Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj, Fragolo tak snad už se vám nemoci budou vyhýbat.My se byli odpoledne projít, bylo fakt krásně.Šedesátiny dobrý, pak si vzali Filípka naši a my s manželem stihly ještě oslavu kamaráda, který slavil třicetiny.Po dlouhé době jsem se ráno mohla vyspat, ale samozřejmě jsem se vzbudila v půl sedmý jako s Filipem.Pak jsem ještě zdřímla do osmi, ale dýl už se mi nechtělo.To je hrozný jak je člověk naučenej.
Fragolo ať ti kontrola dobře dopadne
Kosatko , mě dneska nechal manžel spát skoro do 10 hod
(a to byla ještě noc o hoďku delší…
) Naučená, nenaučená, měla jsem toho za celý týden dost ![]()
Mně bylo dneska ráno jedno i to, že děti bouraly obývák
Spala jsem jak brouček, vykopala jsem se jen kvůli tomu, že jsem jim k jejich velké radosti musela dát antibiotika
Ještěže jsem si včera prozřetelně uvařila, jinak bych to dneska viděla na brambory ![]()
Jsem měla na dnešek hodně živý kojící sen, měla jsem mlíka pro celý regiment a nutila jsem je i těm větším (ve skleničce)
![]()
Ahoj holky,
já jsem si dnes taky přispala. Včera dopoledne jsme byli na nákupech pro malou a úplně mě to vyčerpalo, takže jsem v půl deváté padla do postele a vylezla až dnes v deset
Než jsem ale padla, tak jsem si stihla povlíknout postýlku a pěkně se tu kochám. Ještě to všechno půjde dolů a do pračky, ale musela jsem to vidět v reálu
Dnes u nás svítilo sluníčko, tak jsme s manželem vyrazili na menší procházku, prostě parádní neděle ![]()
Zziny - držím palce, ať ještě nějaký ten týden vydržíte 2v1
Jinak gratulace ke kontrolám i ultrazvukům a vítám Calamaiku. S pediatrem v Praze neporadím, neboť nejsem z Prahy a kosmetiku chci vyzkoušet bübchen. Ségra i kámoška ji používaly a byly spokojené, tak doufám, že se nám taky osvědčí ![]()
Holky, když jsme narazily na toho pediatra. Už ho máte zařízeného? Já už mám vybráno, ale ještě jsem tam nevolala, aby si neřekli, že jsem plašan, který volá 3 měsíce dopředu. Na druhou stranu si ale říkám, že termín máme začátkem ledna, malá se klidně může narodit dřív, do toho přijdou Vánoce, tak nevím, asi tam už zavolám … ![]()
Pěkný nedělní večer i celý příští týden P.
Ahojda holky,
tady bylo dneska nadherne, tak jsem taky uzivala slunicka a prochazeni ![]()
Pajo, ja jsem pediatrovi volala minuly tyden a uz si me pani doktorka napsala. Radeji jsem to zaridila driv, abych mela klid, a taky nemusi mit vsichni volno, tak klidne volej ![]()
Jinak my jsme dneska konecne objednali postylku, tak jsem zvedava, kdy dorazi. Veci do ni uz mam vyhlidnute, ale jeste jsem se nedokopala k objednani, tak jsem asi lehce pozadu. Ale oblecenicko uz snad mam vsecko ![]()
Zziny, drzim palecky at to co nejdyl vydrzite s prckem spolu ![]()
A fragolce preju uspesnou kontrolu ![]()
Mejte se, pa Alik
Ahpj holky, dr mi napsal magnesko a mám brát 3× denně 2tablety-není to nějak moc. V příbalovém letáku jsem četla, že to není vhodné brát ve 3.trimestru. V minulém těhu jsem ho taky brala ale nevím jestli 6tablet denně ![]()
Dneska je u nás zase škaredě, pokud přijde skorošvagrová na hlídání půjdu asi po měsíci do těhu cvičení.
NAchystané máme skoro všechno, jen ne věci do porodky-na ty je asi čas a plenky apod.
A kosmetiku budem používat Niveu a Sebamed.
No a k pediatrovi-náš dr má volno tak m imalého určitě vezme taky.
Jinak t is pediatrem určo poradí v kurzu nebo i na gyndě.
Ahoj Luci, ja taky beru magnesko po tunach a to uz od 18tt (teda ted 2 rozpustne magnosolvy denne, ale ty jsou asi petkrat silnejsi nez obyc. magnesko). A pisou to tam proto, ze by se melo vcas vy:,–(it, aby clovek nemel linou delohu k porodu. Vetsinou to omezuji a pak vysazuji kolem 34-36tt, pak uz by se vazne nemelo brat. Ale zase znam par holek, co mely fakt hyperaktivni delohu, a po vysazeni v 36tt hned v 37tt porodily, tak si vyber ![]()
Alik
Ahojky holky,
kde všechny bydlíte, že u vas svitilo sluníčko? Manža se tešil na sluneční víkend a sluníčko svítilo jen v sobotu dopo. Včera jsme vyrazilina prochajdui když bylo hodně mlhavo a ke konci už pršelo
.
Vítam Calamaiku.
Dnes mám polovičku doma… běžím vařit. Budou halušky.. já je tak nerada dělám, ale ráda papkám
Fragy… tak moje kojící a rodící sny vystřídali noční můry a dost těžko se mi ted usíná. Možná to bude tím, že mě chytá ppanika jak se na baráku nic moc nedějě.
Jo a Bubchen je lepší jak Johnson, ale bacha.. heřmánek vysušuje. Já asi skusím eone… nebo jak se to menuje. Mají startovací
u za 300. Tak skusím
Jo a ještě jsem chtěla… je tady nějaké mamka co plenko-látkovala? Já chci skusit látkovat ( cca od 2 měsíce) a vůbec nevím které pleny máme skusit, pořídit.
zziny drž se, držíme palečky… určo to zmáknete
už začínají rodit listopadky holky ![]()
Mně děloha zatím tvrdne jen večer, ale někdy docela dost. Ale prý pokuď to není víc jak 10× za den neva… tak snad neporodíme už v prosinci.
Ahoj maminy,
tak jsme po KO a jsme OK
, tak mám zase radost a až po příjezdu domů jsem se v klidu najedla
Jsem z té dnešní KO měla nějaký divoký spaní ![]()
Pajo , u pediatra se klidně domluv už teď, nepřijde mi to nějak moc brzo, přece jen, kdyby sis někoho vyhlídla a pak nebral nové pacienty, abys neměla z toho pak neměla hlavu v pejru ![]()
My mame tohle naštěstí vyřešeno, chodíme k MUDr., ke které jsem chodila už já, no, když to tak vidím, abysme si pořídili rodinného lékaře ![]()
Iviqv , tak hlaušky bych si dala taky ![]()
ahoj , Fragolo gratuluju ke KO.
Jinak taky máme doktorku ke které jsem chodila už i já.
Zziny to bude dobré, uvidíš.Moje sestřenice to taky takhle měla a nakonec přenášela ![]()
Tak já doufám že v prosinci porodím
, naopak by mi vůbec nevadilo porodit dřív.
Kosmetiku budem používat weleda a pak hipp.Teda alespoň to tak plánuju.Ono nikdy nevim jestli to bude vyhovovat malé.
Iviqv látkovala moje ségra, ale vyzkoušela hodně plínek než našla ty co jim vyhovovali.Je to věda
Ale kdybys chtěla můžu se zeptat které nakonec vyhovovali.Má o tom narozdíl ode mě dost přehled
Fragy… gratuluji ke KO. Voděla si Simču? Halušky se povedli… se musím pochlubit, jsem je dělala prvně sama. Já furt jen očistila a nastrouhala brambor. Jinak dodělával manža. sem s tím chtěla ale praštit- nechtěli držet pokopě ![]()
Kosatko… prosím zeptej se, na tu značku. I o weledě jsem přemýšlela. Anděla neměla do roku problémy s kůži vůbec. A ted se to nějak zhoršuje. My přijde víc citlivá. Ale hipp byl také ok na mimi
Iviqv , Simču jsem neviděla, na UZ bych měla jít první týden v listopadu, ale dneska mi MUDr. říkal, že můžu jít klidně až za měsíc, no, ono už se z tady toho UZ moc nestřílí.. Tak uvidíme, jak se vypravíme, objednávat se nemusím, prý mám přijít kdykoli dopoledne. Tak si asi nejdřív domluvíme hlídání a podle toho půjdeme
Nějak si nedovedu představit, že bychom tam šli v šesti ![]()
Holky, za dva měsíce jsou Vánoce
, mi to došlo v sobotu, že bylo 24.10. Sakryš, to to utíká, rok bude zase fuč
Věrka už se těší, že budeme péct cukroví, teda, nechci ji zklamat, ale letos se asi moc nerozšoupneme, nějak se mi do toho nechce a tři týdny před porodem budu asi ráda, že se budu trochu hejbat
No uvidíme, manžel se jen potutelně usmíval, když jsem říkala, že letos nepeču a pak z něj vypadlo, že tohle říkám vždycky a že to pak u nás vypadá jak v cukrárně
Kdyby to aspoň jedl…
Kosatko , ty v prosinci, já si zamlouvám leden
, to jsem ještě nerodila ![]()
Fragolko za chvíli ti žádný měsíc nezbyde, kdy jsi ještě nerodila
![]()
Já něco málo péct budu ,ale manžel to taky nemusí.