Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
4.12.09 12:02

tak my čerty zvem od malička.Jsou to známí kluci od nás z vesnice.První rok byl úplně v pohodě, neměl z toho rozum.Druhý to bylo horší a jsem zvědavá co bude letos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
4.12.09 14:59

jsem před chvilkou opět nakoukla k prosinčátkům. Teda ty tam mají kovbojek.
Za chvilku si jdu pro Honzu, tak doufám, že nepůjdeme ve vlasech i s malou zoo. :mrgreen:

Dopo jsem byla docela plodná, zmákla jsem uvařit a ještě dvě těsta linecký a na rohlíčky. V neděli asi půjdu zase péct.

Jinak se holky držte, mě je nějak divně. Od včerejška mám pocit jako kdyby chtěl mimís vyskočit z břicha ven. A od rána mám slušnou motolici. A ještě k tomu mám nějakej splín. Snad to brzo přejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
4.12.09 15:18

Tak Hnozík odjel s babičkou do zítra na hlídání, já pořádně nakoupila a užívám si zaslouženého odpočinku p otom náročném týdnu.
To je ale klídeček :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.12.09 15:19

Já byla včera odpoledne plná elánu a po upečení třech druhů jsem si večer rozverně nachystala do lednice další tři těsta na dnešek :wink: Dneska se mi do toho nějak nechce, jsem nějaká lenošná a ospalá :roll: A připadám si jak Sysifos :-D Od včerejška mi z celého plechu kuliček s lískovými oříšky zbylo jenom 12 kousků :-? tak to vidím ještě na jednu dávku, aby to vystačilo aspoň do Vánoc :lol:

Řekla bych, že je dneska něajká změna tlaku, jsem taky jak praštěná pometlem :wink: No nic, jdu o rozhýbat prací :-)

Lucilko, užij si volno :-) Fakt závidím. Ale jak se znám, i kdybych zůstala sama doma, začala bych asi šůrovat :lol: Mám tady tolik práce, kterou bych nejlépe zvládla bez asistence našich ratolestí :mrgreen: No, někdy příště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
4.12.09 19:23

Ahoj pupíci,
tak to jsem ráda, že je normální být nahatá jen ve šprše :lol:, já se totiž také dost stydím :oops: a hopsat tam někde nahatá po balonu to je potupné. V Kladně je také vana i s bublinkama a prý se do ní dá rodit, ale ještě tam takový porod prý neměli. Jinak prý můžu rodit i v prázdný vaně :mrgreen: , tak to mě docela pobavilo.
Lucilko a ten epidurál jsi vnímala jak? Bolí to? Mně to totiž připadá, že to musí bolet, jehlu do zad :-? už ta představa zní hrozivě.
:mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
4.12.09 21:32

On ten epidurál ani nijak nebolel, to spíš tak zatlačí ta jehla a ta tekutina. Spíš je nepříjemné že jsem byla při vědomí a on ise ve mně tak štourali a vykládali si a ta uklízečka pode mnou uklízela asi nejspíš plodovku a krev a tak a pak doktoři řekli ted to zatlačí-vyjmeme miminko a to jsem myslela že se pozvracím. Bylo to zvláštní. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
4.12.09 22:29

No Lucilko to právě musí být divnej pocit, když se ti za vědomí hrabe někdo v břiše 8-o a ještě když slyšíš jak cinkají s nástrojema a ty ostatní zvuky. To z toho musí být člověku fakt na zvracení :poblion: a hlavně si to asi nikdo nedokáže ani představit, když to nezažil. Já bych byla pro nějaký sluchátka na uši :-) . Ale zase na druhou stranu, ještě že to někdo vymyslel, zachrání tak miminko a matku, tak se to holt musí brát.
Jsem dneska nějaká čilá, vůbec se mi nechce chrnět a pořád čučím na net.
Dobrou noc :mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
5.12.09 06:41

Kubino taky bych večer čučela, ale ty rána :-?
mě zas přijde hezké že i když rodíš císařem, hned miminko vidíš apod. Že jsi vlastně přitom.I když uznávám že pocit to musí být zvláštní.
Mě včera přišla pozvánka na rozlučkový večírek z práce,jako silvestr.Je to za týden v pátek tak doufám že to ještě stihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
5.12.09 18:07

No holky co se děje? za celý den ani noha?
My jsme právě absolvovali čerty, Filípek mě fakt překvapil.Bylo teda vidět že se trochu bojí, ale nebrečel a básničku odřikal celou :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.12.09 18:43

Ahoj,

Kosatko, už jsem si říkala, jestli všechny odnesli čerti :-D
Tak to je Filípek šikula :-) Davča nějak nepochopil rozdíl mezi Mikulášem a Ježíškem a chtěl, aby mu Mikuláš donesl hasičské auto :lol: Tak už jsme to jakžtakž vysvětlili :wink:
Rozlučku máte ještě ve slušném termínu, být to fakt na Silvestra, tak nevím, nevím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.12.09 19:16

Holky já jsem se z vycházky dokymácela jako kachna. teda te nměsíc ještě bude dlouhý, natož abych třeba 14dní přenášela.
Ale měli jsme dnes na návštěvě celou rodinu a oslavili jsme mikuláše, Honzík dostal tuny sladkostí, to s imaminka dá do nosu :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
5.12.09 19:42

Ahoj holky,
Lucilko já jsem také dneska fuňěla. Byli jsme v Německu v Ikee dokoupit maličkosti a několikrát jsem si musela sednout a odpočívat. Natekly mi ruce i nohy, takže jasný signál, že takové výlety už se konat nemohou :-? . Cestou domů jsem se bála, že ty boty snad z nohou nesundám :-) .
Fragolko, tak Davča musel být úplně zmatenej, čekal auto a ono nic. Ale je to taková roztomilá reakce :-P .
Hezký večer, :mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.12.09 19:50

Ahoj, já jsem dneska chystala manžela na týdenní cestu do Paříže, takže jsem si taky mákla. Jede vlakem, takže jen toho jídla na cestu… A to vyráží v půl páté ráno a chci se s ním rozloučit, tak si natrénuju noční vstávání :-) . No, už toho mám pro dnešek dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
5.12.09 20:14

Uf tak to jsme si oddychla, už jsem myslela že si tu budu povídat sama :lol:
Holky trochu trapný dotaz - dneska jsem zjistila že když si trochu zmáčknu bradavky, teče mi mlezivo.Má to někdo taky? není to trochu brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.12.09 20:25

nene není já ho mám u ž delší dobu, jen jsem někde četla že se to má nechat být a nevymačkávat. Jen se jako umýt a nic s tím nedělat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí