Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
14.9.09 09:45

Ahoj holky.
Tak my si tady zase předáváme štafetu ve střevní chřipce. Viki je už od soboty v pořádku. Manža byl jak placek včera a na mě to dolehlo v noci. Nechce se mi ani hnout. Nejraději bych jen spala, ale musím aspoň jedním okem dohlížet na děti… Ještě Sam a jsme komplet. :? :(

Na test na cukrovku se mi taky nechce. Vypít půl litru něčeho hnusného mi dělá problém. Ale říkám si, že je to poslední protivný test, tak ho nějak přežiju. A jak už tady padlo, není snad zátěžový pro mimi, takže jen vydržet. :roll:

Omlouvám se, že sem zase cpu ty kočárky, vím, že už to tady bylo. Vybrala jsem Casualplay S4, MC Mura 3, Concord Neo a Cossato Cabi. Zatím to vypadá na těžké rozhodování mezi Murou a Casualplay. Chci nejlépe trojkolku, kombinaci, nafukovací kola, sportovní sedačku otáčecí po i proti směru, sedačku polohovací do sedu i úplného lehu, měl by být lehký a dobře se skládat do auta. Nevadí, když bude menší, naše děti jsou drobné. Sam má dnes 80 cm a 11 kg. Samozřejmě ani jeden kočárek nesplňuje všechno a o ceně ani nemluvím, takže budu muset z něčeho slevit.

A nakupování už mě taky chytlo. Iviqv: HM i NEXT nakupuji na MMB, občas i objednávám NEXT z Anglie, ceny jsou neporovnatelné s těmi v obchodech. Taky se mi líbí oblečení pro mimi zn. LINDEX, mají výborné výprodeje. No a ještě ZARA, má taky nádherné kousky, ale v obchodech se nedoplatíš. Takže zbývá taky jen lovit na MMB a MMA. Už potřebuju nějaké těhu rifle na tu kosu, co už je občas venku. A o zimní bundě ani nemluvím. Taky mám jednu vypasovanou z loňského roku a s tou samozřejmě nepočítám. Nohy mi nikdy neotekly, takže doufám, že to nebude tentokrát jiné a do bot se zase normálně vlezu.

Marti, co Věrka ve školce? Jak se jí líbí? Viki začala chodit do baletu a je nadšená. Tak snad jí to vydrží..

Holky, já toho dneska nakecala, tak snad to nebude na celou stranu, mějte se krásně!
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.9.09 09:58

Pavli , Věrka ve školce pohoda 8) Manžel jí prý dneska ráno ani nestačil, jak byla natěšená :lol: Ani mu neříká „ahoj“ a mizí ve třídě. Už má i kamrádku Terezku :wink: , tak jsem ráda, že tam někde nesedí v koutečku jak hříbek. Tý jo, bych to do ní neřekla, že to takhle dopadne :wink: Já byla jako dítko děsná, nespolečenská až hrůza :roll: , no a manžel říkal, že zatímco ostatní děti měly za trest domácí vězení, jeho posílali rodiče za trest ven :lol: Tak by tu povahu měla mít Věrka po kom :wink:
S kočárky neporadím, leda bys chtěla sourozenecký, ty mám zmáklý :wink: Tak třeba příště, až budete mít čtvrté, ne? :lol:
Přeju brzké uzdravení. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
14.9.09 10:09

Mně teda debaty o kočárcích vůbec nevaděj - naopak, jsem z toho vybírání a špekulování doslova jurodivá :roll:
Střídají se nálady, kdy mám pocit, že je to jako OPRAVDU DĚSNĚ DŮLEŽITÝ, jaký bude, že s ním budu jezdit hlavně já a dlouho, tak je potřeba vše dobře zvážit a zase stavy, kdy si říkám (zvlášť po tom co jsem viděla kamarádky obyčejnou hlubokou Inglesinu a přišla mi skvělá), že se na všechny kombinace asi vyprdnu, protože bych se asi nedoplatila :D
tak uvidíme, času dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.9.09 10:14

Marti, tak to je príma, doufám, že to Viki příští rok taky tak dobře zvládne. Neumím si představit, že bych vodila do školky plačící dítě, zavřela za ním dveře a vypařila se, jak mi to některé holky popisovaly. My s manžou jsme podobné zádumčivé tipy a nadšení pro školní zařízení jsme nikdy neměli, takže u nás to s tím jablkem co nepadá daleko od stromu bude podobné. No uvidíme… :roll:, třeba i Viki překvapí.

Je mi pěkně blbě, doufám, že to nebude mít dlouhé trvání. To je snad nejhorší situace, když je mi zle a děti jsou čiperné.. :x

A s tím čtvrtým je to dost možné. Manža se už definitívně vzdal. Když kupoval to 7místné auto, tak s tím, myslím, i trochu počítal. :lol:

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.9.09 11:24

Ahojda tehulky,
to my mame kocarek po kamaradce - je to Bebecar, ale trosku starsi typ, tak jako hlubokej bude dobrej, jako sedacka tak mozna na spani na zahrade nebo jezdeni kolem domu, ale taky asi budem casem shanet nejaky novy skladny sportacek (ten Bebecar nema ani nanoznik a je takovej velikej). Tak jsem za debaty o kocarcich rada :D
Zatim se mi libi takove ty lehke skladne trojkolky, co se daji krasne slozit do auta a pripadne se s nima da i behat nebo jezdit na bruslich, za tipy budu rada :lol:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
14.9.09 13:24

ahoj,
Zziny jeli jsme 5 hodin.Mě by to nevadilo, jen to bylo náročnější s Filípkem.
Tenhle týden jdu na kontrolu, tak čekám že mě bude doktor posílat na tu cukrovku.Tak jsem zvědavá jak se s nim domluvim
U nás je dneska od rána zataženo a prší :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
14.9.09 13:36

Holky já už mám doma to malé oblečení po honzíkovi abych věděla co je potřeba dokoupti a nejradši už bych to vyprala, vyžehlila a nachystala do skříně-jsem prdlá-ještě je brzo ale mě to jaksi láká :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.9.09 14:40

Ahojda tehulenky, tak jsem si volala o vysledky kultivace a zjistili mi streptokoka. Tak me asi budou muset necim prelecit, jsem na to zvedava. Mate s tim nektera zkusenost? Ja nevim, jestli mi na to daji celkova antibiotika nebo jen nejake cipky, kazda antibiotika vzdycky problinkam :roll:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.9.09 14:48

Aliik , mně zjistili streptokoka až při kultivaci před 1.porodem. Ale nijak se to neléčí, jen je potřeba dát matce při porodu ATB do žíly, aby se nenakazilo mimčo při porodu.
Jinak u tebe bych to tipovala, že pokud máš problémy - třeba výtok, asi to MUDr. nějak řešit bude…Ale jiank se to fakt nechává, protože mám pocit, že streptokoka má každá druhá těhule :wink:

Pavli , tak jsem to ráno s tou školkou zakřikla :( Dneska jsem šla pro Věrku, už nad obědem mi přišla nějaká ubrečená, no a v šatně se mi rozeřvala naplno, že jí bylo po mě smutno :roll: Tak doufám, že to byl jen nějaký přechodný stav a nebude to takhle každý den, to by mě kleplo 8O

Lucilko , já už mám vypráno a mám klídek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.9.09 15:15

Ahoj holky,

moc díky za gratulace a za tipy jmen… S manžou jsme se včera rozhodli, že se malá bude jmenovat tak na 80 % Lilien, i když to celá rodina asi nerozdejchá, všichni chtějí Julinku… Tak se možná nakonec rozhodne u porodu až malou poprvé uvidíme :D
Manžel se jmenuje Mario, proto chceme neobvyklé jméno, nebo spíš on si to přeje, já se přikláním jak k „echt“ českým jménům tak k neobvyklím… :)

Kubi , tak jak dnes u dr. s těmi zády? mě totiž pro proodpočívaným víkendu hrozně chytají… Jsme dnes v práci jak nějaká lemra :cry: Navíc mě to dost bolí… Chjo… Ale zase úplně bezproblémové - bez potíží těhotenství není, tak jsem ráda „jen“ za ty záda, ačkoliv mě skutečně dost omezují…

Sylvi ty jména z tábora jsou fakt vtipný… Známá mi říkala, že má známou a ta má syna Schona Žufu, takže tvoje Sofinka je naprosto v pořádku, navíc se jednou stejně vdá a bůhví jak se bude jmenovat pak :D

Fragi to asi musí trhat srdce, když ti takhle malá brečí, vid? :( Já začínám myslet na to že malé budem muset nechat propíchnout uši a už ted je mi jasné, že já tam sama nepůjdu… Bych to probrečela s ní :D

A k oblečkům… 2 dny po oznámení pohlaví našeho potomka, se tchýně zbláznila a poslala mi email že už má asi 3 fusaky a dalších tisíc věcí… A to je jen od tchýně!!! Tak se zdá že já ani nebudu mít příležitost malé něco koupit :( ale aspon maličkost určo koupím… :wink:

Tak jsem se rozepsala po víkendu :D jinak hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.9.09 15:18

Jooo a ke kočárkům… My pořád chceme mutsíka, ale ještě jsme si ho neohmatali, tak snad na něj brzy narazíme… Chcem tu čtyřkolku, je praktická do terénu a na zimu se bude určo hodit, navíc na vesnici :D taky je dost vysoký, což k výšce manži budem potřebovat :lol:

Tak asi tak ke kočárkům :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.9.09 16:20

Ahojda tehulky, tak jsem volala MUDrovi a pry atb dostanu jen lokalni na ten vytok, nejaky globule.
Ke kocarkum - poctive jsem prolezla vsecky vase tipy a sportovni kocarky se mi libi vsecky moc, nebyt te ceny, tak by si clovek vybral hned :lol: Jinak mam od zkusenejsi kamaradky radu, at se divam i na hmotnost. U me teda zatim (vzhledem k tomu, ze hluboky tezky kocarek mam) vyhravaji X-lander trojkolka XT nebo pripadne XA nebo XQ, Chipolino Perfecta a Coletto Aveo Quattro - ten je uplne nejlehci a nejskladnejsi :D
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
14.9.09 16:34
Alkyna píše:
Jooo a ke kočárkům… My pořád chceme mutsíka, ale ještě jsme si ho neohmatali, tak snad na něj brzy narazíme… Chcem tu čtyřkolku, je praktická do terénu a na zimu se bude určo hodit, navíc na vesnici :D taky je dost vysoký, což k výšce manži budem potřebovat :lol:Tak asi tak ke kočárkům :wink:

Tak to máme stejného favorita :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
14.9.09 17:22

Ahoj já byla konečně porpvé ve cvičení a užila jsem si to.
Strptokoka ti vyléčí těsně před porodem, zrovna dnes nám to sestra říkala na cvičení, já ho měla při prvním těhu :roll:
Musím letět? honzík jaksi divočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
14.9.09 17:44

Ahojda
tak jsem měla štěstí na gyndě…vypadla paní, tak jsem byla objednaná. Mám takový hnusný žluté globule :(.

Aliik my asi půjdem do x-landra xrun.

Já bych taky prala, jen to neám kám dát. Ještě si měsíc počkám, než koupíme Andi skříň.

Jo a táta dostal včera na narozky živý dárek. Bráchovi se narodil syn :dance:

Ad jména… já jich mám pár vybráno, ale taťka se nějak nemá k potvrzení.
Nic holky, já frčím balit, za hoďku razíme na vláček.

Mějte se zatím krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital