Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
7.12.09 12:08

Já bych asi řekla manželovi, ale nevím jaké to ted mezi váma je. Přece jen se pořád musí finanačně starat o tebe i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.12.09 12:08

Ahojte kočky. Hlásím se z druhého dne mateřské a dá se to přežít. Byla jsem vyzvednout dárky z e-shopu a děsně mě bolí všechny kosti tam dole :) Taky mi břicho tvrdne méně. Na kontrolu jdu až 21.12. Jinak mě zlobí manžel, rozdělá štuk v děcáku a lemrovatí a všude jen dělá bordel. Svátky v prachu a mimi do toho. Měl by odjet, aby mi chyběl :) Takže jsem po něm uklízela toolik bordelu včera, že se asi rozpadnu. Tak hezky pište pište, čtu vás poctivě :), ikdyž nemám kecavou :) Muc cholky a hladíme bříška: teď, šup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.12.09 12:11

Teda já se pořád divím tomu že každý dr má i návštěvy poradny jinak. Já chodím ted co 14 dní a pak prý už po týdnu a některé z vás chodí i ted ke konci tak málo. je to divný, že to je všude jinak.
Jdu se naobědvat a spočnout dokud honzí hajá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
7.12.09 12:13

Luci on mi dává skoro všechno. Máme vysoké náklady (půjčky atd).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.12.09 12:26

Jojo tak to je dobře :wink: A vypadá to už aspon mezi váma líp nebo pořád při starým??Jestli o tom ale nechceš psát tak nepiš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
7.12.09 12:52

vše je při starém. Stále se nemůže rozhoupat. On tedy tvrdí, že se chce vrátit, ale zároveň nechce ublížit jí. Prý by potřeboval víc času. No tak uvidíme co s toho nakonec bude.
A hlavně ona prý je ve finanční tísni, tak jí chce pomoct.
No jsem zvědavá, jak se postaví k tomu až mu dnes sdělím, že peníze dostanu nejdříve v lednu.Budu vlastně taktéž ve finanční tísni.

Aby si nakonec nešel hodit mašli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.12.09 12:58

Ti chlapi jsou někdy fakt na přes hubu :roll: Ted máte před narozením druhého prcka a on neví :roll: Přeju ti pevné nervy a hodně síly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.12.09 13:24

Díky holky za přivítání. :-)

Monano na seznámek porodů jsem se už koukala, díky. Jinak mě rodičák taky většinou přišel na účet do 7. v měsíci, ale už se mi i stalo, že když byl předtím víkend, tak to pak přišlo i později. Jinak jestli končíš rodičák a začínáš mateřskou, tak osobně s tím nemám teď zkušenost, ale kamarádka která to takhle taky měla, tak jí trvalo asi dva měsíce než jí to přišlo. Půlku rodičáku jí počítali, až koncem toho měsíce kdy jí to mělo přijít… s vysvětlením, že to musí někam ještě posílat na přepočítání. Ale to už je zpětně asi dva měsíce, tak se třeba něco zlepšilo, i když tomu sama moc nevěřím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.12.09 13:30

Je pravda, že pokud se jedná o to, když má člověk platit jim, tak to prostě zaplatit musí, jinak jsou sankce doslova jako prase, ale pokud člověk žádá něco od státu, tak je na to vždycky hodně času. :-(
Bohužel s tím asi nic nenaděláme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.12.09 13:35

MONANA koukám, že to doma nemáš jednoduché, ale snad se to brzy vyřeší… nejhorší je nerozhodný chlap.
Jinak taky přeju hodně síly a pevné nervy, to teď asi potřebuješ nejvíce. Tak se drž. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
7.12.09 13:37

Ahoj holky,

s tou mateřskou, jak ji vyplácí OSSZ, to je fakt na prd. Mně ještě taky nic nepřišlo, ale já jsem „nastoupila“ až 20.11., takže pokud něco přijde, tak ne určitě dřív jak v lednu. „Naštěstí“ mi takhle debilně chodí i nemocenská, takže dnes mi přišla za říjen :dance: (hurá, minulý měsíc jsem ji dostala po urgencích až 19. a to už mi tekly nervy, protože 20. máme splátku hypotéky atd.). Naše firma patří pod PSSZ na Praze 8, třeba to je na malých městech lepší. Vždycky, když to z nich doluju, tak si říkám, co chuděry maminy samoživitelky nebo rodiny, kde fakt nemají nazbyt. Já vím, že mám manžela a rodiče, sice to je nepříjemný, ale ve štychu by nás nenechali. Takže Monano vůbec nezávidím a všem držím palečky, ať nám penízky začnou brzy chodit. Tuším, že minulý týden jsem v televizi viděla nějakou reportáž, kde se sociálka dušovala, že mateřská již bude chodit, tak jak má. Nějak mám pocit, že to byly jen planý kecy :evil:
Aliiku držím palečky, ať kontrola dopadne v pořádku.
Jsem ráda, že se ještě všechny držíme (teda doufám, přeci jen tu jsou holčiny, který se nějak neozývají, tak doufám, že i u nich vše OK). Taky vítám nově příchozí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
7.12.09 17:11

Ahojky holky,

tak já mám po kontrole. Nepřibrala jsem nic, ale bříško naštěstí narostlo o 2cm. Ultrazvuk nedělala :(. Prý je to v rámci normy… tak nevím, CS5 a kdyby se mi něco nepozdávalo, mám hned frčet. Na kontrolu za 2týdny

Monano, Luc to mně moc s tím přestupem n mateřskou a rodičákem netěšíte.Já myslela,že aspoň ta půlka rodičáku dojde v pohodě..to bude krutý leden pro nás (každý měsíc tomáme z huby do ruky a nic se nám nedovede ušetřit. a to nic nekupujem) Jinak mi už rodičák došel 4… to jsem kulila oči.

Vítám nově příchozí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.12.09 17:27

To je dobře že je kontrola v pořádku.Já jdu v pátek a jsem už zvědavá co a jak. Taky mi budou natáčet monitor tak poprvé pořádně uslyším miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.12.09 18:07

iviqv Díky za přivítání, teda jestli ten nově příchozí jsem já :-D Koukala jsem, že čekáte holčičku Rebeku (jestli se nepletu), tak to gratuluji… taky už máme doma jednu Rebeku, ale už skoro tříletou. :-)

Já byla na kontrole před týdnem a tam mi dělal doktor jak ultrazvuk, tak už i monitor a monitor mi teď bude dělat každých čtrnáct dní. Je pravda, že je to super pocit, když člověk slyší jako malé tluče srdíčko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
7.12.09 18:14

Ahoj těhulky,
zdravím všechny :mavam: . Dneska jsem měla akční den a teď si připadám, že už se snad nehnu. Ráno jsem byla na józe, pak jsem uklízela, převlékala peřinky a byla nakoupit a to na mě číhá ještě koš prádla na žehlení, ale to fakt už nedám.
Kosatko, hurááá :mrgreen: , tak to bude Verunka :potlesk: .
Monano, mrzí mě, že do těch všech starostí přibyly ještě starosti s penězma. To víš že jo, také budeš v nouzi, tak ať se kouká manžel starat. Jinak snad to nedopadne tak, že se bude dál vymlouvat, že by potřeboval víc času, to bys to na konec musela rozseknout asi sama. Snad ti nevadí, že se k tomu vyjadřuji, kdyby jo, tak to klidně napiš a já okamžitě přestanu :oops: .
Lucilko, já už tu váhu také přestávám řešit a kašlu na to :oops: , to budu ve středu zase čučet na váhu jako tele a divit se. Ve středu jdu totiž do poradny a dřív se vážit neodvažuji.
Také jsem zvědavá, jestli se malá přetočila. U nás tomu ale sexem také nepomůžeme :-( . Manželovi se už pěkných pár měsíců do toho nechce. Má z toho bříška prý velký respekt a bojí se.
Holky co máte už poslíčky držte se!
pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí