Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1353
23.12.09 07:05

Hezké ranko,

koukám, že se vytratila Kosatka, že my máme další mimi a nevíme o tom ? :mrgreen:

Lucilko přeju hodně trpělivost se sockou :roll: , mně taky ještě vůbec nedošla mateřská za listopad, budu muset zde v diskuzi dohledat tu linku a trošku je popohnat ..no jestli to bude takhle každý měsíc, tak to bude nářez

Kubi: raději od mudr rychle zdrhni, já měla takovou babu necitelnou, chodila jsem k ní jen proto, že mi nic moc nebylo a že má ordinaci v podstatě za barákem..pak jsem se při prvním těhu vytočila a změnila jsem doktora a pohoda ve všech směrech, až na to dojíždění…

MonanO: ti chlapi jsou fakt neuvěřitelní, ale je dobrý, že mu někdo nezainteresovaný „promluvil do duše“. Bude to chtít ještě hodně sil, tak se drž..

Kristy: ještě že je kontrola Ok, ti doktoři dovedou vždycky tak postrašit.. :roll: :wink:

Fragi: tak koukám, že máme nejen stejně metřík, ale už nám i naplánovali naprosto stejně kontroly :mrgreen: Jinak přeju, ať úklid zdárně dorazíš a konečně už si dneska "hodíš nohy nahoru " :wink:

Alky, Kralishku: podle zdejších tradic už byste měli začít rodit :mrgreen:

Ivi: bezva , že auto frčí, já jsem taky bez auta jak bez ruky…

Jinak ještě mě hodnem napište, co se musí všechno vyřídit po porodu, vím, že musím jít na socku požádat o porodný a co dál ? Asi něco z pojišťovnou , že ? Po Leonce jsem měla takovej pidi seznam s každou kravinou co se pak musí udělat, ale už si vůbec nemůžu vzpomenout …no možná to nebylo důležitý :nevim: , ale nerada bych pak někde něco opomněla..

Zatím krásný předvánoční den, snad se mi podaří ještě kouknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
23.12.09 08:49

Dobré ranko sluníčka. To zas byla noc.. spím jen tak 4h. Bolí mě žaludek. Hnus.
Včera jsem zkoušela nakoupit nezbytné potraviny a lidi fakt magořej. Musím dnes poslat pár mejlíků s přáním.
Už na mě doléhá taky blížící se rození, furt koukám, jestli ze mě něco neteče, chi. A funět jako pes neumím, udusila bych se :)
Tak klídný skoro sváteční den cholky a pusiny na pupíky. :huban:

Mon: jojo, opora - chlap k popukání. Máš na lepšího!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.12.09 09:00

Dobré ráno, holky, dnešní noc taky zajímavá - byla jsem čtyřikrát na WC. Drahý stále vyspává a byt je jak po náletu :roll: .Už chci mít uklizeno a vánočně, ale spíš mě trefí šlak.
Odpoledne ještě jedeme k našim pro kapříka a cukroví. Jo a ty dárky - mám zabalenej teprve jeden… Tak jdu na to! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.12.09 09:13

Ahoj holky,

Zziny, už jsem si říkala, kde jsi :-) No, Kosatka se nám nějak ztratila, doufám, že je v pořádku :-?
Tak co, která z nás dřív porodí, když máme ty stejné metříky i KO? Nebudeme rodit synchronizovaně? :mrgreen:

Jinak k tomu, co je potřeba zařídit po porodu, mě napadá vyzvednout rodný list, přihlásit mimčo na pojišťovnu, ozvat se pediatrovi, zařídit porodné a nahlásit prcka kvůli odvozu odpadu :roll: Tak doufám, že je to všecno, o ničem jiným nevím :nevim:

Kecko, tak to je blbý, že taky takhle mizerně spíš, já se včera tak odrovnala, že jsem manželovi skoro usínala při balení dárků :mrgreen: Ale stejně jsem čumákovala v noci :-? No jo, po porodu už budu moct spát, ale zase mi určitě nedá Simča :wink:

Ráno mi psala mamina, že se uvidíme asi až příští rok. Nejdřív byl nachlazený taťka a teď má něco ona. Tak mě to ráno celkem odrovnalo :-( Už jsem se těšila a takhle to u nás dopadá skoro se vším :-? Tak jsem si vylila srdíčko :wink: a jdu něco dělat. Mějte se, dneska u nás leje, tak je to takové pravé vánoční počasí :cert: Ten sníh měl napadnout až o týden později :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.12.09 09:19

Ahoooojky holky,

zdravíme a hlásíme, že jsme od včerejška doma ;-)
Jen jsem se nestihla včera vůbec ozvat, bylo toho nějak moc. Už jsem ráda, že jsme ve svéma můžeme začít pracovat na nějakém rytmu.
Budu se snažit Vás dočíst a získat tak přehled, která z Vás a jak na tom jste. Takže gratulace k již narozeným miminkům a dost trpělivosti a sil pupíčkům.
Hezké vánoce a moc děkuju za gratulace a za pochvaly Lukyho.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.12.09 09:32

Beckovko, zdravím! To je bezva, že jste na Vánoce doma. Tak se pěkně sehrajte a ať vám to klape.

ad porodné: určitě si o ně žádná nezapomeneme zažádat, ale kdyby přece jen, tak na to máme rok od narození miminka (podle rodného listu).
Je toho docela hodně potřeba zařídit. Ty přípravy porodem nekončí, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.12.09 09:37

Jéééé, Beckovko, vítejte doma :kytka: Užijte si ve čtyřech krásné Vánoce :-)
Mějte se pěkně, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
23.12.09 09:42

Bré ránko holky,

tak..polovička je doma, ale blije a Anďa nějak funí v postely. Já byla 4× vnoci vzhůru ale kvůly Andi. Se nám 2× v týdnu počurala v postely…což se nestalo od kdy spí v noci bez plen. To sama vstala vyčurala se a frčela k nám. Tak ji ted při každém šustnutí hlídám

Kubi jojo, já včera takékoukala, že to máme na stejno. A budu rodit v Slaném. Dr. dobrý, akurát to odd. šestinedělí po svátcích schytalo blbé sestřičky. A moc se mi nelíbi soc. wc a koupelna…ale to těch pár dnů přežiju… už vím jak to tam cca chodí, tak se nebudu stresovat.
A ty se chystáš sem?

Tak já dnes douklízím a uděláme salát, min. uvaříme brambory. Jen si pro ně ještě skočím ke kamarádce. Mám dole ve sklepě pytel od mámi, ale chutově jsou děsný. Sem tam je nějaký blé a minule to odnesl celý oběd…takže u salátu nebudu riskovat :D

Pak se pochlubím jak dopadl nákup

A Kosatka by mně moc zajímala.

Vítej Bek a ať si rychle zvyknete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
23.12.09 09:45

Ahoj holky,
Jééé, Beckovka už je doma :potlesk: , vítám Tě i s maličkým. Máš ten nejkrásnější dárek pod stromečkem na světě :-P , přeji krásné Vánoce.
Fragolko a Zziny, teď už u toho doktora to těhotenství doklepu. Jsou tady i jiní lékaři, ale neznám je. Po porodu se chci vrátit ke svému původnímu doktorovi. Sice je to daleko, budu muset dojíždět, ale to je mi fuk.
Kecko, já se toho dýchání při porodu také obávám. Minulý rok mi operovali nos, teď pořád posmrkávám a udělal se mi velikej opar v nose :-( . Doufám, že se ho brzy zbavím, bolí to jako čert.
Fragolko, nahlásit malou kvůli odvozu odpadu by mě nenapadlo 8-o , přitom ona toho odpadu pořídí vzhledem k plínkám nejvíc :-D .

U nás také leje, je to hnus do toho sněhu. Ble, nemám takové počasí ráda a děti z toho musí být smutný.
:mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
23.12.09 09:50

Ivi, já pojedu rodit do Kladna. Ale o Slaným jsem slyšela velkou chválu, jak píšeš kvalitní lékaři. Akorát že je to tam prý ošklivé a zastaralé. Když by mi bylo Kladno daleko a byla nějaká komplikace, tak zakotvím ve Slaným :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
23.12.09 10:23

Bec: ahoooojte doma dárečci, hezky to vše zvláděte a hodně zdravíčka, štěstíčka! :kytka:

Frag: kolik roků ty jsi už nespala? obdivuji tě!

Kubina: právě, jsem mírná astmatička, flákám špíchání a teď mi nějak nejde pokoušet to funění…tak vůbec netuším, co tam jako budu dělat a jestli se neunavím… Opar je asi dost blbé… to ti fakt závidím.

Po porodu ještě rodnej list do práce a manželovi a v případě prověrky též nahlásit změny, píšu si vše na papír, jak magor :)

Balení a úklidům zdar. Jdu si dát vánočku :) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
23.12.09 10:38

No Kecko, já jsem také astmatička, tak mám vítr. Chodila jsem kvůli tomu na gravi jógu do solný jeskyně a trochu jsem se naučila dýchat nosem do břicha, ale asi mi to bude prd platný :nevim: . Pořád si říkám, že kyslík to jistí, jinou útěchu nemám :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
23.12.09 11:14

Beckovko vítej doma. To budete mít krásné vánoce.

Milé těhulky ledňačky. Já už odjíždím k mamce. Tak vám chci popřát krásné vánoční svátky a bohatého ježíška. Mějte se krásně.
http://www.beruska8.cz/…eni/d130.gif http://www.beruska8.cz/…ecek2/21.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
23.12.09 11:17

Kubina - to jsi dobrá, já nedělala nic. Jen teď když ležím, tak cítím prudušky jinak…ale to prej může bejt i nachlazení :) Hlavně ať už je to za nama, co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
23.12.09 11:20

Mon: také přejeme, hezky se nech obskakovat a těš se, bude líp :) Vrať se brzy a 2v1 :) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí