Poradna duly
Jana Čurdová
tak my čerty zvem od malička.Jsou to známí kluci od nás z vesnice.První rok byl úplně v pohodě, neměl z toho rozum.Druhý to bylo horší a jsem zvědavá co bude letos ![]()
jsem před chvilkou opět nakoukla k prosinčátkům. Teda ty tam mají kovbojek.
Za chvilku si jdu pro Honzu, tak doufám, že nepůjdeme ve vlasech i s malou zoo. ![]()
Dopo jsem byla docela plodná, zmákla jsem uvařit a ještě dvě těsta linecký a na rohlíčky. V neděli asi půjdu zase péct.
Jinak se holky držte, mě je nějak divně. Od včerejška mám pocit jako kdyby chtěl mimís vyskočit z břicha ven. A od rána mám slušnou motolici. A ještě k tomu mám nějakej splín. Snad to brzo přejde ![]()
Tak Hnozík odjel s babičkou do zítra na hlídání, já pořádně nakoupila a užívám si zaslouženého odpočinku p otom náročném týdnu.
To je ale klídeček
![]()
Já byla včera odpoledne plná elánu a po upečení třech druhů jsem si večer rozverně nachystala do lednice další tři těsta na dnešek
Dneska se mi do toho nějak nechce, jsem nějaká lenošná a ospalá
A připadám si jak Sysifos
Od včerejška mi z celého plechu kuliček s lískovými oříšky zbylo jenom 12 kousků
tak to vidím ještě na jednu dávku, aby to vystačilo aspoň do Vánoc ![]()
Řekla bych, že je dneska něajká změna tlaku, jsem taky jak praštěná pometlem
No nic, jdu o rozhýbat prací ![]()
Lucilko, užij si volno
Fakt závidím. Ale jak se znám, i kdybych zůstala sama doma, začala bych asi šůrovat
Mám tady tolik práce, kterou bych nejlépe zvládla bez asistence našich ratolestí
No, někdy příště ![]()
Ahoj pupíci,
tak to jsem ráda, že je normální být nahatá jen ve šprše
, já se totiž také dost stydím
a hopsat tam někde nahatá po balonu to je potupné. V Kladně je také vana i s bublinkama a prý se do ní dá rodit, ale ještě tam takový porod prý neměli. Jinak prý můžu rodit i v prázdný vaně
, tak to mě docela pobavilo.
Lucilko a ten epidurál jsi vnímala jak? Bolí to? Mně to totiž připadá, že to musí bolet, jehlu do zad
už ta představa zní hrozivě.
K.
On ten epidurál ani nijak nebolel, to spíš tak zatlačí ta jehla a ta tekutina. Spíš je nepříjemné že jsem byla při vědomí a on ise ve mně tak štourali a vykládali si a ta uklízečka pode mnou uklízela asi nejspíš plodovku a krev a tak a pak doktoři řekli ted to zatlačí-vyjmeme miminko a to jsem myslela že se pozvracím. Bylo to zvláštní. ![]()
No Lucilko to právě musí být divnej pocit, když se ti za vědomí hrabe někdo v břiše
a ještě když slyšíš jak cinkají s nástrojema a ty ostatní zvuky. To z toho musí být člověku fakt na zvracení
a hlavně si to asi nikdo nedokáže ani představit, když to nezažil. Já bych byla pro nějaký sluchátka na uši
. Ale zase na druhou stranu, ještě že to někdo vymyslel, zachrání tak miminko a matku, tak se to holt musí brát.
Jsem dneska nějaká čilá, vůbec se mi nechce chrnět a pořád čučím na net.
Dobrou noc
K.
Kubino taky bych večer čučela, ale ty rána ![]()
mě zas přijde hezké že i když rodíš císařem, hned miminko vidíš apod. Že jsi vlastně přitom.I když uznávám že pocit to musí být zvláštní.
Mě včera přišla pozvánka na rozlučkový večírek z práce,jako silvestr.Je to za týden v pátek tak doufám že to ještě stihnu.
No holky co se děje? za celý den ani noha?
My jsme právě absolvovali čerty, Filípek mě fakt překvapil.Bylo teda vidět že se trochu bojí, ale nebrečel a básničku odřikal celou
![]()
Ahoj,
Kosatko, už jsem si říkala, jestli všechny odnesli čerti ![]()
Tak to je Filípek šikula
Davča nějak nepochopil rozdíl mezi Mikulášem a Ježíškem a chtěl, aby mu Mikuláš donesl hasičské auto
Tak už jsme to jakžtakž vysvětlili ![]()
Rozlučku máte ještě ve slušném termínu, být to fakt na Silvestra, tak nevím, nevím ![]()
Holky já jsem se z vycházky dokymácela jako kachna. teda te nměsíc ještě bude dlouhý, natož abych třeba 14dní přenášela.
Ale měli jsme dnes na návštěvě celou rodinu a oslavili jsme mikuláše, Honzík dostal tuny sladkostí, to s imaminka dá do nosu
![]()
Ahoj holky,
Lucilko já jsem také dneska fuňěla. Byli jsme v Německu v Ikee dokoupit maličkosti a několikrát jsem si musela sednout a odpočívat. Natekly mi ruce i nohy, takže jasný signál, že takové výlety už se konat nemohou
. Cestou domů jsem se bála, že ty boty snad z nohou nesundám
.
Fragolko, tak Davča musel být úplně zmatenej, čekal auto a ono nic. Ale je to taková roztomilá reakce
.
Hezký večer,
K.
Ahoj, já jsem dneska chystala manžela na týdenní cestu do Paříže, takže jsem si taky mákla. Jede vlakem, takže jen toho jídla na cestu… A to vyráží v půl páté ráno a chci se s ním rozloučit, tak si natrénuju noční vstávání
. No, už toho mám pro dnešek dost…
Uf tak to jsme si oddychla, už jsem myslela že si tu budu povídat sama ![]()
Holky trochu trapný dotaz - dneska jsem zjistila že když si trochu zmáčknu bradavky, teče mi mlezivo.Má to někdo taky? není to trochu brzy?
nene není já ho mám u ž delší dobu, jen jsem někde četla že se to má nechat být a nevymačkávat. Jen se jako umýt a nic s tím nedělat ![]()