Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminy,
moc gratuluju k úspěšným KO i UZ ![]()
Petule, tak to jsi první, kdo to ví. Moc gratuluju ![]()
Holky, já se snad tentokrát nedočkám ![]()
Kubino, já jsem 4 děti zvládla bez přebalováku a asi u toho i zůstanu ![]()
My máme děsný horko, venku jsem se sotva vlekla a ještě jsem málem dostala od nějaké babky vynadáno, že nutím chodit Míšu pěšky
, že jdu moc rychle a chudáček mi nestačí
Paní jsem uklidnila, že jedinej, kdo venku utíká je Míša a věk už na to má taky. Teda, takový lidi, co mají patent na rozum, fakt miluju.
Mějte se, M.
.. jé Peťule… PRVNÍ HOLČIČKA… já furt bojuji s tím, jestli si to necháme říct…
Já měla jen tu nafukovací podložku z ikei. Nejdřív na komodě a pak na postely. A uplně to stačilo ![]()
bel. 250 je super cena. U nás chtějí za foto 50. A za určení pohlaví 300,–
ahoj, tak konečně se po parném dni ochladilo.Teď u nás příjemně prší.Právě jsem zvládla příšerný hysterický záchvat syna, kdy si usmyslel, že chce pochovat, ale ne vsedě,ale že si přitom musim stoupnout.Samozřejmě jsem nechtěl ustoupit, tak mi předvedl ukázkový hysterický záchvat.jsem z toho nějaká vyfluslá, máme teď hrozný vztekací období.Nejhorší je že ho nemůžu popadnout a dotáhnout kam potřebuju ![]()
Přebalovák jsem neměla, přijde mi to zbytečný kus nábytku.Měla jsem přebalovací podložku a komodu, kterou jsem pak využila.
Petule gratuluju k holčičce
Jarka - Kosatka
Ahooojjj:-)
to by jeden padl v tomhle pařáku…co?
praha se rozpálila jako prase.. už odpo mizíme na jih, tak se těším na jedno mini pivi a pohodu:-)
Moc gratuluju k první holčičce, to je pecka:-))) už se taky těším, až to budu vědět.
Přebalovák taky nechystám, myslím že s podložkou a komodou to nějak zvládneme.:-)
hezký pátek přeju všem.-)
Ahojky holky,
u nás teda fučí vírt jak šílený. A to nejsme tak dalako od Prahy. A sluníčko se taky schovává.
Tak si to Raianne na JIHU užívej.
Já jdu uklízet (polovička je pryč a to já radši)…
Jo a včera jsme dorazili k vodě a začal strašný fučák a liják. Tak jsme seděli asi 20 min. v autě a pak se hezky okoupali na pískovně. Já teda jen nožky…
Zatím pápá
Ahoj holky ![]()
jéééé, první holčička!!! gratuluju moc!! Já už se nemůžu dočkat, až se dozvím, co to je.. a jestli můžu uklízet růžové oblečení, z kterého Barča už vyrostla, nebo ne ![]()
včera jsem měla návštěvní den.. byla jsem u dvou kamarádek s měsíčními miminky a pak ještě u kamarádů, kteří mají dvouletého a tříměsíčního chlapečka
tak jsem si užila spousty dětí a viděla, jak to vlastně vypadá, když je mimčo maličký.. už si to nepamatuju
a to je Barče teprve měsíců.
Dneska musím zase dost pracovat, ale večer jdeme s našimi kamarády na sushi, tak se děsně těším.. zítra návštěva u ségry s dětma a v pondělí mizíme do hor ![]()
Ahoj holky,
Petul moooc gratuluji k holčičce!!! Co jste si vůbec přáli a jak pak se bude jmenovat?
Včera jsem byla pro výsledky screeningu a vše je v naprostém pořádku, dokorka mě také jen prohlídla a objednala na velký utz do nemocnice, takže vědět budem až za měsíc, pokud nám myška nebude ukazovat zadeček
Jinak jsem přibrala tak 15 gramů
![]()
To počásko mi dává, dnes se necítím vůbec dobře… chjo… ještě půl hod. a frčím dom a jdu se natáhnout ![]()
Tak pěkný víkend holky…
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Honzík má ted španté noci, večer nemůže usnout a v noci se často budí a drží ho to už týden. Mě pak často bolí hlava-no je to mazec. Tak jel dnes ka babičce a my za ním zítra pojedeme.
Jo a přebalovák jsme taky neměli-mamča mi udělala pro honzíka takovou silnou molitanovou podložku zabalenou do ubrusu a ta slouží výborně doted-dávala jsem ji na postel a ted ji používáme v koupelně po koupání a stačí to ![]()
Já jdu na KO 29.7. a jsem vzědavá jestli mi dr potvrdí toho klučíka ![]()
Přeji všem krásný víkend a dobré kontroly ![]()
Dobrý večer všem.. ![]()
Zážitek z dneška:
byli jsme dnes s manžou na večeři s mojí nejlepší kamarádkou a jejím manžou.. máme se rádi, chodíme takhle docela hodně.. oni samo taky s námi zpívaj a tak
no a už se přes půl roku snaží o mimi a furt nic.. (dlouho to odkládali a mysleli, že to pak přeci půjde).. tak jsem jí dlouho tajila, že jsem těhotná a doufala, že bude brzy taky,.. teď už to ale ví dost lidí, tak jsme jim to dneska řekli.. Samo má radost, ale bylo vidět, že ji to trohu vzalo.. jako že já už druhý a ona furt nic
tak mi to bylo líto astraaaaaaaaaaašně doufám, že brzičko otěhotní..
holky, já už se tak těšim, až se dovím, co čekám.. docela bych ještě holčičku, aby si s Baru rozuměly.. a hlavně.. totálně nejsem schopná vymyslet chlapecký jméno .. no tak uvidíme
ale je to samo jedno ![]()
a teď jdu spinkat.. papa
Ahoj, tak jsem asi poslední, kdo tady ještě teď straší ![]()
Alkyno, gratuluju je KO.
Raianne, užij si víkend na jihu ![]()
Sylvii, no, i když to bude kluk, tak zapojíte mozkové závity a nějaké pěkné jméno vymyslíte. My už jsme ta najlepší (podle nás) použili, ale pro kluka to asi jistí Jakub
A jinak se neboj, že by si klučík s Barunkou nerozumněl…
Já jsem se celkem klepala, že nebudu moct otěhotně (gyn. a urologické problémy jsem měla od mala) a pak to přišlo strašně nečekaně, takže jsem za to byla děsně šťastná. Ale vím, že kdyby to nešlo, moc bych se tím užírala a vím, že bych byla děsně protivná. No a koukat se třeba na to, že má ségra mimčo, to bych jen tak nerozdejchala. Ale samozřejmě bych jí to přála, to zase jo
Tak snad se kamarádce a jejímu manželovi brzo zadaří. Musí to být těžký.
Mějte se krásně, užijte si víkend a dobrou noc. M.
Ahoj holky, včera jsme se s rodinkou vrátli z dovolené v Krkonoších. Jsem tak zdrblá, vůbec nevím, jak se z toho dostat. První polovinu dovči jsem se stresovala výsledkama TT. Když jsem se konečně rozhodla do poradny zavolat a dověděla se, že jsou v pořádku, tak nás se synem dostihla nějaká střevní chřipka a tak jsem druhou polovinu dovolené proležela v posteli.
Už pátý den mě bolí záda a břicho a když jedeme autem, tak mám pocit, že mi dokonce tvrdne děloha. Nejraději bych se rozběhla na pohotovost, abych měla jistotu, že je mimi v pořádku, ale ve středu jsem objednaná do poradny, tak se pořád přemlouvám, ať neplaším a počkám. Začátkem týdne jsem zaznamenala první pohyby, ale teď už druhý den mimi necítím kopat.
Mamči, co už mimísky cítíte: cítíte je od začátku hned pravidelně každý den? Já si to nějak neumím ani za nic z předchozích těhu vybavit.
Gratuluju k holčičce!!! To je jediné, co jsem stačila dočíst, ale zato je to moc milá novina.
Mějte se maminy! P.
VikiSam já si teda pamatuju ještě všechno dost přesně
na začátku jsou pohyby naprosto nepravidelné.. cítila jsem malou třba jednou za den.. a pak třeba zas den ne.. pamatuju si, že ještě v době, kdy už jsem ji cítívala pravidelně byl den i dva, kdy najednou nic.. tenkrát mě to plašilo, ale je to normální.. Pravidelně by to mělo být (jako že když ne, tak je to divný) až někdy od 28tt… ![]()
Ahojky holky ![]()
VikiSam: Stejně tak jako Ty někdy mimčo cítím, někdy ne. Zatím se tím nestresuju, taky jdu ve středu do poradny, ale i tak si myslím, že není proč plašit, mimi je ještě dost malé, tak se v děloze ještě schovat může, kde nic necítíme.
S čekáním na výsledky TT jsem to tentokrát měla tak, že jsem si skoro zapomněla o výsledky zavolat
Byli jsme na dovče a vůbec jsem nemyslela na to, že jsem někde byla ![]()
Pohlaďte bříška a mějte se krásně