Poradna duly
Jana Čurdová
Kubi, u Věrky je pití celkem problém. Pokud by záleželo jen na ní, stačí jí tak 3 decka čaje na den
Takže za ní pořád chodím, ať pije
Ustupuju čím dál víc, nejdřív byly děti jen na čaji, teď už to prokládám vodou, minerálkou, ale tu nechci dávat samozřejmě denně. Vaříme si s Věrkou „kafíčko“, ředím jí džus, no, prostě ustupuju, co se dá, hlavně aby, opice jedna, aspoň něco vypila ![]()
Davču musím s pitím večer naopak krotit. Je každej jinej a člověk by z nich občas zešedivěl
![]()
Pochutnej si na špagetách, dělala jsem těstoviny s omáčkou z cukety, rajačat a paprik + sýr a zapéct. Tak jsem si nadávala, že jsem si ty svoje miláčky pěkně zhýčkala, protože manželovi dávám oběd do práce a vařila jsem ještě něco jiného jemu, bo by těstoviny do huby nedal
Ale jak jsem si to zařídila, takový to mám
![]()
U nás je dneska taky pěkný studený fujavák, tak se s dětma nešlo nic moc…
M.
Ahoooojky holky, píšu zase po dlouhé době, snažila jsem se psát diplomku, abcyh to mohla ještě tenhle semestr uzavřít, ale nějak mi to nejde od ruky, pochybuju, že to stihnu, i když krapet času ještě mám… Průběžně jsem Vás četla, ale vůbec neměla sílu reagovat. Taky jsem si byla na tři odpočinout v nemocnici, týden jsem měla průjem a zvracela a to je po rohlíkách, tak už jsem měla strach o mimi, to naštěstí bylo v pohodě a prospívá víc než dost, před 14 dny měl už 2300 g, macek jeden. Já mám navrch 13 kg, docela spokojená, na to že Luky je fakt velkej… Už se těším, až vrhnu, připadám si jak vorvaň a moje láska prvorozená ze mě má vyloženě srandu a zdrhá mi při všem možném, nechápu Tebe, Fragolko, jak můžeš zvládat tolik dětí, já jsem vyřízená z Kačky… No a aby toho nebylo málo dneska jsem Kačce objevila pupínky a máme neštovice, doufám, že to vydrží jen u těch pupínků a žádné horečky k nim nepřibudou…
Jinak všem přeju, ať to ještě vydržíme, marodům, ať se brzy uzdraví a pohlaďte bříška… Páááá Míša
Kubi o pedikůře přemýšlím taky, už je to celkem makačka se ohnout a ostříhat si nehty. Asi se půjdu hnedka objednat, aby měli vůbec volno. Trochu relaxu neuškodí.
Košile v porodce jsem měla dvě svoje a střídala jsem je s erárníma. Brandýs nám toho moc nedával. Dokonce i když Honzík počůral postýlku a já byla za sestrama žadonit o výměnu. Bylo mi řečeno, že je neděle a čistý budou mít až v pondělí. To samé se stalo i látkovejma plínkama, naštěstí jsem měla přibalený dvě z domova.
Beckovko to si tedy užíváte. Ať Kačka nemá ten horší průběh. Jinak je to prý otřes. Nám se neštovice zatím nějak vyhly, ale už to vidím, že je chytnem když bude malé. To je zákon schválnosti.
Beckovko, tý jo, hlavně, že jste prcek i ty v pořádku a přeju ať máte neštovice brzo za sebou…
Hele, ono se to dá i se čtyřmi dětmi, člověk si zvykne. Nebo otupí???
Přiznám se, že třeba to studium už bych nedala ![]()
Držte se, ty i malá. M.
Ahoj tehulenky,
tak se hlasim po kontrole, jsme sice asi o 9 dni drobnejsi, ale odhad vahy uz mame 2280g a vsecko je OK
Priste jdu na kontrolu zacatkem 37tt a budou mi delat uz i monitor. Jo a pristi tyden vysazuju magnesko, tak jsem zvedava, co na to moje deloha rekne ![]()
Jinak koukam, ze se to tu marody jen hemzi, Beckovko nestovice taky dobry, no hlavne abys je nechytla takhle v tehu Ty
Tak vsem marodum a marudkum brzke uzdraveni ![]()
Pekny vecer ![]()
Alik
Ahojky holky,
fragy to je super, že je Věrka v pořádku
beckovko ať je malá brzov pořádku. A v bříšku je fakt maculík ![]()
všem gratuluji ke kontrolám
Jinak mně se přání nesplnilo. Dnes teplota skoro 39 a polovička v práci. Lupla jsem si paralen a povedlo se mi ji stáhnout na 38. Jsem zvědavá na noc. Naštěstí je Andělka zlatíčo a soro celý den kouká na tv a hraje si
Mám strach a bublinku v bříšku…je méně akční. Ale pry tý teplotě se nedivím.Mám zajít klekaři,když budu mít tak vysoké teploty?
ahoj, Iviqv jestli se to nezlepší, tak bych si k doktorovi raděj zašla.Jistota je jistota.
Fragolo to je dobře že Věrce nic nenašli.S tim pitim věřim že to je na nervy.My to máme zase s jídlem.Zato s pitim teda rozhodně problém nemáme.
Nehty stříhám tak že hodim nohu na vanu.Je to fuška, ale zvládnout se to dá ![]()
Beckovko ať vás neštovice moc nepotrápěji.Jinak kamarádka to zjišťovala a jestli ty jsi je měla, nemůže to ohrozit miminko.
Jinak Fragolo v tomhle jsme asi skoro všechny stejné.Myslim v tom rozmazlování rodiny ![]()
Nečetly jste dneska novou diskusi -depilace v těhotenství-? Tak na to mrkněte, já to teda rozhodně nevyužiju, ale jinak je to celkem vtipný. I když - docela jsem valila bulvy, když jsem to četla… ![]()
Holkyjá chodím celé těhu do poradny co 3 týdny a ted už co 2 týdny a vy některé tak málo. je zajímavé že to je všude jinak že?
Já jdu hají, dobro ua uzdravte se všechny.
Taky jsem vzědavá na vysazení magneska, zachutnalo m ia zvykla jsem si ![]()
Lucilko zrovna jsem nad tím tuhle uvažovala.Při prvním těhu jsem chodila teď už každých 14 dní a pak každý týden.Teď jdu po necelých 3 týdnech, uvidim na kdy mě pak objednají.
Tak tady sáhodlouze sepisuju příspěvek a ten náš mrňous mi restartoval počítač…
![]()
Aliiku, gratulace ke KO, máte tabulkové miminko ![]()
Iviqv, pokud budou horečky, asi bych se k doktorovi zastavila nebo aspoň brnkla, ať máš klid. A neboj, miminku to už neublíží, hlavně se snaž pravidelně srážet teplotu. Držím pěsti, ať je ti líp.
Kosatko, ale to víš, že pro ty své miláčky ráda uvařím, ale zažbrblat si musím, no ![]()
Věrce to honění do pití evidentně leze na nervy, ale co se dá dělat, pokud je problém jen v tom, bylo by to fajn a je to řešitelné. Když už jsi nakousla to jídlo u vás, můžu se zeptat, kolik váží Filípek? Míša je stejně starý a když jsme překonali 15 kg, byla jsme šťastná jak blecha
Je jak chodící reklama na hlad, ale žravý to on je, v tom problém není. Jestli ho spíš nemáme nechat vyšetřit na tasemnici ![]()
Já chodím do poradny do 36.tt po měsíci a od 36.tt každý týden. Tak mám ještě čas ![]()
Mám umytou částo oken, tak jsem ráda, chci to zvládnout za slušného počasí a do Vánoc už nechci okna ani vidět ![]()
M.
Ahojda,
Fragolko, to jsi tedy dobrá, že ještě stíháš uvařit dvě jídla
Já Tě také velmi obdivuji, že všechno stíháš a zvládáš. Asi blbá otázka, ale najdeš si někdy i trochu času sama na sebe? Já v kuchyni moc dobrá nejsem, tedy snažím se no, ale někdy mám pocit, že na to prostě nemám cit (ale špagety se povedly
).
Ivi, také bych si raději k doktorce skočila.
Dobrou noc,
K.
Kristy, vždyť v tý diskuzi depilace v těhotenství nic není
.
Kubi, to vaření je jen o cviku
Za chvíli budeš kuchařinka jako když vyšije, uvidíš ![]()
Čas sama na sebe?
Jé, Kubi, já jsem ráda, když večer zmizím aspoň na 10 min v koupelně a jsem tam sama
Bo když se zapomenu zamknout, vystopuje mě aspoň Davča, který tam na mě pak chce čekat
To víš, že někdy brblám, že by mi bylo svobodný a bezdětný líp, ale kdo mě zná, ví, že to nemyslím vážně
Se stejným chlapem bych do toho našeho kolotoče šla klidně znova ![]()
Dobrou, M.
Kubino já když se vdávala, neuměla jsem vařit vůbec.A ne že bych se chtěla chválit, ale zatim jsme hlady neumřeli
Ono to přijde časem.
Fragolo tak jsem byla zvědavá a provedli jsme vážení a měření.Tak Filípek měří 102 cm a váží 15,4 kg.
A to baštíme ještě 3× denně sunar.Jinak by snad vážil ještě míň