Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj tak ty jednorázov kalhotky jsou fakt super-sice ne nijak sexy ale po císaři je to nutnost protože normální jsem nosit ani nemohla-to by bolelo a tlačilo.
Já masírovala hráz olejíčkem Weleda asi za 200Kč-není to nic příjemného a nakonec jsem šla na císaře ![]()
Ahojda,
jste se rozběhli holky po ránu. ![]()
U nás nádherně svítí sluníčko…ale asi tam bude zima. Už se za chvilku nevejdu do mikinek a svetry mám děsný a ty co jsou hezký jsou tenké
.
Holky jde tu někdo na cisáře?
Tak ja frčím oblíkat malou a razíme do Ikei vyměnit matraci
Zatím papapa
Ahoj-Já mám vysokou pravděpodobnost že na císaře půjdu ale pořád nějak doufám že mě nechají rodit normálně.
To se ale dovím až začnu chodit do poradny do porodky.
Když už tady řešíte výbavu (nejen) do porodnice, co vlžky do podprsenky? Já koupila dle různých diskusí doporučované Chicco - nebyly sice nejlevnější, 60 kusů něco málo přes 200, ale naprostá většina holek doporučovala, že jako jediné neprotékaly, nedráždily…
No a mám dotaz s jednorázovkami na novorozeně, většina značek je má pod názvem newborn - četla jsem si častou chválu na tesco plenky, mají i newborn, ale bojím se koupit, mají jen balení 72 kusů, kdyby to byly nějaké blbé igěliťáky
Nebo mě cenově zaujaly v DM Babylove newborn, cenově nejsou o moc dražší i Pampersky pro novorozeňata - obě tyto značky mají i celkem malá balení, kdyby třeba nevyhovovala prckovi velikost nebo materiál…Už máte plíny nakoupené?
Já plínky nemám ale dle zkušensoti s Hnozíkem budem kupovat jen Pampers. Ty levnější tesco jsme jednou zkoušeli a nebyla jsem z nich nadšená-ale co člověk to jiný názor. teprve pozdějí až byl Hnozík větší začal ijsme na plínkách trošku šetřit a sem tam koupili HAppy-mají je v ALbertu nebo nějaké jiné levné.Ale u mimča bych pa kmco nešetřila.
No a vložky do podprsenky jsem kupovala Fixies. měníš je hodně často a spotřeba je veliká.
Dobré ránko,
díky za rady.....
k plenkám: podle doporučení mnoha kamarádek stojí za to alespoň na začátku vyzkoušet Bella Happy Newborn, dobře sedí a sají a navíc „berou ohled“ na pupík. ![]()
Zkusím ty a uvidím. Kupodivu jsem také slyšela dost chvály na Tesco (na fórech), ale mám stejné obavy jako vy…
.
Hezký den.
Holky na našem foru říjen/listopad 07 je taky hodně používali,my je koupili jednou a nic moc teda. i když mi přijde že Pampers jsou poslední dobou nic moc.Jsou hend cítit a dokonce prosáknou-ale to pozoruju až ted u Honzíka který je má jen na spaní.
Masáž hráze - nedělala jsem , dost jsem četla že je to zbytečné, ale nemůžu posoudit.Je na to olej speciální.
Maliník zkusim - jen teď nevim od kolikátého týdne se pije.
Vložky do podprsenky - někdo má spotřebu velkou , někdo nepotřebuje vůbec.Měla jsem fixies a byla jsem spokojená.teď zkusim i babylove z dm drogerie a uvidim.
Plenky pro novorozence - oni ty velikosti newborn vycházej dost draho, nám stačilo jedno balení a pak už jsme kupovali plenky 3-6 kg.Takový rozdíl to zas není
Tesco jsme objevili až když byl Filípek větší tak nevim.Když byl malej měli jsme pampers , pak se mi nejvíc osvědčili huggies premium
Ahoj drbny
,
Zziny, to víš, no, když se toho do podpisu vejde víc, tak jsem s metříky neváhala
Ale včera jsem se pracně vytvářela metříky i s fotkama a hádej co mi to nakonec vyhodilo? Váš podpis je příliš dlouhý
Takže bez fotek. Holt je nás moc ![]()
K masáži hráze - neprovozovala jsem ani před jedním porodem, když vidím „hlavinky“ našich dětí, obávám se, že by mě to nespasilo
Ale pro dobrý pocit to, holky, můžete zkusit ![]()
Knizsko, plenky Babylove newborn z DM jsou super, mám nakpupenou zásobu
Plus s těmi slevovými kuponky a ještě popř. slevou 10% jsou skoro za hubičku ![]()
Plenky Bella Happy jsem zkoušela a už nikdy víc, o výřezu na pupík si nedělám iluze, zkusila jsem kvůli tomu Fixies a výřez vycházel bůh ví kam
…
Kosatko, k dávkování maliníku - já ho pila od 36tt, ale našla jsem dávkování maliníku od 34tt 1× denně, od 36tt 2× denně a od 38tt 3× denně
U nás je dneska taky nádherně
Jsme vyvenčení, Ondra mi z toho až usnul v kočárku
Mějte se pěkně, M.
Ahojda holky,
tak ja jsem se dneska pustila konecne do prani - prvni na radu prisly plinky a tetra osusky, ted mi to tu visi po byte
A pak jsem si hrala s tridenim vecicek podle velikosti, abych pak neco nezapomnela a nevyrostli jsme z toho. No mam po loznici kupicky a kocham se, no doufam, ze manzel nedorazi predcasne a nechyti ho psotnik
![]()
Jinak k plinkam - ja jsem na doporuceni kamaradek poridila v akci Pampersky, mam 2 baliky 2-5kg a 3 baliky 3-6 kilo, tak snad to pro zacatek staci
I kdyz pan doktor rikal, ze jsme droboucci, porodni vaha tak 2,5 - 3 kila, tak treba jeste ty malicke prikoupim…
Mejte se krasne, pa Alik
Teda ty kupuješ tak do zásoby??ale pokud byly v akci tak proč ne ale zatím nevíš jestli je prcek bude snášet.Honzík se mi např osypal když jsme chtěli vyzkoušet Huggiesky.
Já jsem vzědavá co nám řeknou zítra jestli čekáme zas takového drobka.
Ahoj holky,
vy jste se dnes rozjely
Když tak čtu, že s maliníkem se může začít od 34.tt, tak to už mám za pár
Nějak to všechno najednou utíká…
Plínky mám nakoupený Pampersky, zatím po jednom balíku těch newborn 2-5 kg a těch o velikost větších pro 3-6 kg. Zatím vyčkávám, třeba se ještě někde objeví v akci
U těch Tesco plínek si to chce dát bacha. Mají dva druhy a dobrý jsou prý jen ty fialový ??? Nevím, pokud nebude krize budou u nás asi vládnout pampersky ![]()
Vložky do podprsenky mi doporučovali chicco, tak mám zatím ty a třeba pak zkusím i ty fixies. Díky za tip.
Jo jo , tesco plínky jsou dvoje, a teď už ty druhé nejsou fialové ale takové dozelena.Prý udělali takové pružné pásky a hodně se přiblížili pamperskám.
jinak jsem jukla do prosince 2009
, a už tam mají první miminko.Ve 33 týdnu.tak já tu tašku jdu opravdu sbalit ![]()
Jejda takhle brzo a co tam psali??jak je mimčo velké a byly komplikace,?
asi tam taky juknu
Tak jsem si pčoetla ale moc mě to neuklidnilo, ikdyž mělo mimčo 2200g-tak i přesto byli celý ěmsíc v nemocnici.Tak snad vydržíme co nejdýl ![]()