Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8737
25.11.09 16:35

ahoj holky,
vítám nově příchozí :mavam: Já momentálně peru snad poslední pračku věciček na mimi. Se žehlením to je horší, ale pokud se zadaří, tak to zmáknu dnes nebo to dodělám zítra. Už to chci mít z krku, protože si čím dál víc připadám jako hrošík.
Aliiku teď jsi mě trošku zaskočila. Mám dojem, že nám na kurzech říkali, že vložky u nás v porodnici dávají v neomezeném množství. Vám už říkali, že si je máte vzít sebou :?: O plínkách pro mimi vím, to říkali, že dostaneme tak 5 kusů. No nic, balík vložek si stejně vezmu sebou a kdyby náhodou, tak budu volat domů sos manželovi. Nakoupené je mám :wink:
Na kontroly jsem ze začátku chodila každý týden, ale to bylo spíš tím, že jsem měla blbou reakci na stimulaci. No a od cca 4. měsíce chodím jednou za 4 týdny. Teď mám jít po třech týdnech a už mi budou natáčet monitor a dál budu chodit co týden. Do termínu prý budu chodit ke své doktorce a až pak mě odešle do porodnice, ale třeba do té doby Eminka vykoukne :-P
Jinak se holky opatrujte, Fragolko jsem ráda, že Věrce utz dopadl dobře. Teď nevím, kdo to tu má ty neštovice, a v novém emiminu se podívat zpět nemůžu :pocitac: , každopádně, ať jsou rychle pryč a už je dobře :palec:
Zatím pa a opatrujte bříška Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
25.11.09 17:24

ahoj holky :-)

teda nás je tady tolik a jste tak ukecaný, že když sem juknu, tak mám co dělat, abych stihla dočíst!

je vám už taky tak břichatě? já už blbě spim, furt mě pálí žáha a prostě už se děsně těšim, až bude mimi venku a já bez břicha..

Ale připraveno nemám ještě nic.. ono, jak je naší Barunce teprve necelý rok, tak nemáme ani uklizené věci pro ni v nějakých bednách, takže prostě pojedeme dál, jenzačnem zase používat ty malý oblečky, do kterých se Bára nevejde a jinak všechno máme. Jen dvojkočár nemám.. nejsou teĎ na něj peníze :-( ach jo.. a taky postýlku pro malou musíme koupit..

Téma vaření: fuj.. já jsem hospodyňka jako poleno. když už vařím, tak docela dobře, ale dokopu se k tomu jednou za uherák, když jsme s manžou oba doma a řeknem si, že bychom mohli něco teplýho.. takže tak jednou týdně.. a Bára je zatím na skleničkách. fakt mě děsí, že bych měla začít denně vařit.. a taky nevím co, aby nebyla nuda.. no prostě… uaaaaaaaaaaaaaa :-)

tak aŤ je vám všem dobře, nemoci dětiček ať jsou pryč a bříška ať prospívaj… některé už to máte opravdu za pár :-)

musím běžet zpívat, tak papa.. a zase přidám jednu fotečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
25.11.09 17:42

Ahoj tehulky,
Pajo, nam taky rikali, ze davaj, ale ze zkusenosti kamaradky pred 3 mesici vim, ze je o ne docela nouze, hlavne treba pres vikend. To pak aby clovek hlidal, zda ma dost a neustale upominal a prosil sestricky a do toho se mi nechce, beru s sebou 2 baliky svych :wink:
A prave mi take rikala, ze obleceni pro Tebe i pro prcka celkem v pohode, i rucniky a latkove plinky, fakt jen ty ponozticky chybi :lol:
Ja uz si taky pripadam jako koule, jen nez vstanu, co to da :roll: Jsem takhle v noci vydesila manzela, ja se totiz z naseho letiste zvedam stylem prekulit na zada, noha ke stropu a svihem nahoru a on jak videl nad sebou tu nohu, tak se vydesil a vyskocil a chnapnul po mne :lol: :lol:
Peknej vecer, ja jdu tvorit do skoly prevratne objevy a vubec se mi do toho nechce :roll:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
25.11.09 20:41

ahoj, holky s těma věcma do porodnice je to všude jinak.Třeba u nás teď dávaj balík jednorázových plen, vložky taky dávaji.Naopak ty síťované kalhotky musíme mít svoje.Věci na mimi nepotřebujem, jen na cestu domu.Ale pamatuju si že když jsem začla před porodem chodit na monitor, dostala jsem seznam přímo z porodnice.Tak třeba vám ho daji taky sami od sebe, nebo když si ho vyžádáte tak určitě.Nebo zjistit u kamarádek které u vás rodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
25.11.09 20:51

tak jsem napsala odpověď a když jsem ji chtěla odeslat mě to „vyhodilo“ z přihlášení a mám to v čoudu :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Zkusím to tedy znovu :roll:

Aliiku, moc díky za info. Já nemám žádnou kámošku, která tady u nás v nejbližší době rodila, takže jsem ráda za každou radu. Jinak já malé pro jistotu přibalím i pár bodýček, nějak si neumím představit, jak ji budu motat do těch košilek.

Jinak žehlení jsem po hodině vzdala :oops: , ale nejmenší oblečky jsou vyžehlené a narovnané v komodě, takže paráda :dance: Teď si jdu uvařit kávičku, těším se, jak si k ní dám sušenku a hodím nohy na stůl :mrgreen:

Opatrujte se a zatím papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.11.09 21:29

Já dostala seznam „co do porodnice“ přímo s průkazkou a u nás se teda nefasuje nic :wink: Teda, na miminko jsou potřeba jen ponožky, ale jinak to oblečení nestojí za nic, ale to už jsem tady psala…
Pajo, mrkni třeba i na net, na stránkách naší nemocnice ten seznam mají taky :wink: Ať máš všechno a můžeš být v pohodě :-D

Jinak já si připadám ještě fakt hodně aktivní. Dneska jsem běhala s dětma dvě hodinky venku (a nadávala jsem si, že jsem se navlíkla do zimního kabátu :roll: ), doma jsem domyla okna, dovařila a tak :dance: Nemít bříško, nevím, že jsem těhotná. Holt je každé těhotenství jiné :wink: Teda, bříško tvrdne, ale přiznám se, že si to nějak moc neřipouštím, ale on mě zase nervík chytne zítra večer, bo v pátek jdu na KO…

Pěkný večer, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
25.11.09 22:26

Fragolo chtěla jsem poprosit - nešlo by seznámek popošoupnout? Já než se dostránku takový kus zpět…
Díky moc
Mě teď naštěstí trápí jen ty nateklé nohy, mám strach že se za chvíli nevejdu do bot.A až si je pak budu chtít nazout po porodu, asi ze mě spadnou :nevim:
Uf taky mě to odhlásilo, ale na radu tušim Frgoly jsem zkopírovala a v pohodě.Stejně nechápu že kolik dní jsem pořád přihlášená a najednou ne :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.11.09 22:33

Kosatko, ale nemusíš stránkovat, stačí do toho chlívečku dole „Přejít na stránku“ napsat 76, kliknout a jsi tam, to se mi v nové verzi líbí :wink: Ale jinak nemám problém se šoupnutím, pokud budeš chtít :-)
Dobrou, dneska už se jdu zastlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
25.11.09 22:54

Fragolo dík.Holt chytrému napověz ,hloupého trkni :oops: :oops:
Taky jdu chrnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
26.11.09 01:21

:) No dobře, přesvědčily jste mě děvčata.
Zítra si kajícně půjdu říci do porodnice o seznam. Asi na mě trochu budou koukat jako vejři, že až v 35.týdnu projevuju zájem. No což, lepší teď než úplně pozdě. I když jsem doufala, že tu porodnici navštívím pokud možno co nejpozději. Ale ono je otázkou, o jak moc později to ještě půjde. :D
Dám Vám vědět, co mi řeknou, že dávají či nedávají. Schválně zda se to bude shodovat s jinými porodnicemi.

… no čárymáryfuk… stačilo se podívat na internet. Stejně tam zítra budu muset na registraci a seznam… ten zní takto… Co do porodnice - Praha Krč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
26.11.09 06:43

Kralishku tak koukám že to máme stejné.Nedávaji jen ty síťované kalhotky.Jinak vložky a vše na miminko dávaji.
Teď jsem si jen vzpoměla - určitě si vemte bepanthen.Oni asi vzorek taky daji, ale to je málo, když uvážíte že s nim mažete miminko a sobě bradavky.
A taky si sebou beru čaj pro kojící matky.U nás čaj dávaji, ale normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
26.11.09 06:47

taky jsem vyčetla že bych měla doteď přibrat 13 kg.Fakt jsem se zamála.Už 3 kg přesluhuju :mrgreen: :mrgreen:
Jen se utěšuju že to je určitě ta zadržená voda, jak mám oteklé nohy.
Kralishku a kdy máš vlastně termín, a víš co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.11.09 08:30

No, aspoň nejsem jediná špekounek. Taky už mám nahoře těch šestnáct kilo. Taky si myslím, že je to hlavně voda, jsem docela vlnitá :-? . Dneska jdu na KO, doktor z mého přibírání vůbec nemá radost, to bude dneska zase kázání… Už dvakrát jsem byla na cukru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
26.11.09 08:41

Jj, seznam asi bude podobny. Budu muset zkouknout to obleceni na decko. Hodne jsem toho dostala, koukala jsem jako tele na novy vrata, jak je to malinky, ale vlastne si nepamatuju, co vse mam. Vim, ze mam takove 3 ultra festovni zavinovacky, jak kdybych je zdedila jeste po sama sobe, ale myslim, ze funkcni budou.

Bepanthen uz mam koupenej - je mazu s tim obcas pritele, kteremu se opruzuje kotnicek:). Caj si zkusim vzit - ale s tim kojenim to budu mit asi horsi. Behem tehotenstvi se mi bradavky nejak zacaly sprajcovat, takze leva bude temer nepouzitelna, prava snad ok. Budu tedy muset jeste resit nejake kloboucky a asi i odstrikavacku a tady opet plavu jak neplavec na Slapech :roll:

Jinak termin mam cca 2.1. a asi to bude holcicka. Tedy asi urcite - na minule kontrole na UZ nebylo videt nic jineho nez ta jeji „buchta“ (jak to nazvala pani doktorka a diky tomu priteli, ktery se chtel nechat prekvapit to primo vyhrkla:))). Aspon nemusime resit (tolik) klucici jmena. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
26.11.09 08:51

A k ty vaze - devcata, ja mam nahore 20 kg, a to musim rici, ze nemam pocit, ze bych zrala jako nezavrena. Doktorka mi nespila, ale ja sama sobe vzdycky kdyz vlezu na vahu anebo kdyz uklizim neco a delam drepy. Je to fakt desne znat a obavam se, ze dolu to pujde ztuha. :-?
Ale tech 20 jsem nela rozhozene takhle: 6 mesicu pred otehotnenim 67kg (na 177 cm) - hodne prace, hodne labuznickych veceru, malo pohybu, pri otehotneni cca 71kg, ve 4 mesicich 73kg, a pak uz co mesic to +2-3kg. :-o
Vubec jsem si nemyslela, ze tolik priberu… a uz vubec netusim, jestli to pujde dolu. Nechci byt 90ti kg „machnou“. Byt je pravda, ze vetsina lidi rika, ze 20 kg by vubec netipovali, ale tahle utecha me moc neutesuje. Takze dont worry, be happy - snad se to nejak po porodu spravi a kdyz ne, tak holt budu muset cilene se stravovat a pohybovat. Vsak me neubude a sportovni kocar na to mit budu:))). Jeste tak najit nekoho, kdo mi pri tom cilenem hybani pohlida mrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí