Poradna duly
Jana Čurdová
Monano, já bych to tipovala na varixy - křečové žíly vulvy a řekla bych, že s mimčem to nemá nic společnýho, teda, chci říct, že mimčo je v pořádku a je to tím, jak se všechno utlačuje a tak… Jsem taky hrdou majitelkou
Neboj, po porodu to samo splaskne. Mně na to MUDr. píše Detralex, ale je stejně jen na zmírnění obtíží (nepozoruju) a ty křeč. žíly neodstraní.
A máš recht, je lepší se holit po paměti, ideálně i ve tmě ![]()
Monano, také si myslím, že to jsou křečovky, bohužel no. Kámoška to měla také a po porodu to fakt zmizelo, tak se neboj. Jinak při holení se zrcátkem také valím oči
, lepší nevidět
.
Fragolko, to snad není ani možný přibrat tak málo?? Tomu vůbec nerozumím a ani jsem nevěděla, že to vůbec jde
. A kolik jsi přibrala v těhotenství nejvíc??
Kosatko, držím s tebou
, také mám 17 kg nahoře. Tedy ve středu to tak bylo, možná je to už víc
. Začínají mi otékat ruce, bolí mě prsty a sotva je natáhnu a zápěstí také bolí jako čert
. Už jsem musela sundat prstýnky, hodinky nezapnu a připadám si jako fujtajblík.
Dobrou noc pupíčci,
K.
Kubino, mám úplně stejný problém s otoky jako ty. Ruce jako bambulky, o nohách radši nemluvím a možná i ksichtík je větší, než obvykle… Taky +18kg je znát!!!
Včera jsme si vyzkoušeli cestu do porodnice, tak je to dobrý, v případě potřeby dorazíme za čtyřicet minut ![]()
Kristy tak to můžeš být klidná.Těžko to bude rychlejší ![]()
Já se zrovna včera smála že když mi u Filipa praskla voda, tak bych dojela porodit do Anglie a ještě bych měla rezervu ![]()
Jinak o otokách mi ani nemluvte.Ruce mě brněji, do bot se nevejdu, no hrůza.
Dobre rano holky,
tak svatba byla super - teda my byli jen na te oslave potom pro kamarady, ale bezva. Vydrzela jsem tam skoro 4 hodky, nadlabla si brisko a dokonce si i s prckem dala jeden tanecek, teda pomalejsi ![]()
ad Rennie - ja mam ty ovocne a naprosto je miluju, i jako bonbonky ![]()
ad prirustek - ja mam nahore 13kg, takze prumer. I kdyz si tay pripadam jako velrybka ![]()
Jinak zatim nerodim
i kdyz ode dneska uz oficialne muzu, MUDr rikal po ukoncenem 37tt kdykoli ![]()
Mejte se a hezkou nedeli ![]()
Alik
Ahoj holky,
Kosatko a Kristy, né že bych vám ty otoky přála, ale jsem ráda, že v tom nejsem sama
![]()
Kristy, my to máme také 40 minut do porodnice
. Akorát jsem pěknej lajdák a nemám ještě sbalenou tašku
.
Ali, to je fajn, že sis to hezky užila. Není nad dobré jídlo a zábavu
.
Dneska nemusím vařit, jelikož zbylo ze včera, tak mám pohodu
.
K
Aliiku dobře že sis svatbu užila.Teď si v klidu dlouho žádnou akci neužiješ ![]()
Jinak já když šla kupovat to rennie, tak mi žádné ovocné nenabídly ![]()
Jen ty hnusné ![]()
tak jsme to spočítala a mám do termínu 16 dní.Tak teoreticky bych už taky mohla.Na jednu stranu bych to ráda měla už za sebou, ale nějak bojim bojim… ![]()
Ty jo, šestnáct dní do termínu… To já už budu na nervy. Dnešním dnem mám 27 a už to na mě padá!!! Ale pořád mám pocit, že do termínu nevydržíme, že to bude dřív… Začínám se bát, mám takový smíšený pocity a počasí mi moc nepřidá. Hlavně, že mám sbaleno ![]()
Ahoj holky,
koukám, že už se tady zase teoreticky rodí ![]()
Tak já jsem fajnšmekr, mně ty obyč. Rennie celkem chutnají, to ten Acix je oproti tomu humus, ale štve me, že občas nezabíraj ![]()
Kosatko, neboj, to zvládneš
Už to máš jednou za sebou, třeba Verunka půjde ven jak po másle ![]()
Kubi, já nejvíc přibrala tak těch 12 kg
Malá má z čeho brát, tak jsem ráda, že teď nemám víc. Už i tak sotva lezu ![]()
Kristy, tak 40 min do prodnice jde, my než „udáme“ děti na hlídání, než manžel spakuje všechno, co by se nám ještě mohlo hodit, než se mě na všechno 2× zeptá, tak máme ještě horší čas než vy
A to máme porodnici skoro „u huby“ ![]()
Aliiku, super, že ses ještě rozšoupla a je ti líp ![]()
A ještě bych málem zapomněla ![]()
Všechno nejlepší Lucilce a Berdě k dnešnímu svátku ![]()
ahoj holky,
tak v pátek firemní večírek dopadl dobře
Všichni kulili oči, jaký mám bříško
a když jsem odcházela, tak se se mnou loučili, jako bychom se už pomalu neměli vidět. Jsem je ujišťovala, že ve středu, kdy máme druhý večírek - bowling, ještě určitě taky dorazím
Jeden kolega povídal, že ok, ale pro jistotu zajistí přítomnost lékaře ![]()
Dobrovolně přiznávám, že mám +16 kg
Fragolko veřejně přiznávám, že Ti Tvých +6 závidím
S žádnými většími otoky zatím naštěstí problém nemám, i když když se podívám do zrcadla, tak
No, raději tam nekoukat ![]()
Holky, jsem děsně zvědavá, která z nás bude první
, když už teď jakože některý „oficiálně“ můžete rodit. Jak to psala Aliik, tak já budu moct až od pátku ![]()
Opatrujte se, ať vás co nejmíň trápí nachlazení, otoky, křečový žíly a bůhví co ještě. Pěknou 3. adventní neděli Paja
Děkuji za přání a všem lucinkám i těm nenarozeným taky přejem vše nej.
Já se s kily docela držela a nakonec už mám taky 13kg-ale žeru hrozně sladké a pořád a furt ![]()
my máme porodnici vedle domu, ale pořád si jaksi ten frmol až to na mě přijde nedovedu představit, přece jen jsem takhel nerodila ještě.
Mně taky dr říkal že už se až tak šetřit nemusím, že už by to bylo ok. brala bych to po vánocích.
Ahoj holky ![]()
tak já zatím neotýkám, ale čekám to. Minulé těhu (což je minulou zimu
jsem poslední měsíc mohla chodit už jen v manžových sandálech. Ve sněhu moc praktické ![]()
S kily jsem na tom jako minule.. takže teď nějakých 9 nahoře a čekám ještě aspoň 5 ![]()
jinak jsme si konečně přivezli ten dvojkočát ABC design ZOOM. Je nádhernej, vypadá jako že se v něm vůbec nejezdilo.. Miminko má vlastní korbu, malá bezva sportovní sedašku, všechno se mi mooooc líbí, úplně bezvadný přístup k oboum dvoum, ale.. jsem naprosto vyděšená z toho, jaký je to kolos.. má to cca 150cm na dýlku a když jsem si to zkoušela vozit, vůbec mi to nešlo..
No a naprosto si to neumím představit v Praze.. V prázdným metru ještě ano. Ale jak se s tím dá na eskalátory?? uaaaa A tramvaj, tam asi vůbec nebudu mít šanci.. tak fakt nevím, jak to budu dělat ![]()
Fragolko uklidni mě trošku, že s tim jde zacházet líp než to vypadá ![]()
Představte si, že jsme se asi konečně rozhodli pro jméno pro naši malou
teda jestli nás zase nešvihne něco přes hlavu.. už je to třetí varianta ![]()
Fragolo taky ti kila závidim.Verunka má taky z čeho brát, a stejně jsem jak koule.
Sylvii jaké máte jméno?
Přidávám se ke gratulacím k svátku.
Dnešek se mi to datum fakt líbilo, že bych byla ochotná rodit dřív.Nevyšlo to, tak teď už doufám že vydržim po vánocích ![]()
V tramvaji a v metru bych nechtěla jezdit ani s normálnim kočárem.Holt my z vesnice na to nejsme zvyklí.My tak kros na polních cestách ![]()
Sylvii, no, co si budeme namlouvat, ten ZOOM je fakt kráva
Já psala, že je to takový malý tank
Na ovládání mi nepřijde zas tak hrozný, člověk se s ním i otoči na místě
A zase si buď vybereš to, že mají obě děti dost místa + super nákupní košík a máš tank nebo pidi kočár a děti se ti tam nevlezou, no… Když to srovnám s Phil& Teds, tak to ovládání pokud máš mimčo v tom „šuplíku“ dole a starší sedí nahoře, těžiště je děsně vysoko a kočár má tendenci se naklánět a převracet
Takže to taky není bůh ví co…Tak buď ráda za ZOOMa a určitě si zvykneš
Ale povídá se mi to dobře, protože nejen, že u nás v zapadákově není metro, ale ani šalina a do autobusu jsem taky nebyla nikdy nucená se ZOOMem lézt
S tím ti teda moc neporadím, ale věřím, že se svou povahou bych se na jízdu MHD týden psychicky připravovala a pak se zase týden dávala dohromady ![]()
Povíš, jaká je třetí varianta jména pro malou? A jaké byly ty předešlé dvě? ![]()