Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1299
20.12.09 09:34

Ahoj holky, taky všem přeji krásnou adventní neděli :-)

Kosatko tak to máte doma teda pěkně veselo, chudák Filípek. To je děs jak to teď všude řádí, snad se brzy uzdraví. Držím palce…
Já musím taky dárky ještě protřídit a vybrat co dáme Rebece k narozeninám, jelikož je má hned 26-tého. Jinak u Tebe už by se daly porodní bolesti očekávat, tak se ještě chvilku drž.

kralishku tak to je super, že seznámení rodičů proběhlo v klidu a přeji aby to tak zůstalo i nadále. A hlavně si stůj za svým a preferuj hlavně to co chceš Ty, tchýně si časem zvykne a bude k tomu tak přistupovat. Držím palce, ještě si asi trochu užiješ, ale pokud máš podporu vdrahé polovičce, tak co si přát víc. :mrgreen:

Já se konečně v noci dočkala manžela, ale čekala jsem na něj tak dlouho, že jsem šla spát v půl sedmé ráno a v půl deváté mě vytáhla z postele naše Rebeka, tak jsem jak přejetá parním válcem. :-? Ale hlavně, že v pořádku dorazil. :-)

Přeji všem hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.09 09:38

Průser!!! právě mi manžel oznámil, že jsem v noci tak chrápala, že ho to budilo… Tak ho přesvědčuju, že se mu to jistě zdálo, ale prý ne :oops: . To je jen tak pro pobavení… Krásnou neděli! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
20.12.09 09:52

KPKristy :-) :lol: zas tak velkou hlavu bych si z toho nedělala a jako průser tonebrala, chrápeme všichni… někdo jen když je nachcípaný a někdo pořád, jen se prostě neslyšíme. Taky mě jednou manžel přesvědčoval, že chrápu a já tvrdila, že rozhodně ne, protože mi bylo trochu trapně… časem jsem pochopila, že když člověk opravdu tvrdě usne, tak na tom asi něco bude. :think: Manžel taky určitě chrápe, ne? Teda aspoň ten můj rozhodně jo a hodně často. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.09 09:57

Ten můj práve ne. A všude vykládám, jak je super, když chlap nechrápe. No, asi je to tím těhotenstvím, přece jen jsem o dvacet (!!!) kilo těžší a dýchám za dva. Ale manžela to pobavilo, tak aspoň někoho… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.12.09 10:49

Ahojky holky

Fragy taky skládám klobouk dolů. Jinak co je z cukroví s rumem, musí být dobré :D.
Tak mazat máslem formičky na ty vosí se mi nechtělo, ale vysypávala jsem poctivě. A také je musím dělat jako poslední aby něco zůstalo. A taky jsou první pryč. Ještě musím vymyslet kam je schovám v té naše pidi kuchyni bez uložných prostor.

Jinak u mně byla noc děsná. Málá brzo dotapala k nám a snad každou hodku jsem byla také vzhůru. Tvrdě jsem zabrala až po 6.

Já budu to něco málo balit zítra. Jen se děsím jak budu malou tahat do školky, aby se mnou nešla na ko a já mohla ještě něco málo koupit.

Berdo, Kosatko---mně jeden dárek nestihne dojít pro Andu, tak bude na narodky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.12.09 10:52

Kpkristy :D :D :D já také jednou chrápala a nechtěla jsem to polovičce věřit. Neboj to přejde. Tchánovci chrápou oba a když se nedomluví tak pak každou chvilku tahá jeden pilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
20.12.09 11:16

Ahoj holky,
Kristy, já také začala teď ke konci těhu chrápat a mám ten váhový přírůstek dost podobný době, takže to bude určitě z toho.
Fragy, smekám k tomu kolik jsi toho upekla a také vůbec nechápu, kdy na to nacházíš čas. Musí ti to fakt lézt už ušima.
Berdo, tak to je fajn, že se manžel už vrátil :-D . Akorát takhle dlouho vzhůru bych určitě nevydržela 8-o .
Kralishku, červeno-růžovo-fialový lino mě fakt pobavilo :mrgreen: , co je to za šílenou kombinaci :roll: . Jinak plně souhlasím s Berdou, drž se stále svýho, tchýně si pomalu zvykne a máš tak do budoucna šanci na klid.
:mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
20.12.09 12:19

Ahoj holky :-)

Kamoška má taky v lednu termín, tak jsem k vám jen ze zvědavosti nakoukla - doufám, že se nezlobíte :roll:

Iviqv - pamatuju si tě z června 2009, tak zdravím a gratuluju k úspěšně končícímu těhu :mavam:

ad chrápání - můj chlap byl poslední asi 2 měsíce těhu taky úplně hotovej z mýho strašnýho chrápání. Každu noc mě několikrát budil zběsilým mlaskáním a několikrát se dokonce přestěhoval na gauč do obýváku… Ale nebojte - po porodu to okamžitě přejde :wink:

Tak si ještě užívejte poslední dny s bříškem a přeju vám krásné Vánoce a hlavně pohodové a rychlé porody :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
20.12.09 12:27

Jejda, chrapani… myslim, ze nechrapu, ale trpim obcas tim, ze se probudim a mam pocit, ze nemuzu dychat. Tak to spise vypada na spankovou apnoi.
Ale jinak co meho draheho stale bavi je to, ze vazim vice nez on, a to skripu zubama a obcas bych ho s chuti prastila nejakym tupym predmetem.
Oni ti chlapi tak zboznuji, kdyz typickou muzskou nerest maj ty jejich jindy dokonale zeny, ze? :mrgreen:

Kubina, tuhle barvu si devcata (svagrova a tchyne vybraly, aby to nebylo nudne). No nuda s nima fakt neni, tak za chvili vsichni hromadne vyrazime na obed, tak to bude dalsi kolo presvedcovani, ze cerveno-fialovo-ruzovou fakt ne:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
20.12.09 15:32

Kralishku, tak to by fakt nudný lino nebylo :mrgreen: :lol: . Ty jo, koukám, že ty si jich za ten víkend užiješ :jazyk: , alespoň se nenudíš. Žížalo ahoj :mavam:
 K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
20.12.09 16:11

tak u mě opět ne moc dobré zprávy.Všechno mě bolí a opět teplota nad 38. Zítra jdu k doktorovi ať mi něco napíše.Risknu to, začínám se vážně bát že bych v tomhle stavu měla rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.12.09 16:53

Kosatko, přeju, ať se už konečně z nemoci dostaneš a malý taky. Zvracící děti z kašle znám moc dobře, ale zase to sebe aspoň dostanou. Ale, že by mě to nějak těšilo, to neee :roll: Pořád čekám, kdy kdo co donese, já jen v pátek vlezla na KO a seděla tam ženská, co celou dobu smrkala, myslela jsem, že jde k doktorovi a ona tam šla jako doprovod 8-o Tak takový bych fakt praštila :wink:

Berdo, super, že jsi se dočkala v pořádku manžela, i když noc asi nestála za nic, ale havně, že je doma :-)

Kraliskhu, super, že seznámení proběhlo v pohodě a neřešili jste barvu lina :wink: A přeju, ať ani dneska „děvčata“ v přesvědčování nepokračují :wink:

Holky, napečeno mám (mimochodem, tvrdila jsem, že letos toho moc píct nebudu :mrgreen: ), nějak mě to chytlo a krom toho, mám 4 zdatné pomocníky :lol: Když peču, dva spí a dva mi pomáhají, Davča po vytažení prvního plechu z trouby přestává pomáhat a vykrajovat a začíná kozumovat. Ale jinak mám doma celkem bordýlek, tak jdu uklízet, aspoň kuchyň :roll: Kdyby se mi tak chtělo,jak se mi nechce :wink: Dárky zabalený taky nemám, musím taky něco odložit pro Davču na svátek a pro Míšu na narozky (aby si nestěžovali :wink: )
Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
20.12.09 17:24

Kralishku tak musím uznat, že červeno-fialovo-růžové lino si snad ani neumím představit, ale asi by to bylo velmi výjimečný, to každý nemá. :lol:

Kosatko raději se šetři a k doktorovi si opravdu raději zajdi, rodit v tomto stavu by asi nebylo moc dobrý. A jak dlouho se Ti ta teplota už drží a co na to vlastně bereš?

fragolo tak ty co chodí jako doprovod v tomto stavu, tak to je fakt na ránu, že to těm lidem není ani trochu blbý. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.12.09 18:17

Kosatko raději zajdi k dr. Mně na plícním řekla ať dorazím i kdyby to bylo jen nachlazení. A to se na plicním neléčím…
Ať se stihneš do porodu dát dokupy

Žížalko děkuji moc. Máte krásného kulíška :), krásné svátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
20.12.09 18:53

Ahoj holky,

Kralishku doufám, že vše proběhlo v pohodě. „Děvčata“ Ti opravdu nezávidím :cert:

Fragolko jsi fakt dobrá :palec: tolik druhů cukroví 8-o

Kosatko zítra dobře pořiď u doktora a ať je Ti brzy dobře. Když vidím Tvůj metřík, tak to máš už fakt za pár :-P

Kristy ani bych se nedivila, kdyby mi manžel taky řekl, že chrápu. Často se nad ránem budím s ucpaným nosem, smrkat nejde, říkám si, že to je tím, jak v těhu natékají sliznice. Aspoň si jednou se mnou užije on :mrgreen:

Holky, tak co budeme mít do Vánoc ještě nějaké další miminko? :think: :lol:
Moc se opatrujte a přeji pěkný zbytek zmrzlé adventní neděle Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí