Poradna duly
Jana Čurdová
Fragolo, díky za tel.
Víte, holky, co já už řeším? Dneska jsem například naposled „za těhotna“ převlíkla postele. Až to budu dělat příště, už tady se mnou bude prďolka. Tak takhle já uvažuju… ![]()
Já taky tak uvažuju Fragi. přibližně jednou měsíčne stříhám přítele strojkem a včera jsem ho stříhala a říkám že příště už to asi bude bez bříška ![]()
téééénnnn je krásnej. takovejhle byl Honzík.
Fragi tabulka je úžasná. Myslím, že vše důležité je součástí.
Já jsem se vrátila z KO, tak já určo v roce 2009 neporodím. CS3 a váha +8kg. Příště už jdu do porodky.
Jejda holky to CS mi dr vůbec neříká, zítra se zeptám.
jo a ted byl ov TV že to magnesko kterého jsem spapkala už asi 200ks bylo nějaký vadný a stahují ho z trhu-a mně táák chutnalo, snad se nám nic nepokazilo.
Monano, jen osm kilo navrch? To je vtipný, ach jo, já už jsem na dvacítce a to se necpu (teď večeřím mrkev
). Asi začnu mít komplex… ![]()
No já mám 13,5 a ujíždím na sladké. Pořád jsem se držela na 9kg a najednou to vyskočilo ![]()
Fragolko tabulka super
Jsi šikula, moc díky ![]()
Holky, taky si teď u některých věcí říkám, že příště už na ně budeme dvě ![]()
Taky jsem si dnes odpoledne „překontrolovala“ ustlání postýlky a nachystané věci pro malou. Nějak jsem tím narozením Lukáška chytla pocit, že už se to jako asi fakt blížííííííí
já se tak těšíííííím
jak kdyby měl přijít brzy Ježíšek ![]()
Pajo, vsak ten Jezisek je uz taky na ceste ![]()
Fragol, posles mi taky tvoje tel. cislo, prosim?
Ahoooj,
holky nebojte žiju..stále 2 v 1 ( největší sranda bude, až vy všichni budete mít odrozený a já budu přenášet a ještě mi to budou vyvolávat
), jen nějak dnes nestíhám…
Supeeer máme první mimi,
Beckovko, moc moc gratuluji , ať se miminku na světě líbí a ať dělá mamince jen samou radost ![]()
Fragi, tabulka bezva ![]()
Snad se mi zítra podaří poctivě dočíst, teď mi tu dítě demoluje byt…tak běžím…to je dneska den.. ![]()
Ahoj holky,
téééda, první miminko
. Beckovce moc gratuluji a přeji oboum pevné zdravíčko!
Fragolko, tabulka je moc pěkná
, jsi šikulka!
Já dneska byla v nemocnici na přednášce ohledně kojení a péče o novorozence. Přednášela vrchní sestra ze šestinedělí a bylo to hezký. Příjemně mě naladila a přestala jsem se toho kojení bát
. Také řekla co s sebou do porodnice, vše jsem si napsala a teď už se nemusím obávat, že mi něco bude chybět.
Hezký večer,
K.
Kubi, tak hlavně, aby sis ty věci taky sbalila, když už to máš napsaný
. Já jsem na žádný přednášky nechodila, ani na cvičení, snad to zvládnu i bez toho…
Beckovko OBR GRATULACE K MALINKÝMU,hodně zdravíčka a mlíčka. Moc se vám povedl je nádherný
![]()
Jinak mi jsme už doma. Kontrola auti, aby jsme se zítra odvezli k dr (od pondělí tam už nebude), Udělala chrrrrr a nic.
Ještě ji snad manža nabije baterii babku jednu
Tak se holky držte a ja frčímdo vany
Fragy… tabulička ok
Teď jsem tu měla skoro ex manžu. Moc jsme si nepokecali. Ale na 70% s náma na vánoce nebude. Prej to vůbec nezvládá. Prostě neví co má dělat. Ale od ní prostě odejít zatím neumí. Doufá, že se mu rozbřeskne až se narodí miminko.
Vůbec nevím co mám dělat. Brečím tady jak želva a celá se klepu.
To budeme mít bezva vánoce, já je snad slavit ani nebudu.
Nemusíte ani reagovat, jen jsem to chtěla zahulákat do světa.
Ach jo Mon, to mě fakt mrzí. Jen se z toho vybreč, snad se Ti aspoň trošku uleví. Takovýhle chlapi by fakt zasloužili
Jestli Ti zbylo ze včera vínko, tak si dej skleničku ![]()
Přeju Ti hodně sil ke zvládnutí Vánoc, očividně to nebudeš mít jednoduché. Já bych se asi „vecpala“ k našim… Opatruj se ![]()
No já šla zrovna vypnout PC ale to ti Mony vůbec nezávidím a nechápu ty chlapy že bude radši trávit vánoce s cizí rodinou a ne s tou svojí ![]()