Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
21.12.09 19:46

Já jdu na KO 28.12.na třetí monitor a pak už do porodky. Konečně jsou po měsíci povolené návštěvy.Magnesko už nesmím brát 2 týdny a chybí mi to :mrgreen: Fakt je t ovšude jinak.
Honzík dnes bude spinkat poprvé ve velké posteli, to jsme zvědaví. jen u babičky natáhl odpo spánek do pěti tak půjde asi dost pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
21.12.09 20:36

Ahojky, tak docitam s ocima na vrch hlavy -Aliiku, moc gratuluju k Zuzance, at jste obe brzy doma :)
Tyjo, zacinam si uvedomovat, ze se to blizi a driv nebo pozdeji na me taky dojde rada :) No, sbaleno porad nemam, ale aspon plus minus vim, co jeste potrebuju dokoupit. Navic jsem F. koupila k vanocum listky do divadla, jdem na Silvestra, tak do ty doby proste rodit ani nemuzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
21.12.09 20:36

Tak to já mám poslední dobou taky problém se spaním… pravidelně chodím spát okolo půl druhé a v noci se taky pak pořád budím.

Jinak mě monitor doktor dělá při každé kontrole, ale je pravda, že všude to funguje jinak.

kralishku přeji pevné nervy, koukám že do všeho nekecá jen tchýně, ale i tchána, to teda opravdu nezávidím. Nejhorší je, když si myslí jak to dělá výborně a přitom to stojí za dvě věci. Rozhodně je vidět, že tomu rozumíš víc než on, ale některým lidem to člověk prostě nevysvětlí. :nevim:

iviqv já měla s autem stejný problém, prostě jsme ho dnes nechali odtáhnout odtahovkou do servisu a prej to je taky baterkou, ale už je to v pohodě, baterku nahodili a zítra si ho můžu vyzvednout… je to super, když je člověk pojízdný.

Tak přeji holky všem hezký a klidný večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
21.12.09 20:40

mauska rodit do té doby rozhodně můžeš, ale v tom případě asi půjde manžel sám… člověk si to ani neuvědomuje, ale hrozně to letí a za chvíli tady budeme mít všechny malé drobečky. :-)
iviqv ať polovička v pořádku dorazí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.12.09 22:02

Tak, holky, dneska jsem byla u mamky a celý den jsme dělaly o cukroví! Sice jsem u toho seděla, ale záda dostaly zabrat o nohách jako konvích ani nemluvím. Ale aspoň jsme zmákly všechno a trochu jsem pomohla. Už to vypadalo, že se letos ani nebudu podílet, jak jsem zničená a nokonec to šlo. Máme všechno krásné a dobré :-D .
Co se týká toho mého spaní - včera jsem šla pozdě, až po Superstar v půl dvanáctý a stejně ve čtyři oči jak baterky. Půjdu si už lehnout, zítra jdu na půl devátou na monitor a pak poradna. Další monitor mám 29. 12. a pak už porodnice. Dneska mi manžel předpověděl, že budeme rodit druhýho místo devátýho, když je to naše mimi o týden větší. A nějak se toho chytl!!! :lol:
Tak dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
21.12.09 22:19

Jé holky, tak jsem mrkala na účet, kolik grošáků nám tam ještě zbývá a už tam mám mateřskou za konec listopadu :potlesk: :dance: :dance: Krásný dárek k Vánocům :dance:

Lucilko komplikace s postelí nezávidím, i když je super, že vám ji dodali do Vánoc a Honzík si vyzkouší spaní ve velké posteli dřív než bude mimi na světě :potlesk:

Holky gratulace ke kontrolám. Já jsem zvědavá, co mi řeknou 23.12., neměla by tam být moje doktorka, tak jsem na to celkem zvědavá. Přeci jen je vidět, že co doktor, to jiný názor :think:

Fragolko taky bych si tipla, že do Vánoc už další mimi nebude, i když kdo ví :think: Manžel si dnes libuje a chvalořečí Eminku :-P Vsadil se s kámošem, že naše mimi bude kozoroh. Kamarád tvrdil, že to bude střelec. Doufám, že mi dají to vínko, o které se vsadili, alespoň ochutnat :lol:

Jdu si dát sprchu a zkusím zalést do pelechu, snad se mi dnes podaří usnout před půlnocí :nevim: Opatrujte se a dobrou noc Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.12.09 22:48

iviqv, gratulace ke KO :kytka: a ať se ti manžel v pořádku a brzo vrátí :-)

Lucilko, ať se Honzíkovi ve velké posteli líbí :-)

Pajo, super, že penízky dorazily, to by mě taky potěšilo :-) Já už mám tento měsíc bohužel vyčerpáno a nepřijde už nic. Mateřská by mohla chodit každý týden :wink:

Na KO jdu až 4.1., mezitím na monitor do nemocnice 28.12. Můj gynekolog mě chtěl ještě objednat na 23.12., ale asi jsem se tvářila tak kysele, že si to rozmyslel :wink: Přece jen jsem byla v poradně 18.12. a uznal, že je to za 5 dnů brzo. Tak jsem ráda a doufám, že bude klídek. Rodit teda fakt v úmyslu nemám. Což o to, já ne, horší, co Simča :wink: Ale věřím, že se do velkých mrazů nepožene :wink:
Mějte se, jdu se zastlat, dobrou noc. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
22.12.09 08:38

Bré ránko holky,
tak dnes já první jo? Já bych si také ještě hajla…ale už jsem si dala železo a prý se po měn vylehávat nemá.
A jinak dnes noc dobrá. Faine se spinkalo :)
Dnes jsme šli do školky s velkým pláčem…ale poslední den.

Polovička se vrátila v pořádku. Teď ještě vychrupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
22.12.09 08:47

Ahoj holky, přeji všem krásný den :kytka:

**KPKristy ** ať KO dobře dopadne a stejně si mimi udělá co chce, ale asi by byl manžel nadšený, kdyby mu jeho předpověď vyšla. :-)

PajaF tak to je super, že penízky takhle dorazily, komu by to neudělalo radost. :palec:

fragolko doktoři někdy honí až moc, ale někdy je to lepší, i když uznávám že teď je to spíš otravný.

iviqv super, že se polovička v pořádku vrátila, to člověk vždycky trne, aby bylo cestou vše v pořádku. Jinak dobré spaní závidím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
22.12.09 09:03

Ahoj tak to mně můj chlap říkal že by bylo dobré kdybych porodili komel silvestra-protože má dovču až do 10.1. a já chtla aby se mnou první týden a s mimčem byl doma-takže podle termínu by t o vyšlo tak že by ani nešel do práce a rovnou si bral zase dovču.
Ani nevím jestli jsem vám psala že po měsíci mi přišel papír ze sociálky ale oni ho za ten měsíc ani správně nepotvrdili a chybělo tam to hlavní-razítko.Takže mi tady u nás pozastavili řízení že sjsem jim formulář včas nedodala a já to musím vyřídit znovu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
22.12.09 09:04

Ahoj Holky
vůbec nestíhám dočítat. Po tom týdnu doma, mám co dohánět. Ještě musím něco pokoupit. Dneska jdu ke tchýni. Večer mi přijede brácha, protože potřebuju ve středu na dopolko pohlídat Honzu. Jdu totiž do porodky na monitor.

Jinak vám musim napsat, že už to o nás dvou ví i moje mamka. V sobotu jí to řekl brácha. Ihned volala Radkovi a prý si moc mluvu nevybírala. No a RAdek se s toho složil (měl nějaké tlaky u srdce a žíly mu chtěly vyskočit). Tak ho starostivka Anča vzala na pohotovost. Tam mu předepsali neurol. Prý se mu po práškách udělalo lépe, a se vydali s Ančou do Tesca. No a potkali se tam s našima kamarádama, prej Radka poslali do prdele. Takže se mu všechno vrátilo. Bezva co, tak místo abych se tady hroutila já. On ještě bude opravdu za chudinku.

Jdu makat, tak se opatrujte.
Jsem zvědavá co Kosatka? Jestli byla u doktora, nějak dlouho se neozvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
22.12.09 09:41

Lucilko tak to je super. Dají si na čas a ještě to pokakají. Jsem zvědavá kdy polezou ven ty naše ratolesti…tatínkové si to plánují. Ten můj mohl mít volno až do 11 (samozřejmně na telefonu). Ale řekl, že raději pojede do práce a pak kolem 24 bude doma. Už vidím jak 1-2týden volá šéfovi, že si bere volno :D

Mon teda… ten tvůj ex je teda měkkýš. Vyprdni se na něj
Berdo jojo, ale už si zvykám. A polovička je vzorná a hlásí kde se nachází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
22.12.09 10:08

Ahojek,
tak jsem se před chvílí vrátila z obchodu,konečně můžu chodit i sama, hodně se mi po tom železe ulevilo…
Včera na kontrole bylo taky všechno v pořádku a doktor mi řekl, že na nový rok, ještě budeme určitě doma 2v1, tak mě trošku uklidnil, jelikož po dalším porodu tady jsem byla docela nervozní :lol:
Každopádně Aliikovi obrovská gratulace k Zuzance :kytka: :srdce: to budou mít doma bohatého Ježíška letos :potlesk:
Jinak u nás v porodnici je zrušený zákaz návštěv, tak to snad vydrží…Někde jsem četla, že chřipky se ve větší míře mají vrátit v únoru a březnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
22.12.09 10:20

U nás už jsou taky povolené návštěvy-konečně.
Mony to ej teda gól-nakonec se ještě hroutí on :roll: co na to říct.............
jdu uklízet-at to vše stihnu když jsou kluci pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
22.12.09 10:28

Já mám naštěstí dneska už uklizeno, včera jsem zase nemohla spát, takže jsem asi do jedné rána věšela záclony, utírala prach i koupelnu jsem stihla vydrhnout :lol: no a v osm už jsem byla zase vyspaná, nějak mi asi ten spánek nechybí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí