Poradna duly
Jana Čurdová
Už jsem to našla měla termín 31.12.
Jé ta se má
Ani jsem nevěděla že chtějí taky lukáška-no jo je to krásný jméno
![]()
Taky mě zamrazilo, už je to tady!!! Přidávám se s gratulacemi Beckovce a přeju hodně štěstí
![]()
Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!! První miminko!!! Beckovce mooooooooooc gratulujeme a Lukáška vítáme na světě.. jej a bulim jak želva..
A to jsem ještě propásla dnešní roční kontrolu s malou.. jsem debil, sice včera byla středa a já VÍM, že mám jít ve čtvrtek, ale ten mám v hlavě až zítra.. co je teda pro mě dneska za den, to nevim
a k tomu mi manža odvezl telefon, tak tam ani zavolat nemůžu..
Taky se pridavam s gratulacemi, krasnej darecek pod stromecek ![]()
A jsem zvedava na Zziny, jestli nam nahodou nerodi? ![]()
Ty jo, tak už nám to začalo. Mám taky husinu a jdu si konečně zabalit tašku.
"Beckovko mooooccccccccc ti gratuluji k Lukáškovi, ať jste oba v pořádku
![]()
Tak ještě psala Beckovka, že skončila na plánovaném císaři. Ptala se na Zziny i na ostatní, jestli se už rodí, máme se držet a ozve se, až budou s Lukáškem doma ![]()
Si vůbec nepamatuju nic o císaři. No hlavně že to má za sebou a jsou oba dva v pořádku.
že oni ty císaře plánují o tolik dřív, asi aby se to samo nerozjelo tak to jistí
No to je paráda. Já byc ht obrala po vánocích kdybych v klidu porodila dokud bude mít přítel dovču ![]()
Já nakonec byla jen na matrice ověřit podpis a na sociálku jsem to nestihla, snad to tam hodím zítra, ale asi dopředu radši zavolám.
Jeee, gratuluju Beckovce!!! Hlavne at jste oba zdravi a brzy doma!!!
Ty brďo! První mimčo. Velká gratulace!!!
Tak já si snad taky půjdu zabalit tašku. Stačilo, jak jsem vyděsila včera přítele prohlášením „…tak dva týdny a už tu budeme tři.“
On si furt myslel, že to bude tak za měsíc či tak něco. ![]()
Mooooc gratulujeme!!! Holky, už je to tu, jsme na řadě, taky bulím, chi.
Ať jsou zdraví a vše je OK.
Tak a tady je malý Lukášek
Beckovko, ještě jednou velká gratulace ![]()
Příspěvek upraven 17.12.09 v 14:37