Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1353
8.12.09 07:39

Hezké ranko,

Berda : vítám tě zde :wink: :kytka:

Aliik: gratuluji ke kontrole, jestli se nepletu, tak ti pokaždé dělají UTZ, to se máš. mě celkem 3 x za těhu…

Ivi : CS 5 je fakt hodně, ale všude už píšou, že se tím stejěn řídit člověk nemůže, že to nemá v současné době žádnou vypovídací hodnotu, tak čert aby se v tom vyznal

MOnana: no to jsou teda akce :roll: , ještě že to všechno dobře dopadlo :palec: Mně asi v tom 7. měsíci, kdy jsem měla fest ležet spadla na L postýlka, protože po ní lozila, ale nějak ji to celý zavalilo, naštěstí jsem to chytila nohou a křičela do kuchyně na manžela, ať jde malou zachránit :mrgreen: , ale pak jsem fakt myslela, že se mě rozkočí břicho z toho pnutí…tobě to nic neudělalo? taky ta komoda asi nebyla nejlehčí ?

fragi : neblázni, neber ten vánoční úklid tak vážně.. :mrgreen: ale chápu tě , mně to pořád taky nutí něco dělat , bo Vánoce se blíží a zde je binec čím dál větší. Každopádně opravdu smekám, já bych 4 děti nezvládla. Zrovna včera jsem přemýšlela, že musí být děsný vypravit je naráz ven, mně stačí Lei a mám z toho dechovou krizi..

Luci: taky na ty odhady moc nedám, jen doufám, že tentokrát taky bude mít mimčo pod 3 kilča, marná sláva..ono se to přeci asi jen líp rodí :mrgreen:

Paja: tak jsem zvědavá, jestli i tobě řeknou na Ko váhový odhad :wink:

ad monitory: já mám opačnej problém, mám nějaký líný děti a just se nechtějí pohnout, takže tam vždycky taky na lehátku strávím mládí .. :roll: :-)

Jinak dneska jsem vyskočila z postele jako laňka, neb mě chytla šílená křeč do lýtka, tak jsem se musela postavit a rozmasírovat to :mrgreen: , bych nevěřila, že jsem ještě schopná, tak rychlýho pohybu :mrgreen: .
Taky se mě zdálo , že jsem porodila a jaká to byla zase strašlivá úleva bez toho břicha, úplně jsem byla ráno nas*aná, že to není pravda 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.12.09 07:53

tabulka je super, ale i celé stránky.
Zziny tak z toho mám taky osipky když si představim oblékat 2 děti.Taky mi stačí Filip.
K tomu CS - ono se snad nedá řídit podle ničeho.Všechno jsou to jen odhady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.12.09 07:54

jinak koukám že začínám 38.týden.Tak teď už by to bylo snad ok kdyby náhodou.Jen doufám že si Verunka vzpomene buď včas abysme byli na vánoce doma, nebo vydrží až po vánocích :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
8.12.09 07:54

Milé ženy, dlouho jsem tu nebyla, tak všechny moc zdravím!
Na minulé kontrole mě doktorka hrozně vyděsila, protože se tvářila hrozně vážně povídala něco o opravdu hrozně špatném krevním obrazu a poslala mě štandopéde do porodnice na vyšetření. Mám malou hodnotu hemoglobinu (90) a navíc ještě náběh na těhucukrovku, takže dieta. Pořád mi opakovala, že jsem ve vážným stavu a že můžu jet kdykoli do nemocnice, zkolabovat a budou mi dávat transfúze, tak jsem z toho měla nervy v kýblu a narychlo dokupovala i plíny, kdyby něco :lol:
Teď už se směju, protože v porodnici udělali podrobnější testy a pochopila jsem, že moje gyn je hysterka, protože prý žádnou cukrovku nemám, jen jsem prostě v horní hranici normy (takže dietu jen lehce - jupí), nasadili velké dávky železa a za 14 na kontrolní odběry.
Jako adeptka na hospitalizaci jsem si opravdu nepřipadala, na to tam mají myslím mnohem vážnější případy.
Navíc mi příde, že už po těch 14 dnech železo zabralo, cítím se mnohem míň unavená a hlavně bez stresu.
tak to s tím úklidem nepřehánějte, ať mimina ještě nějakou dobu vydrží tam, kde mají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.12.09 07:59

Knizsko hlavně, že vše nakonec dobře dopadlo… doktoři opravdu někdy moc přehání, ale asi se tím i tak trochu chrání, kdyby náhodou něco. Někdy je možná lepší přehánět (i když zase ne děsit), než něco zanedbat, ale ty nervy pak to je děs.
zziny díky za přivítání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
8.12.09 08:11

ZZiny byla by to sranda kdybych ted když mám rodit normálně měla macíka a drobek Honzík byl CS :-P
Knizsko já zatím beru železo jen jednou denně ale to tě fakt vystrašili :roll: člověku dělají nervy.
teda holky vy už to některé máte za pár 8-o to je něco jak to letí. Je to jako endávno co jsem si v lékárně celá nadšená kupovala těhotenksý čaj 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
8.12.09 08:34

kosatko, kolikátýho máš vlastně přesně termín, at to nemusím počítat :mrgreen:

knizska: no toto já osobně nesnáším, nejlepší je fakt ty těhule pořád čímsi nervovat :roll:, jestli nebylo před x lety na jednu stranu v tomto líp, příroda si prostě všechno pořešila sama… žádný CS, žádný krevní obrazy, když nad tím tak přemýšlím, tak téměř všechny vyšetření v těhu jsou na prd, protože doktoři sice zjistí co se děje a tak, ale nikdo to pořád nedokáže ovlivnit (jestli bude mimi zdraví, jestli bude předčasnej porod atd.) Osobně bych brala v tomto laxní přístup, kt. maj v zahraničí. Já bych byla psychicky celý těhu v pohodě a to je myslím hlavní. Takhle je celý těhu prostě pro mě velkej stres , nic pěknýho.. Ale samozřejmě chápu a respektuji zcela opačný názor. :wink:

No holky, ale proč sem vlastně ještě jdu: byla jste některá už v té porodnici na sepsání údajů před porodem- jdu na to zítra a potřebuju vědět, jak to dlouho trvá, je těch papírů moc ? je to na 5 minut nebo na půl hodiny ? :roll: děsně totiž budu spíchat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
8.12.09 08:36

No já ještě nebyla ale s Honzíkem si myslím to bylo určitě tak na 20min, hlavně je to tolik věcí že si stejně ani nevzpomeneš.
Mamka to taky říká že nás nervují zbytečně-tokik testů a vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
8.12.09 08:43

Knizsko hlavně že to dopadlo všechno ok. Já dostala taky od mudry nějaký brutal železo. Beru Tardyferon Fol 2× denně. Já měla taky hemoglobin 105, hematokrit 33,4, lymfocyty 12,9. Ale naštěstí nemám mudru hysterku, jak říkáš.

Teda holky vy jste dneska nějaký akční. Honza chytil nějakej hnusnej kašel, tak ho dneska nechám doma a počkám co se vyklube. A mě začíná bolet v krku. Takže super

Včera ve školce mě pěkně naštvali. Si představte že měli focení. Tak já si objednala společnou třídní , nějaký kalendáře pro babičky k vánocům a ještě pár portrétíků. No a paní fotografka to nějak zblbla. A Honzíka vůbec nevyfotila, jen je na společné třídní. Tak jse prý nabídla, že až půjde schrábnou do školky peníze za fotky. Tak ho snad vyblejskne a urgentně je udělá. Abych je do vánoc měla. Teď jen aby Honza ještě do toho nemarodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
8.12.09 08:47

Mě hlavně štve, jak se názory doktorů liší a vzhledem k tomu, že tomu člověk prd rozumí, poslouchá, protože se bojí…
Jedna doktorka mi po OGTT řekla, že musím nasadit přísnou dietu, zakázala jakýkoli cukr, dokonce i ovoce, druhá řekne, že výsledky jsou v horní hranici normy a že dieta není třeba, jen se nepřecpávat dorty. Člověk je z toho jelen :zed:
A takhle si připadám i s tím krevním obrazem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
8.12.09 08:47

No to je pipka že to takhle popletla a nevyfotila ho :roll:
Já vůbec nejsem akční, přijde mi že nic nedělám ale chtěla bych trochu uklidit páč pi návratu z porodky nebude na nic čas. Ale nechce se mi do toho a s Honzíkem se to moc nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.12.09 08:49

** zziny** všude to asi funguje jinak, vím že tady u nás dají papíry do ruky a člověk si to má vypsat doma v klidu a na další kontrolu to přinést, jinak asi záleží co kde chtějí všechno za údaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
8.12.09 08:55

Ahojte ptáčátka. Taky mi je zas zle od žaludku :)
Mě osobně doktorka moc nekontroluje, takže nestresuje, ale když tu čtu, jaké máte kontroly, tak bych asi spíš chtěla víc péče. Ale jsem zdravá, tak se mi to mluví. Kyčle bolí jako každou.
Na vánoční úklid bych se taky vykašlala bejt sama doma se čtyřma čertíkama!

Mon: jsi dobrá, že to umíš ventilovat a hlavněže se nic nestalo. Co na to muž? Půjdem někdy na tu kávičku?

A co do toho porodopisu jako mám chtít? :) chi

Dnes jdu za kámoškou, co má ročního kluka, oberu ji o autosedačku atak.

Tak hezkej den holky a buďte opatrné, venku je hnusně a prasátka pšikaj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.12.09 08:56

Monano s tím focením to chápu… taky bych byla naštvaná, chtějí vydělat co nejrychleji nejvíce peněz a pak to většinou stejně nestíhají, spěchají při focení a některé dítě se pak na fotkách tváří jako by snědlo chrousta.
My jsme měli loni objednané fotky ze školy a jako by se po nich slehla zem, do dneška nic nemáme a vlastně celá třída. To je pak úplně k ničemu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
8.12.09 09:10

S vánočním úklidem to přehánět nebudu. Jen asi vyperu záclony, tak si trochu zacvičím na židli než to sundám a hlavně než to tam nacvakám zpátky.

Kecko klidně se na kávičce můžem dohodnout. Záleží jestli Honza nebude marod. A pak je to už jen na domluvě.

Knizsko jsem se pobavila při oslovení „milé ženy“. Nekoukáš ty na seriál ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí