Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10388
22.12.09 11:59

Ahoj holky,
tak koukám, jak všichni chodíte na ten monitor. Já půjdu poprvé na začátku 38. týdne 8-o . Ten můj doktor je takovej flegmouš a má to prostě na háku. Mám ho docela plný zuby. Když mě vyšetřuje, tak to bolí jako blázen, je hrozně hrubej. Vždycky to omluví tím, že tamtudy musí projít dítě, tak ať to koukám vydržet.
Mony, to je fakt dobrý, takže na konec se opravdu hroutí ze všeho on, ale přejme mu to, hroutí se sám ze sebe.
Lucilko, tak to je také paráda, jak ta sociálka maká. Přeju pevné nervy.

Jinak s tím spaním to máte tedy perné 8-o , já zatím spím docela dobře, tak to musím zaklepat. Ale třeba budete mít potom hodná miminka, nechají vás v noci vyspat a já budu mít divožku a se spaním se to obrátí.
Hezký den, :mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
22.12.09 12:02

To já dnes gruntuju, povlíkla jsem postele i postýlku konečně. Taky peru a jdu naleštit koupelnu a záchod-máme tu už čurbes.
S těmi dr je to fakt jak kde. Od mého dr mě nic nebolí, jsem zvědavá na poradnu do porodky.Je pravda že už jsem na monitoru byla 2× a v pondělí jdu na 3. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
22.12.09 12:29

tak to máme Lucilko stejně…já jdu taky v pondělí na třetí monitor:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.09 12:35

Čus holky, opět se hlásím z KO, dneska se mimi na monitoru tak mlelo, že mi pro jistotu dělali UTZ a průtoky pupečníkem, jestli je vše ok. Samozřejmě, že je :palec: !!! Už jsem se lekla, že by si mě tam nechali… V poradně taky dobrý, ale doktor už to moc nehrotí, když mě má pod dohledem porodnice. Opět jsem přibrala, tentokrát sice jen půl kila, ale stejně, už mám osmdesát a půl - pokořila jsem magickou dvacítku :-? …

Monano, já se teda nestačím divit! Tady vidíme, jak jsou ženský silný. Chlap uteče s jinou, ženská zůstane sama se dvěma dětma a na neurolu skončí on - bomba. Myslím na tebe, buď statečná :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.09 12:38

Ještě jsem se chtěla pochlubit, že už mám dokoupeno všechno pro mimčo i fusak naaplikovaný v autosedačce :-D . Materiálně jsem připravená, teď už jen nastartovat psychiku a miminko, vítej :srdce: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.12.09 14:44

Ahoj maminy,

tak koukám, co je u vás nového :-)

Mon, teda, po tomhle bych asi manžílka zazdila úplně :oops: Drž se :-)

Kubi, tak ten tvůj MUDr. má trochu zvláštní názory, ne 8-o I když už jsem tyhle stížnosti od pár holek četla, že je velice „citlivě“ vyšetřovala doktorka :roll:

Kristy, gratulace ke KO :-)

U nás se ještě dneska maluje chodba a veranda :wink: Už máme průchozí i schody nahoru z chodby, takže paráda :dance: Jen bych teď ještě potřebovala vystrnadit manžela a tchána, abych mohla jít uklízet, je tady celkem honím :mrgreen: Mezitím peru, mám žehlení, vaření, dárky nemám zabalené, asi večer zapojím manžela :wink: A už se fakt těším, že se zítra nic vymýšlet nebude a bude klííííd :wink:
Mějte se a já jdu makat, M. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.09 15:08

Fragolo, ty takhle makáš, jo? Já to mám doma jako po boji, manžel si koupil počítač, tak to dává dohromady, má tady tři rozebraný a milion krabic, vůbec netuším, jestli byt vrátí do původního stavu… On tvrdí, že jo, ale asi budu taky muset přiložit ruku k dílu. Jen doufám, že to dodělá dneska (už je tady rozkrámováno od včerejška) a já si zítra uklidím a bude!

Jinak chceme večer jet ještě na nákup, abysme zítra už nemuseli a zítra se konečně pustím do balení dárků. Taky jsem s tím ještě nehnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
22.12.09 18:16

Fragolko, já jsem k tomu doktorovi přešla od mého když jsme se sem přistěhovali. Tchýně říkala, že je tu nejlepší ze všech a tak jsem na ní dala, ale těžce lituji :-( . Je to asi čtvrtý doktor v mém životě, co mě kdy vyšetřoval a je až neskutečný, jaký jsou v nich rozdíly.
Také jsem dneska uklízela, leštila, čistila a mám dost. Vyrazíme ještě ale na nákup, protože zítra to už nehodlám absolvovat a doufám, že takhle večer to bude volnější. Vůbec se mi nechce :-? , ale něco jíst a pít musíme.
:mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
22.12.09 18:37

Ach jo holky… a mně se zrovna dnes nic nechce a jen bych spala :(… Jdu aspoň žehlit a umyju nádobí. Jste takovejmůj motoreček hnací.

My pojedeme na nákup zítra :(. Dárečky, až na jeden, zabaleny.. ten jeden je veliký a kouká spoza skříně. Doteď si ho malá nevšimla. Kdyby byl v papíru, tak ho hned najde, takže ho zabalím až před večeří.

A už mám baterku v autě :-) , nastartovalo hned jupíííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
22.12.09 19:55

Ahoj holky,

ty jo par dni se sem nedostanu a uz jsou na svete 2 miminka. Takze velika gratulace!!!

Kralishku a jak pak se citis? Mame stejny termin, tak zjistuji situaci :) Ja uz se male nemohu dockat, uz je to na me dlouhe. Boli zada a je nuda, doma uklizeno a vse na malou pripraveno… Tak uz aby byla na svete. 30.12. slavim narozky, tak jsme zvedava, jestli je pristi rok budu slavit spolecne s malou :-D

Fragi,mohla bys mi prosim take zaslat tvuj kontakt? Az se mala narodi, tak abych ti mohla dat vedet… Dekuji…

Tak ja uz holky jen hodim do tasky zupan a jsme vazne pripravena… Akorat mi uslo kolecko u kocarku, tak jeste to nechat zalepit a jsme v poho… :lol:

Hezky vecer A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.09 20:17

Tak jsme se vrátili z večerního nákupu a vůbec jsme si nepomohli. Lidí všude mraky a zboží žádný :nevim: . Tesco bylo vybrakovaný, žádný ovoce - děs běs! Aspoň mám věci na salát a pečivo v mrazáku. Zítra už mě nikdo do krámu nedostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
22.12.09 20:30
KPKristy píše:
Tak jsme se vrátili z večerního nákupu a vůbec jsme si nepomohli. Lidí všude mraky a zboží žádný :nevim: . Tesco bylo vybrakovaný, žádný ovoce - děs běs! Aspoň mám věci na salát a pečivo v mrazáku. Zítra už mě nikdo do krámu nedostane…

No teda… aby jsme zítra něco sehnali…aby jsme neseděli u štědrovečerného stolu jen o polívce :D. A ještě mám kousek pangase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.09 20:35

No, já úplně čuměla, čekala jsem před Vánoci přetékající regály a místo toho se tam lidi rvali o posledních pár kousků všeho. Snad ještě doplní zboží a já zítra vyšlu miláčka aspoň pro ananas :-) . V Baumaxu jsme chtěli koupit nějaký mašle a tašky na dárky a je to bída s nouzí.Takový torzo. Tak třeba ostatní pořídíte líp,… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
22.12.09 22:39

Ivi, koukám, že máme stejný termín porodu :-P a také jsem koukala, že jsi ze Slanýho. Budeš rodit tam??

My jsme se večer také vrátili z toho nákupu a v Kauflandu to šlo. Zboží tam měli jako normálně a lidí tak akorát. Ujíždím teď dost na mandarinkách, tak jsem si jich nakoupila hafo do zásoby :dance: .
Dobrou noc, pá K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.12.09 22:56

Kubi, tak pokud by to šlo, asi bych od takového doktora prchla :-? Máš tam u vás nějakou možnost?

Alky, já bych občas tu nudu doma brala :lol: Číslo jsem poslala, jsem zvědavá, kdy se vaše malá rozhodne kouknout na svět :wink:

Já dneska nakoupila s dětma v pohodě, ale zítra už vysílám manžela :wink: Už se mi nikam moc nechce :roll: Já jen pořád nechápu, jestli toho lidi přes svátky sní tolik, že dělají jak praštění :roll: Je to každý rok stejný 8-o Pak ještě blázinec před Silvestrem a budeme to mít za sebou 8-)
Máme vymalováno a poklizeno, tak je to super, akorát jsem ztahaná jak pes. Ještě zítra dorazím, co je potřeba uklidit a hotovo 8-) Teď jdeme balit dárky, tak nás snad nikdo nenačapá :wink:
Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital