Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte
tak já jsem se taky dneska povalovala až do půl devátý a Barunka si tu prostě okolo mě hrála ![]()
Monano taky máš můj obdiv, jak to zvládáš!! Ať to dobře dopadne.. ať už to dobře znamená cokoliv…
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ (to vám napsala Barunka
)
Tak holky, ohledně těch našich finančních trablů.. asi nakonec půjdem do půjčky od banky… nechtěla jsem, bojím se toho závazku. je to na dva roky.. ale holt těžko se shání někdo, kdo má 200 000 jen tak na půjčení ![]()
No hlavně aby už to bylo za námi a zvykli jsme si na pravidelný splácení. Pozaplacení splátek a ostatních poplatků Budeme ale žít cca s 15 000 měsíčně.. TO by se snad dalo.. bohužel má manža příjmy podle toho, jak jde zrovna obchod, takže někdy to bude třeba 20 a někdy třeba jen 5
no ale nějak to už zvládnem.. snad ![]()
Tak, Baruša říká, že je se mnou nuda, tak se jí jdu trochu pověnovat ![]()
ahoj holky,
kontrolu i monitor máme pro tento týden úspěšně za sebou. V čekárně sebou malá mlela a těch 20 min. na monitoru asi prospala, ale doktorka říkala, že to je OK, takže pohoda. Ptala jsem se jí na tu plodovku, tak říkala, že jestli cítím pohyby, tak to je opravdu jen tím koncem těhu a je to normální. Taky mi říkala, že to jsou hodně subjektivní odhady, takže bůhví jak to vlastně je.
Mon doufám, že sis včera to vínko dala
Já občas taky zhřeším a vždycky si jen říkám, hlavně aby to teď na mě nepřišlo, co bych jim asi v porodnici říkala
Dárky pro Honzíka máš úplně super, už se těším, jak budeme nakupovat hračky té naší princezně ![]()
Alkyno jsem ráda, že jsi v pořádku. Koukám, že i Tobě se ten termín pěkně blíží
Úplně Tě chápu, že chceš rodit buď tento týden nebo pak až v termínu.
Fragolko tak jak si manžel pohrál? Taky bych si zajezdila s požárním autem. Před 14 dny sestavoval manžel u našich kolo pro 2,5 letou neteřinku, tak jsem ho taky zkušebně „projela“ (teda ohnout se s tím břichem byla fuška, ale nedalo mi to). Má tam dokonce i zvonek, tak jsem si u toho i cinkala, fakt super ![]()
Koukám, že zase píšu romány
takže se mějte a já budu určitě pozorně číst a ještě se snad během odpoledne ozvu ![]()
Pěkný den Paja
Ahojky holky
jste spisovatelky… ale dočítám vše
My jsme na dámské jízdě u kamarádky v Praze. Mezi svátky odjíždí do Anglie..taková rozloučková
Vítamn zpět Alkynu
Mony taky tě obdivuji. Já už bych asi byla u našich.
Aspoň na chvilku
Sylvii taky se držte. Námteď před Vánoci vybílil učet manža.. došla mu firemní záloha. Doufám,že ty 4t vráti firma do Vánoc.
Jinak ten snížek je super. Doufám, že to takhle vydrží aspoň do 25
A kdepak je ZZiny? žeby už
Ahoj všem po zase nějakém čase. Snažila jsem se i dočíst, co jste všechno psaly a šly mi z toho oči šejdrem. Monano mas muj obdiv, jak ostatne rikaly i vsechny holky. Verim, ze to neni vubec jednoduche. S nami bydli pritelova sestra (a to jeste, kdyz se ji nehodi byt u rodicu ci nejakych kamaradu) a i tak obcas z ni lezu po zdi. Taky si rikam zaplatpanbuh za 4+1, jinak bych byla asi vic hystericka. Takhle aspon ma svuj pokoj.
Jinak my finisujeme malovaci a renovovaci prace v byte. Medvidek myval je proti me bridil, co nic poradne neumeje. Uz se tesim, ze zitra bude domalovano. Pak jeste doklidit a teprve az pak muze nase princezna na svet.
Vcera jsem ji vzala i na vanocni vecirek od prace, kde se vsichni divili, ze 14 dni pred porodem si jeste zatancuju na parketu
.
Jinak koukam, ze s Alkynou mame stejne termin. Tak schvalne, ktera driv:).
Ahoj holky, me dneska manzel vzbudil brzy rano (jel sluzebne do Prahy), tak jsem pak nejak usnula a vzbudila se az ted pred polednem ![]()
Jinak u me dobry, vcera jsem byla na vecirku, nadlabla si brisko a dneska se jdu podivat za kolegy na bowling. No uzivm poslednich dni ![]()
Ajooo, Zziny se nam ztratila. A taky ja hlava derava nevim, kdo mel ten nastup do porodky v pondeli?
No ze uz by se zacinalo rodit? Tak doufam, ze jsem mezi prvnima na rade
![]()
Krasnej den, tady je uz super vanocne bilo
Alik
Teda vy dneska ale vychrupujete.
Bel to jste měli včera pěknou romanťárnu. Já tohle úplně milovala a opravdu nějraději mám takovouhle zasněženou noční starou Prahu. Ale to bejvávalo.
Dnes mě od rána Honzík přesvědčuje, že musíme jít ven. Protože u nás poprvé nasněžilo. Škoda, že jsme marodi.
Sylvii +++++++++ zdravím Barunku. To je dobře, že jste to nakonec s prašulkama vyřešili. nám se právě tohle stalo, když jsem byla před porodem s Honzíkem. Tchánovi začali chodit exekuxe jedna za druhou. Ale s tím co budete mít měsíčněna útratu je v poho. U nás na to byl jen rodičák.
Pajo to víš, že jsem si vínko dala. Jednu sklenku a spala jsem jako špalek. Všem nespavcům vřele doporučuju
. Blahopřeju k dobré kontrole.
Ivi dámská jízda jo, ty si teda užíváš.
Máma o tom ještě neví. Navíc máma má 3+1 a žije u ní ještě mladší brácha a ten tam má ještě vždy na půl týdne svojí holčinu. To zase doma je doma. Honza tady má zázemí a vše co potřebuje.
Ahoj Kralishku, no hlavně ať to máte už všecko v cajku.
Já jdu odpo na čtvrtou na KO, tak poté písnu víc. ![]()
Jinak k tomu dorucovani u Ceske Posty, jak psala KPKristy… jelikoz ted kvuli renovaci nakupuju predevsim po internetu a necham si veci posilat, tak se mi take stalo, ze postak do schanky jen vrazil oznameni a nic neprinesl.
Tak jsem na postu zavolala, proc se to tak stalo a ze kdyz jsem doma, tak prece muze zvonit a balicek donest. A od te doby postak kazdy den zvoni a nosi balicky:))).
A s ostatnima sluzbama (PPL, DHL aj.) to byva v pohode - to bude asi tim, ze bydlime v Praze.
Ahoj maminy,
taky jsem si říkala, kdepak asi Zziny je? ![]()
Pajo, manžel si vyhrál, hasičák má hadici, majáky a sirény (funkční)
Tak aby Davča vůbec něco dostal
Už se na Štědrý den strašně těším, nejradši bych už Vánoce spáchala teď, pěkně v klídku
Jinak Vánoce moc nemusím, většinou mívám takovou hnusnou náladu, ale teď, co máme děti, tak se těším na ně, co řeknou na dárky a tak ![]()
Máme stejné myšlenky. Mně teda teď stačí čuchnout ke špuntu a jsem jak kdybych vypila lahvinku
, tak si říkám, jet do porodnice zrovna když si dám dvě decka, tak nevím nevím, co by si tam o mě mysleli
Ale mně vždycky můj gynekolog říká, když začnou kontrakce, že si mám dát panáka a pak přijet, tak bych to svedla na něj ![]()
A gratuluju ke KO ![]()
Sylvii, asi je to to nejrozumnější, co teď můžete udělat. Držím pěsti, ať to v pohodě zvládnete ![]()
Iviqv, užij si dámskou jízdu
Jinak vybílení účtu znám dokonale. Jen nevím, proč si manželův šéf vymyslel, že vánoční odměny se dávají až v lednu
Ale aspoň tolik neutratíme a peníze využijeme smysluplněji
Vlastně myslí na blaho zaměstnanců ![]()
Mějte se krásně, jdu na kuřátko
M.
Příspěvek upraven 17.12.09 v 12:11
Mon my se jen musímě naučit šetřit
ale vezmu to pevně do rukou
tyjo, s rodičákem bych asi rodinu uživit nezvládla.. i těch 15 mě dost děsí… ![]()
My budeme teĎ v sobotu slavit Barunčin rok
Protože to má takhle blbě před Vánocema, tak jí aspoň pořádáme oslavu. Kamarádi ji milujou (hlavně ze sborů, Barča jezdí na všechny soustřdění a tak
, tak jich pár přijde a bude ![]()
Holky, tak mám úplně husí kůži, máme první miminko! ![]()
Beckovce se dnes 17.12. v 8:48 hod narodil Lukášek, váží 3000g a meří 48 cm. Miminko i maminka jsou v pořádku
Beckovko, moc gratulujeme k miminku i prvenství mezi Ledňátky
![]()
Páááááááááááááni!!!!! Tak to je mazec teda:-))) Moooc gratuluju
![]()
aHOJ JÁ OD RÁNA BALÍM DÁRKY A MOC MI TO NEODSEJPÁ. jejda caps lock.
Jak nemám Honzíka doma a mám dost času tak se jen tak poflakuju a ještě jsem se ani nečesala ![]()
teda že by se to i u nás už rozrodilo ![]()
Jéééééééééééééé a kdy měla termín??nevíte někdo??
No to je mazec-to mají pod stromeček dáreček a na vánoce budou doma. To je super.
Lucilko zrovna jsem koukala na seznámek a měla mít termín 31.12..teda pokud nejsem slepá ![]()
Ahoj holky, tak se taky hlásím z kontroly a monitoru. Všechno je ok, na porod to ještě nevypadá, ale prý se teď už může stát cokoli a klidně se stav během chvíle změní. No, z toho vyplývá, že jsem stejně nervózní jako jsem byla
. Taky mi doktor potvrdil tu teorii s úplňkem, záleží, jak je kdo citlivej na tyhle změny. Já možná jo, protože při úplňku zásadně nemůžu spát, tak uvidíme. Takže i vy ostatní, které máte termín na začátku ledna, vezměte na vědomí
…
Jinak ještě k tomu doručování - teď jsem byla na poště, balík byl naštěstí lehký, tak jsem ho donesla, ale nechala jsem si zavolat vedoucí, abych jí sdělila, jaké mají doručovatele. Kupodivu ji to vůbec nepřekvapilo, říkala, že to řeší neustále, takže jsem se nejspíš ničeho nedobrala. Uvidíme příště…
Tak zatím, jdu zhřešit s větrníkem ![]()