Poradna duly
Jana Čurdová
No já už se netěším ted, když nepiju a nejím ůže mi t ovyvolat migrénu-chjo ale přežijem to no.Jím ale moc sladkýho tak snad to bude ok.
Já pořád řeším ty kočárky, nidke je namjí naživo a na netu nebo na aukru mají skvělé ceny.Až nápadně skvělé někdy. Fakt chceme levný kočár i s tou autosedačkou-mamka pořád že ej to zbytečné a mám si nechat ten po honízkovi-nedaří se nám totiž prodat.
Ahoj maminy,
tak dneska už válčíme doma sami… Teda, ne, že bych si nechtěla nechat manžela ještě doma, ale když jsem ho viděla, jak stejně tyhle dva dny honil práci aspoň dvě hoďky odpoledne, radši jsem ho dneska „propustila“ a poslala do práce ![]()
Koupili jsme kombinézku na mimčo, tak si ji chtěl Davča za každou cenu vyzkoušet, až jsem ho musela krotit, aby z toho taky něco zbylo
Jinak peru, suším, včera jsem vyžehlila 5 košů, co mi tady zbyly od neděle a strašily mě pokaždé, když jsem prošla po chodbě ![]()
A vypadá to, že se dějou zázraky, ale budeme mít hotovou koupelnu a obloženou chodbu ![]()
Mějte se krásně a užijte si prodloužený víkend, M.
Fragolo tak koupelnu ti přeju.Vim jak jsem se na ní hrozně těšila já.
My se teď vrátili z tesca, udělala jsem si radost.Měli tam slevy tak jsem pořídila 3 bodyčka za 45 kč a pak 5 bodyček za 75 kč.taky Filípkovi svetr s 50% slevou.
Kosatko , koupelna sice je, ale těch dalších dodělávek, radši nemluvit
Ale, však to znáš… ![]()
Už se pomalu smiřuju s tím, že budeme mít druhé patro dodělané do Vánoc
, plánujeme dětem pokojíček nahoru a ložnici chceme nechat dole. Vzhledem k tomu, že Davča začal poslední dobou nějak vymýšlet, že chce spávat v ložnici s mámou, dost často se k nám v půlce noci nastěhuje, pak se vzbudí Věrka a začně kvílet, že v pokojíku sama nebude, připomíná to u nás „škatulata, hejbejte se!“
tak nechci vidět, jak to bude vypadat, až při tom ještě budeme zdolávat schody
Ještěže Ondra s Míšou spí jak dřeva a zatím se do toho nezapojují ![]()
ahoj holky,
jdu k vám nakouknout, páč k vám asi patřím ![]()
emimino jsem poslední dobou zanedbávala, tak si říkám, že bych se zase měla někam zapojit. už jenom proto, abyhc získala rady a porady ![]()
tak soufám, že se k vám mohu vcucnout…
páááá marjánka
Ahoj Mariee, tak už nás nezanedbávej a vítej mezi nás ![]()
Moc gratuluju k těhotenství, jak tak koukám na tvůj podpis, na miminko jste si pěkně dlouho počkali, co?
Ale hlavně, že se povedlo ![]()
Ahoj, M.
Mariee vítej a klidně se vcucni
![]()
Víš jestli čekáš klučinu nebo holčičku?
Ahoj holky,
tak mám za sebou testy na cukrovku. Výsledek nevím, prý ho pošlou mojí dr. Tak uvidím, jestli se příští týden ozve (to asi jen pokud by bylo něco špatně) nebo se tam budu stavovat pro lístek na peníze, tak se přeptám. Bylo to hnusný, ale nechalo se to vydržet. Nejhorší je, že když nemůžete sladký, tak na něj máte děsnou chuť a když už jsem pak nesměla ani jíst, tak to byl můj konec ![]()
Mariee vítej mezi námi ![]()
Pajo tak gratuluju ke zvládnutému testu.
Mě dneska celý večer pálí žáha.Už jsem zkoušela všechno možné a nic ![]()
dobré ráno, tak jestli jsem to dobře pochopila, porodné a rodičák zůstaly, ale mateřskou stejně snížili
http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
nemám slov k jejich vyjádření, jak o tom vlastně nikdo nevěděl ![]()
Ahoj,
Kosatko , nediv se, já když jsem to průběžně sledovala, tak se ani nedivím
, on v tom měl zmatky i Paroubek a spol… No jo, až půjde o pány politiky, tak si to všechno dobře ohlídají… Ale na druhou stranu jsem ráda, že zůstalo aspoň to porodné a rodičák. Přece jen, každá koruna dobrá, že? ![]()
Ahojda maminky a briska,
no pekne nam to zkrouhli, teda aspon ze to porodne a rodicak nechali, ale ta nemocenska bude fakt almuzna. To aby si hlavne manzel jako zivitel rodiny rozmyslel, kdy onemocni, to by byla financni katastrofa ![]()
Jinak ja jdu na vikend k rodicum, manzel zmizel s kamaradama na sifrovacku. Tak doufam, ze o vikendu nechodej kontroly na tehule, budu polehavat trosku jinde…
Alik
ahoja
děkuji za přivítání…
jnak k té PPM.. možná se nás to nedotkne… pokud nastoupíme na PPM letos… tedy tak nějak to chápu, právě to probíráme tady
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Ahoj ženy:-) jsem ostuda, nestihla jsem to dočíst všechno, jen zběžně ví že řešíte kočárky a zoubky…
podávám hlášení, už jsem 14 dní doma z nemocnice, mám klidový režim, takže vlastně jěne spím JÍM, za což mě maičká chválí kopáním. Lítám po doktorech, po porodu mě čeká ješt+ kopice vyšezření, denně si píchám flexiparin na ředení krve, už jsem feták profesionál:-)
kočárek mám vybraný, asi vyhrál maxi cosi… co vy n TO? JAKO LAIK JSEM UPLNĚ MIMO, V BEJBY CENTRU ZE MĚ MĚLI LEGRACI, JAK JSEM TAM BĚHALA.
Mějte se kočky!!! hlavně zdravíčko ![]()