Poradna duly
Jana Čurdová
Monano, také ti přeju krásné Vánoce, zkus si je užít v klidu a pohodě. Pěkně papej a odpočívej
.
A brzy „nanapsanou“
.
Kubi no oni ted dostaveli cást, vím, že jsou nové postele a stolky. A nové operační sály.Tak jsem zvědavá
Holky,já myslela, že mi polovička pomůže a vypadá to, že pojedeme i samé s Anďou nakoupit
.
Mon krásné svátky, hlavně plné klidu a pohody. Užívejte
Monano, i tobě a Honzíkovi přejeme krásné Vánoce, užij si to a odpočiň si
![]()
Ahojda ![]()
tak jsem právě uvařila malé první fakt dopělácký oběd
blambory s mrkví, brokolicí, kuřetem a sýrovou omáčkou
hezky jedla a já dojídala.. jo, konečně snad zhubnu ![]()
JInak vítám Beckovku s Lukáškem doma!!!
Krásně si užijte Vánoce. My si loni Barunku přinesli přesně 24.12. ![]()
Tak a já vyrážím se třemi tisíci na nákup veškerých dárků.. nepřišla mi totiž výplata (splatnost 14.12.), tak jsem mírně řečeno naštvaná.. to bude bohatý ježíšek
ale rozhodně hodlám koupit Barunce tříkolku.. mám vyhlídnutou bezvadnou, co jde od 10m a řídím ji já, pak jako odrážedlo a nakonec i šlapadlo
jupííí..
tak paaaaaaaa
PS: taky jsem astmatička, kašlu tři čtvrtiny z roka a u porodu jsem byla v pohodě.. organismus si na nějaký tlak na hrudi a dýchavičnost ani nevzpomněl
ale zas hodně zpívám, tak svičím ![]()
Teda holky vy jste pisatelky ![]()
Honzík dnes v noci moc nespal a mně bylo porpvé v těhu špatně-no hrozná noc.
Tak vstával až v 9.30 ale protože má novou postel chtěl jít i tak spinkat-aspon si odpočine.
Já dám vařit brambory a přítel dá do stojan ustromek a možná ho i nastrojíme, aby byl Honzík po spaní překvapený-večer by se nám do toho asi nechtělo.
Beckovku vítáme s lukáškem doma a Mony přejeme hezkého Ježíška u mamky
ahoj holky,
tak dnešní kontrola dopadla OK, i když malá šprýmovala s panem doktorem, až pojal podezření, že je otočená zpátky koncem pánevním. Monitor mi natáčeli asi 50 min a na 2×, první půl hodiny a ona se asi po 5 min překulila nebo nevím a prostě tam vůbec nebyl záznam srdíčka. Naštěstí jsem cítila pohyby, tak jsem z toho moc neplašila, ale … No nakonec mi udělal i ultrazvuk, zjistil, že poloha je OK, jen je malá hoooodně vysoko, takže porod zatím v nedohlednu, i když sám povídal, že stačí, aby někdo prásknul dveřmi, odtekla plodovka a jedem ![]()
Jinak mám za sebou nákup (naštěstí s manžou) a už mě tam taky nikdo nedostane
Ivi pevné nervy, ať to s malou zvládnete.
Bečkovko vítejte s Lukáškem doma
krásný dáreček k Vánocům ![]()
Mon Tobě taky krásné Vánoce a moc si to u maminky užij, nech se rozmazlovat a opatruj se.
Holky, zatím pa
a opatrujte se Paja
Beck: vítej s miminkem zpět, když se ti bude chtít, hoď aspoň stručný popis porodu- resp. jestli to byla „pohoda“
…jsem zvědavá ![]()
Monana : krásný a hlavně klidný Vánoce ![]()
Fragi: no ten odpad mě taky napadl a ještě mě napadlo, že kdyby prcek vylezl ven třeba 31.12, tak za něj budu muset zpětně doplatit za tento rok pětikilo ![]()
Sylvi , Ivi: doufám, že ty nákupy přežijete bez fyzické i psychické újmy ![]()
Luci : a Honzík ví, že strojíte stromek vy anebo to zdůvodňujete, že Ježíšek to nosí na etapy - nejdřív stromek , pak dárky ![]()
Pájo: prima, že je kontrola Ok, jinak při L mě taky řekl porod v nedohlednu a druhý den mně praskla voda ![]()
..ještě nevíte, čím to je, když jedna noha- kotník otíká a druhá nee ![]()
My jsme mu řekli že jsme spali a že ježíšek nám nastroji lstromeček a že když bude hodnej že mu zítra večer donese dárečky. tak tu poskakuje kolem stromku, směje se a volá hurá že máme stromeček. ![]()
Zziny, ne, oni by ti to na úřadě dopočítali jen za ten jeden den
Já jsem o tom taky netušila, že mám nahlásit dítě kvůli odpadu, ale půl roku po narození Věrky jsem se vdávala a vyřizovala změnu bydliště, tak se na to přišlo, že nemáme Věrku nahlášenou a hned mě zkásli
Mně taky otíká víc pravá noha než levá
Koukám, že nejsem sama, přijde mi, že mám malou nacpanou víc v pravé polovině břicha, tak jestli to není tím. No, možná je to blbost, nevím ![]()
Kecko, jsou chvíle, kdy je dobře a prospím třeba i celou noc, ale pak jsou chvíle, jako třeba po narození Věrky, to jsem se pořádně nevyspala snad do jejího roku a půl
Ale to je holt riziko ![]()
Kubi, taky jsem astmatička, teda, trpím hlavně přes léto, to bych byla bez léků nahraná. A porody jsem ufuněla 4 ![]()
Pajo, gratulace ke KO
a můžeš si v klidu užít Vánoce ![]()
My ozdobíme stromeček večer, až půjdou děti spát, taky máme teorii, že Ježíšek si to musí nachystat, aby toho neměl moc a pak už jen donese dárky. Holky, já se snad těším víc než ty děti ![]()
Já už dodělám jen salát a máme hotovo. jen honzík nechce moc ppat dneska a má rýmu jako hrom. Snad se z toho nic nevyklube.
Přejeme hezký večer, taky se těším co bude honzík říkat na dárky, kolem stromku poskakoval a vykřikoval hurá stromeček…
![]()
Luci : já se ptala, protože mě zajímá jak to jinde chodí, zatím vozíme malou vždycky pak na dvě tři hoďky na Štědrý den k babi, protože jinak by hned v našem pidi bytě věděla kolik uhodilo, ale příští rok už asi budeme muset změnit taktiku, nedá se takhle moc dobře fungovat ![]()
Fragi: no tak to celkem koukám, protože já vím naprosto přesně, že když se narodila L. tak žádné rozpočítávání odpadu nebylo, museli jsme zaplatit celou částku
Dobře si to pamatuju, protože mi to přišlo strašně zvláštní, tak koukám, že si úřady dělají svoje „zákony“.
Jinak taky mně otíká víc pravá než levá
, to už je úplně hloupý, jak se po tobě „opičím“ (termín, kontroly, teď už i otoky )
, opravdu synchronizace jako hrom ![]()
Krásný večer všem…
No a protože máme spojený obývák s KK, tak po večeři půjde přítel s Honzíkem u mýt ruce a vyhlížet z okna v pokojíčku Ježíška a já mezitím naházím dárky pod stromek a zazvoním ![]()
Tak tak to máme v plánu ![]()
Zziny, k těm otokům - když jsem doktorovi řekla, že mi otékají nohy, tak se ptal, jestli obě stejně a pokud prý jedna víc, tak mu to mám říct nebo jet do nemocnice. Nevím, jestli je to taková tragédie, když ti jedna oteče víc. Ani nevím, jak bych to řešila, ale takhle mi to řekl… snad to nebude nic hroznýho. Mě teda otékají obě stejně a mám je jako koule zeměkoule ![]()