Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1226
27.11.09 17:16

Ahoj iviqv:)
S tim insolvencnim rizenim - dokud to nedobehne - tj. soud neprojedna navrh, tak vlastne ti to asi muze byt sumak, protoze materskou/rodicovskou ti neproplaci. Jen je dobre si byt jista, ze mas vsechny dokumenty, ktere bys kdy potrebovala od zamestnavatele mit (potvrzeni pro materskou/rodicovskou/popr. duchodove listy, popr. zda nemas jeste nevycerpanou dovolenou ci tak neco). No a az sefova firma nebude a ty se budes muset zamestnavatele kontaktovat, popr. budes chtit nastoupit do prace, tak nastoupis na urad prace.
Tobe by meli dat vedet nebo spise by ses mela prihlasit, pokud ti zamestnavatel neco dluzi.
Jinak zde insolvenční rejstřík by ses mela dozvedet informace, jak rizeni bezi/lezi.
Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
27.11.09 17:37

Pěkné odpoledne,

holky, chci se zeptat, jestli jste už některá začala pít čaj z maliníku nebo jíst lněné semínko nebo tak něco???

Díky P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
27.11.09 17:48

Lnene seminko? Jsem mela dojem, ze to je tak dobry na … zacpu, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
27.11.09 19:23

Ahojda holky,

díky moc za podporu a hlavně za rady.
Kralishku je to divná firma(radši nebudu psát co vím)… už s malou jsem nedostala poslední výplatu (byla jsem na rizikovce) a nemám proplacenou dovolenou. Teď mi jde o to abych si ještě mohla vybrat délku rodičáku.. na ty 3 roky. Právě ty papíry na mateřskou a ostatní( se děsím, že to bude fuška, z něho dostat. Si budu možná muset udělat 55O km výlet) Mateřskou mi stejně platila, jak píšeš soc. protože je to zaměstnavatel s počtem zaměstnanců pod 25. Od 2 mi nikde dítě do školky nevezmou. Na druhou stranu aspon, pak nebudu vykulená a budu si brzo hledat novou práci.

Luc gratuluji k otočení :potlesk:
Marie u nás taky rychlý ultrazvuk. přeměření, plodovky dost, placenta vzadu.Jsem si myslela, že to bude ultr. v nemocnici jakov tom 20tt.

Jo a teď pokračuje nemoc děláním oparů…už mám jeden i pod nosem. Tak si to mažu trávičkovou mastičkou :)

I Vám jezdí mimča po stěně nožkamaa ručkama. Včera večerjsem měla asi 2 minuty bouličku pod řebrem 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
27.11.09 19:32
PajaF píše:
Pěkné odpoledne,

holky, chci se zeptat, jestli jste už některá začala pít čaj z maliníku nebo jíst lněné semínko nebo tak něco???

Díky P.

já pila maliník od 36tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.11.09 19:44

Ahoj tehulky,
Ivi ja mam taky boulicky na stranach co se hybou, presne berusce saham na nozicky a chytam je :lol:
Ja se chystam pit malinik az po vysazeni Magneska - to piju az do konce 36tt (coz uz je pristi nedeli, strasne to leti :roll: ), takze od zacatku 37tt :wink:
A taky mi kamaradka rikala o nejakem olejicku od Weledy na prsa, ze je mazala par tydnu pred porodem a hned behem par hodin krasne kojila, tak mozna taky vyzkousim. Jo a uz par dni teda masirujem hraz :oops: :lol: :lol:
Mejte se a peknej vikend :wink: Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
27.11.09 20:16

Aliik tak to jsi macher s hrází…každý říká, že to má nějaký efekt až když to bolí. A ten olejíček, bych taky měla zkusit… teď bych ráda plně kojila.

Hážu sem fotečku andělíčka, co jsme dělali s mamkou na jarmark

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.11.09 20:43

Můžu se podělit o zkušenosti s olejem od Weledy. Prsa jsem si s ním namazala asi dvakrát, pak se mi tak vysušily bradavky, až se loupaly. Ale to je třeba jen moje reakce. Uvidíte, pak napište…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
27.11.09 21:54

ahoj, Lucilko gratuluji k otočení a věřím že další miminka budou následovat.
Byli jsme dnes na těch nákupech a ještě jsem tu měla zadělané těsto na linecké, tak jsem to doteď pekla.Že se na to nevykašlu :mrgreen:
A to jsme v autě měli s manželem debatu o jménu, tak to vypadá že Linda to nakonec nebude.My jsme fakt hrozný.Místo abysme jména ubírali, tak nám přibylo další do výběru - VERONIKA.Už jsem z toho fakt mimoň.Úplně vidim jak se dohadujem ještě cestou do porodnice.
U nás taky zakázali návštěvy.Doufám že za měsíc už bude po chřipkách.taky mi to vydí kvůli tomu že když mi bude něco chybět, nikdo mi to nebude moct přinést :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.11.09 22:02

Tak vy debatujete jen o holčičích jménech, máte to o polovinu jednodušší :-) . My budeme mít překvápko, tak řešíme holčičí i klučičí a zatím jsme se ničeho nedobrali… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
27.11.09 22:09

Kosatko Veronika je taky hezké jméno.

Kristy nám dr. přesvědčivě tvrdí, žeto je holka. Tak o klučičím jménu nebyli žádné debaty. To bude překvapení až vyleze kluk :mrgreen: . A asi bude chvilku bez jména :wink:

Fragy na mně unava taky padla. Naštěstí s příchodem polovičky z práce. Jsem vytuhla na hodku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
27.11.09 22:15

To sice máme jen holčičí, ale na klučičim jsme se shodli hned :lol:
Na maliník se chystám , už ho mám koupený.Doufám že to bude k pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
27.11.09 22:21

Mně vcelku chutnal. Ale mně chutná i urologický čaj :P, tak uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
28.11.09 13:09

Ahoj těhulky,
Fragolko, tak to jsem překvapená, že pokud by se malá neotočila tak by tě nechali rodit. Bylo by to fakt asi jen na zkoušku a moc dlouho by tě nemučili ne!
Kosatko, tak Verunka se mi líbí z těch vašich nápadů nejvíc :lol: , je to moc hezké jméno :palec: .
A na co přesně je ten maliník tak dobrej, že se na něj všichni chystáte??
Mastičku na bradavky od Weledy jsem v drogerii neviděla :nevim: . Nevíte jestli je na krabičce přímo napsáno, že je to na prsa nebo třeba jen na nějaké praskliny??
:mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.11.09 13:23

Kubi, tak ten olej od Weledy je masážní na strije, jinak nevím. Ale jak jsem psala, mě vyhovuje na břicho, ale prsa mi vysušuje. Takže na ně používám krém Elasti-Q. Ten taky není special na prsa, ale příjemně se roztírá a vstřebává. A maliník má prý uvolňovat hladké svalstvo pro snadnější porod, ale doktoři o tom nic neví, takže je to asi spíš babská rada. Ale proč to nezkusit, bylinky uškodit nemůžou, ne… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí