Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
18.11.09 19:11

:kytka: Já bYch to nežehlila,myslím že to není nutné. nebo možná přes plínku třeba.
Mausko malý je mrška teda tkhle se tam točit :-o :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.11.09 19:37

Ahojky holky

tak jsem dočetla…uf…

Od soboty do pondělka tu byla mamakaa bráška. Tak pomohla se žehlením a mám umytý okna… už jen jedno v pokojíku… a to zmáknu.

ad postýlka a kočárek. Postýlku máme poAndi a kočárek zatím nee a ani tak brzo nebude. Nejdřív po Vánocích, spíš začátkem ledna.

Není vidět metříky… jak to? Jo a já mám termín až po 20, tak doufám, že se někdo bude se mnou čekat :). Né aby jste všechny rodili první lednový týden :)

Mausko… hezky se kurýruj jo a malej jeteda hezká potvůrka.

Držím všem prstíky na KO. My jedeme v PO, a musím i na plicní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.11.09 19:53

Pěkný večer,

Pajo, držím pěsti na zítřejší KO :-) a fleecové věci nežehlím 8-) Popř. žehlím jen tu bavlněnou stranu, pokud tam teda je :-D

Mausko, já mám to ruční otočení nastudované jen teoreticky :wink: , ale řekla bych, že se tahle metoda moc nepoužívá… Krom toho tam hrozí, že se mimčo stejně může otočit zpátky do polohy KP :-? Třeba se Honzík ještě umoudří :-)

Iviqv, já metříky normálně vidím :-D Výpomoc bych občas taky brala :wink:

Holky, tak jsem si dneska s našimi čtyřmi vánočními skřítky nachystala těsto na perníčky, před chvíli jsme je dodělali, no a v půlce pečení jsem došla k názoru, že některé zřejmě ani nestihnu ozdobit a po chvíli jsem zjistila, že ani nemusím hledat vhodnou nádobu na uskladnění 8-o Půlka je pryč, děti zasedly a jely jak kobylky :lol: No, hlavně, že jim to chutná, na parádu to nepeču, jen si to budu muset zopakovat a možná rozvnou z dvojité dávky 8-)

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.11.09 20:20

Fragy… maminka moc pomohla,ale byla u nás skoro po 2 letech. Naposledy v lednu 2008 :).Mamča není vůbec cestovatel..před cestou ji chytne horečka a teď ji i hodně bolela kostrč z toho sezení v autobusu. Teď bylo moc fain. Ještě slíbila, že dorazí autovlakem až se narodí mimčo.
Už pečete jo? Já začnu až v prosinci. Abych to právě nemusela dělat 2×.
Já s mamčou udělala malé do školky na jarmark vánočního anděla.
Hodím pak fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
18.11.09 21:24

ahoj, dočíst jsem zatim nestihla :oops:
Filípek už je bez teplot, jen má ještě ty opary.To ale bude chvilku trvat než se mu zahojeji.
Zítra mu jedeme pro postel kterou jsme měli objednanou tak mám radost.Zatím spal na manželově staré co měl ještě v pokoji za svobodna.
Taky jsem se ptala v lékárně po klasickém teploměru, opravdu se už nesmí prodávat :-(
Já totiž z digitálního vůbec nadšená nejsem.Máme dva a jeden u babičky a každý měří jinak.Tak jsem pohledala na internetu a našla jediný obchod kde je ještě nabízeli.Myslim ty klasické rtuťové.Tak jsem hned objednala a doufám že dorazí.
Tak zatim , jdu dočítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
18.11.09 21:33

Ahojky holky,
Ivi já také metříky nevidím 8-o , to nějak nechápu! Jinak mám termín také 20. ledna, takže budeme nejspíš čekat spolu :-) .
Mausko, gratuluji k nastěhování do domečku a přeji brzké uzdravení, ať jsi z toho co nejdřív venku.
Ali, já také nemám zavinovačku do autosedajdy a tak nějak doufám, že si vystačíme s kombinézkou a teplou dekou.
Holky na přidělání autosedačky do auta budete používat pásy nebo isofix??
Dobrou noc, :mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
18.11.09 21:56

Ahojky, můžu se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
18.11.09 22:32

ahoj smoulinko, vítám tě, gratuluji k holčičce :kytka:
Něco jsem dočetla ale už si nepamatuju :oops:
Jen - fusak do autosedačky jsem na Filipa neměla, teď jsem ho zdědila ale jinak bych ho nekupovala.Přijde mi že není potřeba
Metříky vidim 8-)
Kubino autosedačku mám normálně přidělat pásem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.11.09 22:48

Šmoulinko, vítek a gratuluju k holčičce :-)

Kosatko, ale klasické lékařské tepolměry se normálně prodávají, jen už nejsou rtuťové, ale lihové a přesnost je stejná, jako u rtuťových, mám vyzkoušeno. Tak kdyby nedorazily ty objednané, můžeš zkusit tyhle…
Super, že je Filípek bez teplot a opary se zahojí, ještě máte času dost, než se malá narodí :-)

Kubi, taky mám autosedačku, která se přidělává pásem.

Iviqv, já se do těch perníčků pustila dneska jen z dobrého rozmaru :wink: Jinak s pečením počkám taky až do prosince. Normálně bych si Vánoce dala už teď. Pěkně v klídku :-D

Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
18.11.09 23:07

Fragolo o lihových vim, ale už v lékárně mě varovali že jdou hrozně špatně sklepávat, že jim je lidi vraceji.Já si ho koupila, ale stejně objednala ty rtuťové.Tak uvidim.
dneska jsme se bavili o kočárku, a musela jsem se smát jak při prvnim těhu jsme podle pověry měli kočárek u kamarádky, a teď při druhém ho máme celou dobu na půdě a ani nás to nenapadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
19.11.09 07:01

Ahoj holky,
taky vitam Smoulinku :wink:
K autosedajde - my mame takove to vajicko, normalne na pridelani pasem, kupovali jsme rok stare po chlapeckovi…
Jinak vcerejsi kurz byl super, naucili nas manipulaci s miminkem, polohy noseni, klubickovani atd., pak koupani a spoustu veci, co se budou hodit :wink:
Akorat me doost vykolejili tim, ze kvuli praseci chripce jsou pro navstevy uzavrene nemocnice - maji naprosto prisne opatreni, ktere nepusti ani partnery k porodu, no jsem z toho docela na nervy :cry: Tak uz jsem si vypsala cisla na okolni porodnice, a kdyby neco, tak asi dame prednost porodnici, kde nas vezmou oba. I kdyz jsem kvuli peci a tak chtela rodit u nas v HK, ale sama fakt nee :roll: :oops:
Mejte se, ja se pokusim uklidnit, docela me ta porodnice rozhodila. Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
19.11.09 07:41

Ahoj holky,
já taky pekla perníčky ale Honzíkovi je nezdobím-mu to tak stačí. jen je mám na tácu v kuchyni a pořád je ujídáme tak je musím schovat. Jina budem něco péct taky až v prosinci-ale letos to nebudem přehánět.
Co já jsem to chtěla napsat..
Taky jsme Hnozíkovi objednali postel-rovnou dvoupatrovou pro oba a pořád obejdnávám a ruším protože mi pak napíšou že není na skaldě a to mají na netu dobu dodání týden :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
19.11.09 07:43

No a teploměr nám sehnal soused klasickou rychloběřku rtutovou-až se rozbije koupíme tu lihovou, digitální už nikdy více-jsou hrozně nepřesné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.11.09 07:44

Aliiku tak to nic moc.Ale třeba to do ledna bude už dobré.Kurs musel být bezva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
19.11.09 09:20

Ahoj holky,

KO v pořádku :dance: Paní doktorka říkala,že polohu dnes kontrolovat nebude, že to necháme až na další kontrolu za tři týdny, protože by se stejně ještě všechno mohlo změnit. Jinak mi ukončila neschopenku a od zítřka jsem na mateřské (7 týdnů před porodem - nakonec jsme zvolila zlatou střední cestu :-) )
Autosedačku budeme přidělávat pásem. Koukala jsem i po isofixu, ale když jsem zjistila, že stojí stejně jako autosedačka, tak jsem se na to vykašlala.
Aliiku vůbec jsi mě se zákazem tatínků u porodu nepotěšila, i když jsem to tak trošku tušila :cry: Doufejme, že se to do ledna změní a nepotvrdí se slova hlavního hygienika, že to všechno bude kulminovat na konci prosince. Nějak se mi nechce jet rodit někam jinam než tady u nás, ale manžela bych u porodu ráda :evil: Pokud se ale malá neotočí, tak nás stejně čeká císař, takže to nechávám koňoj a až to přijde, tak uvidíme :nevim:
Zatím pa a já jdu asi dospat ranní vstávání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital