Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj tehulky, ja jen kratce. Jsem stale v celku, i kdyz se neozyvam, ale chytla jsem nejakou hnusnou chripajznu, tak jsem cele dny v posteli, spim a potim se. Do toho boli zada a podbrisek, tak jen doufam, ze to mimco vydrzi v brisku jeste aspon tyden, nevedu si predstavit v tomto stavu rodit, jsem rada, ze se doplouzim na zachod ![]()
Doctu casem, mejte se hlavne nechytte nejakyho vira, je to humus…
pa Alik
Tak já se taky hlásím nachcípnutá. Bolí mě v krku, rýma teče jak z kohoutku a teplotka. Taky mám občas bolesti v kříži a jako by v tříslech. Tak doufám, že to je k tomu nachlazení.
A do toho ještě mi ještě celý den nešel net ![]()
Mariee velká gratulace k promoci
![]()
Aliiku a Monano brzy se uzdravte.
Tobě Fragolo hezké přivítání s manželem ![]()
Já mám dnes po KO, vše v pořádku, jen mi minule dělal kultivaci a našli mi nějaké bakterie.Ale prý je to ok, jen jsem dostala nějaké bobule na zavádění.
Zítra jdu na ten monitor.
Aliiku, Monano, tak ať jste obě brzo v pořádku ![]()
„Optimisticky“ čekám, co chytneme na Vánoce letos
Loni mě večer na Štědrý den začalo pálit na průduškách a druhé den mi bylo jasný, že to hned tak nepřejde. Samozřejmě to chytly děti a 30.12. jsme ještě jezdili po doktorech
Takový pěkný konec roku
)
Kosatko, gratulace ke KO
a ať zítra dopadne dobře i monitor.
Manžel už se řítí z Prahy, tak doufám, že v pořádku dojedou ![]()
ahojky,
Monano a Aliiku, taky vám přeji brzké uzdravení a Marii posílám velké gratulace k promoci, jsi šikula, že jsi to takhle zmákla v těhu ![]()
Fragolko ať manžel dorazí v pořádku domů. Je fajn, že už tu jeho služebku máte za sebou. Přeci jen mít na krku 4 děti a k tomu čekat pátý musí být masakr. Přiznám se, že to je pro mě úplně nepředstavitelná scifi, resp. si to představuji jako jízdenku do Bohnic ![]()
Dnes si už jdu zalíst do postele. Jak jsem dělala to cukroví a skoro 4 hodiny stála u linky, tak mě pěkně bolí kyčle, záda a jsem úplně mrtvá. Navíc zítra ráno musím být před sedmou v poradně, takže mě navíc čeká ranní vstávání, od kterého jsem si popravdě hodně odvykla ![]()
Holky dobrou noc, zítřejší kontroly a monitory ať nám dopadnou dobře
![]()
Ahoj vsem marodum i nemarodum.
Po delsi odmlce se hlasim. U nas probiha rekonstrukce, takze na par dni internet vubec nesel, a pak se furt uklizi, presouva atd, ze jsem nemela ani cas napsat. Uz si pripadam jak medvidek myval, ktery cokoli co capne do tlapek omyje.
Jeste tak tyden a mame hotovo. Doufam, ze nase zakuklena holcicka vydrzi v brisku az do terminu. Prijit do tohoto blazince bych ji neprala, byt je fakt, ze by to muj vztekly drahy musel zvladnout sam za vydatne pomoci pribuzenstva:).
A marodum preju hlavne brzke uzdraveni! ![]()
Ahoj holky, hlasim se z marodky a mam dotaz ohledne poslicku - ja uz si skoro v noci myslela, ze rodim. Teda moc to nebolelo, ale kazdych 6 minut (merila jsem si to) po dobu 5-6 hodin mi ztvrdlo brisko, pak 5-10 sekund bolest do zad a trisel a zase dobry. Teda za 6 minut nanovo
No spala jsem za celou noc asi 2 hodky (pri tom tvrdnuti se to fakt nedalo) a ted mam opet horecku, uz me to neba
Jsem premyslela, ze kdyby clovek takhle poslickoval treba tyden, tak bude z nevyspani uplne mrtvej, ja jsem ted rada, ze se plouzim ![]()
Vsem preju hlavne zdravicko a uspesne kontroly ![]()
Aliik
Aliiku já ti s poslama nepomůžu. Při Honzovi jsem je vůbec neměla, takže kdyby mě to čaplo teď, vůbec bych nevěděla co si o tom mám myslet.
A co zavolat mudře, by ti snad poradila.
Jinak u mě taky pořád stejný, už jsem nechala znovu i Honzíka doma. Má ten kašel taky pěkně hnusnej, ale naštěstí nemá teplotu. Jen taky rýmu.
Ahoj holky,
hlásím se po kontrole
Vše je OK a hlavně malá se otočila a je hlavičkou dolů!!!
CS mám oproti minulé 1 zpátky na nule a na porod to prý zatím nevypadá, takže doufám, že Vánoce strávíme pěkně v klídku 2v1. Prý mám míň plodové vody, ale mudra neříkala, že by to bylo něco špatnýho, tak nevím
Jsem se taky mohla zeptat, že?
Jinak monitor OK, tak jsem ráda a za týden mám přijít na další kontrolu.
Aliiku já Ti s poslíčky taky neporadím, zatím se mě to vyhýbá, takže nevím a kdyby něco, tak z toho budu vykulená asi stejně jako ty.
Holky, ať jste brzy zdravé a koukejte se opatrovat ![]()
Pa Paja
Ahojek tehulky,
taky se hlásím opět po odmlce a zase nemám všechno dočteno
Na svou obhajobu musím napsat, že jsem taky nemocná a do toho se mi začaly prořezávat obě osmičky dole, takže se v noci moc nevyspím
Dneska nám před barákem asi od sedmi nebo půl osmé řežou stromy, takže fakt paráda!!! ![]()
Mimochodem tabletku na zuby si asi žádnou dát nesmím co?
Holky neblbněte s těma bolestma bříška! To už do toho ledna snad doklepem!
I když je fakt, že ačkoliv jsem se ještě před měsícem porodu bála jak čert kříže, tak teď už se skoro nemůžu dočkat!! Musím se přiznat, že na těhotenství v dobrém vzpomínat nebudu ![]()
Mám takový trošku přiblblý dotaz, ale nějak mi to leží v hlavě…v čem povezete mimčo z porodnice?? My koupili pěknou teplou kombinézku, ale nějak nevím co pod ni strčit?? ![]()
Mimochodem marodům taky přeju brzké uzdravení ![]()
ahoj maminy,
nejprve marůdkům mon, alik, a bel osmičky at nebolí
paji - gratuluji k otočení
a KO
já včera kO.. obrečela jsem jí Smutný ona mi to jako asi prokecla??? dělá UZ čípku (3,3cm) a pak normální UZ a pak jí říkám, a má zádíčka stále vlevo (jestli je stále v první poloze porodní) a ona jo jo, je to chytrá holka.. a já CO ŽE????? my al enechceme vědět pohlaví.. a ona začala blekotat, že tipuje..že to neví… pak jsem nad tím přemýšlela a nevím zda měl ačas kouknout na pohlaví, bylo to celkem ze začátku.. tedy bylo to tak, udělal UZ čípku, sedla k PC a říká, jééé a koukal ajsem na akci a já ne.. a hááá a vrátila se a udělal normál uz a říká, že vše ok a pak já ty zádíčka… nevím, fakt nevím. sama vím, že to nejde hned tak poznat, že než se to najde a než se mimi natočí aby bylo vidět..
takže jsem byla dost nasraná, ale fakt… zranilo mi to.. ne že chci kluka nebo naopak, ale prostě nechápu, že když si dr. své pacientky nepamatuje, že si tam takové věci nenapíše… a už jsme se rozhodla, právě jsem napsala červenou fixou na průkazku, že nechceme znát pohlaví a je mi jedno, jestli někdo bude prndat a udělám to hned u dalšího dítěte jakmile mi jí dají!!!!
no jinak je cca 1400g a 22 jdu už rovnou do podolí, ona má dovol a už k ní nejdu, prostě jsem ted momentálně naštvaná…
alííku - to co popisuje píši v odborné lit a knížkách, jak poslíčky u tebe byhc řekla ve spojitosti s maroděním, kor to tvrdnutí.. a píši, že se to pozná tak, že když jdeš se naložit do teplévany nebo sprchy a přechází to nebo přejde uplně, tsak jsou to jistě poslíčky… já to měla před tím týdnem, tvrdlo mi to á +5 min a děs a sprcha to pak spravila…
jo a samo moooooooc děkuji za gratulace
pááá letím na úřady
Mariee, nic si z toho nedelej.
Nam to doktorka taky krasne prokecla. Tedy ja vedela, ze to bude holcicka, ale pritel to nechtel vedet. A ted je celkem rad, jen ze zacatku byl malicko zarazenej, ze uz si jako nemuze predstavovat, co by delal, kdyby to byl kluk a co, kdyby to byla holka.
No hlavne ze prohlidka dopadla dobre, ne? ![]()
Ahoj, koukám, že se to tad marodama jen hemží
Tak ať je, holky, brzo dobře ![]()
Mariee, tak to by mě naštvalo taky, jestli to MUDr. takhle blbě proflákla
Ale třeba to opravdu jen blbě plácla
Ale rozhodně by si na to dokotoři měli dávat majzla.
Pajo, moc gratuluju k otočení a celkově k dnešní KO ![]()
Holky, tak to mě s polohou KP jako necháte samotnou, jo? No, mám z toho celkem strach, co z toho vyleze ![]()
Aliiku, ještě bych s porodem neplašila, ale kdyby se ti to moc nelíbilo, radši ať se na tebe někdo koukne… Ale věřím, že ještě chvíli vydržíš ![]()
Bel, pod kombinézku bych dala body + dupačky, nevím jakou kombinézu máte a jaké bude počasí, můžeš přidat bavlněný kabátek. No a čepku, popř. 2 a můžete jet ![]()
V sedačce přikrýt dekou, ale to jsou jen odhady, může být zima nebo třeba teplo ![]()
Ahojky holky,
Marie, moc gratuluji k promoci
. Také bych si na sebe chtěla už obléct nějaké hezké oblečení a né pořád samé obří svetry a mikiny. Hlavně jak střídám pořád dokola to samé oblečení, tak mě to už fakt nebaví.
Ali, ty jo, to jsi ty poslíčky měla docela dlouho. Také bych byla vyplašená. S tou teplou sprchou je to dobrý nápad, tak příště
.
Pajo, já jsem si také zvykla hezky dlouho ráno chrnět a vůbec si nedovedu představit vstávání do práce.
Bel, tak si myslím, že paralen bys snad mohla. Osmičky to je otrava, tak snad se brzy umoudří.
Monano, přeji brzké uzdravení!
Byla jsem včera na KO a malá se otočila hlavičkou dolů
, tak snad tam už tak zůstane. Jinak CS 2 a vše ostatní v pořádku. Akorát mi brali krev, což nesnáším a omdlívám a ona mrcha vůbec netekla, jen tak si pomalounku kapala.
Budu dneska péct pracinky, tak se chystám na nákup a pak na to vlítnu.
K.
Kubi, i ty?
Teda, já vám to otočení moc přeju, ale nemůžete to na mě takhle vybalit dvě najednou
![]()
Evidentně bude malá po tatínkovi
Úplně stejně paličatá
Mám se na co těšit ![]()
Užij si pečení
Otrnulo mi, chlapa už mám doma, tak se dneska taky chystám ![]()