Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1353
10.12.09 14:17

Holky jen v rychlosti ,

o jakém papíru ze socky se tu pořád bavíte ?? Asi mi něco zásadního uniklo, začínám se zajímat o to až teď, bo mi nepřišla nemocenská + mateřská :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
10.12.09 14:21

Vyhlížíme vyplněný formulář z OSSZ na to aby jsme dostali mateřskou.
Papír se pak má odnést na sociálku a na základě tohoto papíru ti přijdou korunky.
Já mám formulář na OSSZ od 7 listopadu a pořád se nic neděje. Tak budem bez peněz.

A s nemocenskou je to podle mne úplně stejný problém. Na to si taky každej stěžuje, že dostane nemocenskou sice zpětně, ale třeba i za tři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
10.12.09 14:33

Ahojky holky,

:dance: gratulace k otočení miminek :dance: Fragy neboj, taky to půjde. Mně se někdy tak břicho vlní, že sebojím aby se neotočila hlavenkou nahoru.

My jsme včera jeli ke kamaradce na granulky a měla návrh ať vezmu těsto, že budeme péct spolu. Mají el. troubu, tak jsem měla rohlíčky během půl hodky hotové. Doma by mi to trvalo víc jak hodku. Já chci také troubu bubububu

ad. sučička. Tchýně koupila 2v1 a nesuší v ní. Sousedka má samostatnou anemůže si ji vynachválit. Až budeme dělat kuchyň tak také půjdeme do solo sušky.

Holky ty Vaše CS…a to jste o 2 týdny dále jak já.

ad poslíčci… myslím, že všude píšou, že kontrakce jsou delší jak poslíčci. Mně předevčírem zase bolelo a tvrdlo břicho. Tak jsem skusila podpůrný pás a ono to zabralo

Všem marodům ať je lépe. A na ty zuby s klidem paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
10.12.09 14:37

Ahojte pupíci. Téda, že se na to marodění nevykašlete! Snad vaše tělíčka dostanou rozum.
Fragy, snad se otočí, držím pěstičky!
Já nepeču, jen doufám, že někdo udělá vánočku, víc mi nechutná a medovník z Globusu mě dokáže dostatečně uspokojit, jinak sladké nemusím, spíš su masožrout. Dárky mám též a půlku pro mou rodinu už i zabalenou, to je havaj neplašit na poslední chvili :)Sušička by se nám nevešla a v bytě sušit nejde..je tu vlhko z oken, kytek a stavby, až mi plesnivý zeď. Šprtům gratuluji a obdivuji. Já v práci měla dost dobré postavení, jen ta škola mi furt chybí a vždy bude chybět, ale nemám na to.
Mě už břicho netuhne nikdy, takže budu přenášet :(
Na záda mi pomáhá sedět na míči a nechat se masírovat olejíčkem, ikdyž v poradně říkali, že masáže teď už nedoporučují… ale co… ono je to tááák příjemné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
10.12.09 15:18

Teda já valím voči na ty info o formuláři s mateřskou!!! 8-o
Normálně jsem odevzdala v práci potvrzený papír od doktorky s oznámením, že od tehdy a tehdy nastupuju na mateřskou a oni se dušovali, že to zašlou spolu s ukončením neschopenky na sociálku. A že se dál nemusím starat. Moc nechápu, na jakou sociálku bych s tím papírem, co by přišel (potvrzením) šla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
10.12.09 15:19

Jo a přidávám se k těm, co jim stále nepřišla nemocenská za říjen, přestože mi emailem potvrdili, že už vše zpracovali 19.listopadu
Zastřelit je málo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
10.12.09 15:26

Já taky formulář odevzdala v práci, okamžitě to poslali na OSSZ,a tam jim to leží přesně od 7. listopadu. A nevyplněné. Hlavně, že zastavit rodičák je otázka jedné minuty.
no a sociálka ti mateřskou nepošle, dříve než bude mít vyplněný formulář z OSSZ. ....... a žijí dodnes, pokud neumřeli. nebo jak to v těch pohádkách končí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
10.12.09 15:30

knizska: to jsem na to stejně, plácla jsem zaměstnavateli papír s mateřskou ve sladké nevědomosti, že dál už nic řešit nemusím :nevim: :nevim:
akorát mi pak přišel papír ze sociálky- čestné prohlášení , že nepobírám mateřskou i od jiného zaměstnavatele…tak to jste holky měli na mysli ??????

Chjo, prosinec a my ještě nebudeme mít ani mateřskou ani nemocenskou bych se na to :pocitac: :pocitac:

ad sušička: já bych hrozně moc chtěla samostatnou, ale bohužel to kvůli místu nepřichází v úvahu, ta aspon všude možně sonduju, jestli se třeba vyplatí drahá 2 v 1 (pračka se sušičkou)

no a jinak …od kdy se pije maliník ? jí lněný semínko ? a masíruje hráz? mohla bych si to najít :oops: ale vy určo budete s odpovědí ryhlejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
10.12.09 16:21

Ahoj devcata,
za to peceni mate muj obdiv. Ja diky probihajici renovaci i sve lenosti se budu tesit na cukrovi od maminky:). Misto toho jsem si aspon skocila ke kadernici a na manikuru - asi naposled:). Ale libilo se mi to, jen by me dite nemuselo tak usilovne kopat do zeber. Asi to bude karatistka:).
Jinak koukala jsem u holek listopadek, jak maji pekne tabulku, kdy se narodili mrnata https://www.emimino.cz/…nkovani/908/. Ze nam, Fragolko, potom taky takovou udelas, vid? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
10.12.09 16:25

Ahoj zziny, tady pisou, ze malinik se pije od 34 tydne, takze mas nejvyssi cas zacit. Clanek prikladam: http://ona.idnes.cz/…ona_deti.asp?….
Tak at to funguje!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
10.12.09 16:36

ta tabulka je opravdu pěkná. Jen trochu hůře čitelná. Fragolka určo něco vymyslí, až se tot tady rozdrodí. Při její aktivitě už má určo něco vymyšlenýho :-P

holčiny nevíte náhodou některá. Když potřebuju cukroví dříve (na besídku do školky) jak to mám dokázat, aby bylo všechno uležené a krásné vláčné. Napadlo mě: všechno dát do plastový zavírací misky (ta dobře těsní) a hodit to do mrazáku. A pak to den předem vyndat. Myslíte, že to klapne??

Jinak sušičku bych taky brala všema deseti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
10.12.09 18:05

Monano, my vzdycky davali cukrovi do krabic od bot na balkon. Je fakt, ze ale i tam to tak tyden aspon chtelo. Nekdo doporucuje na to zvlacneni k tomu pridat jablko (nevim, zda to funguje - a to bych ho jeste k tomu rozkrojila, aby to fakt mohlo „salat“ vlhko:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.12.09 18:16

S tím jablkem jsem to taky slyšela, ale bacha, ať tam nesplesniví… To by byla škoda. Jinak já jsem to pečení fakt vzdala, jsem totálně rozlámaná a lepší už to asi nebude… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
10.12.09 19:50

Ahojda pupíci,
KPKristy, na záda fakt jen asi začít cvičit. Mně to moc pomáhá. Dělám kočičí hřbety, pak když jsem na čtyřech, tak zvednu rovnou pravou ruku do strany (jako k nebi) a podívám se za ní, to samé dělám na levou ruku, opakuji tak 10×. Pak je také dobré lehnout na záda , pokrčit nohy tak, aby se kolena dotýkala, rozpažit a dávat nohy na jednu stranu a přitom hlavu na druhou (nohy vlevo, hlava vpravo), pak to zase otočit. Tento cvik dělat také s pokrčenýma nohama, aby byly od sebe na šířku boků. Tak nevím, zda jsem to popsala srozumitelně :oops: .

Knizsko, já tomu také nějak s tou sociálkou nerozumím. Zítra si jdu nechat napsat mateřkou a povezu jí v pondělí do práce, tak uvidím.

Fragolko, nebuď smutná a věř, že se Simonka otočí. Opakuj si to několikrát za den, třeba to pomůže, věřím v sílu myšlenky :-D .

Monano, tak s tím cukrovím nevím nevím jestli dávat do mrazáku, zatím jsem to ještě pro změknutí cukroví neslyšela. Ale ta krabice a do chladna je myslím nejlepší.

Já dneska pekla asi 3 hodiny ty pracinky, přišel manžel z práce a řekl mi, že je vlastně ani nemá rád a že je moc nejí :zed: . Chjo, tak odvezu půlku našim.
:mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.12.09 20:06

Kubino, děkuju, asi mi fakt nezbyde nic jinýho, než se procvičit. Nevím teda, jestli tyhle kreace zvládnu :dance: , už mám óbr břicho, ale určitě to zkusím hned zítra ráno. Jdu si lehnout, jsem vyřízená… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí