Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
16.12.09 21:54

Monano, teda ty máš nervy!!! už jen proto, že tam máte tchána, by se mohl manžel zamyslet, ne? ale nechci bejt dotěrná… promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.12.09 22:11

nic se nestalo. Ono mu nedochází skoro nic. To víš slepá zamilovanost, to je těžká choroba. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
16.12.09 22:19

Hm Mony, takže do toho ještě tahle komplikace :think: . Ty jo, takže on ti ten tvůj manžel nechal ještě na krku toho tchána. No tak možná proto tak protahuje to jeho rozhodnutí, ono je mu takhle asi nejlíp, o tátu má postaráno. Ty já bych byla vzteklá. Prosím tě nezlob se na mě za to, jak se k tomu vyjadřuji, nerada bych ti ještě nějak přitěžovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.12.09 22:38

MOny, nemáš to vůbec lehký, vím co to je, když se chlap zblázní, oni pak nekoukaj, jim to snad nemyslí..nůž na krk bych nedávala, někdy věci potřebujou svůj čas..přijde mi, že když člvoěk začne tlačit, naopak donutí toho druhého k závěrům až moc drastickým, lepší vyčkat i když to šíleně bolí..někdy se těm chlapům v makovici rozsvítí..

Já musím začít šprtat na zkoušky a dopsat práce k zápočtům a upřímně, sem za celé dva týdny nehla ani brvou, pořád akorát hnízdím, peru, peču cukroví, chystám se na Vánoce..nějak to nejde-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.12.09 22:38

Monano, tak to bude Honzík z dárků určitě nadšený :-) Jak znám našeho Davču, tak by se mu zaručeně hodilo všechno :wink: , ale už jsem mu to zatrhla, protože si navymýšlel 100 dárků a pořád to měnil, tak si musel vybrat a bylo to :wink: To Věrka je jiná, když se jí zeptáme, co by chtěla, tak neví, musí si to rozmyslet a nakonec souhlasí s první věcí, kterou jí navrhneme :-) Každý je jiný…
Jinak, ano, drahá polovička je abstinent :-) V principu proti alkoholu nic nemá, jen mu to nechutná a když nemá večer litr mlíka, má absťák :mrgreen:

Teda, fakt ti nezávidím a přeju, aby tenhle, pro tebe asi ne moc pozitivní rok (až na zdravé miminko :-) ) už skončil a bylo líp :kytka:

Kosatko, ať je brzo líp. Uzdrav se, ať máš pak sílu na Verunku :-)

No nic, holky, jdeme spát, i když Simča řádí, jako kdyby se chtěl aprokopat ven :wink: Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
16.12.09 22:46

Ahoj holky,

asi tak po 2 mesicich jsem se k vam opet prihlasila… Jsem ostuda, ale po nastupu na materskou, jsme predelavali byt a pripravovali vse na malou, do toho stavba domecku a navic se na net dostanu jen pres notebook manzovo, ktery chodi pozde domu, takze jsem rada, ze pokecam s manzou a na net moc casu nezbyva :-(

Bohuzel nemam silu docitat cca 100 stran, tak v kostce: doma vse pripravene, kocarek nalesteny a pripraveny na vyjezd, postylka povlecena a zahriva ji zatim jen medvidek :-) Takze uz jen privest si malou domu… Termin je 2.1. ale dr. nam rekla, ze asi dorazi driv, tak doufam, ze prijde do konce tydne, pred svatky nebo az po terminu… tak jsem zvedava…

Holky je tu uz nektera, ktera porodila? A na jake strance je seznamek? jen abych mohla mrknout pro zajimavost… :lol:

Tak holky preji hezky vecer… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.12.09 22:49

Hest děkuji za příspěvek, právě tohle si myslím. Kdybych přitlačila, tak bych mu to rozhodla sama. Já tajně doufám, že moje sokyně mu dá zabrat.

Holky už mám skoro všechno zabaleno, ale je to fuška. Začali mě z toho bolet kolena a kyčle. A mimís jak píše Fragi, se taky asi snaží prokopat ven.

Tak přeji příjemné vyspinkání a nebzíkejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.12.09 22:51

Alky všechny jsme ještě pohromadě. :lol:
seznámek zatím ještě nemáme, ale Fragi to má pod kontrolou. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
16.12.09 22:54

Diky za odpoved Mony… Procitala jsem poslednich par stranek a rada bych ti rekla, ze ti moc fandim at vse v poho zvladnes… Moooc ti drzim pesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.12.09 23:10

Jé, ahoj Alky :mavam: Vítej zpět :-) Seznámek těhulí je na str. 76 :-) Seznámek miminek zatím není, bo jsme zatím všechny 2v1 :wink:, ale bude… KOukám, že se ti šoupalo s TP, tak já pak předělám seznámek. Holky, holky, zase mi rozhazujete barevné ladění seznámku :mrgreen:

Ale teď už vážně jdu, dobrou :mavam: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.12.09 23:15

Taky už to balím, sice se mi opět nechce. Ale přes den nic nejde naspat. Tak se jdu donutit.
Páček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
17.12.09 00:14

Ahojte, tak jsem dneska byla na KO, vse zatim dobre, taky jsme s F. byli na predporodnim kurziku, pristi tyden nas ceka druha cast. Bylo tam cca 10 paru, my tam byli „sluzebne nejstarsi“, ostatni meli vetsinou termin v unoru. Samo, ze maj vsichni uz nakoupino, sbaleno a vse pripraveno, jenom ja mam casu dost :-D Takze jsem si dala za ukol o vikendu konecne sbalit tasku a poresit, co jeste zbyva. Taky jsem se dozvedela, ze pred porodem chodi por. asistentka na navstevu domu, aby mi usetrila cestu k nim, takze ma dorazit za 2 tydny a pak prijede znovu az se spusti porod, aby na me koukla a domluvila se mnou jak bude porod probihat a co mam delat. Pak nas necha uzit si par hodin kontrakci doma a az porod postoupi, tak prej mame dorazit. Docela jsem na to zvedava, jak to bude vsechno probihat. Asi jsem divna, ale zatim se porodu vubec nebojim, mam vuci tomu respekt, ale tak nejak naivne doufam, ze vse bude nakonec v poho a hlavne na konci bude nas malej chlapecek :)
Alky, vitej zpatky mezi nas :)
Monano, teda holka, fakt to nemas jednoduchy. Souhlasim s Hest, ze lepsi je na nic netlacit a ono se to nejak vyvrbi, drzim palce, at ten Tvuj chlap dostane rozum. Muzu se zeptat, jak dlouho uz ten jeho novy vztah trva?
Kosatko, brzy se uzdrav!!
Uf, tak jsem se rozepsala, ted si dam krasne teplou vanu a pujdu chrnet. Dobrou noc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.12.09 07:10

Mausko, z porodu mám přesně ty samý pocity jako ty. Všichni se ptají, jestli se bojím a já to nějak nedokážu vysvětlit, takže takhle to je :-) . Jinak, teď jdu na monitor - už podruhé, a pak do poradny, tak mám dneska doktorský den. Doufám, že se na tom sněhu a ledu někde nepřerazím… Pěkný den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
17.12.09 08:18

Dobré ranko

já se porodu zatím také neobávám. Beru to tak, že k tomu stejně musí dojít.

Mausko vtah trvá od června a od září bydlí u ní. Jsem totiž na něj zatlačila, ať si laskavě vybere s kterou chce bydlet. Vybral si nejdřív u nás a po týdnu sdělil, že to prostě musí vyzkoušet a odešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
17.12.09 10:09

Dobré ránko,
dneska jsem vstávala až o půl desáté :lol: :oops: nejspíš jsem potřebovala dospat ten včerejšek a navíc jsem šla spát až někdy po jedenácté…Šli jsme totiž s přítelem na večerní procházku, když už tak nasněžilo :-)
On z toho sice moc radost neměl (dělá venku celý den :lol: ) ale co by pro mě neudělal :lol: :lol:
Mon: jsi opravdu silná holka, já ti hrozně fandím a držím palce… Kdyby se náhodou manžovi nerozsvítilo, tak si určitě najdeš lepšího! Jsi opravdu velmi tolerantní a neumím si ani představit jak to musí být před porodem, svátky, s Honzíkem atd atd pro tebe těžké… Držím fakt palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí