Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
30.11.09 20:51

Fragolo tvůj dotazník před porodem je fakt k popukání :mrgreen: :mrgreen:
Ty jsi zase dneska akční.Já jsem unavená jen z toho že to čtu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
30.11.09 21:06

Fragolko, to si delas legraci, ze se mne tam na takovy veci budou ptat? Jezis, to budu zase neprijemne kousava - ja tohle fakt nerada. Ale hlavne kdyz to neskonci jako muj rodny list, ktery nasi nechali predelat, protoze u zamestnani otce misto kalic napsali holic :lol:. Ne ze by to zase delalo takovy rozdil. Mama to chtela nechat, ale tata se vzpiral. :mrgreen:
Lucilko, ani se ti nedivim… ono to resit je vlastne celkem vopruz, ale resit svatbu by bylo jeste horsi!:). Krom toho ja mu furt rikam, ze dokud se neosvedci jako otec, tak si ho za manzela nevezmu. At to nema tak zadarmo. :-P
Tak jdu balit skrin, zitra prijde pan malir na obhlidku a pozitri nastupuje. To bude chudak koukat, co ho ceka! A ja pak budu zase koukat na fakturu. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
30.11.09 21:12

Teda holky máte hezký miminečka…já jsem se cca váhu nedozvěděla ani jednou

a jste akční s tím běháním po úřadech a uklízením. Já bych dnes od 17 strašně spala.

a muži jsou zvláštní tvorové… někdy škoda psát

To vyplňování dotazníku při příjmu také nechápu. A takové otázečky jako si měla ty Fragy :D

U Andi si pamatuji, že jsme strašně dlouho čekali na rodní list. Někde se cestou na matriku zatoulal papírek se souhlasem mého manžela o jméně dítěte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
30.11.09 22:31

Čauky těhule, musím se pochlubit. Konečně jsem koupila skříň (teda dvě komody). Zítra mi to můj skoro ex přijede smontovat. Mám velikou radost, konečně budu moc začít prát hadříky po Honzovi a hlavně je budu mít kam naskládat.

Ivi u nás na socce jsem dávala papíry ze školky za listopad minulý týden. A bylo mi řečeno, že od prosince Honzíka můžu dávat do školky na měsíční-celodenní docházku. Já mám datum nástupu na mateřskou 13.11

Luci tak to mi v práci říkali taky, že na to OSSZ má 30 dní. Tak to budou hezký vánoce :-( Ať se Honzík brzo uzdraví.

Kralishku tak trochu Homolkovi na úřadu, ne? Ne vážně, den blbec. To se občas stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.11.09 22:50

Kralishku, neboj, tebe se budou ptát jen na takové ty „obyčejné“ otázky, jako jestli netrpíš na nějaké nemoci, nedržíš dietu, zaměstnání manžela apod.
Ten dotazník s otázkami o sexuálním životě apod. byla vyjímka, PA to potřebovala vyplnit kvůli nějaké práci a vytipovala si mě :wink: Prý jsem vypadla rozumně a fakt jsme se při tom i pobavily :-D

Monano, místa není nikdy dost. Nám by se pár skříní taky ještě hodilo :-) Máme nějaké přetlaky :roll:

Manžel byl v sobotu zamluvit plovoucí podlahu, dneska ji dovezl. V pátek mi tvrdil, že je světlejší než máme v obýváku. Výslovně jsem říkala, že moc tmavou nechci a hádejte co dovezl? Ještě tmavší než máme v obýváku 8-o Škoda mluvit, nebudu se zbytečně rozčilovat 8-)
Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pandora 2x
30.11.09 23:10

Ahoj všem omlouvám se jestli rušim ale chtěla jsem se zeptat jestli byste mě nevzaly mezi sebe . Jsem tu nová a dost dlouho trvalo než jsem vás našla. Mám termin 4.1.2010 . Myslim že moct probrat věci okolo porodu atd. se spřízněnými dušemi je super . Asi začínám mít strach z porodu jak se to blíží. Dík za pochopení pa pa

• Citovat
  • Upravit
1226
1.12.09 00:03

Fragolo, s tou podlahou mi to prijde naprosto „typisch“. Ja kdybych rekla svetlou brizu, tak jsem si jista, ze nic nez tmavy dub bych doma nenasla:))).
Monana, to vis, my jsme holt dvojka k pohledani. Nevynechame okamzik na poskadleni se a pak jsou z toho placky. :)
Pandoro, jen se pridej. Aspon v tech obavach nebudu sama:).

Devcata, dnes jsem dostala premyslivou, a to - v cem to male ma spat? Pyzamko celkem chapu a neco jsem podedila - tedy jestli jsem to dobre urcila jako spaci ubor. Ale jde mi spise o perinku/deku/spacak? Poradite mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.12.09 05:53

Kralishku, kamaradce spinka chlapecek od porodu az do ted (3 mesice) jedine v zavinovacce, tak mi ji doporucovala :wink: Decku mam taky pripravenou, ale udajne pod ni spinkaji az po par mesicich…
Jinak ja jsem vzhuru takhle brzy, bo manzel odjel na sluzebku, tak jsem do patku slamena vdova :roll:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
1.12.09 06:50

dobré ráno, Aliiku to jsem ráda že tu jednou nestrašim ráno sama.Jen s tim rozdílem že mě opět vzbudilo dítko, zatimco manžel si vesele vychrupuje :nevim:
Filípek jako malinkej spal v zavinovačce,ale on moc dlouho nesnesl být zavázanej, tak pak pod peřinkou.Taky hodně děti spinkaji v tom pytli, ale to my neměli tak nevim.
Mě se chytla pěkná rýma, tak doufám že brzy nakazim Filípka :cry:
Pandoro vítej, 4.1. - to už máš taky za pár :wink:
Bude to chlapeček nebo holčička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.12.09 07:23

Ahoj tak mně taky vytáhlo z postele dítko asi o půl7.
Honzík v zavinovačce jako mimčo být nechtěl a měl někdy pytel na spaní a někdy deku.Nebo i normální peřinku.
Já si pořád to ma,é miminko ani nedovedu představit. To bude rozdíl, pořád mi Honzík přijde malinkej ale kamarádka mi říkala že až si přinesem z porodky domů mimi-bude mi připadat jako dospělák 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.12.09 09:04

Ahoj maminy,

Pandoro, tak jsi náa našla :wink: Vítej a neboj :-)

Kraliskhu, tak u nás na spaní taky zavinovačka, ale jak psaly holky, jak které miminko ji snese. Třeba náš Davča a Míša byli v zavince fakt chvilku, tak jsme přikrývali dekou. Zatímco Ondra si v ní lebedil i v největším parnu a byl spokojenej 8-)

Aliiku, tak to do pátku bez manžela vydrž :-)

Kosatko, ať rýmu brzo zažehnáš :-)

Lucilko, je to fakt, že miminko je pak úplně neuvěřitelný jak je malinkatý. A to máme nové miminko skoro každý rok nebo aspoň ob rok :-) Nedovedu si představit mít dítka od sebe třeba 6 let nebo víc, to musí být jak obr a trpaslíček :-) Co Honzík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.12.09 09:08

Fragi Honzík ted ráno teplotku nemá, uvidíme zas po odpoledním spánku, ale na t umikulášskou radši nejedeme, mamka aspon přijede k nám.
Ale je to dlouhé být celý den doma, u nás prší a Hnozík je mrzoutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.12.09 10:39

Ahoj holky,
tak mi konecne dorazila posledni zasilka veci na prcka - uz mam i perinky a veci do postylky :-D Tak az se manzel na vikend vrati, tak ji mozna zkusime smontovat. Nebo se to ma delat az budu v porodce? :lol:
Jo jeste dotazek - mam vyprat i nove povleceni do postylky? Nebo to jste preventivne nepraly?
Luci a Honzikovi brzke uzdraveni :kytka:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.12.09 10:41

ALiku za mě říkám určitě vyprat i nové věci :wink:
U nás je dnes teda škaredě, pořád poprchává a je jakási tma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
1.12.09 10:52

Ahoj holky,

držím pěsti na dnešních kontrolách a ať pro vás mají dr. jen dobrý zprávy o poloze miminka. Já jdu až příští týden, jsem napnutá jak špagát :twisted:
Tak si představte, že dnes poprvé se mi zdálo, že se mimi narodilo a už jsem ho doktorům nevracela, aby mi ho dali zpět do břicha, že je ještě malý. Doufám, že to zatím stále nic neznamená. Nicméně porod byl děsně rychlý, tak doufám, že to tak bude i ve skutečnosti. Včera jsem vypila první šálek maliníku, tak z toho už asi blázním :mrgreen:
Fragolko dotazník fakt super, nás už na kurzech varovali, že při přijetí budeme cosi asi půl hodiny sepisovat, teda PA se bude ptát a my odpovídat :roll: No mně stačil dotazník k odběru plodovky, já jsem ještě byla v klídku bo se jako rodina celkem stýkáme, ale manžel má starší rodiče, maminka ze 7 dětí, takže mu ani nestačily kolonky a hlavně když on ani nezná ty svoje tetičky a strýčky, natož jejich děti, tak si tam začal trošku vymýšlet a já u toho umírala smíchy, bo bych ho jinak musela přerazit, prostě chlap. Choroby a jména tam házel, jak když sází sportku :twisted:
Lucilko doufám, že Honzík už dnes bude bez teplot i po odpoledním spaní, držím palce. Mikulášská sice v háji, ale aspoň, že Tě přijde navštívit maminka. Já čekám tu svou i s babičkou ve čtvrtek :hug:
Pandoro vítej mezi námi. Doufám, že se nám podaří Tvé obavy z porodu aspoň trošku rozptýlit nebo aspoň budeš mít pocit, že se nebojíš sama.
Koukám, že jsem se zase pěkně rozepsala a kdo bude vařit oběd??? :roll: Tak zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí