Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminy,
Pajo, gratuluju ke KO ![]()
Mně už to v souvislosti s prasečí chřipkou napadlo, jak to bude
Upřímně říkám, že bych klidně oželela návštěvy, protože když pak vidím nájezdy příbuzných z kolikátého kolena do porodnice za ostatníma maminama, tak by mi to ani nevadilo, ale nemít u porodu chlapa, bych asi nesla hodně těžce ![]()
Mějte se pěkně, užijte si sluníčko ![]()
Ahoj holky,
ty jo, s tím zákazem manžela u porodu to by nám udělali pěknou čáru přes rozpočet
. Také máme v plánu, že tam se mnou bude.
Na ten isofix jsem se ptala proto, že jsme si ho s autosedačkou objednali. Když jsme byli v tom obchodě, tak měl s sebou manžel služební auto, kam se isofix dal přidělat. Naše auto bylo doma, ale říkal, že do něj to půjde určitě také. No a teď jsme zjistili, že do našeho auta se isofix přidělat nedá
. Známí nám říkali, že když se autosedačka přidělává pásem, tak že se vrklá a posouvá a že je to blbé. Ale myslím si, že normálně pásama to tedy přidělává skoro každej.
Dneska odpoledne jdu na KO, tak se trochu děsím vážení
. Mám doma váhu, ale raději na ní nelezu.
Chápete, proč někdo ty metříky vidí a někdo ne
![]()
Zatím je venku krásně, tak já půjdu na prochajdu s hafíkem,
K.
Ten isofix právě musíš mít i v autě, my ho nemáme a když sedačku pořádně přiděláš není problém
![]()
Já bych taky nechtěla aby zrušili návštěvy, vím že mi to bylo hrozně dlouhé a máme porodnice vedle baráku tak by mi to bylo o to víc líto.Kuknu na strányk naší nemocnice jestli už tam něco píšou.
Jojo tak u nás jsou taky od 17.11. zakázané návštěvy až do odvolání ale to je do ledna daleko. O tatíncích u porodu tam nic nepíšou. jen že je zákaz návštěv na lůžkovém oddělení.
Ahojky,
toho se nejvíc děsím, nemít polovičku u porodu.
to snad ani neporodím ![]()
Jinak je malá zase nemocná
. Slíbila jsem kamošce, že jí pohlídám děti a ona je přivezla unudlené jako…
Dnes začala kašlat, tak doufám, že nedostane teploty
Autosedačku jsme měli také bez isofixu, staré auto. U jednoho auta jsme měli problém dokonce upoutat vajíčko skrz krátké pásy ![]()
Dnes jsem měla v plánu žehlit ale jsem lína jako veška
![]()
Iviqv, kamarádce bych teda moc „poděkovala“
Takovýhle lidi fakt miluju
Tak ať to u vás s kašlem dobře dopadne a není to nic divokýho…
My byli dneska na UZ, tak malá má 1980g, ale vesele si v bříšku trůní v poloze KP, tak jsem z toho malinko zdrblá a musím na to pořád myslet… ![]()
tak už vidím metříky ![]()
Fragy…koukám, že ledňátka nějak zlobí s tím otáčením. Jsem zvědavá co my v pondělí na kontrole. A kdy jdeš na další?
…no a s hlídáním se už budu ptát jestli jsou všichni zdrví ![]()
Iviqv, jo, já vím, že nejsem sama, koho zlobí miminko s polohou KP
, jsem si cestou domů říkala, že můžeme založit další klub ![]()
Můj gynekolog posílá na velké UZ ve 20. a 30.tt. do nemocnice, já byla dneska jen na tom UZ a příští týden jdu do poradny… No, třeba si to prcek ještě rozmyslí, prý jsou 4% miminek, která se neotočí, tak budu doufat, že nebudeme patřit mezi ně
Asi začnu spávat pověšená za nohy jako netopejrek, aby se Simča umoudřila ![]()
My jsme Fragi taky KP
jsme říkala že by mě to naštvalo, páč u Honzíka bylo vše ok a pak kvůli jedné blbině jsem musela na císaře a ted až je to dobré tak zase mimčo trucuje a já snad budu muset zase pod kudlu
Jo a u nás už je taky zákaz návštěva tatínci k porodu taky nesmí.
Ahoj těhulky,
držím palce, ať se vám drobečci otočí do správné polohy a nezlobí. Naše KO dopadla dobře, i když polohu malé budu vidět za 14 dní na ultrazvuku. Za poslední tři týdny jsem přibrala 1 kg
, tak je trochu znát to omezenování ve sladkém.
Jdu chrnět,
K.
dobré ráno,
všem přeji ať se miminka otočí.Ještě mají čas.
Jak je to u nás s návštěvama nevim, musim to zjistit.Ale mrzelo by mě to.
Holky chtěla jsem se zeptat, jak je to s paragrafem na dítě? Kdo ho manželovi vypíše - v nemocnici nebo naše dětská doktorka?a do práce ho musí dát hned nebo až po ukončení? vůbec se v tom nevyznám.
jinak včera večer jsem měla takovou krizi že mě manžel chtěl odvážet.Tak mě bolelo v tříslech a úplně dole v podbřišku, že jedinej pohyb jsem zvládala po čtyřech.Normálně jsem brečela bolestí
![]()
Dneska jdu zabalit tašku, kdyby něco.Vůbec to nebyl dobrý pocit.Dneska je to mnohem lepší, ale ještě to trochu cítim.
Ahoj holky,
musím se přiznat, že i já počítám s nejhorší variantou - nejen, že bude zavřenej špitál a manžela ani malou neuvidím
, ale větší hrůza opravdu bude, když ho nepustí k porodu
. Přemýšleli jste třeba nad tím, že byste strčili někomu na „porodním“ předem nějaké poděkování za umožnění vstupu manželovi
nebo , že byste vstup budoucího tatínka tak nějak vymohli „ráznými argumenty“ ? Já se teda přiznávám, že nad druhou variantou jsem fakt dost přemýšlela, já se toho sama bojím, posledně jsem byla úplně mimo a kdyby se něco podělalo…no raději nedomýšlet …
Fragi: dneska jdu taky na kontrolu, tak mám z toho hrůzu. Ta poloha KP je fakt naprd, ale na druhou stranu máme ještě moře času … a co zkusit ty cviky na otočení mimča ? A už víš, jestli by jsi event. riskla normální porod nebo raději CŘ
Kubi: isofix jsme taky neměli, dokonce jsem ted četla , že to nedoporučují z hlediska bezpečnosti
iviqv: tak to je síla, fakt nesnáším neohleduplný lidi, co se týče nemoci. U mě by asi bylo rychle po kamarádství, já jsem na toto vážně alergická. Zas na druhou stranu chápu, že třeba kámoška neměla jinou možnost…
Lucilka : a kvůli čemu jsi tenkrát musela na CŘ ?
No nic jdu se nachystat na KO, jen doufám, že neskončím ve špitále a tak kvůli tomu otvírání. Jinak už mě pěkně štve ta čekací doba, i když jsme všechny objednaná , tak tam člověk stejně trčí hodinu a víc ![]()
jee, kosatko, tak já myslela, jaký nejsem ranní ptáče… ![]()
ad OCR- napíšou v nemocnici, ale vím, že tenkrát u malé ho manželovi chtěli psát až když si mě odvážel domů..takže snad se to vztahuje i na tu dobu, co jsem v porodnici. Jinak odevzdat zaměst. asi raději hned nebo minimálně nahlásit, ono každá mzdovka to vyžaduje jinak a taky záleží v které fázi měsíce budete, jeslti to budou třeba potřebovat ke zpracování výplaty nebo se celé OCR vejde do jednoho měsíce..
Věřím, že jsi se včera ohledně té bolesti vylekala. Hlavně, že je to lepší, tak ještě pár dnů vydrž a pak už můžeš rodit „ostošest“ ![]()
Dobré ránko,
držím palečky, aby se vám miminka otočily správně! Já jdu na kontrolu 30.11 ,tak doufám, že ta naše prdelka leží tak jak má ![]()
Taky jsem koukala na stránky naší porodnice a zákaz návštěv je tam taky
..i když asi tak jako pro všechny by pro mě bylo nejhorší jít rodit bez přítele
Docela jsem na to spoléhala, tak snad se to do ledna vyřeší a zákaz se zruší, jinak jako rodit nejdu
hihi
Jinak se ještě vrátím k těm fusakům, protože mě by se do sedačky líbil tento, ale tchýně tvrdí že je zbytečný
tak nevim..co myslíte vy???
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Hezký den přeju ![]()
Zziny hodně štěstí na kontrole.Jinak bych ráda vydržela ještě několik týdnů a ne dnů ![]()