Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
26.11.09 08:56

Přesně moje řeč, snad to nějak půjde dolů. Já jsem přibírala už od prvního měsíce, to už jsem měla kilo nahoře, a pak to šlo samo, pěkně pozvolna a do konce budu určitě na dvacítce. Co se dá dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
26.11.09 09:27

tak to jsem ráda že v tom nejsem sama :lol:
Kralishku já mám také problém s bradavkama, teda s jednou.Mám tuhle odsávačku :
http://www.babymarket.cz/…o-mleka.html
a taky jsem si pořídila toto:
http://www.babyexpert.cz/…ch-bradavek/
To si beru i do porodnice.Snad to bude mít nějaký účinek.Píšou tam že se to má nasadit pár minut před kojenim, že to bradavku vytáhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
26.11.09 09:45

Diky za tip.
Jeste to zkusim jinak - sousedka naproti pracovala na odd. sestinedeli a je i laktacni poradkyne momentalne na materske dovolene :-D.
Tak ji pujdu odhalit mou hrud a uvidim, co poradi. Pak dam vedet, jake ma rady a porady. Jsem fakt zvedava, co se dozvim. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
26.11.09 10:10

Dobré dopoledne,
Kosatko, dobrovolně se přiznávám, že dřív jsem na seznámek taky klikala jak trdlo, až asi před týdnem jsem si všimla dole odkazu „přejít na stránku“ :oops:
Kralishku, to máš fajn takovou sousedku. Já na doporučení PA z kurzů počkám, co mi řeknou v porodnici po porodu. Prý tam je v případě potřeby možnost „odzkoušet“ různé odsávačky a kloboučky, aby člověk zbytečně nekoupil něco, co nebude potřebovat nebo mu nebude sedět.
Aliiku, tak jsem v pondělí objednala pár věciček na kojenecke-obleceni.eu a už mi dnes volali, že mi to vezou, tak jsem zvědavá. Už aby to tu bylo a mohla jsem se kochat :dance: Jsem zvědavá, jak jsem trefila velikost :oops:
Jinak holky pohodička, krásně mi tu svítí sluníčko, tak asi vyrazím ven na nákup :lol:
Opatrujte se a pěkný den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.11.09 10:44

Tak já p otřídenním lenošení už jsem s Hnozíkem sama doma a byli jsem poprvé u zubaře, Honzík dr moc nemá rád a zas troch uvyváděl, já byla zpocen áaž na zadku :roll:
Ted vaříme a doufám že po obědě Hnozík usne, odpoeldne přijde mamča.
Já jsem tak ráda že sjem jako pušuk vše nachystala tak brzo, ted se na to vůbec necítím. j ájdu do poradny zítra a jsem zvědavá co mi řeknou, snad mě dr nechá doma a nepožene mě do té nemocnice.
Jinak já těm seznamům co do porodky nijak nepřikládám váhu, beru si jako minule vše co uznám za vhodné.A co nevezmu přítel mi donese, bydlíme vedle nemocnice 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
26.11.09 12:56

ahojte, nestiham docitat, v praci je to mazec, me to uz nejak zmaha, ale snad to jeste ty tri tydny vydrzim :roll: Nevim na co vsechno jsem to chtela reagovat, takze jen k tem seznamum; fakt je to ma kazda nemocnice jinak, tady vsem rikaj, at si toho berou co nejmin, protoze rodicky muzou byt rady, kdyz na ne vyzbyde postel, natoz nejaky misto na osobni veci :-? Jinak malej lezi dneska napric, jeste je nacpanej pekne nahore u zeber, takze lahudka. Snad uz se umoudri a zamiri pekne hlavou dolu, kam ma :roll: Mezitim zkousim vsechny ty cviky a tipy na otoceni, vcetne „baterkove“ metody, no, zatim bez uspechu..
Hezky den a marodum preji brzke uzdravenicko!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
26.11.09 13:42

Ahojky kindervajíčka :lol: :lol:
Byla jsem se na chvilku kouknout do prosince a už májí další prosinčátko a další těhulka je v porodce. Normálně mi ukápla slzička, asi hormony řáděj.

Do porodky taky budu balit co mi přijde pod ruku, ale v Brandýse nic nedávali. Akorát jsem dostala asi 7 plínek pro mimi, 5 vložek a oblečení pro mimi. Jo a vlastně ještě dávali rybylku, abych jim nekřivdila. Jinak vše ostatní jsem měla napakovaný z domova.

Jdu zadělat na perníčky, už se na to chystám od pondělka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
26.11.09 13:49

Ještě jsem chtěla navrhnout, nezvolíme někoho kdo bude mít naše tel. čísla. Pro případ, že by někdo rodil. By se té osobě poslala sms, ať se o šťastnou událost hned rozdělí tady s ostatníma ledňáčkama.
Co vy na to, samozdřejmě by se tel čísla posílaly na soukr zprávu, aby s toho nebyla věc veřejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.11.09 13:57

K těm věcem v porodnici. Chci rodit v Písku. Sestra tam rodila, dostala vložky na dva dny, pak už musela mít svoje. Jinak erární košile, „oblečení“ pro miminko, Bepathen měla k dispozici celý týden. ale ty košilky pro mimi byly v žalostným stavu, tkaničky utrhané atd. Rozhodně to bylo vyvážené chováním personálu a skvělou péčí o ni i malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.11.09 14:34

Monano, mě už to s těmi telefonními čísly napadlo. Klidně sem s nima :wink: Kdo budete chtít, klidně mi je SZ pošlete :-)

Mausko, už mám o poloze plodu KP nastudováno celkem dost, už jsem i zjistila, jak se má správně svítit baterkou - od hlavičky směrem dolů :-) Indický most nedám, teda, dám, ale dělá se mi u toho dost blbě, nemůžu pořádně dýchat a bolí mě hlava :roll: . Krom toho jsem si včera lehla na zem a nemohla se zvednout :roll: Taky jsem si četla názory na www.porodnice.cz a MUDr. KOucký tvrdí, že cvičení a veškeré jiné skopičiny, které by měly vést k otočení, jsou na nic. Prostě buď bude prcek chtít a otočí se a nebo zůstane KP. No, mám z toho hlavu jak pátrací balon :roll:
Uvidím, co mi řekne MUDr. zítra v poradně. Drž se v práci :-)

Mějte se pěkně, užijte si pečení perníčků, chystání výbavičky a ostatní naplánované činnost. jdu taky něco dělat. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.11.09 14:39

Nechápu, kdo vymyslel tu fámu s baterkou. Pak rozsvítíš v pokoji lustr a mimčo je zpátky hlavou nahoře :-) . To je fakt kravina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.11.09 14:43

Kristy, svícení baterkou doporučují i porodní asistentky. Vím, že to připomíná středověk, ale momentálně mám prťouse KP taky a udělala bych cokoli, jen aby se otočil. To víš, tonoucí se stébla chytá, ale všechny dobře míněné rady beru s rezervou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
26.11.09 14:58

Fragi ještě mě napadlo možná jednodušší řešení. Že kdo by chtěl, může si vzít číslo na tebe. A smsku by si dostala podepsaný nickem. Aby se vědělo kdo porodil. A ty si vyměníš tel. třeba s někým kdo má TP od tebe daleko. Já mám bohužel s tebou stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.11.09 15:05

Já myslela že s tou baterkou je to prča 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.11.09 15:11

Monano a nebo tak, jak jednoduché a geniální :-)

Takže, holky, kdo chce mé tel. číslo, ozvěte se, pošlu vám je a vy mi pak napíšete, až se vám mimčo narodí a já tady budu za posla dobrých zpráv :-)

Příspěvek upraven 26.11.09 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital