Poradna duly
Jana Čurdová
KPKristy mně by ten úplněk taky vůbec nevadil, ba naopak bych už asi byla i celkem ráda
Vždycky malý říkám, Vánoce si letos ještě užij v bříšku a pak už to je na Tobě, ale moc dlouho to prosím neprotahuj
Bojím se, že na mě ale bude kašlat a celý si to udělá po svým ![]()
Mně tak napadá, že já mám v průkazce vložený výsledky z odběrů plodovky i s pohlavím miminka, tak to by u nás překvapení asi nešlo. Tím papírem jsem se dloooooho kochala (i když z důvodu, že to vše dopadlo OK, pohlaví nám bylo celkem jedno
)
Holky, jdu zalehnout, tak dobrou noc a sladké sny ![]()
Krisy, taky se hlásím k těm, které by nevydržely
Teda, já jsem měla občas takový cukání i u předchozího těhotenství, že si to říct nenecháme, ale manžel mě ukecal a byla jsem ráda. Teda, to, že by to manžel věděl a já ne, to bych neunesla
![]()
Mausko, moc gratuluju k otočení a těřžce závidím. Teda, já už jsme jakékoli pokusy vzadala a děj se vůle boží
Už jsem přestala i luxovat břicho, kde asi co má. Na poslední KO to nepoznal ani můj MUDr., teda jen tak pohmatem, když si vzal na pomoc UZ, bylo vymalováno ![]()
Pajo, s tí cukrovím mi to připomíná moji mamču. Taky pekla x druhů a vzdycky se samozrejme „vyzraly“ jen nejoblibenejsi druhy a ostatni zustalo
Jinak, co jsem vdaná, peču každý rok něco jiného, teda, kromě vanilkových rohlíčků apod. Tak jsem zvědavá, jaké to bude letos, děti mi už vyplenily jeden druh ![]()
Iviqv, tak balící papír jsem vyřešila tak, že toho má Ježíšek moc a my ten papír musime nachystat, aby pak už jen mohl zabalit dárky
To budeme mít zase s manželem bojovku a budeme dárky balit někdy v noci na 24.12., protože na to nebude dřív čas ![]()
No nic, dobrou, M.
Tak u nás to byl právě manžel, kdo nechtěl pohlaví vědět za žádnou cenu a já jsem ráda
.
PajaF, jak píšeš, že bys byla ráda, kdybys porodila dřív, tak doktorka mě včera ujistila, že miminko si přijde, kdy bude chtít, bez ohledu na cokoliv
. Takže si můžeme jen snít a nechat se překvapit…
Já bych to taky nevydržela-já se ptala hned co to bude ![]()
Musím kuknout na prosinec jak to tam vypadá, stejně je zajímvé když člověk neví kdy to přesně bude-to jsem s tím plánovaným císařem u Honzíka nezažila.
Ahojte spisovatelky. Člověk tu 24h není a hned několik stran, to je hezké ![]()
Gratulujeme k otočení a též vítám nové gravidky.
Mě ta chobotnička v břiše furt ukazuje patičku, je sranda ji chytat pod slinivkou ![]()
Stále mi nepřišel kočár, ale zaplať pánbůh a kámoška, už mám alespoň vajco.
Může mi někdo prozradit, jak se suší v tomdle počasí prádlo
Frčím uklízet, o víkendu dojede moje rodičovstvo (ze Štatlu do Cajzlova), tak ať je jim tu hezky. Nařídila jsem dovoz domácí vánočky
Mňam.
Já jsem si nařídila porod přesně na 15.1. na den vejplaty, tak to snad malej chápe ![]()
Ahoj maminy,
Kecko, jak se v tomhle počasí suší prádlo? Blbě
Já trpím jak kůň od října, kdy mám se sušením prádla venku utrum
K sušičce jsme se ještě nedoplácali, suším v kotelně a pokud vyperu standard - 3 pračky, schne to tak dva dny ![]()
Neboj, kočár dorazí, ještě máš přes měsíc čas ![]()
Jinak dneší noc bych si nerada opakovala, Ondra byl vzhůru 3×, asi ho zlobí zuby, fňukal
a prokládala to Věrka s Davčou, kteří samo skončili opět oba v ložnici
Doufám, že je tatínek srovná
Vytáhne na 3 dny paty z domu a hned taková anarchie ![]()
Mějte se, M.
Ahoj holky,
tak jsem si vás zase u snídaně dočetla. Manžel dnes ráno brzy odjížděl, tak jsem si trošku přispala. Počasí tu dnes za nic nestojí, tak si jen skočím na nákup a pustím se do toho pečení ![]()
Sušení prádla v tomhle období je fakt horor. Naštěstí mě toho zbavil předčasný Ježišek a v září mi přinesl do nového bytu sušičku. Nejdřív mi to přišla zbytečnost a rozmar, ale už teď, po praní věciček na malou, musím uznat, že to má co do sebe a co teprve až bude malá venku ![]()
KPKristy taky si myslím, že to bude jak říkala Tvoje doktorka a mimčo se vykulí kdy bude chtít ono a ne já. Jenže ono to člověku nedá a stejně si k tomu musí říct svoje, hlavně když ten druhý ještě nemůže odporovat
![]()
Pěkný den vám všem
a případné kontroly ať dobře dopadnou ![]()
No já suším na sušáku u topení a už jsme si koupili druhý aby se dal osušit víc praček najednou. není nad pěkné počasí a sušení venku, no ale t osi zas musíme počkat.
Ahoj,
tak jsem se právě vrátila z KO a z monitoru, zatím vše OK, ale prcek samozřejmě na monitoru spal jak dřevo, tak jsem si sem tam nějaký ten pohyb vymyslela
neb bych tam jinak ležela ještě teď
Pak jsem šla do porodky sepsat údaje a to bylo maso, sepisujou to vedle porodních sálů, no já když viděla, jak se tam ty ženksý kroutí, tak mě úplně naskákala husí kůža… pak loužičky plodovky po zemi a tak..no super
fakt se začínám bát.
Jinak jak zde mluvíte o té sušičce, máte některá zkušenost s 2 v 1 - aneb pračka se sušičkou ? Já bych moc chtěla sušičku, ale není absolutně místo, tak přemýšlím nad touto variantou..
aaa, už je řev..tak utíkám… zatím se mějte krásně…
ahoj holky,
včera jsem zvládla promoci i s proslovem, ani jsme moc nekoktala, no jednou jsem se zašprcla Veselý al eděkan byl na tom hůř Veselý jsem uplně hotová, včera jsem si byli sednou a musím říci, že sedět pár hodin na místě, byt se dobře povídá, je nad mé síly. přijeli jsm evečr domu a chtěli jít v 8 spát (dokud to ještě jde:-)), ale dorazil kamarád
jsem ráda, že to mám za sebou, byla legrace docela najít co na sebe, aby se to tam hodilo
ale nakonec jsme koupila šatičky s flitříkama a moc doufám, že je ještě někdy užiji na nějaký ten večirek…
dnes jdu do práce a po pravdě se mi moc nechce…ale no korunky jsou potřeba..a nedá mi to, když je potřeba…
jinak doufám, že jste všechny v pořádku…
já byhc se měla už konečně podívat na ten kočár
jsme děsný, stále máme něco na práci a nemáme čas vybrat ani kočár…tedy favority mám, ael nemohu rozhodnout…
tak zatím páááááá
Mariéééé jéé, gratuluju k promoci
tichounce závidím.. už abych to taky měla za sebou.. ale to by za mě asi někdo musel napsat diplomku
ach jo
Fragi a ty máš ZOOM? A spokojenost??
a ještě jsem se tě chtěla zeptat.. kde vám spí děti? mají vlastní pokoje? Teď jsme dali Barunku na noc do dětského a naštěstí je fakt zlatá a spinká tam celou noc, ale dřív jsme k ní u nás vstaváli cca 3× za noc.. a pořád mám pocit, že ten svůj pokojíček bere dost blbě.. teda spinká tam, ale večer, když ji tam nesu, tak mi hned bečí. Chce holt být u nás. NAštěstí ale usne a do rána o ní většinou nevíme..
Ale teď bych chtěla druhou dát vedle dřív.. aby nebyla tolik zvyklá, že je u nás (teda ne v posteli, jen v pokoji) ale to znamená k Barunce.. a zas nevím, jestli se pak buděj děti navzájem, nebo jak to je.
Jo, holky, já mám taky pocit, že mimčo půjde dřív.. Přeci jen dostává to břicho docela zabrat, jak furt tahán to naše devítikilový zlatíčko.. ale ono mě určitě převeze a zase budu přenášet ![]()
Po pravdě by mi vůbec nevadilo, kdyby šlo trochu dřív.. už mě ten pupek nevadí. Jen aby to bylo až po novém roce.. pak už je mi to fuk ![]()
Slyvi a holky já vás stejně obdivuju studovat vš s dětma nebo těhu-já jsem byla ráda že jsem vše stihla za svobodna
ted bych to fakt nedala.
Náš Honzík spí cca od 9měsíců sám ve svém pokojíku. On je spíš ten typ že ho někdo jiný v pokoji rušil-takže je spíš problém když někam jedem spát s ním v jednom pokoji-mu to prostě vadí. někdy má taky bojácné noci a to pak musíme jeden z nás jít spát za ním. ted máem objednanou velkou postel-rovnou dvoupatrovou-kamarádka mi poradila že je lepší ho na ni zvyknout před narozením mimi tak uvidíme.
Já bych taky klidně ráda porodila po svátkách.je to náročné s prckem. Hnozík je ted divoch a jaksi enchápe že nemůžem dělat takové blbiny jako dřív.
LUci no jo, když já si vymyslela druhou školu.. a teĎ už jí přeci dodělám. Jinak samo studium s malou mi problémy nedělalo.. Státnice sice nic moc, ale s pomocí manži to šlo… Ale ta diplomka.. uaaaaaaaaaaaaaaa.. to nevím, kdy napíšu.. ještě že aspoň končím v práci.
No a psaní po večerech u mě moc nepřichází v úvahu, protože máme skoro každý večer sbor.. no ale jednou jsem se rozhodla, tak to nějak jít musí..
To jsi fakt dobrá, já i se zpíváním skončila co jsem šla na MD.A v těhu mi mozek ani nepracuje, to bych se nic nenaučila. ![]()
Mariee, grattulace k promoci ![]()
Sylvii, jo, ZOOMa máme od května 2008. Spokojenost velká, ale jak říkám, každý kočár má nějaké mouchy. Obvlášť bezchybný pro dvě děti se asi dost blbě hledá
Je velký, prostorný, ale těžký. Další věc, kterou bych snesla, by byla stejně velká kola vepředu i vzadu, ale dá se to. Celkem dobře se ovládá, nepotřebuješ řidičák na tank
Jinak dle definice výrobce po složení prý nezabere moc místa, což je sice pravda, ale pokud chceš brát i hl. korbu do auta, tak zabere taky dost místa, ale zato mají děti dostatek prostoru. No, prostě je vždycky něco na úkor něčeho. Asi bych do jiného nešla…
Ke spaní: Věrka s Davčou amjí pokojík spolu, Míša a Ondra spí s náma v ložnici. Až doděláme druhé patro, což by mělo být do Vánoc, bude mít zase pokojík Věrka + Davča a do dalšího půjde Ondra a Míša. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne… JInak u nás problém s přestěhováním do pokojíku nebyly, ale děti se do pokojíku stěhovaly až kolem 3.roku… Sleduju, že každé z dětí ma období kolem těch 4 nebo 5 let, že za náma přicupitá v noci do ložnice. Nejdřív chodila Věrka, teď chodí Davča a čekám, že ho to snad brzo přejde
Teď Ondrovi rostou zuby, tak si nějak nedovedu představit, že bych za ním lítala ještě v noci do pokojíku a jsem ráda, že h mám v ložnici po ruce ![]()
Tak jsem se vykecla a jdu si stoupnout k plotně
Manžel mi včera psal, že od pondělka neměl teplé jídlo, tak ho čekám po třech dnech pořádně hladovýho
M.