Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj pupíci,
tak my měli objednaný kočárek od začátku září a došel až za tři měsíce, takže bych ten sporťák Ali začala řešit raději už na jaře.
Lucilko, to ses musela s prvním partnerem hodně natrápit, tak hlavně, že přišel ten pravej a takhle jste si sedli
. Znám také pár, byli spolu 10 let, dítě chtěli 4 roky, pořád to nešlo a podstupovali umělá oplodnění. Na konec se také rozvedli a ta ženská do tří měsíců zapadla s někým jiným.
Já byla ráno na józe a už si připadám otřesně, totálně mě to začalo zmáhat a funím tam jak mašinka, ale chci vydržet co nejdýl, abych byla hezky rozdýchaná.
K.
No my spolu byli 11,5roku,a až jsme dodělali dům a tak, dítě nepřícházelo. Takže přišly problémy a nakonec jsme se rozvedli.
On má holčičku a my budem mít druhé dítko, to víš jak přítel povyrostl a děláme si vždycky srandu že je šikovnej a že až přijde o práci, bude poskytovat sperma a oplodnovat neplodné ženy ![]()
No mně už docela bolí i mezi nohama, je to prý tím jak dítě tlačí na nějaké nervy tam dole.
Honzík pořád nespí, to by teda scházelo aby se ited před narozením malého odvykl odpolednímu spánku. ![]()
Tak koukám, že abych dneska podle počasí šla ozdobit stomek a klepnout kapra
U nás sněží a sněží. Přišli jsme z venku jak sněhuláci. Málem jsem sebou dvakrát švihla jen u nás v ulici, bo pod sněhem jsou ty zamrzlý kaluže fakt zákeřný. Není nad to, rodit na jaře nebo v létě ![]()
Jinak už teda sotva lezu. Včera jsem dodělala cukroví a už je nechci ani vidět
A teď začnu uklízet ![]()
Lucilko, Věrka přestala v tomhle věku chodit spát taky. je zajímavý, co ty děti vydrží
Pokud zavčas nevzbudím Ondru po spaní po obědě, tak si můžu být jistá, že do půlnoci neusne
Já bych se chtěla taky takhle rychle regenerovat ![]()
A i přes veškerou snahu se mi moc nevedlo, děti synchronizovat se spaní po obědě
Vždycky mě někdo hlídal ![]()
U nás taky chumelí jako hrom ale musím an úřady, protože s iděda přijede pro Honzíka tak využiju hlídání aktivně.
Honzík nakonec usnul kolem druhé, uvidíme kdyse probudí.Už by pomalu mohl nebo večer našim neusne.
Luci tak hlavně, že to dobře dopadlo. A můžeš se těšit s děťátek. Mojí švagrový se taky nedařilo. A doktor jí řikal, že ani jeden nemusí být neplodný. Stačí když si prostě nesednou.
Kecko no do vánoc asi kafíčko nedáme. V pondělí jdem teprve na kontrolu a pak už přípravy na vánoce. Snad to stihnem ještě před vyloděním.
Jo Kecko kočárek si si vybrala moc pěknej, tady u nás jsem ho obdivovala u jedný známý. Má takovou petrolejovou barvu. Fakt krásnej, akorát taky něco řikala, že jí na kočárku nesedí. Ale mouchy se najdou na každym.
Pajo taky bych si raději pochutnala na darovanym obídku, než si ho kuchtit sama.
Já kočárek nový mít nebudu, co se dá dělat
. Nějak to zvládnu s tím po Honzíkovi. I když se mi hrozně nelíbí a ani nikdy nelíbil. Tenkrát jsme se nemohli dohodnout jakej vybereme a nakonec jsme dali na doporučení švagrové. Práci nadělal to zase jo, akorát vzhledově nic moc.
Ke spaní: Já mám zase období, kdy spím jak zabitá. Akorát se mi špatně usíná, to se nemůžu dokopat do postele.
Otoky zatím nemám, tak snad to i tak zůstane. A břicho mě svědí taky. Jinak já neplašim vůbec, nějak jsem se s tím pupíkem zžila a ani mi nepřekáží. Žádný problémky nemám. Já vám řikám, že jestli já porodím v lednu tak až někdy na konci a to mi budou zase vyvolávat.
Luci, Fragi… Honza přestal spát po O taky nějak po roce. Ale je zajímavý, že ve školce usne. A to pak mám noční šichtu. Prostě před desátou to nehro.
Holky mně už začínají být těsný těhu gatě, takže nemůžu přibírat ani přenášet jinak budu muset být doma zavřená ![]()
Honzík pořád spinká a to už jede děda pro něj.
Mně se v tom počasí tak nechce na ten úřad ![]()
Dneska si chce se mnou promluvit můj skoro ex. Tak nečekám nic pozitivního, kdyby se asi rozmyslel zůstat s náma tak by přišel domů a bastafidli, ne?? Úplně se toho bojím, hlavně vůbec nevím jak mám reagovat. A jak to celý dopadne. Je mi z toho šoufl už teď.
Fakt se bojím, že mu řeknu takový věci. Že jako kvůli jedný ženský chce rozbít celou rodinu a podobné věci.
Lucilko, s kalhotama jsme na tom stejně. Už jsou mi taky fest a hlavně nepohodlný, tak teď nosím jen svetrošaty. Mám dvoje, tak je aspoň střídám. V životě jsem šaty ani sukně nenosila (kromě třicetistupňových veder), tak teď jsem za dámu
. Až na tu „ladnou“ chůzi… Ale je to pohodlný a mám zimní punčocháče, tak mi není zima a taky jediný boty, do kterých se narvu jsou kozačky
.
Monano, to je asi náročný, viď? Vůbec ti tu situaci nezávidím. Něco podobnýho jsem zažila, ale to už je dávno, nebyli jsme manželé ani neměli děti a stejně to bylo na hovno. Jenže se stačilo sebrat, zabouchnout dveře a zmizet a byl klid. Takhle to je mazec, ale věřím, že to nějak zvládněš, už kvůli dětičkám, aby byli v pohodě. Držím pěsti… ![]()
Mon myslím na Tebe
Je to fakt na levačku, ale na druhou stranu, ať už to máš za sebou a můžeš se s tím vším nějak vyrovnat. Nejistota je na nic.
Holky, do kalhot se taky už skoro nevlezu, nejradši bych si šla koupit nový větší, ale říkám si, že kvůli té chvíli to už nemá cenu. Snad to nějak doklepu nebo budu taky doma
, jen na ty kontroly budu chodit asi v teplákách. Nu což, se mnou do poradny občas chodí jedna cikánka a ta chodí v teplákách celý těhu a rozhodně z toho nemá mindráky ![]()
Pájo
![]()
Mony tak na tebe budeme myslet, snad vše dopadne dobře.
Monano, moc držím palce. Je dobře, že se konečně rozhoupal a chce už něco dělat. I kdybys mu řekla, že chce kvůli jedný ženský rozbít celou rodinu, tak je to přeci pravda, myslím si, že na to máš nárok. Obdivuji tě, že přemýšlíš ještě nad tím, abys neřekla něco blbě. Musíš být hrozně hodná a trpělivá ženská. To já bych ztratila nervy už dávno a už dávno bych ztropila nějakou scénu.
Lucilko, mně už jsou také těhu džíny dost těsný. Nerada je nosím, je to nepohodlný a pořád mě někde něco tlačí. Já jsem si koupila v půlce těhu v Camaieu takové teplé elasťáky velikosti L za 400 Kč, k tomu dva dlouhé svetry a jedno triko a v tom pořád lítám.
Odpoledne jsem tři hodiny pekla cukroví a už mi to leze pořádně krkem
. Divný je to, že jsem nad tím strávila tolik času a zase tak moc ho není
. Prostě mě to nebaví.
K
No tak holky díky za podporu. Ale nic se nekonalo. Sice přišel, ale chtěl se mě zeptat co si přeju k vánocům.
No tak se rozhodnutí oddaluje, on mě to snad opravdu chce říct až den před štědrým dnem.
To jsem se zase vynervovala úplně zbytečně.
Zítra jdu na KO, tak bude muset pohlídat tchán.
Když jsem u těch mejch drbů. To jsem vám nepsala, že vlastně bydlím ještě s tchánem na půl alkoholikem. A starám se o něj. Naštěstí máme 4+1, takže má svojí místnost.
Monano, tak to mě mrzí, že nedošlo k nějakému rozuzlení… Už by mě to štvalo, nevědět, na čem jsem. A jak píše Kubina, já už bych dávno vybouchla
Ze mě musí emoce ven a pak se uklidním ![]()
Rifle ještě dobrý, jen začínám chápat manžela, že ty kalhoty na té kouli (bříšku) špatně drží
Já nevím, pořád mi teď kalhoty sjíždí dolů ![]()