Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3657
2.12.09 09:57

Zdravím
Dneska jdu prát první mimi oblečky :lol: . Tak se budu kochat. Škoda, že nemám sušičku - bylo by to hned i jako vyžehlené. Žehlení opravdu nemám ráda, i když u těch malinkatech věciček mě to snad vadit nebude.

Jinak už mám složenou jednu komodu, dnes budem dělat druhou. Ex pospíchal, takže to mám na etapy. Včera jsem se ho ptala: Jestli půjde na vánoční besídku, která je 16 prosince u Honzíka ve školce. A odpověď:„to se domluvíme později, do 16. snad už budu u nás doma“
Ale mám takový divný pocit z toho všeho. On si totiž pořád nedokáže vybrat, prostě miluje obě dvě :nevim: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
2.12.09 10:04

Mony já ti to vůbec nezávidím takovo ustituaci, řekla byc hže tam to je jen pobláznění a snad na to konečně přišel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
2.12.09 10:44

ahoj holky,

jak to tak čtu, tak bych se měla začít taky věnovat vánočním dárkům :oops: S manželem si taky dáme jen nějakou drobnost, všechny peníze šly letos do nového bytu, takže hlavně něco pokoupit rodičům a sourozencům a hotovo. Nejhorší je to ale vymyslet :roll:

Aliiku já už na cvičení nechodím, těch 10 lekcí v rámci kurzů jsem odchodila a dál už se mi nějak nechce. Mrkni ale na jejich webovky do oddílu vzkazy, tam vždycky paní Hronková píše, kdy jsou míče nebo pokud se cvičení nekoná. Mrkala jsem tam a zatím tam o pátečním cvičení nic není. Je tam jen něco k prohlídce porodních sálů pro listopadový kurz. Doufám, že to se Tě netýká, protože to budou mít jen formou prezentace s fotkama.
Ten maliník mám sypaný, ale věřím, že se dá sehnat i porcovaný. Mně se ale nechtělo běhat jinam, tak jsem vzala co bylo :wink:

Fragolko teda popelářský auto to bych si taky pojezdila, už se moc těším, jak budu vybírat hračky pro Eminku a pak si s ní hrát :dance:

Monano doufám, že to všechno dobře dopadne a manželovi se konečně „rozsvítí“. Moc bych Ti přála, aby to bylo definitivní a nepřešlapoval ještě dalších x měsíců. Ti chlapi jsou občas fakt paka. Vím, že toho jsou schopný i ženský, ale mám pocit, že chlapů je nějak víc :zed: :zed:

Holky pěkný den, užijte si procházky si malejma raráškama a já jdu uklidit koupelnu s wc a povysávat. Zítra má přijet mamina s babičkou a ta u nás v novým ještě nebyla, tak ať mám „naklizeno“ :-P

Zatím pa P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
2.12.09 10:58

aHOJKY mamky,
Kosatko příjemné nakupování. A u nás to bylo podobně s hračkama pod stromečkem. Dostane 2-3 a hotovo. Něco pak k narozkám.

Dnes tu krásně svítí sluníčko.

Mono ať se tomu tvému v palici rozsvítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.12.09 11:03

Monano, tak to tady čtu, moc do toho nevidím, každopádně ti přeju, ať všechno zvládneš. S miminkem na cestě a ještě před Vánoci to jistě není žádná sranda. Tak hodně štěstí… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
2.12.09 12:58

Ahoj těhulinky,
Fragolko, tak mašinka Tomášek fakt frčí. Mamka pracuje ve školce a říkala, že jsou do toho děti zblázněný. U vás ty Vánoce musí být kouzelný, tolik dětiček a tolik radosti :mrgreen: :mrgreen: .
Monano, se nedivím, že máš z toho divný pocit. Asi by si měl už hodně rychle uvědomit, koho vlastně chce, protože mi připadá, že mu jaksi nedochází, že tím jeho vrtochem trpí tolik lidí okolo. Držím Ti palce :hug: .
:mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
2.12.09 13:22

ahoja,

nestíhám vůbec dočíst.. stále tu něco dělám po té rekonstrukci..

s věcma jsem ještě nezačala.. chjo…

otcovství? vysvětlete mi jak ot je, nejsme svoji,a l emáme po umělém, takže tam se už uznává otcovství z ještě nenarozeného dítětte. to musím někam jít?? chjo…

jo holky nemoihu najít tady v tom novém, změnumetříku. mě tpo nějako změnili o týden, tak at to změním :)

doufám, že jste všechny ok…jinak já náladové stavy nemám, asi je nestíhám :))) al eněkdy jsem smutnější nebo plačtivější…

zatím pááá maru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
2.12.09 18:54

Ahojek,
tak se vás snažím nějak pomalu dočíst, ale abych řekla pravdu moc nestíhám :oops:
Dneska jsem upekla nějaké cukroví, samozřejmě, že jsem dva plechy spálila :-x
Dopoledne jsem se vrhla na žehlení a žehlička mi dala sbohem :-x takže parádní den :-? - ale má to i svou pozitivní stránku, protože jsem se předevčírem v tescu rozplývala nad philipskou,tak si ji aspoň MUSÍM :lol: koupit :wink:
Děkuju za radu co se týče matriky :palec:
Holky, kde se dá koupit nafukovací kruh do porodnice?? Všichni mi doporučujou obyčejný dětský plovací kruh, jenže u nás jsme ho zatím v žádné hračkárně nenašli :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
2.12.09 19:52

Tak já mám maliník sypanej, v sáčcích jsem zaprvé nesehnala a za druhé je prý lepší.
Monano držím palečky ať u tebe všechno dopadne dobře.Jak to vůbec snáší Honzík? Vidim to u nás, stačí že je manžel v práci a každou chvíli sháníme tatínka
Belavue kruh do porodnice jsem neměla, ale zkus to zadat na internetu.určitě ti něco vyjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.09 19:59

Belavue,
kup si obycejne detske nafukovaci plavaci kolo s co nejmensim prumerem. Mela jsem ho v porodnici a pak i doma jsem si bez nej dlouhou dobu sezeni nedovedla predstavit:) Je to super vychytavka pro zasitou hraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.12.09 21:40

Bel, taky jsem měla obyčejný dětský kruh, manžel mi ho kupoval po prvním porodu v hračkářství. Prodavačka prý hned uhodla, že to potřebuje pro manželku po porodu :wink: Asi se v únoru tento artikl moc neprodává :lol: Jinak jsem se koukala na netu a není problém :-)
taky jsem dneska myslela, že se doberu k pečení, ale ani jsme se nepřiblížila :roll: Vaření a žehlení mělo přednost. Ale už bych ráda začala :wink:

Pajo, věřím, že se těšíš, až si budeš hrát s malou. Manžel je vždycky nadšený, že díky dětem může provozovat takové aktivity, u kterých by jako bezdětný vypadal dost nepatřičně :lol: třeba jako pouštění draka, sáňkování apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
2.12.09 22:38

Ahojte, ted jsem dofunela z prace. Clovek by nerekl, jak je to dychani v tehotenstvi narocny :roll:
Malinik jeste nepiju, o vikendu ho koupim a asi ho prubnu, urco sypanej, protoze bych rekla, ze bude silnejsi=ucinejsi. Zitra me ceka dalsi vanocni party, poradam ji pro svuj tym lidi, takze tam bohuzel nemuzu chybet, ale predstava, ze to teprv v devet vecer zacina me trochu desi.. No, jeste ze se mi to v praci krati, uz jen dva tydny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
2.12.09 22:56

Kosatko celý říjen byl dost špatnej. Nebyla snad půlhodina kde by se Honzík nezeptal. Kde je táta? Špatný i usínání, zažal fňukat a říkal mi že se mu stýská po tátovi. No bylo to náročný, ale musím říci že už si docela zvykl. Honzík samozdřejmě nic netuší, myslí si že je táta pořád v práci.
Dokonce mě někdy překvapí. Jako když jsme čekali na tátu. Měl nás dovést do Ikey pro komodu. A on se mě na férovku zeptal. Proč čekáme na tatínka, vždyť můžeme jet sami.

Jdu si lehnout, tak zítra kočky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
2.12.09 22:59

Teda mausko já když si představim že ještě teď chodim do práce, jsi fakt dobrá.
Fragolo ti chlapi jsou asi všichni stejní.Já toho svého pořád podezírám že ty hračky kupuje pro sebe :lol:
Rozinko vítej!!! tebe jsme tu teda dlouho neviděli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
2.12.09 23:00

Monano oni si děti asi opravdu zvykají brzy.Jsi fakt statečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...