Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
22.9.09 09:22

Ahoj holky, no já ty kočáry pořád studuju na netu a chceme zajet do toho Zlína ale čím víc diskusí čtu tím jsem z toho víc na mrtvici. Každý kočár má zkrátka něco, pokud do něj teda nechci vrazit 15-20tis-což nechci. začínám pomalu přemýšlet jestli fakt není zbtečné mít kočárnový když ten co máme po Honzíkovi je používaný od října 07. Fakt nevím. :roll:
Marodům přejeme brzké uzdravení :wink:
Fragi já bych k dr radši šla-přece jen ti napíše možná ěnco co bys mohla a co tě vyléčí-mně můj gynekolog říká že než se trápit dlouho-což na dítě nemá taky dobrý vliv-tak je lepší zakročit šetrnou léčbou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
22.9.09 10:21

Lucilko já mám kočárek po Filípkovi, obyčejný, 3 roky starý.Nejdřív jsem chtěla nový, ale pak jsem si to rozmyslela.Ono to totiž hrozně uteklo a kvůli chvíli se mi nechce investovat.Navíc mi toho stejně asi moc nenajezdíme, Filípek na procházky moc není, radši jsme doma na zahradě a u taťky v dílně :wink:
Tak raději ty peníze investuju jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
22.9.09 10:54

Ahoj holky,
hlasim se po dovoleny, uz zas zpatky v plnem pracovnim provozu. Uz jen 3 mesice a hura na materskou!!!
Nestiham docitat, jen jsem zahlidla neco o nemocech, Fragolko a dalsi, at je vam brzy lip kocky!!
My vcera objednali po netu kocarek (Phil &Teds) se vsim moznym prislusenstvim, autosedacku, kyblik na koupani prcka, pak taky polstar pro me, takovou tu dlouhou zizalu, protoze se v noci vubec nevyspim. Jinak jsme v nakupech jinak dost pozadu, z obleceni nemame skoro vubec nic (asi jedny dupacky a dvoje ponozky, co jsme dostali od znamych), ale jeste je casu dost, zejo:) Za hodku jedu na kontrolu, tak snad bude vse ok, porad me zlobi ty bilkoviny v moci. Mrnouskovi se asi dari dobre, kope jako blazen, mam pocit, ze tam misto prcka mam chobotnici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
22.9.09 11:07

Ahojky,

Sylvi : neboj, zkouška určo dopadne dobře, stejně strašně obdivuju všechny, kt. při dítku ještě zvládnou studovat 8)

belavue, Fragi: no raději už na toho pavouka nemyslím, by mně - jak říkáte- bylo permanentně zle.. Jinak já to viděla v TV dokumentu, kolik havěti za noc sníme, říkali dokonce kolem 20 ks za rok (mouchy a tak :roll:) …no raději toto téma necháme… :lol: aby se nám nepřitížilo :lol:

ad nemoci : no mně po tom trhání osmičky dokonce zakázali v lékárně i Paralen, že se to prý taky nesmí..jinak tady je zkopírovaná medicína na kašel (mně pomáhá, ale vlastně ani netuším jestli těhule můžou tymián :)

1 sáček tymiánu(8-9gramů). 200gr cukru. 250ml vody

POSTUP PŘÍPRAVY

vodu s cukrem vaříme na mírném ohni 20 minut, poté sundáme z ohně.
Musíme přidat celý sáček tymiánu ( jeden, kupovaný tymián) a nechat louhovat do vychladnutí. Scedit, a po lžičkách třeba 5 krát denně.
Nenamáčet do lektvaru olíznutou lžičku!!!! Dávat medicínu do skleněné lahvičky.
Vydrží dlouho.Skladovat při pokojové teplotě i 2 měsíce.

Alík: s tou péči o mimi si nedělej hlavu, já na tom byla poprvý úplně stejně, ale kupodivu po porodu to nějak sepne a všechno člově instinktem ví, jako by to dělal odjakživa - holt má to ta příroda dobře zařízený. Mmch. dnes jsem na tom stejně , při představě , že budu muset nosit zas to mrňavý tělíčko, tak už teď mám strach , aby mi malý nespadl a tak… Jinak zá:,–(ně neberu do ruky cizí malá mimča, neb mám pocit, že jsem to nikdy nedělala a nevím jak se drží… :lol:

Lucilka: tak jsem měla chvilku, kdy jsem byla přesvědčená, že bez nového kočárku se neobjedeme, ale finance prostě vyhráli…takže těch pár měsíců to odjezdíme ve starém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.9.09 12:31

Ahojda tehulky,
no ja se dneska flakam, jsem skoro cele dopoledne prospala, ale je mi lip :wink:
Jinak s tim kocerkem jsem to resila podobne - mam kocarek Bebecar po kamaradce (7 let stary, odvozila v nem 2 deti, ale pekny), tak si myslim, ze jako hlubokej bude super (ma jeste jednu z tech vetsich, mene modernich korbicek pro male mimi), akorat pak chci kupovat nejakou tu lehouckou moderni trojkolku, co se bude dobre ovladat a skladat. S timhle jsem si u te kamaradky zkusila jezdit a je to takovej mensi tank, utahnout ho da docela fusku, na cestovani by moc nebyl :wink:
Prave kamarad, co ma maji ted mimco, doporucoval zvlast houpaci hluboky s velkou korbickou a pak zvlast koupit lehkej sportak, kterej se nebude tak houpat. No jo, vsichni mi radej a clovek je z toho pak tele :lol:
Jinak Sylvi drzim taky moc palecky, to zvladnes, ses holka sikovna. A profesori jsou taky jenom lidi :wink:
Ja se totiz chvilema ocitam na druhe strane barikady, tam doufam, ze studentiky moc netrapim. A taky mi jeste chybi 2 zkousky a napsat praci (to da tak rok), musim se k tomu dokopat, aspon nejakej clanecek by to chtelo…
Mejte se Aliik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
22.9.09 12:34

Já právě taky vím že základem je lehký a dobrý sporták, já ale po tom novém kočárku toužím právě kvůli cestování a chtěla bych kočár kde se dá na:,–(it ta autosedačka. když bychom ejště sem ta mvezli honzíkovi golfáč tak ten náš kočár zkrátka do auta už nedáme-tak bychom složili jen podvozek a na kratší procházky např u Jirkovo rodičů nebo v obchodech by to stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.9.09 13:01

Luci, ja jak jsem si zkousela ten Quinny Speedy, tak ten byl uplne malickatej po slozeni (slozil se jako sportak bez oddelani podvozku skoro jednou rukou) a na podvozek sla nacvaknout pripadne i autosedajda maxi-cosi. I kdyz my teda autosedajdu dedime rok novou, tak toto neresim, budu kupovat jen sportak - vyjde kolem 8 tisic. A myslim, ze podobnych sportacku existuje vice, kdyz mas hlubokej a nemusis ho resit :wink:
 Aliik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
22.9.09 13:06

Ahooj bříška,

tak mám konečně trošičku čas a přidat sem nějaký příspěvek… :)

Knizsko já se byla s manžou v sobotu podívat v jedné prodejně na mutsíka www.ondalek.cz je v chebu - kousek od nás… Mají na něj super cenu a navíc mají v akci při zakoupení konstrukce, korbičky a sport.sedačky (u nich to stojí 16,5 tis. - konstrukce je s tou koženou rukojetí), golfky mutsy v hodnotě 3,5 tis zdarma… takže jsem z toho docela nadšená… Jinak je vážně super, skládání super a co se týká velikosti korbičky, tak je to v poho, jelikož budem mít mimi v zimě a navíc je korbička větší než např u Xlanderu, nebo casuaplay! takže myslím že v poho… a skvěle se vozí :)

No ale co se týče barvy tak se nemůžeme na žádné domluvit, manžel chtěl bílou, ale tu mu paní prodavačka naštěstí vymluvila tak ted váháme - protože kočárek budeme chtít i pro druhé mimi, tak ho chcem neutrální, takže to vypadá na tmavě hnědou, nebo nevím… :roll:

My ve výbavičce máme zatím jen pár oblečků, ale to jsme všechno dostali…
Jooo a holky máte některá zkušenost s tímto fusakem? http://www.ondalek.cz/…e-collection paní mi ho doporučovala, je úžasný, ale ta cena :roll: Mimi ho může mít dokud nevyroste z kočárku, dá se vyndavat vnitřní vložka, takže se dá používat celoročně - neprofoukne, nepromokne, dá se pak i použít ve sportáku… no bomba… asi jsem se do něj zamilovala :D

No já se rozepsala, tak holky držím pěsti v boji s bacilama a i na kontrolách hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
22.9.09 14:40

Alky ten fusak je super, teď jsem se do něj zamilovala taky :) , ale máme už objednaný od teutonie, tak mám smůlu :? . Ta cena není zase tak strašná, když uvážíš to, že ho fakt hodně využiješ. Šla bych do něj hned :lol: .
Knizsko , hlubokou korbičku Mutsy jsem také viděla na vlastní oči a nepřipadala mi nějaká extra malinkatá, taková spíš normální a jak píše Alkyl třeba casualplay je určitě o hooodně menší.
Venku je tak krásně, miluju tyto už podzimní slunečné dny, čerstvý vzduch, vřesy a listopadky :D .
Mějte se krásně, Kubi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.9.09 14:54

Ahoj maminy,

tak jsem přes noc vymyslela, že k doktorovi půjdu, říkala jsem si, že i když mi žádné léky nedá, nechám si napsat paragraf pro manžela a budu se aspoň trochu léčit a ne za běhu a se 4 dětma na krku :wink: Tak mám zánět průdušek a dostala jsem ATB ani jsem nepípla :? Ale je fakt, že mi je to už jedno, bo bych snědla cokoli, hlavně, aby mi bylo líp 8)
Jen manžel prohlásil, že by se se mnou dneska klidně i pohádal, že vypadám, že bych mu dneska ani neodporovala :lol: :lol: :lol: Humorista jeden :wink:

Aliik , s péčí o kojence si moc hlavu nedělej, ono to tak nějak vyplyne samo :wink: Jak říkám, teorie je pěkná, ale praxe o něčem jiném :wink: Třeba je pěkný, nejdřív dítě vykoupat a pak krmit, ale když máš doma dítě, které by kvůli jídlu zbořilo barák, radši dáš najíst před koupáním (a pak budeš tajně doufat, že to nevyhodí :lol: ). Ono se to poddá :wink:

Alky , tuším, že o tomhle fusaku (nebo aspoň hodně podobném - výrobce byl určitě stejný :wink:) tady byla nedávno diskuze, tak pohledej…
No, cena je sice nic moc, ale my máme fusaky od Emitexu - jeden zimní a jeden jaro - léto a jsme rázem na stejné ceně :lol: Ono si nevybereš a super je, že tyhle věci rostou s prckem, takže to není až tak šílená investice :wink:

Mějte se moc pěkně a já se jdu léčit, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
22.9.09 15:04

My máme super fusak na zimu po synovci a je super. Na jaro ani léto jsme fusak nepoužívali.
jeník už spí od 12h a ve 3 máme vyrazit skamarádkou a její dcerkou na výlet a my chrníme 8O
Fragi ta kse pořádně vykurýruj-po ATB to bude hned fuč ta choroba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
22.9.09 15:05

Holky to jsem chtěla slyšet o tom fusaku… :wink: Taky si myslím že je to dobrá investice :lol:

Takhle to doma podávám manžovi… Si dělal srandu, že i v patnácti na něm bude malá ležet, když tak dlouho vydrží… :lol: :D

Fragi , tak brzské uzdravení!!! A řádně se vyležte holky jedny!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
22.9.09 15:39

No Fragolko tak ještě, že jsi k tomu doktorovi šla. ATB ti určitě brzy zaberou a uleví se ti, takže teď už bude jenom líp :) . pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.9.09 16:33

Taky se pridavam k nazoru, ze fusak je krasnej :D
To ja to mam slozitejsi, nakonec budem mit na jedno mimco fusaky 3 :lol:
Jeden mame 30 let stary s pravym berankem (asi do kocarku na zimu na male mimi a na spani venku), pak jeden za stovku od kamaradky (uplne novy, krasny s medvidkama, ale maly, tak do pul roka az roka), no a budem mit origos do Quinny Speedy, ten je taky drahy, ale pry teploucky a nepromokavy a vydrzi do 3 let. Do nej jsem se zase zamilovala ja :D
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
22.9.09 18:11

Ahoj,no ale dítě ti nebude v kočárku chrupkat do tří let,takže ve fusaku určitě taky ne :) Ani sem nevěděla že takový fusak existuje,ale aspon bude větší a tím pádem pohodlnější :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex