Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
25.10.09 17:56

ahoj, Fragolo tak snad už se vám nemoci budou vyhýbat.My se byli odpoledne projít, bylo fakt krásně.Šedesátiny dobrý, pak si vzali Filípka naši a my s manželem stihly ještě oslavu kamaráda, který slavil třicetiny.Po dlouhé době jsem se ráno mohla vyspat, ale samozřejmě jsem se vzbudila v půl sedmý jako s Filipem.Pak jsem ještě zdřímla do osmi, ale dýl už se mi nechtělo.To je hrozný jak je člověk naučenej.
Fragolo ať ti kontrola dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.10.09 18:14

Kosatko , mě dneska nechal manžel spát skoro do 10 hod :oops: (a to byla ještě noc o hoďku delší… :roll:) Naučená, nenaučená, měla jsem toho za celý týden dost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
25.10.09 18:30

tak to ti věřím.tak jsi aspoň dočerpala síly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.10.09 18:36

Mně bylo dneska ráno jedno i to, že děti bouraly obývák :wink: Spala jsem jak brouček, vykopala jsem se jen kvůli tomu, že jsem jim k jejich velké radosti musela dát antibiotika 8) Ještěže jsem si včera prozřetelně uvařila, jinak bych to dneska viděla na brambory :lol:

Jsem měla na dnešek hodně živý kojící sen, měla jsem mlíka pro celý regiment a nutila jsem je i těm větším (ve skleničce) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
25.10.09 19:56

Ahoj holky,

já jsem si dnes taky přispala. Včera dopoledne jsme byli na nákupech pro malou a úplně mě to vyčerpalo, takže jsem v půl deváté padla do postele a vylezla až dnes v deset :oops: Než jsem ale padla, tak jsem si stihla povlíknout postýlku a pěkně se tu kochám. Ještě to všechno půjde dolů a do pračky, ale musela jsem to vidět v reálu :lol: Dnes u nás svítilo sluníčko, tak jsme s manželem vyrazili na menší procházku, prostě parádní neděle :wink:

Zziny - držím palce, ať ještě nějaký ten týden vydržíte 2v1

Jinak gratulace ke kontrolám i ultrazvukům a vítám Calamaiku. S pediatrem v Praze neporadím, neboť nejsem z Prahy a kosmetiku chci vyzkoušet bübchen. Ségra i kámoška ji používaly a byly spokojené, tak doufám, že se nám taky osvědčí :wink:

Holky, když jsme narazily na toho pediatra. Už ho máte zařízeného? Já už mám vybráno, ale ještě jsem tam nevolala, aby si neřekli, že jsem plašan, který volá 3 měsíce dopředu. Na druhou stranu si ale říkám, že termín máme začátkem ledna, malá se klidně může narodit dřív, do toho přijdou Vánoce, tak nevím, asi tam už zavolám … 8)

Pěkný nedělní večer i celý příští týden P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
25.10.09 20:05

Ahojda holky,
tady bylo dneska nadherne, tak jsem taky uzivala slunicka a prochazeni :D
Pajo, ja jsem pediatrovi volala minuly tyden a uz si me pani doktorka napsala. Radeji jsem to zaridila driv, abych mela klid, a taky nemusi mit vsichni volno, tak klidne volej :wink:
Jinak my jsme dneska konecne objednali postylku, tak jsem zvedava, kdy dorazi. Veci do ni uz mam vyhlidnute, ale jeste jsem se nedokopala k objednani, tak jsem asi lehce pozadu. Ale oblecenicko uz snad mam vsecko :lol:
Zziny, drzim palecky at to co nejdyl vydrzite s prckem spolu :wink:
A fragolce preju uspesnou kontrolu :wink:
Mejte se, pa Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.10.09 10:14

Ahpj holky, dr mi napsal magnesko a mám brát 3× denně 2tablety-není to nějak moc. V příbalovém letáku jsem četla, že to není vhodné brát ve 3.trimestru. V minulém těhu jsem ho taky brala ale nevím jestli 6tablet denně 8O
Dneska je u nás zase škaredě, pokud přijde skorošvagrová na hlídání půjdu asi po měsíci do těhu cvičení.
NAchystané máme skoro všechno, jen ne věci do porodky-na ty je asi čas a plenky apod.
A kosmetiku budem používat Niveu a Sebamed.
No a k pediatrovi-náš dr má volno tak m imalého určitě vezme taky.
Jinak t is pediatrem určo poradí v kurzu nebo i na gyndě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.10.09 10:19

Ahoj Luci, ja taky beru magnesko po tunach a to uz od 18tt (teda ted 2 rozpustne magnosolvy denne, ale ty jsou asi petkrat silnejsi nez obyc. magnesko). A pisou to tam proto, ze by se melo vcas vy:,–(it, aby clovek nemel linou delohu k porodu. Vetsinou to omezuji a pak vysazuji kolem 34-36tt, pak uz by se vazne nemelo brat. Ale zase znam par holek, co mely fakt hyperaktivni delohu, a po vysazeni v 36tt hned v 37tt porodily, tak si vyber :lol:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
26.10.09 10:20

Ahojky holky,
kde všechny bydlíte, že u vas svitilo sluníčko? Manža se tešil na sluneční víkend a sluníčko svítilo jen v sobotu dopo. Včera jsme vyrazilina prochajdui když bylo hodně mlhavo a ke konci už pršelo :(.

Vítam Calamaiku.

Dnes mám polovičku doma… běžím vařit. Budou halušky.. já je tak nerada dělám, ale ráda papkám

Fragy… tak moje kojící a rodící sny vystřídali noční můry a dost těžko se mi ted usíná. Možná to bude tím, že mě chytá ppanika jak se na baráku nic moc nedějě.

Jo a Bubchen je lepší jak Johnson, ale bacha.. heřmánek vysušuje. Já asi skusím eone… nebo jak se to menuje. Mají startovací :,-(u za 300. Tak skusím

Jo a ještě jsem chtěla… je tady nějaké mamka co plenko-látkovala? Já chci skusit látkovat ( cca od 2 měsíce) a vůbec nevím které pleny máme skusit, pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
26.10.09 10:28

zziny drž se, držíme palečky… určo to zmáknete

už začínají rodit listopadky holky :O

Mně děloha zatím tvrdne jen večer, ale někdy docela dost. Ale prý pokuď to není víc jak 10× za den neva… tak snad neporodíme už v prosinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.10.09 15:22

Ahoj maminy,

tak jsme po KO a jsme OK :) , tak mám zase radost a až po příjezdu domů jsem se v klidu najedla :wink: Jsem z té dnešní KO měla nějaký divoký spaní :?

Pajo , u pediatra se klidně domluv už teď, nepřijde mi to nějak moc brzo, přece jen, kdyby sis někoho vyhlídla a pak nebral nové pacienty, abys neměla z toho pak neměla hlavu v pejru :)
My mame tohle naštěstí vyřešeno, chodíme k MUDr., ke které jsem chodila už já, no, když to tak vidím, abysme si pořídili rodinného lékaře :roll:

Iviqv , tak hlaušky bych si dala taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
26.10.09 17:50

ahoj , Fragolo gratuluju ke KO.
Jinak taky máme doktorku ke které jsem chodila už i já.
Zziny to bude dobré, uvidíš.Moje sestřenice to taky takhle měla a nakonec přenášela :wink:
Tak já doufám že v prosinci porodím :lol: , naopak by mi vůbec nevadilo porodit dřív.
Kosmetiku budem používat weleda a pak hipp.Teda alespoň to tak plánuju.Ono nikdy nevim jestli to bude vyhovovat malé.
Iviqv látkovala moje ségra, ale vyzkoušela hodně plínek než našla ty co jim vyhovovali.Je to věda :? Ale kdybys chtěla můžu se zeptat které nakonec vyhovovali.Má o tom narozdíl ode mě dost přehled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
26.10.09 19:04

Fragy… gratuluji ke KO. Voděla si Simču? Halušky se povedli… se musím pochlubit, jsem je dělala prvně sama. Já furt jen očistila a nastrouhala brambor. Jinak dodělával manža. sem s tím chtěla ale praštit- nechtěli držet pokopě :P

Kosatko… prosím zeptej se, na tu značku. I o weledě jsem přemýšlela. Anděla neměla do roku problémy s kůži vůbec. A ted se to nějak zhoršuje. My přijde víc citlivá. Ale hipp byl také ok na mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.10.09 20:13

Iviqv , Simču jsem neviděla, na UZ bych měla jít první týden v listopadu, ale dneska mi MUDr. říkal, že můžu jít klidně až za měsíc, no, ono už se z tady toho UZ moc nestřílí.. Tak uvidíme, jak se vypravíme, objednávat se nemusím, prý mám přijít kdykoli dopoledne. Tak si asi nejdřív domluvíme hlídání a podle toho půjdeme :D Nějak si nedovedu představit, že bychom tam šli v šesti :wink:

Holky, za dva měsíce jsou Vánoce 8O , mi to došlo v sobotu, že bylo 24.10. Sakryš, to to utíká, rok bude zase fuč :roll: Věrka už se těší, že budeme péct cukroví, teda, nechci ji zklamat, ale letos se asi moc nerozšoupneme, nějak se mi do toho nechce a tři týdny před porodem budu asi ráda, že se budu trochu hejbat :wink: No uvidíme, manžel se jen potutelně usmíval, když jsem říkala, že letos nepeču a pak z něj vypadlo, že tohle říkám vždycky a že to pak u nás vypadá jak v cukrárně :lol: Kdyby to aspoň jedl…

Kosatko , ty v prosinci, já si zamlouvám leden :wink:, to jsem ještě nerodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
26.10.09 20:50

Fragolko za chvíli ti žádný měsíc nezbyde, kdy jsi ještě nerodila :lol: :lol:
Já něco málo péct budu ,ale manžel to taky nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí