Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
20.9.09 18:34

Ahoj tehulky,
Lucilko - na Boston jsem koukla a je peknej :wink: Jinak s barvickama jsem taky na stiru, ale ja zase z trosku jineho duvodu. Asi cekame holcicku, ale nejak si nejsem schopna vybrat jinej nez modro-cernej, modrej nebo sedej sportak. Proste se mi jasne cervenej nebo zelenej nelibi a vetsi vyber u Quinny speedy neni. Tak asi budem muset mit nausnice a ruzovou bundicku, aby si nas nepletli s chlapeckem :lol:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
20.9.09 19:05

Já měla vybranej červenej s kytičkama a bude to klučík takže vyhraje šedivej nebo tak něco.Ale kamarádka má holčičku a věděla to že bude mít holku a koupila si modrý kočárek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
20.9.09 19:26

Ahoj holky…

tak já jsem si jen na chvilku odskočila od učení :-( je toho fakt děsně moc a nedá se to stihnout..

Ohledně kočárků: mysůím, že vůbec nevadí, když má holčička modrej kočárek.. nebo kluk červenej (to má kamarádka.. i s těma kytičkama :-)!! Kluk v růžovým, to je blbý, ale jinak??Já mám třeba pro barču spoustu klučičích věcí a moooc jí sluší.. Navíc u kočárku je to ještě menší rozdíl než třeba v oblečení… a kočárek já mám hnedo modrý a vypadá to úúúplně v pohodě :-)

tak se tu mějte hezky :-) jdu se ještě chvilku učit.. Malou mám s manžou pryč a děsně se mi stýská :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
20.9.09 20:19

Ahoj holčiny,

o barvě kočárku mi ani nemluvte :lol: Už snad měsíc se rozhodujeme mezi dvěma barvama. Dokonce už jsme je i obě viděli ve skutečnosti a stejně … No asi to nakonec bude zelená s černou, protože je neutrálnější. Ještě máme favorita takovou růžovofialovou s černou, ale pořád váháme, aby to nebylo „přeslazený“. Jinak si dovedu představit i modrej kočárek pro holčičku. Kámoška to tak taky měla a bylo to úplně v pohodě :wink: Já jsem v jednom obchodě taky neodolala a koupila tyrkysový body, i když to měli v oddělení pro chlapečky. Prostě se mi to líbilo a hotovo, tak to bude naše princezna nosit :lol:

Fragolko doufám, že už Ti je líp. Já jsem si dnes taky prožila krušnější den. Jak do sebe musím ládovat to železo, tak i přes to, že se snažím jíst různá lněná semínka a nevím co, tak jsem chytla zácpu a myslela jsem, že se mi střeva rozervou. Nejhorší je, že člověk jak čeká první mimi, tak neví, jestli to jsou opravdu ty střeva nebo co. No teď už je mi líp a železo tak dva dny nechci ani vidět.

Aliiku kurzy se mi moc líbí. Jsem zvědavá, co tomu budeš říkat příští měsíc, ale já jsem vcelku spokojená. Tento týden jsme měli péči o novorozence, tak hlavně koupání a masáže miminek stály zato. V pátek jsme ještě navíc měli masáže při porodu. Byla to docela psina, i když až na to přijde, tak nevím, nevím … Jo a v úterý jsme byli na prohlídce porodních sálů 8O Fakt nabitý týden, ale aspoň jsem se doma nenudila :oops:

Ve čtvrtek jsem s princezničkou absolvovala další kontrolu. Bylo to děsně rychlý, žádný ultrazvuk, jen poslech srdíčka, prohmatání břicha a hotovo. Ale cítím se dobře, tak snad je opravdu vše OK. No a vyfasovala jsem poukaz na cukrovku a pohovor na plicním kvůli očkování mimi proti tubeře hned po porodu :?

Holky pěkný příští týden, ať je vám dobře a Sylvii ty nějak zvládni ty všechny zkoušky, držíme palečky :wink:

Pa Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
21.9.09 10:07

Ahojek těhulky,

tak se po sobotní narozeninové oslavě a nedělnímu výšlapu na hřiby hlásím bez jediné úhony :lol:

S barvama kočárků jsme s budoucím taťuldou na štíru…Dostali jsme totiž do rukou fakt tučný vzorkovník barviček, jak by náš kočárek mohl vypadat a my se nejspíš nedohodnem :evil: Se začínám dojímat nad tou mojí malou prdelkou,kterou budu asi nosit v kabelce :lol:

Fragi taky doufám, že se ti brzo uleví, já si 14dní promarodila v srpnu, ale s tou výhodou, že jsem si opravdu mohla lehnout a vypotit se.. Ale ty jsi určitě v tomto už zběhlejší a umíš si to rozvrhnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
21.9.09 13:40

Ahoj holky,
Ali, já si také myslím, že modrý kočárek je pro holčičku v pohodě. Také se mi modré kočárky moc líbí, nehledě na to, že pokud do něj oblékneš holčičku do červena nebo do růžova, tak to bude vypadat pořád hezky :wink: . My jsme vybrali sporťák hnědej a bude tam také jezdit treperenda.
Byla jsem dnes u doktora s těma žebrama, prý jsou to mezižeberní svaly, který tlačí na ty žebra a to tak strašně bolí. Dostala jsem dva obstřiky a doktor říkal, že jich můžu dostat neomezeně, že to děťátku vůbec nevadí a neškodí mu to, takže jestli to pomůže, tak mám vyhrááááno :P :P .
Holky jak jste na tom s chutěma a jídlem?? Já začínám docela nekontrolovatelně papkat - slušně napsáno, prostě bych sežrala všechno na co přijdu. Holduji ve větrníkách a čokoládách, co vy?
Mějte se krásně, Kubi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
21.9.09 13:43

Já ted zdlábla pytlík mandlí v čokoládě :oops:
Jo holky a dnes nám schválili ten protikrizový balíček-takže ais bude od ledna menší rodičák, porodné apod. :twisted:
Jdu si uvařit kafíčk os mlíkem.
Kubi to je dobře snad t ito pomůže a budeš mít klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.9.09 13:51

Ahoj holky,

Kubi , tak to je super, že se se ti uleví a jako těhule obstřiky můžeš :)
S tím jídlem jak kdy, celkem pořád ulítávám na ovoci - broskve, nektarinky, občas nějaká ta ostrá pomazánka (abych nejedla moc zdravě :wink:) A taky jsem si dneska koupila brusinky, nevím, nějak mě to chytlo 8O

Jinak k barvám kočárků: my jsme na Věrku měli hluboký béžovo - modrý a divný mi to nepřišlo :wink: A taky by mi nepřipadal divný červený kočárek pro klučíka. Jen do nějakého růžového bych se nehnala ani pro holčičku, protože kdo třeba ty dvě holčičky zaručí, že? :lol: No a jinak my u sourozeneckých kočárů moc na výběr s barvama nemáme, většinou jsou 2, vyjímečně 3 barevné kombinace :roll:

Jinak prskám, kašlu o 106 :roll: , ráno mi zalehlo od rýmy ucho, tak jsem ještě ke všemu přihluchlá :twisted: , tak čekám, kdy to přejde… Sakra, takhle dodělaná jsem už zase dlouho nebyla :roll:

Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
21.9.09 13:55

Já jsem teď naprosto závislá na sladkém… teda hlavně ráno bez sladké snídaně nebo aspoň oplatku jsem nervová:-)))

Lucilko: protikrizový balíček?? něco mi uniklo??? nejspíš jo,mohla by jste mi to některá vysvětlit? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.9.09 13:57

Bel , jo, jo, vláda protikrizový balíček schválila, teď musí návrh projít Sněmovnou :roll: Kurník, jsem si myslela, že když jsou volby v nedohlednu, tak je krize zažehnaná :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
21.9.09 13:59

Tak já se cpu taky dost.
S barvou kočárku bych vůbec neměla problém - ani s modrym pro holku ani s červenym pro kluka.
Z té snížené mateřské mám teda radost.Já to někde četla už dřiv, tak nevim co schválili, ale tentkrát chtěli porodné snížit o 3 000 kč, na 10 tisíc.A mateřskou na 3 roky ze 7600 kč asi na 6800 kč.Ale zajímalo by mě jak to nakonec dopadlo a kolik schválili třeba i na dvou a čtyř letou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
21.9.09 14:01

http://www.novinky.cz/…miliard.html

tady něco je holky, já pořád doufala že to neschválí-kdyby tak sáhli na platy sobě-ale to ne :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.9.09 14:02

Kosatko , to, co jsi četla, to byl návrh - ano, porodné se má snížit na
10 000Kč a rodičák o 10% (na délce nezáleží). M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
21.9.09 14:04

To je teda skvělé :evil: Ať raději šetří na svých pupkách..

No nic, nebudu se rozčilovat a jedu raději zkontrolovat mamču… Ráno ji při cestě do práce kouslo něco do krku (podle všeho prý pavouk) a za hodinu ji začala trnout půlka obličeje a vezli ji k doktorovi!! To mám zase dneska veselo… Papááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.9.09 14:07

Bel , ježíši, pavouk! Tak to bych nepřežila 8O 8O 8O, mě by kleplo rovnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie