Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj pupíci,
Belavue, já cvičím, protože musím a donutí mě to. Opravdu mi to dost ulevuje od bolesti zad. To víš, že mě to nebaví a je to otrava
, ale alespoň se nějak trochu pohnu. Pořád mě bolí po námaze dost ta žebra a nejraději bych chodila na dlouhé procházky, jenomže se pak bolestí nehnu.
Zziny tak já jsem také určitě pro Davídka
, je to moc krásný jméno. ****Fragolko, co takhle doma děláte, když nemůžete ven? I když oni si asi děti vyhrají viď?
Já dneska koupila dvě osušky a do sbírky plínky s obrázkama, sbírám je od začátku těhu a mám už 14 s různými potisky
.
Hezký večer, pá K.
Já ty plínky taky včera koupila dvě-mám i po Honzíkovi ale nedalo mi to. jen se mi zdá že jsou ty plínky jen hezké a moc kvalitní nejsou na to jak jsou drahé. Ale vypadají pěkně no
My máme ted s rybičkama a s měsíčkama.
Holky a budete na stupovat na tu MD těch 8týdnů aby se nám t oletos aspon trochu vyplatilo?? mně říkal gynekolog že je lepší jít až těch 6týdnů ale nevěděl bohužel o té změně že nám to krouhnou toho 1.1. takže já si ji nechám napsat už od 15.11. tj 8 týdnů před porodem abych aspon 1,5 měsíce měla tu mou zaslouženou mateřskou.
Jezis, taky uz pisu tenhle prispevek po treti ![]()
Zziny,**** ja bych dala Davidka, vzdycky jsem chtela mit chlapecka s timhle jmenem, bohuzel manzovo braska se tak jmenoval a umrel kdyz byl malej, takze by to asi nedelalo dobrotu..
A ty se opatruj, at to zdarne dotahnes s nama az do ledna!
Lucilko, mas uzasnou fotku v profilu!!!
Praseci chripka - tady budou ockovat postupne vsechny lidi, zacali ted a prednost maj tehotny a vazne nemocny lidi. Jsou tu k dispozici 2 vakciny, tehule dostavaj tu, kde neni rtut a imunizatory, takze je setrnejsi. Bylo to docela tezky se rozhodnout, jestli si to dat nebo ne, protoze informaci tu moc neni, nikdo se o tom nechce moc bavit a jediny, co se vi, je, ze min. tyden se „oficialne“ prokazalo pres 9 tis nakazenych, 10 umrelo a hodne lidi je ve vaznem stavu v nemocnici, z toho par tehotnych, ktery nemely zadne jine zdrav. potize. Ted jsem ale rada, ze jsem si vakcinu nechala dat, protoze riziko, ze bych to chytla je dost vysoke.
Holky nazdárek,
omlouvám se, že jsem tady tak dlouho nebyla. Máme nějaké rodinné problémy, tak jsem ani neměla náladu zapínat kompík.
Doufám, že se všechny máte fajn a mimísové se mají čile k světu.
Já (kinder vajíčko), jsme v pořádku. Na mateřskou nastoupím také hned těch 8tt před, takže 13.11.
Zítra jdu na snad už poslední odběry krve.
Zítra vás zkusim ještě trochu zpětně přelouskat, abych byla v obraze. Zatim dobrou
ahoj Monano a všichni,
snad už máte doma všechno v pořádku.A gratuluju k holčičce.Já jdu na odběry ještě příští týden, ve 34.týdnu.Ale ani nevim proč ![]()
Jinak včera jsme měli debatu o jménech a manžel to zkrátil na dvě - Linda a Lenka.tak uvítám taky názory.
Jdu připravit na oběd a vyrážíme do mateřského centra.teď jsme začli chodit, je to příjemná změna a hlavně už je zima abysme byli pořád venku jako v létě.Jsem ráda že tam s dětmi cvičí, zpívají apod.
D9ky za pochvalu fotky, byli jsem porvé všichni v ateliéru ale máme hlavně samé skoronahaté fotky ![]()
Kosatko mně se líbí Linda ![]()
Mony at s it odoma brzo vyřešíte.
Ahoj sluníčka:-)
Hlásím že žijeme, vesele kopeme a máme skřín plnou oblečků, co připomínají cukrovou vatu:-)
Holčička bude nakonec Stella, znamená to v latině hvězda, tak snad se taky narodí pod štastnou hvězdou:-)
Moc vás všechny zdravím, a jdu dočítat vaše povídání, mám to tak na dva týdny minimálně.
![]()
Ahoj maminy,
Monano, tak ať už je doma všechno v pořádku ![]()
Kosatko, taky hlasuju pro Lindu, Užijte si MC ![]()
Já jdu na odběry příští poradnu - koncem listopadu a je to na kontrolní krevní obraz…
Raianne, seznámek doplním ![]()
Kubi, ptala jsi se, co děláme doma, když nejdeme ven. Hele, takový menší kolektiv se zabaví celkm snadno
Ona je toho spousta - kostky, Lego, malování atd., atd., dobré je, že se starší zabaví celkem sami, nejvíc pozornosti vyžaduje Míša a Ondra, jsou oba „knížkoví“, tak prohlížíme, čteme… Teď u nás dost jede malování temperkama, suverénně nejlepší je David, tomu vždycky na obrázku vyleze bouřka nebo auto, které pak zamaluje černou a je to auto v garáži
Jediné, co nemám ráda je to, že s dětma manžel večer postaví autíčka, letadla apod., dětem se to dopoledne rozbije a po mě pak chtějí, abych jim to dala dohromnady, to vyloženě trpím
No a jinak dětem stačí kramařit v kuchyni - to mají fakt moc rádi, popř. „vaří“ - míchají mouku s kořením apod. Horší je potom uklízet ten chlívek ![]()
Holky, já jsem zvědavá, kdy bude náš Davča spát v pokojíku
Za poslední měsíc tam uspal asi jen jednu noc, večer tam chodí spát s tím, že se mu tam nelíbí, že je tam bubák, tak jen čekám, kdy se toho chytne ještě Věrka
, ale ta je naštěstí rozumná a sama říká, že tam žádný bubák není… No, snad ho to časem pustí,a le pokud neskončí v ložnici hned večer, přiřítí se v noci s řevem ![]()
ahoj holky,
gratulace ke KO a cukr.testům ![]()
V úterý se nám už zadařilo a manžel upletený svetřík a čepičky s ponožtičkama přivezl domů
a povídal, že takový trapas se mu hooodně dlouho nestal. Prý když mu to kolegyně minulý týden dala, tak si to prohlížel, tak si pak po týdnu myslel, že jsme na to koukali doma spolu a ono chyba lávky … ![]()
Zziny já se asi přikláním k Lukáškovi. Kdybychom měli jiný termín porodu, tak bych taky hlasovala pro Davídka, ale takhle bych mu to chtěla alespoň trošku „posunout“
Jinak se drž ![]()
Raianne Stella je fakt super. Taky se mi moc líbí, ale ségra má Nelu, tak jsme chtěli něco trošku jinýho a naštěstí se mi podařilo manžela „ukecat“ na Emu. Dokonce už mi to i podepsal na papíře se jmény, který máme mít do porodnice
Hlavně se drž, je super, že jste obě s malou v pohodě.
Jinak nevím, jestli se o mě pokouší nějaký nachlazení, ale spustila se mi rýma a nějak se potím, tak jdu vytřít, naládovat pračku a uvidím, jak se to vyvrbí…
Zatím pa P.
Fragi měla bys psát nějaký deník, ty tvoje historky s dětma jsou mooc vtipné… auto v garáži ![]()
PajaF - Emmička je taky moc fajn, táta je Emil, tak by se to taky hodilo, ale mámm kolem sebe Emmy hned tři, v rámci baby boomu je to nějaké rozšířené a u nás se to sešlo ![]()
Díky za podplnění seznámku, jdu honit pana primáře v českobudějovické nemocnici, je to trochu oříšek, tak snad budu mít dnes štěstí a vyšetří mě.
Pěkné poledne, ****Kosatko, tak já bych byla spíš pro Lenku, Linda se mi nějak nelíbí, připadá mi to trochu rozmazlený. Ale to je jen můj pocit a nevím proč to tak mám
. ****Raiane, Stella je moc pěkné jméno
, žádnou neznám a ani jsem o žádné neslyšela
Fragolko, tak to máš dobrý, že se děti umí zabavit
. Věřím, že v kuchini je to baví nejvíc, ale to uklízení musí teda být náročné
.
Včera jsem si všimla, že mám najednou na nohou dost vystouplé křečové žíly
, jsem z toho docela nešťastná, protože je jich fakt hodně a vypadá to příšerně
. Máte s tím některá zkušenosti
Nevím, zda začít nosit ty kompresní punčochy, nevypadají zrovna pohodlně, ale nic jiného mi asi nezbyde. Mám nějakou naději, že se po porodu zatáhnou
.
pá K.
Ahoj holky, ja jsem dneska skoro cely dopolko prospala, jsem posledni dobou nejaka utahana.
Jinak ja nastupuju na materskou 8 tydnu pred porodem a to uz mam tuto nedeli
Mi se totiz ta neschopenka pekne prodrazuje, tak jsem to sestricce rekla a napsala mi ji uplne v pohode 8 tydnu.
Paji, rymu mam taky, u nas smrka pulka rodiny, asi radi nejakej virus. No v pondeli se zeptam na to ockovani proti chripce.
A jeste se pochlubim, objednala jsem nam krasnou zavinovacku s masli z biobavlny, tak jsem na ni zvedava
Ja moc nemusim ty ruzove a s obrazky a tahle mi moooc padla do oka
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Mejte se, pa Alik
Ahoj, mě asi sekne, tak jsem chtěl odeslat příspěvek a všechno jsem si smazala
, tak snad zítra, malá mně už tahá pryč
a taky už zase cítím, že mimču se to moje sezení u PC nelíbí, takže teď už podruhé reagovat nezvládnu
![]()
Aliiku s tou únavou Tě úplně chápu. Když jsem teď vytírala, tak to se mnou málem seklo, ale strašně jsem to chtěla dodělat. Včera nám tu truhlář dodělával dveře k vestavěné skříni a jak brousil, tak se ten jemný prach samozřejmě dostal všude. Jinak ta zavinovačka je fakt nádherná ![]()
Před chvilkou mi volal manžel, že vyzvedl kočárek
Už se těším, jak ho dnes večer vybalíme a sestavíme. Naštěstí mu řekli, ať ho doma zkontrolujeme a že do 3 dnů můžeme přijet, pokud něco chybí, tak nebude odmlouvat ![]()
Tady dnes krásně svítí sluníčko. Hezky mi svítí k malé do pokojíčku a jak už tam mám načančanou postýlku, tak se chodím kochat
Je to fakt super, i když ještě všechno budu muset prohnat pračkou, ale zatím by se to stejně ještě zaprášilo, tak snad to ještě 14 dní vydržím nebo to po vyprání uklidím do skříně ![]()