Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3952
9.11.09 15:06

Lucilko pustili mě na Štědrý den, takže jsme si Barunku přinesli přímo pod stromeček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.11.09 17:25

To byl teda krásný dáreček a bezva že vás tak pustili.
Já jsem sama zvědavá jestli to na mě přijde předčasně nebo mě nechají přenášet.
A stou školou je to děs-já bych možná využila i nějak to těhu-třeba je to obměkčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.11.09 18:16

Ahoj tehulky,
hlasim se z kontroly - jsme opravdu holcicka :wink: a jsme docela droboucci, vazime 1420g. Ale od minula pribrala o 280g a vyrostla, placenta i plodovka ok a vsecko v poradku, tak snad jeste povyroste. Jo a hlavickou dolu, takze super :-D
Jen si rikam, ze vestina vecicek nam bude tak ve 3 mesicich, prtatko nam bude ve vsem plavat :roll: :lol:
Sylvii moc drzim palecky na valceni se skolou, ale myslim, ze takovahle banalita musi dobre dopadnout :wink:
Mejte se a pekny vecer, ja jsem po tom cestovani nejaka utahana, tak jdu odpadnout :lol: Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
9.11.09 18:51

Ahoj mamušky,
Sylvii, tak to ti budu se školou držet palce, to je hustý, když tě za tohle vyhodí :think: . Jéé, vy jste si přinesli Barunku domů na Vánoce :lol: , to muselo být krásný.
Pajo, já byla o víkendu také u našich a užívala jsem si pohody a opět hlavně jídla, ale se sladkým jsem se držela. Až dnes jsem si dala půl čokolády :oops: .
Hezký večer, K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
9.11.09 19:54

zdravim :-D škola - teda mě by asi kleplo, ale určitě to dobře dopadne
aliiku gratuluju ke kontrole, u holčičky to vůbec nevadí že je drobounká.
Já jdu ve středu, tak se snad dočkám ultrazvuku a dozvim se jak jsme velcí my
Kubino jsi dobrá že se se sladkym držíž.Pošli mi trochu pevné vůle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.11.09 20:06

Tedda mně ani jednou zatím dr neřekl kolik asi prcek váží, uvidíme tentokrát ale ono je to tak nepřesné že mi to po minulé zkušenosti s výpočtem váhy u Honzíka ani jaksi neva. Ale taky s iříkám kolik asi máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
9.11.09 20:53

Kosatko, tak já ti posílám trochu té vůle po větru :mavam: . Zrovna teď chroupu už druhé jablko :mrgreen: , abych tu chuť nějak zahnala. Je to ale přemáhání veliké :zed: .
Lucilko, mě tu váhu na normálním ultrazvuku v poradně také nikdy neřekli, jen na tom 4D ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
9.11.09 21:04

Kubino já když potlačim chuť na sladké, tak se docpu něčim jinym.takže to vyjde nastejno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
9.11.09 22:53

Ahojky těhulinky

my dnes byli také na KO, Bez ultrazvuku :(… ten za 2 týdny. Tak se moc těším. A také mi brala krev na kr.obraz. A mám nahoře 9 kilčo.

Sylvi moc držím palečky.
Aliik gratuluji k OK KO

jinak jsem dnes probrala věci po malé a udělala kupu na praní o vel. 56 až 68. Myslím, že koupímmax. punčocháčky a čapče u těch pidi věciček

tak brou noc holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.11.09 23:27

Ahoj maminy,

Sylvii, držím pěsti, ať to se školou i prací dobře dopadne :-)

Aliiku, gratuluju ke KO a neboj, malá určo ještě povyroste hodně :wink: a oblečení je pořád lepší větší než kdybys to hned po narození třídila a vyřazovala, protože je mimču malé :wink:

Iviqv, gratluju ke KO.

Holky,potřebovala bych, aby měl den 48 hod, nějak nestíhám :roll: Jinak si připadám ještě celkem dost akční, funím statečně, nejvíc trpím než obleču a obuju tři děti na ven. Věrka už je naštěstí samostatná jednotka :wink:
Mějte se pěkně, dobrou noc, jdu spát, bo ráno je tady za chvilku :wink: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
10.11.09 11:34

Ahoj kočky,
tak mám na vás co máte dětičky dotaz. Tak nějak teď pročítám články o kojení a nějde píší, že se má dávat miminku nabumbat vždy, když si vzpomene. Někde doporučují nastavit od začátku režim tak po 3 hodinách. Tak nevím čeho se držet :nevim: a také nevím, jestli malou tedy v noci po těch 3 hodinách na kojení vzbudit, když bude spinkat :think: ? Poraďte prosím, jak jste kojily vy a jaké máte zkušenosti. I když to asi řeším docela předčasně no :wink: .
 K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
10.11.09 11:39

Ahoj Kubi,
ja pridam jen co nam rikali na kurzu: ty 3 hodiny jsou spis pres den, ale kazdy mimco je pry jiny, nekomu staci po 3,5 hodinach a jine vyzaduje ze zacatku po 2. A v noci pry staci interval 4-6 hodin (to nam rikal primo MUDr.)
A ze zkusenosti kamaradky, co ma trimesicniho chlapecka a beru od ni rady, tak se Ti mimco v noci proste vzbudi, kdyz chce jist. Ji se budi tak po 4-5 hodinach, celkem dvakrat za noc :wink:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
10.11.09 11:40

Kubi kojila jsem Hnozíka 13,5měsíce a pak se sám odstavil a tady jsou moje rady:
Podle naší porodní asistentky i pana dr. nedávat vždy když si dítě vzpomene, navykne si pak a bude tě mít jako dudlík a vůbec to nebude o hladu. Takže my kojili asi po 2-2,5 hodinách a rozhodně jsem na kojení nebudila-sice v porodnici říkali že budit že je malý aby přibíral ale přišlo mi to hloupé.
Je jasné že sem tam když si nebudeš vědět rady jak mimi uklidnit, dáš ho k prsu a máš klid-to funguje skoro vždy. Taky s délkou kojení-jako v počtu minut je to různé. Honzík byl slaboučký a dlouho mu trvalo než něcovytáhnul a kojila jsem ho půl hodiny a někdy víc-teda ze začátku. Sama pak brzo poznáš co tvému mimču vyhovuje.
Od nočního kojení jsme odstavili Hnozíka asi v 9měsících-prý je to potom taky jen zlozvyk, že ta kvelké mimi už nejí v noci z hladu ale že se chce pomazlit a dundat.
uvidíš pak sama.
Skvělé stránky o kojení jsou www.kojeni.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
10.11.09 11:41

Jo a v noci se Hnozík budil co 2,5-3 hodiny.
Třeba bude druhé mimčo v noci spavější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
10.11.09 12:43

Lucilko a Ali, děkuji za rady :-) . To jste mě uklidnily, že se spíš mám držet toho režimu k těm třem hodinám a v noci třeba i déle :lol: :lol: . Právě, že si nedovedu představit to, dát miminku vždy, když si vzpomene, protože to bych se pak od něj nemusela také hnout a kojit po hodině.
Tak třeba bude Lucilko druhé mimi spinkavější, to bych ti přála. Já hrozně ráda spím a tak jsem zvědavá, jak mi to vstávání v noci půjde. Vlastně se těch nocí obávám ze všeho nejvíc a musím se toho už zbavit, abych si sama nepřivolala nespavé miminko.
Na ty stránky o kojení se hned číhnu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí