Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
26.11.09 15:11

Luci, já taky myslela, že je to fór a ani za mák tomu nevěřím. Jo, to cvičení může být účinný, ale tohle? Připomíná mi to podobnou pitomost jako to, že délka menstruačního cyklu souvisí s délkou pupečníku. To prý taky někomu řekla doktorka. Ach jo, chudáci ty holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
26.11.09 15:13

To víš Fragi, nemám do čeho píchnout tak vymýšlím kravinky :lol: .
Tak jsem prga, pošli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
26.11.09 15:26

Fragi to byla rychlost. Díky.

Těsto už mám zadělaný, tak se jdem se špuntem trochu provětrat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.11.09 15:51

Ahoj holky,
Fragolko ja bych take poprosila o cislo, snad budu mit v porodce dost sil a ozvu se :lol: Pripadne muzu na oplatku poslat svoje, ja mam termin 3.1., ale s moji hyperaktivni delohou pocitam spis driv, takze na Tvuj termin uz budu urcite doma :wink:
Jinak u nas lehce marodime, manzel chrchle o stosest a ja jsem takova utahana, zatim moc nekaslu, tak doufam, ze to nejak ustojim. Byla jsem v lekarne pro leky pro chlapa a radu, co pro tehule a nasadila jsem si oscilococcinum (homeo proti chripce ci nachlazeni), tak treba pomuze. Jinak samo prolevam oba cajickama a vitaminama :wink: Nevite co jineho pri pripadne viroze nebo necem takovem v tehu? ja vim, ze se muze paralen, jitrocelovej sirup a frkatka z morske vody, a tim to asi konci :(
Mejte se, peknej den, ja jdu asi zase zaplout do postele. Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.11.09 15:59

A když jsme u těch termínů porodu - slyšely jste, že na vyvolání porodu se podílí geomagnetické vlivy jako například úplněk nebo bouřka? A moje sestřenice to letos zažila na vlastní kůži (porod :-) ). Devátého září měla termín a prvního byl úplněk. Tak porodila prvního :-D ! Takže pro vás (i mě), které máte termín na začátku ledna - na Silvestra je ÚPLNĚK :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.11.09 16:44

Aliiku, číslo jsem ti poslala a kdž už jsi se tak nabídla, hned toho využiju :-) Pošli mi, prosím, tvé číslo. Díky.
Doma se držte :-( , já jako těhule brala Bromhexin a Mucosolvan (ne součastně), obojí na doporučení MUDr., ale spíš bych se zatím držela toho jitrocelového sirupu. Popř. můžeš zkusit Vincentku - na bolavý krk s mlékem a medem nebo jako kapky do nosu… Kdyby bylo hůř, mazat k doktorovi. Drž se a ať je brzo líp…

Kristy, já zažila bouřku v porodnici. Sestřičky se už skoro modlily, aby to už skončilo, bo neměly kam dávat novopečené maminy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
26.11.09 17:50

Ahoj těhulinky,
včera jsem tu nebyla a koukám, kolik jste toho napsaly a na nově příchozí, které tímto zdravím :kytka: .
Fragolko, já se také hlásím a prosím o číslo :-P .
Byla jsem dneska na utz a hlásím se do klubu s miminkem hlavičkou nahoře. Malá nám nějak vyrostla, váží 2 kg 50 g. Doktorka říkala, že je prý váhově o týden dopředu a že je veliká. Má prý dva týdny na otočení a pak mám jasného císaře. Jinak já už mám 16,5 kg nahoře 8-o . No, tak mám asi jasnou minimálně dvacítku :-( . To chci tedy vidět, jak mi to půjde to schodit.
Ali, přeji brzké uzdravení!
Mějte se krásně, :mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.11.09 18:03

Ahojda, jen davam odkaz na super stranku s tabulkou velikosti, jak nam prcci v brisku rostou: http://www.maminkam.cz/…en-po-tydnu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
26.11.09 19:18

Ahoj, Fragolo taky prosím o číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
26.11.09 19:40

ahoj holky,

s těmi telefony to je super nápad. Fragolko můžu taky poprosit o telefonní číslo?

Jsem zvědavá kolik nás porodí na Silvestra. Já si z toho pořád dělám srandu, že se malá narodí na Nový rok, a to jsem ani nevěděla o tom úplňku :lol: Vím, že se to říká o bouřce, jenže ta v lednu moc nebývá :think:

Aliiku, díky za odkaz. Za 14 dnů jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá, co mi dr. řekne za váhu, i když ono ji bude hlavně zajímat, jestli se malá otočila a popravdě mě taky :nevim:

Jinak holky, já mám nahoře 14 kg a na váze jsem překročila magickou 70 :oops: Jsem zvědavá, kde se to zarazí :twisted:

Zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
26.11.09 20:08

tak to bych mohla mít obě děti na silvestra když je ten úplněk :lol:
Pajo magickou 70 jsem překročila aniž bych byla těhotná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
26.11.09 20:59

Tyjo, holky, koukám, že tady už se čísluje a plánují se porody :-) pochopila jsem správně, že Fragolka je vrchní telefonní shromažďovačka zpráv a informátorka? pokud ano, tak bych se přidala a poprosila o číslo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
26.11.09 21:53

:) tak zítra jdu na prohlídku. Mrkneme se, jak naše žouže prospívá - minule mě při UZ pěkně kopla, až doktorka s přítelem říkali… aaaa, karate:). No aspoň jsem ho nedělala 5 let pro nic-za nic:))).
Hele a až porodí Fragola, tak se to dozvíme jak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
26.11.09 22:36

Já určitě na Silvestra neporodím :think: . Mám termín až 25. ledna, tak tu budu strašit pěkně dlouho.
Ali, tak jsem koukala na tu tabulku a malá má dokonce váhu skoro jako o dva týdny starší miminka :-( . Ty jo, tak snad nebude úplná tlusťoška. A to se mi tento týden zdálo, že se mi narodila obrovská holčička, že se nevešla ani do vaničky a neunesla jsem jí :-? a že jsem z toho byla hrozně nešťastná a brečela jsem, že jí nechci. To jsem zvědavá, co se mi začně zdát teď, když vím, že je veliká. Ale co, hlavně, že je zdravá, to je nejdůležitější :-P .
:mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
26.11.09 22:39

Fragolko, děkuji za číslo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...