Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
15.12.09 13:41

Ahojky holky, zase se po nějaké době hlásím vcelku, vše při starém, něco se jim tam nelíbí, tak jdu zítra na příjem a na různé testy, tak uvidíme, co z toho vyleze ;-) Mimi už má podle odhadů 3250 g, tak kdyby něco, tak naprosto v poho.
Jinak co se týče mateřské a rodičáku, dostává se poměrná část obojího podle dne, kdy se přešlo na mateřskou, spíš to asi nestihli na sociálce vstřebat, si myslím, ale já to dostala na dvakrát, část rodičáku a část mateřské a kupodivu to vyšlo úplně stejně jako rodičák 7600,–, ale to jen za listopad.
Tak se všichni marůdci a zdraví držte a mně taky držte palečky, ať všechny testy zítra dopadnou dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.12.09 13:46

**Kosatko ** to je mi líto. Snad to nic nebude.

Luci před chvilkou jsem volala na tu info linku ohledně ppm, jak tady někdo psal telefon. Paní mi řekla, že peníze mi posílali včera. Takže do pěti dnů by měli dorazit. A co se týká rodičáku, to bohužel vyřizuje zase úřad práce, ale pani řikala. Že tu půlku měsíce mi měli normálně vyplatit. Tak tam asi zajedu co tam mají za bordel.
Na vánoce zatím vůbec netušim jak to bude, pořád stále ohranná písnička. Stále se nemůže rozhodnout. Já už ani normálně nevím, jestli ho chci zpátky. Vždyť on je úplně jiný, než ho znám já. Jeho největší priorita v životě - rodina. A pak to takhle dopadá. No uvidíme. Zatím jsem spíše smířená, že nedorazí. Teď už může jen překvapit :pankac:
Včera mu Honzík řekl " Tati já tě nemám rád" a to před Honzíkem vůbec nic neřešíme. Ono se říká, že děti nejsou blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.12.09 13:48

Beckovko to víš že ti je držíme. Ať je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.12.09 13:50

No mony děti vycítí hodně. Já si pamatuju na synovce Adámka, kterého rozchod rodičů potkal v necelých 2letech-jak byl smutný a nechápal co se děje. Bráchu opustila že na kvůli jinému a i ted když brácha má aDU na víkend, enchce nazpátky k mamce a dělá scény-no hrůza.
Hlavně se drž, je to těžké......
Já půjdu na úp zítraa odevzdám ten papír z OSSZ a uvidíem co mi paní řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.12.09 14:28

Luci promiň že se ptám. Ty si rozvedená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.12.09 14:40

jojo Mony-už to tak je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.12.09 14:41

a to si byla bezdětná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
15.12.09 14:44

Ahojda holky,
tééda, den jsem se neukázala a vy jste toho tolik napovídaly :mrgreen: , tak jsem vzorně dočítala. Ráda čtu o vašich předchozích porodech. Nám říkali v porodnici, že pokud se budou opakovat kontrakce pravidelně po 5 min nejlépe tak 3 hodiny, tak že je čas vyjet do porodnice. Při prasknutí plodovky jet samozřejmě okamžitě. Nejlepší by ale bylo dát si doma ještě v klidu tu vanu, umýt si vlasy a pak vyrazit. Tak mám takovej ideální plán :mrgreen: a zní dobře. Už se úplně vidím, jak pak budu hned od začátku plašit a budu ráda, že si sednu do auta a pojedeme.
Monano, Honzík je s tím ouškem chudinka, moc bych vám přála, aby se to rychle obrátilo a antibiotika zabraly. Je ale dobře, že se léčíš i ty, alespoň budeš mít pokoj a nebudeš se bát, že bys při porodu ještě špatně dýchala. Děti opravdu vycítí ledacos. To víš, doma jsi s ním ty a toho tátu tam prostě nevidí, tak ví, že je něco špatně. Ale co je myslím si dobře je to, že mu to malej řekl, že to nedusí v sobě. Ono to tý jeho dušičce třeba pomohlo.
Mausko, vy nemáte televizi? A to schválně jí nechcete?
Hezké odpoledne všem, :mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
15.12.09 15:34

Milé ženy, mně už prý také peníze za nemocenskou poslali, tak je čekám každým dnem…ale stejně bych je :pocitac: je to teprve za říjen, kdybych neměla partnera, tak se asi pasu :zed:
Na dnešní kontrole na interně v porodnici dobrý - náběh na cukrovku zažehnán, hodnoty ok a železo se zlepšilo, takže jupí!
Myslím na všechny, abysme ten závěr zvládly, když jsem dnes procházela několikrát kolem části budovy s nápisem „porodní sály“, byla ve mně malá dušička. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
15.12.09 16:20

vrrrrrrr…se mi povedlo smazat co jsem napsala.

Ad rodičáky a mateř…jste mně potěšili, že došli

ad oblékání… já jednou dorazila z brigošky a Anděla měla na sobě overálek a na něm punčochy :D. Ještě že tak nebyli ven

uz mám vánoční dárek v puse :P. hezky to udělala paní dr.

A s malou jsem byla dnes také u dr. Večer strašný průjem a do toho řve, že ji bolí nožičky. Naše tam zase nebyla (furt když nám něco je, ona tam není) a to jsem koukala včera na net, zda nemá volno. Tak asi také budeme měnit.
Tá druhá udělala automaticky výtěr a máme dále držet dietu a spíš brát enterol. Kdyby zvracela, nebo teploty..máme frčet

Kosatko..at jsou teploty pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
15.12.09 17:05

tak Filípak zase usnul.teplotu má, ale jinak nic.
K tomu oblékání - všichni chlapi jsou asi stejní.V létě jsme šli na houby, hned ráno.Manžel měl za úkol obléknout Filipa.V lese pak bylo horko, tak jsem ho svlékla a on ho manžel sice oblékl, ale pyžamo mu nesundal :wink:
Beckovko ať ti všechno dobře dopadne.
Monano oni ty děti vážně vycítí víc než si vůbec umíme představit.
Jsem teď taky pěkně naštvaná, před měsícem jsme s mamkou objednali bráchovi z netu brusle.Nevim co mě to něpadlo, poprvé v životě jsem platila předem.Samozřejmě brusle nikde, dovolat se tam nemůžu.Povedlo se mi to jednou před 14 dny, pani objednávku našla, ujistila mě že už je posílaji.A pořád nic.Dneska jsem jim ještě zkusila napsat mail a uvidim. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
15.12.09 19:46

Kubino, televizi nemame, protoze jsme tak nejak nikdy nemeli potrebu ji koupit no.. :) Zpravy ctem v novinach nebo na netu, na filmy chodime do kina nebo koukame na dvd na notasu a sme tak spokojeny, zatim. Az zjistime, ze nam televize chybi, tak si ji radi poridime, ale zatim nam fakt nechybi :wink:
Ja dneska byla naposledy oficialne v praci, mam toho jeste hodne na dodelani a predani, takze tam stejne pristi dny nejaky ty hodky pobudu, ale uz to zkusim dat vic na pohodu. Na patek mam domluvenou masaz, uz se nemuzu dockat 8-)
Holky, at se vam ti vasi prtouskove brzy uzdravi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.12.09 19:50

Hezký večer, omlouvám se , že nedočítám, ale jdu na radu..

věřte nevěřte, právě mně odešla hlenová zátka…uaaa..u Leonky to jsem si toho vůbec nevšimla…tak mě jde o to, jak můžu ještě dlouho vydržet 2 v 1 ??? Mně fakt picne :zed: No snad to ještě pár dní zvládnu… já ještě nechci rodiiit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.12.09 19:55

ty jo zziny, já bych to snad ani nepoznala. u Honzíka jsem nic takového neměla. Připadám si jak prvorodička. :mrgreen: Holt vyvolávání je vyvolávání.

Cituji pana gynekologa Kauckého: Hlenová zátka předchází porodu u někoho týdny, u někoho dny , u někoho hodiny.

Moc jsem tě nepotěšila je to asi hodně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
15.12.09 20:01

Ty brďo Zziny to já ti zrovna moc neporadím jelikož jsem prvorodička. Nejlepší by bylo, kdyby přišla Fragy. Ale podle toho co jsem četla, tak ta hlenová zátka odchází před porodem, může to být ale i několik dní. Znamená to, že se miminko tlačí už ven. Jestli se nebude nic dít, tak běž raději zítra k doktorovi, ať se podívá.
Ivi, držím palce, ať se malá brzy uzdraví.
Mausko, tak to je úžasný, že nemáte potřebu televize :palec: . V dnešní době se to už moc nevidí. Pravda je ta, že když si shrnu na co v tý televizi vlastně koukám, tak jsou to v podstatě jen samé blbiny :think: .
Pěkný večer, :mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital