Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8737
19.10.09 21:24

Ahoj holky,

Fragolko ten kabátek je fakt super. Já se zatím vejdu do zimní bundy a dávám na modlení, aby to vydrželo co nejdýl, protože se mi nic nového pořizovat nechce. Mrňouskům přeji brzké uzdravení. Úplně Tě chápu, že z toho už lezeš po zdi.

Aliiku - ten e-shop je fakt dobrý, už jsem si tam taky vyhlídla pár věciček :wink: Objednávala jsi to na dobírku nebo jsi to riskla a zaplatila dopředu? Jak bylo v pátek na masážích? Líbilo se Ti to?

Jinak se holky přidávám k těm, které za poslední měsíc „pěkně“ přibraly :D Taky mi hodně vyrostlo bříško, tak doufám, že je to tím, jak naše holčička roste :lol: Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, zda mi dr. rovnou udělá i ultrazvuk nebo mě objedná na někdy jindy. Už se moc těším, až mimi uvidím.

Vypadá to, že se nám zase na chvilku zlepší počasí, tak si to pěkně užívejte a ať jste zdravé :wink:

Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
19.10.09 21:56

Ahojky kinderka :)

Fragy.. nádherný kabátek. Já si vybrala kalhoty a tričo… ale nic z toho. Ale určo si koupím těhu manžestráky- NOVÉ. Když si polovička koupi věci na kolo za 1300 já můžu kalhoty… tak :twisted:
A robátkam skoré uzdravení

Ad manža u porodu… u prvního byl a doufám, že půjde i k druhému. 6e bude doma, anebo stihne dofrčet. U prvního mi hrozně pomohla už jen jeho přítomnost a pocit, že na ty sestry a všechno nejsem sama.

U nás dnes svítilo sluníčko, tak jsme byli na chvilku ven … hurá

Brou noc pupíčky a krásné sníčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.10.09 22:41

Tak prcci už jsou zastlaní, tak by to takhle mohlo vydržet celou noc :roll: Nebo aspoň půlku :?
Holky, všem dík za podporu, fakt jsem z toho už celkem špatná a už se hrozím toho, co přijde dál :roll:

Kubi , já už bych pro děti udělala cokoli, jen aby byly zdravý (nebo aspoň trochu zdravý)… Já jsem teda ten typ, který nejdřív sáhne po lécích a když už je pak zle, začínám hledat staré babské recepty… Už jsem přemýšlela, jestli by mohly nějaké preparáty na posílení imunity, ale moc tomu nevěřím, řekla bych, že je to tahání peněz.
Ale vnukla jsi mi myšlenku, tak jsem hledala homeopata a paní bydlí zrovna v ulici nad námi, a to rozhodlo. Už jsem jí psala, tak třeba se k něčemu dobereme :wink: Dík za nakopnutí :)

Iviqv , jen se pěkně obleč, manžel to přežije :wink:
Manžel vždycky říká, že si nás chce při porodu ohlídat, beztak se nebojí o mě, ale má strach, aby nám mimčo nevyměnili (viz. aféra třebíčské záměny mimin) :lol: Ne, teď vážně, mám štěstí, že se nehroutí při pohledu na krev a k porodu jsem ho nikdy nutit nemusela, ale bylo by mi to moc líto, kdyby jít nechtěl :oops:

Jinak už jsem solidní váleček, odhodlala jsem se k měření, tak máme se Simčou přes bříško rovný metr :wink: No, dětská MUDr. se mě ve čtvrtek tak opatrně ptala, jestli jako jsem těhotná :lol: Horší by bylo, kdybych se sekla :wink:

Pro dnešek končím, jdu zalehnout, třeba aspoň malinko dospím ten deficit z dnešní noci. Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
20.10.09 07:55

Hezké ráno,
přidávám se k těm, kteří vyfasovali poukaz na cukrovkový test :poblion:
Tak to nebudu odkládat a půjdu co nejdřív :roll:
Jinak mě doktorka mě doktorka pěkně setřela s přibíráním na váze - říkala, že mimi podle váhy, výšky krásně prosperuje a já na to, že to vidím na kilech, že mám 10 nahoře a to mi každej říká, že krom břicha vypadám furt stejně a ona na to, že deset kilo nemám jen z těhotenství, že dítě má jen 1 kg, tak ať si na to dám pozor 8O Tak nevim, všude čtu, jak přírůstek 12-15 celkem je normál a ona se tvířila, že 10 na konci 6. měsíce je skoro dost! Prej to mívají ženy často z toho, že se v dobré víře cpou sladkým ovocem - banány, broskve, hrozny, a nejhorší jsou prý džusy… hm tak sem si včera dala jen vařenou brokolici, ale ráno jsem měla takovej hlad :lol: že to s nějakou „dietou“ asi nebude moc horký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
20.10.09 08:49

No myslím že 10kg není zas až tak moc, dítě má sice kilo ale jaksi dr zapomněla na to že něco váží i plodová voda, zvětšená děloha a celkově voda v těle.Já t uváhu pořád sleduju a mám ted asi o 2kg mín než u honzíka a četla jsem někde že v mém týdnu bych měla mít nahoře 7-9kg a já mám 8 tak je to myslím ok.
Já bych tentokrát chtěla přbrt max 15kg tak uvidíme.
Jo a včera jsem si nakonec koupila triko s dlouhým rukávem a takovou vestu přes hlavu-je to ted moderní a já myslela že se do toho nenasoukám a ono jo :lol: to vše u vientamců-nechi už moc investovat. thu oblečení mám dost ale ted v chladnu pořád něco chybí.
Na curkovku jdu zítra-tak sjem si ted k snídani dala dort :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.10.09 08:56

Ahoj holky,
jsem rada, ze jsem odkazem na obchudek pomohla - ja prave platila predem a vsecko doslo v pohode PPL az domu, meli moc solidni jednani a byli rychli :wink:
Pajo, masaze super, jen jsem si chvilkama trosku lamala hlavu - no byla to sranda, ja jsem hodne vysoka a kdyz jsem videla, jak to predvadi, kdyz maji s chlapem vyskovy rozdil ctvrt metru a my jsme stejni, tak ja pak nevedela, kam krk zkroutit :lol: Ale jinak moc fajn, hlavne masaz bederni a krizove oblasti :wink:
Jinak k tem kilum, ja pribiram tak nejak rovnomerne, mam ted ve 30tt nahore necelych 9 kilo. A to jim fakt porad, jen mam tim magnosolvem hodne zrychleny metabolismus, tak se ty kila nejak nestihaj udrzet :lol: :lol:
Jo a hlavne preju vsem marodum brzke uzdraveni. Mimochodem manzel dneska naklusal na ockovani proti chripce, aby mi domu neco nedotahl a neprskal na me, pripadne na prcka, tak jsem rada :wink: Jo nevite, jestli bychom jako tehule taky mely na ockovani nebo radeji ne?
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
20.10.09 09:56

No Fragolko tak to je super, že máte homeopatku takto blízko :lol:, uvidíš, třeba naordinuje něco, co opravdu dětem imunitu posílí. Jsem ráda, že jsem mohla poradit :D .
Knizsko , nic si z těch kil nedělej! Já mám nahoře 11 kg, tak jsi na tom ještě o kilo lépe :P . Co je horší je to, že přesně vím, z čeho příbírám a nejsem schopná přestat jíst. Denně si dopřávám hodně sladkého, sušenek a čokolád a také jsem začala ve velkém konzumovat čokoládovou zmrzku.
Hezký den! K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
20.10.09 10:03
mauska píše:
Zdar tehulky,
koukam, ze se resi obleceni, ja krome kalhot zatim nemam problem, brisko sice je, ale ne moc veliky, kalhoty mam jedny tehotensky s gumou a nekolik, co mi byli driv velky v pase. O vikendu jsme byli na vystave veci a sluzeb pro mimca a deti a prestoze jsem se snazila hrde vystrkovat brisko, pokazde se vystavovatele tvarili dost prekvapene, kdyz jsem rekla, ze jsem taky tehotna a dokonce v 7mem mesici :lol:
Fragol , to je mi lito, ze jste zas marudci, doufam, ze detem bude brzy lip a rychle se z toho vyhrabete.
U nas je neobvykle hezky podzim, uz nekolik tydnu je krasne a docela teple pocasi, takze jsme cely vikend vejletili po horach, jsem utapana, ale bylo to supr. Vcera jsme jeste stihli posezeni se znamyma a kino, takze dnesni pracovni moralka je desna, ale coz :)
Hezky den vsem.

Mausko, teda pekne ti to utika… Za chvili tu bude maly dublincatko :-) Uz se urcite tesite… No kazdopadne at se ti vyhnou vsechny koncotehotensky problemy a vesele dosupitas do porodnice :-) Jo a minule jsi psala, ze se odjezd z IRL odsouva na neurcito? Procpak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
20.10.09 10:52

Ahoj holky,

můžu se vás zeptat, jakou máte matraci do postýlky? Jsem zjistila, že je to celkem věda :lol:

Díky za rady P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.10.09 11:13

Ahoj holky, jen nakukuju, byli jsme na KO na dětském, tak máme Ondru doma s výstrahou, že pokud se do zítřka nezlepší, jdeme do nemocnice :cry: Tak to se mnou v ordinaci málem švihlo a ořvala jsem to cestou domů… Tak držte, co se dá :(

Knizsko , z těch kil si nic nedělej, ale mám štěstí, že můj gynekolog to nějak neřeší, vykašli se na to, hlavně, že jsi v pohodě :wink:

Pajo , matrace máme kokos - molitan a spokojenost, teda, aspoň děti si nestěžují :wink: Molitan mi nepřijde žádný zázrak a pohanka je prý moc tvrdá, ale s tou nemám zkušenosti, jen to, co jsme vyčetla.

Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
20.10.09 14:37

Ahoj holky,

chvilku jsem tu nebyla a hned jsem musela dočíst x stránek :)

Fragi: moooc držím pěsti at je Ondřula do zítra v poho, nebo at se aspon nezhorší… Držte se !!!

K váze, já mám zatím 8 kg, takže docela dobrý… Až tedy na ty záda, jelikož sedím v práci 8 hodin u pc, tak ty mě dost trápí, ale už mám termín mateřské, tak se na ni moc těším… Konečně si budu moct vše připravit na příchod malé :D

My byly včera u dr. na KO, ale dr. nám řekla po měření bříška, že se jí zdá že je malá menší než by měla být, do toho mám nějaký zánět, tak jsem šla od dr. taková smután, ale malá mi to večer vynahradila, kopala mě jak ještě nikdy před tím. Jezdila mi ručičkou, nebo to byla nožička po bříšku - jak kdyby mě hladila :srdce: bylo to úžasné až jsem slzu upustila…

K tatínkům u porodu, manža tam chce moc být, ale trochu se obávám aby to zvládl… Víte jak chlapi :D Ale bez něj rodit nechci, tak to snad zvládneme společnými silami :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
20.10.09 14:42

Holky já si dala kousek broskve abych měla něco zdravého a osypala jsem se na krku a obličeji a svědí to jako čert-at žije zdravá strava. Odolávám před testem na cukrovku sladkému.
Alky to mi dr vůbec neříká jestli je mimi akorát velké nebo tak tak se zbytečně netrap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
20.10.09 19:10

Ahojte gravidky. Já jsem taky tak nějak marod, že v práci asi umřu…ale ještě 30 dnů myslím, je hezké takhle stříhat metr…chi. Včera jsem byla na glykemce, tož su zvědavá…ruce jak narkoman, ale su klidná, bo vím, že ho mám nízkej. Já ke své trpasličí výšce přibrala celkově 5 kg, ale dnes si teda připadám jak koule. Vše mě bolí. Bože, jak todle ještě 2,5 -3 měsíce vydržet… Hau…

K oblečení: obrala jsem muže o bundu, ale kosa mi je a rukávy mi plandaj, je mi ale líto penízků za cokoliv…

Fragola: drž se i malej..myslím na tebe!

Vlastně všechny se držte.

Jo a až budu doma, tak se tu plánuju taky ukazovat furt.

O víkendu plánuji doobjednat vše co mi chybí, fusak, kočár, deka, taška a pak už jen čekám na hezké počasí a budu prát.

Příště taky těhotním v jiném období…chiiiiiiii

Asi bych měla i začít studovat kde co nahlásit a kde mi co daj…to bude zas zábava..úřady…bože.

Tak pápá kočky a příjemné večerní kopání přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
20.10.09 20:00

ahojky, kecko já taky plánovala otěhotnět v jiném období, a mám termín stejný jako u prvního :lol:
Fragolko držím palečky ať jste v pořádku
Já jdu zítra na KO, jsem zvědavá jestli už jim přišly výsledky z krve, jak mi brali mimo jiné taky kvůli cukrovce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
20.10.09 22:00

Jéjej Fragolko , tak držím palce, aby to dobře dopadlo :! :! :!

Jinak k tomu chlapovi u porodu, můj se mnou půjde, tak jsem na něj zvědavá, jak to zvládne. Snad mi tam bude víc nápomocný než aby mě štval. Rozhodně ho tam chci, chci aby malou viděl po narození společně se mnou :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí