Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
20.12.09 21:37

Holky, tak Paja to přivolala :wink:

Před chvílí psala Aliik:
Dneska ráno se narodila Zuzanka, 2590 g a 49 cm.
Večer jí praskla plodovka a o půl 7 ráno byla malá na světě.

Aliiku, moc gratulujeme a ať se má Zuzanka k světu a maminu moc nezlobí :-) :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.09 21:49

Taky blahopřeju a nestíhám se divit. Už to začíná!!! Vždyť jsme LEDEN2010 :-) ! Hlavně ať jsou miminka zdravá, je jedno, kdy přijdou… A jsem napnutá, kdo bude další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.09 21:54

Fragol, ještě by mne zajímalo, kdy měla Aliik termín a kde je vlastně ta tabulka, jak jsi vyrobila. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.12.09 21:58

Kristy, už jsem si to upravovala v nastavení, ale ještě mi to pod metříka nenaběhlo, chvíli to trvá. Ha, už je to tam :wink:
Aliik měla TP 3.1. a tabulka miminek je na str. 198 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.09 22:20

Dík, já jsem z toho úplně paf. Obě porodily o čtrnáct dní dřív, kdybysme takhle rodily všechny, tak já vycházím na příští sobotu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
20.12.09 22:28

Jéééé hurá :dance: , další miminko na světě. Ali i Zuzance přeji hodně zdravíčka! Takové dobré zprávy se krásně čtou :mrgreen: .

Holky já si začínám připadat hrozně hnusná. Jak mám nateklé ty nohy, tak jsou od shora dolů úplně stejně široké a jsem celá taková opuchlá. Raději se začínám vyhýbat zrcadlu :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
20.12.09 22:44

Jéééé, Aliiku velká gratulace k Zuzance :kytka: Oběma přeju hodně zdravíčka a štěstíííí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.12.09 22:45

no teda… * Aliik mocinky gratuluji k Zuzance, hodně zdravíčka a štěstí

Holky, asi se oholím až 2 týdny před termínem a nebudu psát, že jsem připravena… nejsem, nejsem nejsem a ani prcek…začína mi vrtat v hlavě kolik tak má cca kilo, když Zuzka má 2 a půl

Kubino…mně sttraaaašne roste prdel a už i stehna

Příspěvek upraven 20.12.09 v 22:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.12.09 22:47

Kubi, já otekla dost ze včerejška na dnešek :roll: Celkem mě to ničí, dneska jsme byli na chvilku ven a měla jsem problém, dostat se do bot :zed: Nakonec půjdu ještě pro nové boty nebo bude čekat, že se oteplí :wink:

Kristy, nestraš :-) To bych rodila na Nový rok.

Ale teda, holky, předpokládané TP jsou těm mimčům úúúúplně ukradené :mrgreen:
Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
20.12.09 22:55

Kristy mě to podle týhle teorie čeká už v pátek!!!! 8-o No, já jsem malý říkala, že Štědrý den chci být ještě 2v1 a pak už mi to je jedno, ale … :lol: Radši nad tím nebudu přemýšlet, ona si to malá udělá stejně podle sebe :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
20.12.09 23:05

Teda holky vy jedete! já to nestíhám ani dočítat.. natož reagovat a pát :-)
ale JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, další mimi!! Velká gratulace Aliikovi a Zuzanku vítáme na světě
To já mám času ještě dost i kdyby to bylo o 14 dní dřív.. naopak by mi to asi ani nevadilo :-)
tak brou, bolí mě zub, pokusím se to zaspat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.12.09 04:29

Tak to už jse hrůza!!! Už od půl čtvrté čumím, na dnešek jsem spala přesně čtyři hodiny :-x . Všude noc a já taky už straším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
21.12.09 07:27

Ahojky,

Aliik:obrovská gratulace k Zuzance !

Já teda zírám, jak se to tady rozrodilo, to ještě stihneme do Vánoce alespoň dvě miminka :mrgreen: :mrgreen: , hlavně ať jsou všechny zdravý..

Berdo: to je fajn, že už je manžel zpět, taky se vždycky celkem bojím… :wink:

Fragi: taky nechápu, jak to všechno stíháš, jsi vážně hrozně šikovná, se úplně stydím, že při jednom dítěti mám jen to nejzákladnější cukroví a ještě pár kousků :oops: :-)

Kubino, ivi, Fragi: taky si připadám už hrozně hnusná :zed: , prostě kříženej vorvaň s velrybou , já už chci svoje obtažený rifle :cert: začala jsem taky pěkně v sobotu natíkat, celkem mě to vylekalo, protože si myslím, že u Leonky to bylo mnohem později… no z těch botů mám hrůzu, vůbec nevím v čem budu chodit :nevim: :-) ..no kotníky děs, stehna a zadek, to už je škoda řešit… chjo

kosatko: tak ja je ? je to lepší, taky ta chřipajzna mohla přijít dřív, že..nebo nejlépe vůbec.. Mám z ní taky hrůzu..

tak zatím, ani bych se nedivila, že až zase kouknu, bude zde další mimi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
21.12.09 08:21

Bré ránko,
tak Andělka byla zlatíčko(vstávání do školky)…nebrčela. Akurát jsem ji musela schovat nos pod šálu…mami zima nosík :D. Asi ji koupím kuklu pod stromeček. A samozřejmně chrchlající dítě… tak doufám, že nic na svátky nechytíme

Já nemohla nervama usnout, jakse to tady rozrodilo a přemýšlela jsem, kam bych teď šoupla malou kdyby ta začalo.Musím se už domluvit a zjistit kdobude doma a kdo nee

Jo volala som polovičce… je před Brnem,nefungujou mu stěrače a přestal fungovat termostat… pos… firemné auto. Se o to vůbec firma nestará. A ještě neposlali peníze vrrrrrrrrrr. Jsem hrozně :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
21.12.09 08:52

Sylvii opožděně ale VŠECHNO NEJLEPŠÍ BARUNCE K NAROZENINÁM, hodně zdravíčka a at mamka s tatkou nezlobí :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí