Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
17.11.09 17:28

juj nevím proč ten svůj příspěvek mám zase tak blbě napsaný! chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
17.11.09 19:36

ahoj, Filípek přes den celkem dobrý, teď má zas horečku.Manžel si s ním šel lehnout.Taky se mu na pusince udělaly 3 opary :-( :-(
No snáší to naštěstí dobře.Tak uvidim co se z toho vyklube.
Jinak já přibrala přes břicho 20 cm, ale já začínala s břichem jak ve 4 měsíci a nedoufám že to někdy bude lepší.vždycky jsem měla břicho velké,tohle bohužel nemůžu svádět na děti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
17.11.09 20:00

Bel já sice kočárek i postýlku mám po Honzíkovi. Ale vše je ještě zabordelařené ve sklepě.

Kosatko Ať je Filípek brzo fit! A přeju hezkou noc bez komplikací.

Já byla dnes u manželový ségry na návštěvě. Docela jsme pokecali, takže jsem se roptýlila. A vždy když jsem tam, tak se nechávám i ostříhat. To se tak někdo má, když má za sousedku kadeřnici a ještě je to i kámoška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
17.11.09 21:37

Ahoj holky,
děkuji za podporu :palec: . Lucilko to mám právě kámošku, má 16ti měsíčního chlapečka ke kterému vstává min. 5× za noc (do roka vstávala tak 8×) a přes den nemá čas na nic, jen na něj. Je celá vyčerpaná, na jídlo čas nemá a říkala mi, že si po porodu nebudu stíhat ani nalakovat nehty :nevim: .
Ještě k tomu vyváření, asi blbá otázka, ale dudlíky vyvařit musím že?
Monano, to se máš, že máš kámošku kadeřnici, to bych brala taky. Já jdu ke kadeřnici v pátek. Jsem zvědavá, co vymyslíme. Posledně jsem si já pitomá nechala udělat trvalou (prahla jsem po změně) a vypadám příšerně :cry: , jako kdybych přišla z diskopříběhu. A vlasy mám šílené zničené :roll: .
:mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
17.11.09 21:56

ahoj kocky, tak se hlasim z noveho domecku, zatim tu zijem vicemene v krabicich, pytlich a hlavne desnym bordelu, ale snad to casem vsechno nejak uklidime :roll: Ja z toho stehovani dostala nejakej zanet prudusek, takze tak na pul pracuju z domova a snazim se to vylecit. Jinak terminy jako rychlobezka apod slysim poprvy, nekdo se tu ptal na postylku, tu jsme dostali, ale je slozena v my kancelari a jeste asi chvili bude, nez trochu vyklidime pokoj, co bude pro prcka. Jediny, co snad fakt mame je ten kocarek. Fusak vlastne nevim, jestli budem potrebovat :roll: Kdyz bude v kominezce, plus bude v tzv. cocoonu, je to takova „taska“ na dite ktera se vlozi do kocarku: http://www.babydracek.com/…jence-cocoon, tak nevim, jestli nestaci ho jen jeste zabalit do nejaky deky? Nemate s tim nekdo zkusenost? Jen aby bylo jasno, tady nehrozi, ze by mrzlo, kdyz je jooo zima, tak je na nule, v noci obcas malinko mrzne, ale to s malym asi nikde courat nebudem..
Kosatko, chudak Filipek, at se z toho brzy dostane, drobek jeden :-(
Calamaiko , to cestovani Ti nezavidim, me teda delsi cesty za volantem nedelaj dobre, malej je smacknutej a kope jak blazen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.11.09 22:51

Kosatko, tak ať je Filípkovi brzo dobře :-)

Bel, klídek, před porodem Věrky jsme šli dávat zálohu na kočárek po Vánocích a stejně jsme ho nechávali do porodu v obchodě a manžel ho vyzvdával, až se Věrka narodila :wink:
Jinak fusak máme jeden obyč. fleecový s výplní (prcek se tam vydá cca do roka) a pak Emitex 3v1. V ceně až tak velký rozdíl není, ale ten emitexový využiješ určitě v prckových dvou letech (uvádí se až do 3.let, ale většinou už stejně není potřeba, když dítko chodí :wink: ) dá se použít s odepnutým spodní dílem do hlubokého kočárku a autosedačky a pak se spodním dílem do sporťáku. Jelikož mimčo bude lednové, asi moc nehrozí, že by se další zimu prohánělo pěšky a v kočárku je pak pěkně zabubaný, šla bych do toho od Emitexu :-) Jinak budeš kupovat dva :-?

Kubi, ju, ju, dudlíky se vyváří :-)

Mausko, tak ať se vám dobře a spokojeně bydlí :kytka: a ty se brzo uzdrav :-) Teď jsem přehlídla, že popisuješ, jaké jsou v Irsku zimy a chtěla jsem to hledat na netu :lol: Jak to tak vidím, měli byste s taškou do kočárku, teplejším oblečení a popř. dekou vystačit :wink: Takže jdete do Phil&Teds?

Mějte se krásně, jdu do hajan. Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
17.11.09 23:01

Ahoj holky,

omlouvám se, že vám sem lezu, ale chci vám jako budoucím maminkám nabídnout možnost zakoupit si oblečky na miminka levně a rovnou v balíkách. Právě rozprodávám věci po svých dětech a také potřeby pro děti. Od nejmenších velikostí až po velikost 92. Vše pouze čisté a pěkné. Velmi levně: kalhoty, čepičky, body s dlouhým, overaly, fleecové overaly = 50Kč/kus, ponožky = 10Kč/kus, punčochy = 10-15Kč/kus, zimní kombinéza = 100Kč/kus. Dále zavinovačky, spacáky, šátek, hračky, atd. Vše ale pouze v předem připravených balíkách po 2-10kusech. Při odběru 5 balíků 5% sleva, při odběru 10 balíků 15% sleva! Vše přehledně v naší fotogalerii: Stačí napsat na mail marina.dvorakova@centrum.cz číslo balíku, o který máte zájem, a dále se domluvíme. Nakoukněte a určitě si vyberete!

Přeji vám pohodové finále těhotenství a zdravá a krásná miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
18.11.09 07:28

Ahoj holky,
tak se hlasim po svatku, byli jsme u kamaradky na oslave narozenin a okouknout jejich 2mesicniho prcka a super, uz se tesim :wink:
Jinak pres brisko jsem pribrala cca 40cm a to ho nemam nijak obrovske, ale ja predtim byla zizala s pasem neco malinko pres 60. Zato ted mam cca 102 a nahore 12 kilo :lol:
K fusaku - my mame berankovy jeste po manzelovi (na zimu) a pak jeden krasny medvidkovy s nejakou umelou vyplni (ten jsem koupila za stovku a je novy, jedne mamince prebyl :wink: ). Teda nemam nic s dirkama pro pasy do autosedajdy, ale snad si v ni v kombineze a s dekou pres vystacime - co myslite?
Jo a na jare nebo v lete budeme kupovat sportak a k nemu i origo fusak s dirkama (asi nakonec opravdu pujdeme do Quinny Speedy), takze pak vlastne fusak do auta mit budu :wink:
Mejte se a peknej den, Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
18.11.09 10:58

My fusak do auta nikdy neměli a vystačili jsme si. Máme taky jeden beránkový po neteři a po synovci super teploučký nevím z čeho je. Ale stačilo do něj oblíkat Honzíka jen trošku, taky jsme mu tenkrát koupili tu španělskou deku a ani jednou ji nevyužili, nebylo to potřeba.
Byli jsme venku, je krásně a odpoledne budem spíš odpočívat-když mám jakože ležet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.11.09 12:28

Ahoj holky,

tak venku je fakt nádherně, to je počasíčko na procházky :huban:

Aliiku, my jsme fusak do autosedačky nepoužívali, nějak jsem byla líná ho pořád přendávat z kočárku do sedačky a naopak, takže jsme měli ještě zavinovčku do autosedačky od Emitexu :-)

Mějte se krásně, užívejte sluníčka a já jdu pracovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
18.11.09 13:23

Ahoj holky,
počasíčko je fakt super. Včera jsem se pustila do praní a žehlení věcí na malou. Zatím plínky, věci do postýlky a kočárku, zavinovačky, fusak, ale jsem ráda, že aspoň něco :dance: Teď jsem si hrála s oblečky a vymýšlela v čem pojedeme z porodnice :mrgreen:
Fusak máme Aesthetic 3v1, je to hodně podobný tomu Emitexu. Jinak do autosedačky jsem koupila zimní zavinovačku od Emitexu, abych nemusela „přehazovat“ :pankac:
Kosatko, doufám, že Filípek bude brzy v pořádku.
Mausko, velká gratulace k domečku a hlavně, že už máte to stěhování za sebou. Mám pocit, že to je vždycky nejhorší. Brzy se zbav nachlazení, ať můžeš začít „hnízdit“ :lol:
Calamaiko šťastnou cestu tam i zpět :wink:
Holky, opatrujte se a ať se vám i vašim dětičkám vyhýbá nachlazení.
Pa P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
18.11.09 14:23

Ahoj holky,
jste mi nasadily brouka do hlavy, ja prave zadnou zimni zavinovacku nemam, jen teplou kombinezu a pak samo deky - jednu vlnenou, tak jsem doufala, ze vystacim :-? No pripadne se zeptam kamaradky, jestli by mi tu zavinku do autosedajdy nepujcila, nejak se mi nechce kvuli par mesicum kupovat, kdyz mam obleceni dost a dva fusaky do kocarku…
Jinak vsem hlavne hodne zdravicka a Paje zitra uspesnou kontrolu - jestli tedy koukam dobre :wink:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
18.11.09 17:10

Díky Ali, koukáš dobře :wink: , zítra jdeme na kontrolu. Doufám, že si to malá rozmyslela a pomalu se otočila, ale podle kopání to vidím bledě.
K té zimní zavinovačce - pokud máš deky a fusaky, tak bych se na ni možná vykašlala. Já mám fusak po neteři, tak jsem si chtěla udělat radost a hlavně jsem se do ní úplně zamilovala :lol: Už jsem ji i zkoušela v autosedačce (zatím jen s medvědem), ale super :mrgreen:
Zatím pa, jdu žehlit :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
18.11.09 18:31

Pajo, taky drzim palce, at zitra KO dopadne dobre. Ja dneska byla u doktorky, a me se prcek bohuzel otocil, ale hlavou nahoru :zed: Minule uz byl nasmerovanej dobre, jenze si to rozmyslel, no.. Za 14 dni na kontrolu k porodni asistentce, prej kdyz se mezitim neotoci, tak se ho nejspis pokusi rucne otocit 8-o Teda nevim, jestli to zas neni nejaka irska specialita, mate s tim nekdo zkusenost?? Ja si rikam, ze kdyz bude malej chtit, tak casu ma jeste dost, kdyz ne, tak s nim nic nehne a nejak to proste dopadne, ale tohle manualni pretaceni se mi proste nejak nezda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
18.11.09 18:51

Mausko to je malý teda vtipálek. Mně před třemi týdny na ultrazvuku doktorka říkala, že mám zkusit kočičí hřbety a když ležím, tak si podložit pánev. Na cvičení nám ukazovali asi tři cviky, ale doktorka to uzavřela s tím, že pokud se malé nebude chtít, tak se prostě neotočí :-? hlavně se tím prý nemám stresovat. O tom, že by mi nějak malou otáčela ona, nic neříkala. Docela mě ta představa polekala, ale třeba to nějak umí :nevim:

Holky, mám dotaz. Budete žehlit fleecové rychlozavinovačky a deky??? Mám jednu rychlozavinovačku, která je z jedné strany bavlněná a z druhé fleece, tak jsem to vzala z té bavlněné strany, ale něco je celé fleecové a to snad ani žehlit nejde, ne? No já jsem to uzavřela, že to žehlit nebudu, ale vrtá mi to hlavou :oops:

Díky za rady a pěkný večer P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital