Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10388
18.12.09 10:21

Ahoj těhulky,
Mony, to koukám co se od včera všechno událo! Víš, já raději moc radit nechci, protože jsem byla jediná, která radila nůž na krk aby se už konečně rozhodl a ty měla prostor na to se s tím trochu srovnat než přijde miminko. Ta sms je velmi rozporuplná a píše, že miluje obě, takže v podstatě nic nového. Píše vlastně, že vás má rád, ale že s vámi prostě nebude. Také mi připadá, že ze sebe dělá chudinku a omlouvá sám sebe, že za to vlastně nemůže, že už je takovej. Také to byla možná reakce na to, že mu začalo být jasný, že tenhle jeho teror nemůže nikdo zvládat do nekonečna a že ti dochází trpělivost a síly. Vánoce už stejně nezachráníš, šla bych k mamince a nechala to trochu odležet. Přijde den, kdy najednou budeš mít úplný jasno a budeš vědět co dělat.
Když jsem včera četla, jak mají ostatní úplně opačný názor než já, tak jsem se také hodně zamyslela, nad tebou i nad vztahama. Měla jsem to podobné jako Kristy, pár let jsem přežívala ve vztahu, kde ze mě dělal bývalý přítel blázna a dokonce mě dohnal až na psychárnu. Měla jsem z toho zdravotní problémy všeho možného druhu. Na konec jsem od něj utekla, zjistila, že magor je vlastně on a do dnes jsem šťastná, že jsem to udělala. Jenomže to jsem neměla děti a nedá se to s tebou porovnat.
Kristy, no pravda je ta, že už vím, co si s sebou do porodky vzít, ale taška sbalená jaksi není :oops: .
:mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.09 10:32

Teda Kubino, já bych z toho nespala. Tašku mám sbalenou už čtrnáct dní, je v ní všechno a je dokonce zapnutá, jakože hotovo :lol: . Dokonce jsem poučila ostatní, kde přesně je, kdyby mi ji museli přivézt dodatečně… No, to je úděl plánovače, pak se stresuju, když něco nevychází podle plánu :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
18.12.09 10:37

Dobre rano holky,
Mony, no ten Tvuj chlap uz to vazne prehani. Svoje problemy prenasi na Tebe a stresuje Tebe, mimco i Honzika. Kazdopadne by si mel uvedomit, ze to musi vyresit sam a nesnazit se z toho vybruslit tou nejsnadnejsi cestou. Kdyby se s nim dalo mluvit, tak bych mu normalne navrhla psychologa, pripada mi, ze by si chlapec potreboval par veci ujasnit a nenicit tim nervy ostatnim. Jako nemyslim to spatne, ja kdyz jsem mela pred x lety nervy v kyblu, tak mi taky pomohlo vykecat se psycholozce (teda byla to kamaradka, ale to je jedno). Kazdopadne Ty si kvuli jeho problemum nenic svuj klid, nestoji to za to :kytka:
Jinak u me porad stejny, na porod to zatim nevypada. Jo zkouseli jsme vecer holit, abych byla do porodky pripravena (nejak se mi to nechce nechavat na sestricce) a ted si pripadam jak oskubany kure :lol: :lol:
Mejte se a peknej den :kytka: Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.09 10:44

Aliik, kdy máš termín, že už holíš do porodky? Já teda holím každý týden, takže budu připravená, horší to je s vlasama. Kdybych začala rodit teď, tak jsem mastňáč :poblion: . Ségra když týden přenášela, tak si myla vlasy každý den, aby byla připravená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
18.12.09 10:57

Termin mam az 3.1., ale spis jsme si mysleli kvuli tvrdnuti briska od 18tt, ze to bude driv. Tak jsme vcera vecer pro jistotu zacali holit, co kdyby nahodou, at pak treba nestresuju s tekouci plodovkou :lol:
Jinak tady je dneska zima jak svina, jsem byla hodinu venku a jeste rozehrivam nohy :roll: Takovy spravny Vanocni pocasi, ale jako tehule si clovek nemuze ani popobehnout nebo poskocit pro zahrati :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.09 11:02

Tak to jo, určitě budeš ta „úplňková“ :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
18.12.09 11:46

Balím prckovi věci a asi nemám čepičku..mám jich tu hodně a asi jsou všechny velké :( jakej průměr má mít ta pidi novorozenecká? :( Furt nevím co balit, hned bych ho čančala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.12.09 12:47

Ahoj maminy,

nedočítala jsem, jsem plná dojmů z poradny :-) Simča se otočila, holka moje malá, dostala rozum a je hlavičkou dole :dance: Tak jsem šťastná jak blecha :mrgreen: Jinak jsme v pořádku, zavřená CS 0… Jen si říkám, aby těch dobrých zpráv nebylo najednou nějak moc :think: :wink:

Kecko, průměr hlavičky novorozence je něco přes 30 cm. Na Věrku jsem koupila tu nejmenší velikost a nikdy jsme ji nepoužili :wink:

Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
18.12.09 12:52

Ahoj holky,

jelikož se zde plouží dítko a posmutněle konstatuje , že si s ním nikdo nechce hrát a ještě k tomu mě bolí záda, tak jen zase rychlovka :-)

Kubino: jak píše Kristy, bych z té tašky taky nespala , ale stejně mám pocit, že pořád něco nemám, jen nevím co..

Aliik: tak ty už jdeš na tu předporodní přípravu takhle vážně ? no je fakt, že já budu asi vyšilovat podobně :-)

Kecko: já měla taky stejnej problém, furt jsem přehazovala čepičky a měřila to podle první Leončiné a nemohla jsem uvěřit , že by něco mohlo mít tak malou hlavu..řekla bych, že obvod má být tak 36-38 cm :nevim:

monano: jen si klidně vypiš, já myslím, že to člověku strašně pomůže, když se někomu vykecá a taky si myslím, že to zde určitě nikomu nevadí..
Asi jsi se rozhodla dobře, prostě nechat ze sebe dělat vola..ale „ocaď pocaď“ (jak se zde říká :mrgreen: ). Krom toho, jak už se do toho míchají slova o sebevraždě, tak to je prostě víceméně citovej teror, vím to od švíce… málem se z toho svýho chlapa zbláznila.
Je to asi neuvěřitelně těžký se v tomto plácat, ale budeš mít dvě krásný děti…a ony ti jistě všechno vynahradí. :kytka:

Jinak jsem byla u MUDR a říkal, že prej stejně porodím až v termínu…už si fakt ze mě dělaj asi srandu nebo co :nevim: :mrgreen: , takže už to neřeším a nějak se to vyvrbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
18.12.09 13:01

Fragolko no sláááva :mrgreen: :-P , tak se Simonka na konec umoudřila a otočila :palec: , je to hodná a poslušná holčička už teď :-P . Raduji se s tebou :dance: .
Kristy, to je dobře, že jsi takhle připravená :palec: . Já si tu tašku také dneska už sbalím.
Ali, mně se to holení také nechce nechávat na sestřičce, takže pokud to půjde, oholím se doma. Jsem na to ale zvyklá, holila jsem se i když jsem nebyla těhotná a spíš si oholená připadám taková čistší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LenkaCN
18.12.09 13:03

Ahoj holky, jsem tu nová a lehce jsem dočetla co se dělo na posledních stránkách. Jsem 35,2tt termín 20.leden.
Monano: Jsi v hrozně těžký situaci a opravdu kdo sito nezažil tak si to nedovede představit. Ale já to vidím tak, chce všechno. Chce Tebe s rodinou - což je jasné pochopitelné musí vás milovat, jste jeho zázemí. A nějaká nová, neočuchaná slípka ho prostě láká a říká že jí miluje. Je to pud proč jí nemůže ted opustit. Ona ví že má rodinu a druhé na cestě? Pokud jo tak nenacházím slov co je to za …
Je mi jasné, že kdyby nebyly děti jak poletí. Ale s dětma je rozhodování horší.

• Citovat
  • Upravit
46669
18.12.09 13:09

Holky, tak hledám na netu a nějak jsem nedohledala. Prosím vás, co znamená, když mám v 36+5 CS3? Asi je to dobrý, jinak by mi doktor něco řekl, ne? V průkazce se v těch tabulkách taky nějak neorientuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
18.12.09 14:02

Díky cholky, tak to asi čepičku mám..ale připadá mi velká… Prcek bude fakt prcek…teda doufám, nahoře mám taky jen 8kg.

Frag: supr! gratuluji, jojo rozumná holka to je! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
18.12.09 14:45

Fragol, tak to je supr zpravicka, Simca si dala na cas, ale hlavne ze je hlavickou dole a hlavne aby tam taky zustala :)
Kecko, koukam, ze uz balis, tyjo, taky se asi do toho pustim :oops:
Mony, podle me je dulezity to v sobe nedusit a radsi ze z toho vypsat, od ceho tu taky sme, zejo? Radit Ti nikdo nemuze, protoze sama nejlip znas situaci a sveho manzela, ale aspon Te muzem vyposlechnout a podporit. Jen jsem chtela rict k te smsce od R. - je to klasicka vydiracka, neni dost silnej udelat rozhodnuti a tak doufa, ze to rozhodnes za nej. Klasickej vyckavac a posera, kterej doufa, ze se to rozhodnuti udela za nej, protoze sam nevi co chce a neni schopnej/ochotnej to vyresit, tak to odsouva na ostatni. Reci o sebevrazde maj jen navodit pocit strachu, takze to ztezuje Tvoje vlastni rozhodnuti to ukoncit.
Jak rikam, radit bych si nedovolila, ale jen chci rict, ze Ti drzim palce a moc na Tebe myslim a hlavne se rozhoduj podle toho, co je nejlepsi pro Tebe a Tvoje deti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
18.12.09 15:15

ahoj, tak já bych v tomhle stavu nerada jela do porodnice - řešíte tu holení a umyté vlasy a já se koupu ve vlastnim potu.Zrovna jsem vypotila horečku 38,3.
Fragolo moc gratuluju k otočení Simonky Čepičky jsem měla na Filípka dvě, jedna byla malá a druhá velká.Tak teď mám tři :lol:
Lenko vítej.
Jdu opět zalehnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí