Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10388
6.10.09 21:41

Ahoj holky,
Lucilko , tak já bych také byla určitě pro koupi nového kočárku, když na něj máte penízky :) , udělá ti to strašnou radost a pak budeš ráda, že mimi jezdí v tom, co sis vysnila :P .
Ali, to je super, že KO dopadla dobře. Ty se máš, že máš tak krásné vycházky, to já je mám pořád jen 4 hodiny deně :( a už to tak bude do mateřské.
Holky vy co máte za sebou ten cukr se máte :lol: , já jdu v pondělí. Mám si s sebou přinést čtvrt litru čaje a namíchají mi to do něj.
Zítra jdu na thajskou těhotenskou masáž, tak jsem zvědavá, třeba mi to pomůže s těma žebrama.
pá pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.10.09 22:04

Jak víte, chystáme novou verzi eMimina. Již několik týdnů ji máte máte možnost testovat a psát nám, co se vám líbí a co ne. Podle Vašich připomínek jsme udělali spoustu změn a protože se blíží definitivní a ostré spuštění nové verze potřebujeme, aby se ještě před dnem D na novou verzi podívalo co nejvíc lidí - však víc hlav víc ví a může najít chybky, které nám unikly.

Prosím, podívete se na ni tady:
http://www.motivo.cz/emimino.php

Připomínky nám pište sem:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Moc moc děkujeme a těšíme se na vaše poznatky :)

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.10.09 06:55

Ahoj holky,
tak jak jsem vcera pul dne litala po doktorech a pul dne pak po kurzech, tak mi ted tvrdne brisko hrozne. Asi dneska budu lezet a prolivat se magneskem… :roll:
Jinak k tem vychazkam, u nas je to takove benevolentni, jak chodim na soukromou kliniku. Sestricka se me zeptala, kam chodim, tam jsem ji vysvetlila, ze kdyz je manzel na sluzebkach, tak jsem cely den u nasich, bo bydli o par ulic vedle a mam tam klidek a spolecnost, tak mi je napsala takto na cely den, aby mi nikdo nedelal problemy. Do ted jsem je nemela, protoze to pry na prvnich 14 dni nejak oficialne nejde a uz mi z toho taky hrabalo. Jsme se chodili s manzelem prochazet na chvilku po setmeni, aby me nikdo nevidel :lol:
Jinak vcera kurzy super, jeste nas cekaji 3 hodiny, me pak v listopadu jeste 3 kurzy pece o kojence a kazdy patek hodinka, kde se budem ucit dychat, trosku cvicit (to ja moc ne) a pristi patek mame masaze s partnerem - to uz se tesim :D
Jo a jdu konecne objednat nejake vecicky :lol: :lol:
 Aliik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
7.10.09 07:05

hezké ranko

teda holky z těch vašich popisů na cukrotesty se mi chce :poblion: , já teda můžu sladký, ale co je moc, to je moc , asi by to můj slabej žaludek v sobě neudržel, no uvidíme, kam mě ne/nažene v pondělí. :roll:

Aliik: myslím, že mimčo se určo ještě otočí, snad je ještě čas, ale je fakt, že taky budu moc doufat, že je tak leží přímo ukázkově .. na císaře fakt nechce a rodit KP taky ne 8)

Fragi: nejen příspěvky na Rodině :wink: stačí si přečíst pár "výživných " diskuzí na Omlazení a člověku je z toho fakt hrozně, děti tam jsou určitými lidmi stavěny na úroveň "vší " apod… to není citace, ale celkově to tam tak vyznívá :roll:

Lucilko: vidím, že kočár určo asi bude…závidím :D …my to pořešily tak, že sháním čistě autosedačku s podvozkem…starej kočár si nechám, ale jak píšeš, kdybych se měla rozhodovat poprvné znovu, raději vezmu něco dražšího, ale člověk byl úplný tele.. :roll: Jinak metříky mi taky nejedou… třeba až na nové verzi emimina

iviqv: tak to je paráda… já bych brala taky víc dětí, ale musel by je někdo odnosit, porodit :oops: a zvětšit nám byt :lol:

nové emimi: no pokud by šlo o mě , tak já bych to nechala sakumprásk jak je to teď - nechce se mi zase někde něco hledat, ale tento můj názor by asi nikdo v potaz nebral- tak to píšu aspoň vám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.10.09 09:33

Ahoj holky,

Zziny , tak třeba se těm testům na cukrovku vyhneš :wink: Ale musím říct, že jsem z toho taky moc urvaná nebyla, ale teď jsem celkem ráda, že jsem zkontrolovaná. Už jen kvůli Ondrově váze :D Takhle vím, na čem jsem a prostě holt máme větší děti (aspoň ty dvě poslední) :wink:
Teda, Omlazení neznám, ale názory některých lidí mě fakt štvou :roll: Co já jsem si už vyslechla od cizích lidí, kteří mě potkali na ulici 8O Nejvíc mě štvou hlášky, že bychom se měli stydět apod. Dovolím si tvrdit, že jsme normální, slušná rodina a že bych se měla stydět za to, že budu mít s jedním chlapem 5 dětí? Myslím, že nemám za co?! :wink: Ale už jsem se za těch pár let obrnila a doufám, že se třeba pak nebudou dětem smát ostatní ve škole, že jsou z velké rodiny apod., bo, blbci se najdou všude :roll:
A teda, přiznám se, že z pátého nejsou moc nadšení ani naši a celkm dost mě to mrzí :(

Tak jsem si zase po ránu vylila srdíčko, slibuju, že se příště budu krotit.
Přeju pěkný den. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.10.09 11:57

Takse mi holky doprala poslední pračka věcí na mimi a krásně to tu voní-ted ještě abych to i vyžehlila. Mamča si vzala k sobě Hnozíka,protože jd u odpoledne do práce.
Fragi já jsem v současné době taky překvapená z tak vysokého počtu dětí ale je to každého věc a jeho rozhodnutí :wink: Přítel moc nechtěl ani druhé, on je ten typ že chce dítěti dát vše a věnovat se jen mu-taky má pořád nervy z budoucnosti, až nebudem mít na splátky hypotéky apod.I v práci na něj čučeli jako na blázna že prý si do takové doby pořizuje druhé dítě 8O No nevím ale podle mě jde o to aby se člověk dokázal uskromnit a nemyslel jen na sebe. Podle mě někteří ti jeho kolegové myslí jen na vlastní pohodlí a nechtějí si nechat dětma snížit svůj životní standard.
NAši byli z druhého dítka nadšení, já se dlouho léčila na neplodnost-takže je to pro mě dar z nebes. No a rodiče přítele reagovali-NO NESTRAŠTE :! :twisted: Podotýkám že asi rok bydlíme v novém velkém bytě asi 110m-takže bydlení máme vyřešené a jim se to stejně zdálo nerozumné 8O
Ale já takové blbé připomínky neřeším
Jejda to jsem se rozepsala :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
7.10.09 12:00

Fragi:
prosímtě, že si tím vůbec lámeš hlavu, ..někteří lidi jsou fakt ubozí..vždyť je to krása mít tolik dětí, teda pokud má na to člověk pořádný nervy..což jistě máš, neb jsi dospělá a víš co děláš. A jako proč byste se měli stydět ?? 8O no to jsou názory .. já bych ty lidi poslala rovnou tam , kde slunce nesvítí . Jak říkám, kdyby někdo těhotněl a rodil za mě , tak jdu min. do třech kousků- neb i když je to někdy na provaz , samotná „výchova“ mně nevadí, ale to těhotnění a porody, to prostě absolutně nedávám.
Jinak co se týče posměchů ve škole..nad tím bych nepřemýšlela, resp. ony si ty nevychovaný děcka vždycky něco na druhým najdou , když budou chtít . Já se toho u Leonky bojím dost, je taková neprůbojná , všechno si nechá líbit. Včera jí někdo ve školce řekl, že je pitomec … tak z toho byla nešťastná..je tam úplně nejmladší, tak ty 6letý děcka jsou už mentálně někde jinde a nechápou , že si chce hrát „stupidní“ hry pro tříleťáky a tak …
A za třetí z rodiny už si nedělá vůbec nic, my jsme se dokonce i natajno brali, protože kdybych měla za zadkem dvě tchýně a tchány , tak ještě před kostelem snad kvůli těm jejich kecům uteču. Jako jsou hodní a normální, ale mně prostě stačí málo…stejně jsem se nevyhnula tomu, že „šaty jsem měla divný- ta vlečka tam být nemusela“, „kostel byl nějakej zašedlej“ ..no a pak za pár měsíců, že jméno "Leonka " je zvláštní a cosi kdesi pořád :lol: , ale naštěstí jsem relativně splachovací, bo vím, že to nemyslí zle, prostě si to dělám podle svýho a kašlu na ně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
7.10.09 12:07

maminky ahoj,

jdu jen na skok pozdravit. ležím v knihách.. všimněte si výrazu „ležím“, ano hniju v tom a mám většinu knih a materiálů zničených, jak v nich pokaždé usnu :twisted: :D

aliiku - tos byla ty kdo mluvil o manžovi s tou znakovou řečí pro mimi? já bych to chtěla zkusit, jakoby vyzkoušet. tuhle u mě byla paní s mimi u kterého to dělali ;-) musím pak najít nějaké matroše. chudák mimi to bude pokusný králík… 8)

ty jo ted sem se lekla co se děje a ony jsou to sirény na otestování.. no jo první středa v měsíci :roll:

já jdu dnes věčer do poradny a zítra na ten slavný glukozový test… ty jo zrovna včera jsem se učila v jedné otázce co udělá těhu cukrovka (neléčená) s mimi.. tak se mi to hned lehčeji bude pít..

ad otočení mimi? no já ho mám stále na štorc.. ach jo.. dost to i někdy bolí…máte ho také některá na štorc. na jedné větší bouli a na druhé menší..vypadá, že jsem spolkla činku :?

jo to magnezko - mě minule dr. říkala, že ne všechna magnezka působí proti křečím. projdiu jinak metabolismem v těle a neudělají nic, jen průjmík. prý jak jste psaly ten magnosolv (nebo jak) a magne B6, ostatní si nepamatuji…
no nebudu se rozepisovat, přišl ajsem se odreagovat před dalším „ležením“ v knihách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
7.10.09 12:10

fragi - noooooooooo cizí vůbec neřeš.. jsou to blbci.. naopak metál za tolik dětí v této době ;-) :srdce:

aliiku - kurzy? holky pujdete na nějaké? kdy a kam???? sem to nějako neřešila :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.10.09 12:30

Ahoj holky,

gratuluji ke KO a k zvládnutí testů na cukrovku!!!

Fragi , uvidíš, že nakonec budou všichni nejvíc paf ze Simonky!!!! A já si myslím, že mít velkou rodinu je super… Spíš mi přijde divný, ten kdo po dětech netouží…!!!! A vy ještě plánujete nějaké mimi, nebo to necháte osudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
7.10.09 12:34

ahoj, Filípek zalehnul, knedlíky kynou tak mám chvilku pro sebe :wink:
Znakování miminek - ségra tak trochu praktikovala, mě to nepřijde jako věc životně důležitá, ale když malý předváděl různé znaky, byla to hrozná sranda.
k počtu dětí - mě teda asi budou stačit dvě, ale kdyby to bylo na manželovi tak klidně 4. ale přidávám se k zziny, že by to musel někdo odnosit a hlavně odrodit za mě :lol:
Jedináčka bych teda nechtěla ani za nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.10.09 12:43

Já jsem taky nechtěla jedináčka a jsem ráda že se nám ten zázrak otěhotnět podařil i podruhé :wink:
Jdu umývat ty podlahy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.10.09 14:32

Tak, holky, děkuju za povzbuzení i uklidnění :)
Já si vždycky říkám, že se kvůli blbým řečem nebudu nervit, ale občas ty poznámky nějak nedokážu překousnout a moc nad tím přemýšlím. Třeba manžel je na ty řeči taky už alergický, prý do něj někdo rejpal v práci, když jsme čekali Míšu, ale on je víc od rány než já (teda, ústně :lol: )…
Jinak naši jsou v pohodě, vnoučata mají rádi, to bych jim zase křivdila, jen je u nás v rodině zajeté, že „normální“ je mít 2 děti…

Zziny , Věrka mi přijde povahově jako vaše Leonka. No, zatím jsme žádné hlášky ze školky neřešili, tak doufám, že to bude i nadále v klidu pokračovat :wink:

Mariee , tak ať ti jde učení od ruky, teda, spíš do hlavy :wink:

Alky , my máme rozsah 5-7 dětí (ale moc to nikde neříkám :lol: ) Ptej se mě v lednu po porodu :wink: Těch 7 nemusí být za každou cenu, kdyby mi nebylo další těhotenství doporučeno, tak by nám i těch 5 dětí stačilo :D

Dneska je venku krásně, tak si to sluíčko užijte a já jdu něco dělat. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.10.09 07:49

dobré ráno, tak jsem provedla kontrolní měření, a už je na mě břicho nejširší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.10.09 10:53

Ahoj holky,
Fragol, tady v Irsku je prumer 3-4 deti na rodinu, ale mam spoustu znamych, kteri jsou z 8-10 deti, nekdy i vic. Nejsou divny, proste je jich jen vic. Po tech letech tady mi to prijde naprosto normalni a spis mi prijde divny, ze bych mela mit jen jedno nebo dve. Je to hrozne hezky a prirozeny, kdyz jdu po meste a vsude jsou ty rodinky s kocarkem, castou pro dve deti a par deti jeste kolem kocarku. Spis mi prijde fakt divny, kdyz prijedu do Prahy a v metru sedi jen lidi 40+ a kdyz tam obcas zavita nejaka maminka s deckem (nedej boze se dvema a vic!), tak na ne vsichni koukaj jak na ufony. Takze milujte se a mnozte se :wink:
Jinak gratulace ke vsem cukrovkovym kontrolam!
Kubino, uzij si masaz at se Ti po ni ulevi od bolesti!
Ja zenu na pilates, pak do prace, hezky den vsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital