… Až skončím v práci a budu muset odevzdat služební, tak budeme pořizovat nějakého combíka, tak se docela těším… ![]()
Tak hezký den
Kamarádka se to dověděla až ted ve 30. týdnu na UTZ ![]()
Alky já se nákupu auta děsím, abychom vybrali dobře a tak.A taky abychom dobře prodali to naše-to budo ustarosti.
Lucil: my prodali naše staré během pěti dnů, co jsme ho strčili na net. Čekala jsem, že to bude trvat měsíce. Manža pro nás teď vybral Mazdu 5 a zatím jsem moc spokojená. Chtěli jsme to provést dřív než se mimi narodí. Jednak bychom se do našeho starého se třema sedačkama nevešli a jednak jsem chtěla začít jezdit novým dřív než nasněží.
Alky: u prvního mimi jsem se pohlaví nedověděla vůbec ač jsem pátrala kdykoli to šlo. A bylo to nádherné překvapení. Ale teď jsme opět neodolali zvědavosti. Tak budu držet palečky a v tom 30tt. to snad výjde ![]()
A holky, děkuju za tolik chvály, není to nic těžkého, jen přijít na to jak na to. ![]()
My máme Nissan micra a to je pidiauto. A můj by chtěl Octávku combi rv 2007. Taky se nám líbí Kia ceed combi ale to už je moc drahé-máme hypotéku na byt ![]()
My měli Suzuki Swift, taky malé 5 místné auto. Teď máme 7 místné, tak bychom se měli ještě chvilku vejít ![]()
No akrotá nám to někde před jirkovou firmou podřel a taky nás zlobí rozvody tak to necháme před prodejem opravit at neprodáváme něco pokaženého. Ani nevím jako ucenu si dát. Můžžu se zeptat přes jaké stránky jste to prodávali??
Dávali jsme ho na www.sauto.cz, ozvali se z AAA hned druhý den poté, co jsme zveřejnili inzerát a odkoupili ho do týdne. Byl to fofr, ani jsem se nestačila vzpamatovat a byli jsme bez auta. A to jsme jen tak zkusili, jestli by byl zájem.
AHa tak oni si ho vzali do bazaru??my se právě bojíme aby v bazaru nenabídli málo, ale uvidíme-můžem zkusit to tam jen dát a uvidíme. Jirka si chce nechat auto dovézt z Německa ale já z toho mám obavy. No jak ti píšu už ted z toho mám hrůru. uvidím z čí mdnes přijede, jel do toho servisu.