Poradna duly
Jana Čurdová
Zziny a tak budeme rodit současně a on-line, ne? Ať je na emimi nějaký vzrůšo
![]()
Jinak jsem KO
, mám uvařené obě polévky na zítřek, rybu zvládnu zítra a bude. Ještě jsem něco požehlila, pouklízela a už na všechno kašlu
Práce počká a já bych chtěla zítra klídeček ![]()
Užijte si krásný večer. M.
Já mám žehelení jako hrom ale už jsem řekla mýmu že to počká ![]()
Dodělala jsem salát a zítra už jen klídek a udělat večer rybu a řízky.
Ahojky holky
tak já vezla Andělu kekamarádce a polovičku na pohotovost. Si ho tam nechali.
Dali kapačku a čekají na výsledky krve. DOufám, že ho zítra pustí. Nákup jsem udělala sama v Kaufu…doufám, že mám vše. A koupila jsem i stromek…asi ne nejlepší koupě ale máme ho.
My ozdobíme asi spolu s Andělkou stromeček…uvidí se po vizitě co bude. Když tak posuneme Vánoce. Beruška z toho hlavu ještě naštěstí nemá
A pak mně nakrkla tchýně… Volala, co děláme… tak jsem ji řekla, že vybalujeme nákup..a ona na to jestli nechceme přijít, že už má vše hotovo a Petr už nic nebude muset dělat
vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr… tak já se tahám s nákupem, stromkem, mám napečíno…
To by byli Vánoce…já s pupkem by jsem lítala po baráku a hlídala Andělku, aby ji něco neušpinila a u stolu bych ji musela krmit… Promiňte ale jsem si musela vylít srdíčko a tzeď jdu do postele… mámtoho dost
Ahojky holky
tak já vezla Andělu kekamarádce a polovičku na pohotovost. Si ho tam nechali.
Dali kapačku a čekají na výsledky krve. DOufám, že ho zítra pustí. Nákup jsem udělala sama v Kaufu…doufám, že mám vše. A koupila jsem i stromek…asi ne nejlepší koupě ale máme ho.
My ozdobíme asi spolu s Andělkou stromeček…uvidí se po vizitě co bude. Když tak posuneme Vánoce. Beruška z toho hlavu ještě naštěstí nemá
A pak mně nakrkla tchýně… Volala, co děláme… tak jsem ji řekla, že vybalujeme nákup..a ona na to jestli nechceme přijít, že už má vše hotovo a Petr už nic nebude muset dělat
vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr… tak já se tahám s nákupem, stromkem, mám napečíno…
To by byli Vánoce…já s pupkem by jsem lítala po baráku a hlídala Andělku, aby ji něco neušpinila a u stolu bych ji musela krmit… Promiňte ale jsem si musela vylít srdíčko a tzeď jdu do postele… mámtoho dost
Ahoj holky, všechny Vás zdravím po straaaaaaaaaaašně dlouhé době, která TAK rychle utekla. Kryštůfek je ještě u mně v bříšku, už napjatě čekáme, kdy příjde na svět. Přejeme krásné a pokojné Vánoce!!! ![]()
Iviqv, tak to mě moc mrzí, že manžel takhle skončil
Třeba bude do rána líp a budete ho mít na Štědrý den doma
Držím pěsti, takovénovinky nepotěší během roku, natož před Vánocema
Holky, držte se ![]()
Jé, Pavli, ahoj
Taky přejeme krásné Vánoce, už jsem myslea, že jdeš oznámit, že se Kryštůfek narodil ![]()
Dobrou noc, M.
Tak holky, dneska jsem toho moc nestihla. Ten můj je taková hrabna, s tím počítačem se crcá ještě teď. Ale naštěstí jsem v klidu, nebudu se nervovat, zavřu do pokoje dveře, zítra si jen vyluxuju a hodím nohy nahoru. Dárky jsem zabalila, konečně a půjdu spinkat. Dneska mě nějak pobolívá podbřišek, snad nic vážnýho… Tak dobrou a zítřek si krásně a v klidu užijte
!!!
Ahoj těhulky,
přeji všem krásné a pohodové Vánoce, hlavně ať jsou veselé a bez starostí
.
Kristy, mně také dneska pobolívá od odpoledne pobříšek. Připadá mi, že se malá nějak málo hýbe
. Tak to pozoruji už od 12 hodin, jednou za hodinu malinkato šťourne a jen dole okolo hlavičky, nožičkama vůbec nehýbe
. Nechci ale zbytečně plašit.
K.
Ivi, držím palce, aby manžu zítra pustili domů!
ahojky…
přišla jsem Vám popřát VESELÉ VÁNOCE, bohatého ježíška a pokud se nějakej prcek rozhodne přijít na svět zítra, tak až po pořádným dlabanci a jako poslední - NEJLEPŠÍ - dáreček ![]()
iviqv - držím pěsti, ať to není nic vážnýho a manžu zítra pustí
…mmch. téda, tvoje tchýně je tak ochotná a ty takhle…
![]()
Hezké ranko,
přeji všem krásné Vánoce, plné klidu a pohody …
Fragi: možná to tak s těma porodama dopadne, akorát jestli začnem rodit stejně, tak ty dřív skončíš, protože já zase počítám s tím, že tam strávím mládí
![]()
Ivi: tak to je hrozný, ale ješě nic není ztracený a věřím, že si dneska tatínka odvezete domů rovnou pod stromeček …Jsi, šikovná, že i stromek jsi zvládla v 9 měs. dotáhnout domů .....s tchánovceme koukám, je to skoro všude na jedno brdo..
Vikisam, Napoly: koukám, že je velká šance stihnout zde do konce roku ještě nejmíň dvě mimi ![]()
Kristy , Kubi: ať bolesti ještě přejdou ..nebo že by to znamenalo, že mímískové chtěj vidět stromeček už naživo ? ![]()
…tak krásné a klidné svátky všem…
tak krásný Štědrý den
Já vyrážím ještě koupit nějaké dárky, ale jsem děsně naštvaná, protože mi stále ještě nepřišla výplata.. splatnost 14.12.
takže nemám skoro nic a budu ráda, když koupím něco Barunce ![]()
tak papaaaa.. ![]()
Dobré ranko inkubátoři.
Příjemné prožití svátků vánočních. Štěstíčko, zdravíčko, pohádky, mlsání a dnes nerodit, originální byl Ježíšek, tak nekopírovat ![]()
Iviqv: to je ale sakra mrzuté, tak to zvládněte holky a ať tátu pustí dom a zdravého!
Fragola: to jsou vize s tím spánkem, chi. Dám na tebe..nebudu se děsit neudejchání, víš co říkáš, chi.
Můj drahý včera milostivě v práci vytiskl popisky na dárky no a já pako mu zapomněla sdělit, že to má vzít i domů, takže jsem celej večer malovala a třpytkovala jmenovky. Jojo, musím ty rozkazy formulovat lépe ![]()
My jedeme ke tchýni dobrovolně, budu u nich prvně, bude nás tam hodně, tak jsem zvědavá ![]()
Ahoj,
Kecko, musím se smát, jak jsi to psala s těma jmenovkama. Stačilo si představit svého chlapa, když bych remcala, že jmenovky nedonesl, jak říká: „Ale to jsi neřekla…“
No jo, všichni jsou stejní ![]()
Večer jsme ozdobili sromeček, tak kolem něja děti krouží jako supi
Teda, máme ho letos nějaký veliký, manžel zacvakával vršek, aby se vešel do obýváku ![]()
Milé ledňačky, přejeme krásné a klidné Vánoce a užijte si svátky v pohodě…
**Krásný a klidný Štědrý den všem budoucím maminkám, miminkům v bříškách i těm, co už jsou tady. Kristýna
**
Ahoj holky, briska a miminka,
nedocitam, nestiham, doctu za par dni. Jsme od vcerejska doma, pokusim se vlozit fotecku. Vsechno OK, mala ma lehce zloutenku, ale uz nas pustili. Zacali jsme i pribirat a krasne bastime.
Prejeme vsem se Zuzankou krasne Vanoce, my uz doma nase jezulatko mame ![]()
Alik