Poradna duly
Jana Čurdová
Ivi jůů, moc děkujem za přání.. jooo, s rodičema je potíž
ale snad budou hodní ![]()
Ahoj holky,
tak si „po ránu“ přijdu jak vyvoraná myš. Od šesti jsem čumákovala do zdi a přemýšlela, kdy mi ta mateřská asi dorazí a jak to bude
V osm jsem usnula a teď to vstávání nějak nemůžu „rozchodit“. Nicméně jsem si volala na tu sociálku a paní mi sdělila, že 17.12. ty dávky uvolnili, ale mají 10 dnů na výplatu. Sama mi říkala, že do 23.12. to asi nedorazí, že spíš mezi svátky
Naštěstí mi to přijde na účet, na rozdíl od nemocenské za část listopadu. Tu už teda taky „uvolnili“, ale ta přijde zase složenkou a to jsem jim jak tupoň už v půli července psala doporučený dopis, že bych to opravdu ráda na účet
Ach jo, takže do Vánoc nic, asi večer svolám rodinnou radu, přepočítáme grošáky a uvidíme, jak vyjdeme ![]()
Jinak si holky taky přijdu jako hroch. Zrcadlům se vyhýbám a když se rvu do zimní bundy, tak se modlím, ať to ten zip vydrží. Boty zatím jakš takš jdou, ale není všem dnům konec… ![]()
Opatrujte se, dnes tu u nás krásně svítí sluníčko (na teploměr jsem raději nekoukala), tak se jdu hodit do gala
a zajdu na poštu a koupit poslední dárky k Vánocům ![]()
Pěkný den P.
Brýtro, taky bych nejradši ještě spala, ale mám toho dnes hodně v plánu - opět úklid a drobné domácí prace typu vyměnit zásuvky, namontovat police a tak:).
Diskuze o linu se včera maličko zvrtla v hádku, při které já raději jen mlčela a dělala se menší a menší, protože šla po linii tchýně - můj drahý a tématem bylo, proč to dělat podle někoho, kdo nemá prachy a musí se mu furt jenom ve všem pomáhat (švagrová), ale užívá všechen komfort a proč my máme být biti tím, že nám se pomáhat nemusí. No, zážitek.
K Zuzance Aliikovi moc blahopreju. To bude pekny darek pod stromecek. Koukam, ze TP jsme mely temer ten samy. Ja bych ale radeji jeste vydrzela pohromade - ted je tu jeste furt co po malovani sklizet.
A holky, taky jsem se pristihla, ze se temer nevejdu do zrcadla a dnes na vaze jsem se opet nepotesila (89,5kg), ale co, prece se tim nebudeme stresovat, ne? ![]()
Jééé další mimi, gratulujeme a přejeme šťastné žití. ![]()
Ahojte cholky. Měla jsem tu o víkendu ségru, tak už ani nevím na co odpovídat. Rozhodně taky otíkám ![]()
Ráno jsem vstávala na kontrolu a vše OK.
Vánočním úklidům zdar a rodit až v lednu, dle plánu! ![]()
Ahoj holky,
teda Kraliskhu, nemáš to jednoduchý, tohle fakt nezávidím.
Holky, psala Beckovka, že asi zítra půjdou domů, mám vás všechny moc pozdravovat, ptala se, jestli se dál rodí, tak jsem malou Zuzanku hned napráskala
, jestli jsme všechny v pořádku a zdravé. Tak jsem jí poreferovala ![]()
Jinak se hlásím do klubu nespavců, já straším cca od 4 hod a když už jsem konečně usínala, tak byl zase čas na buzení dětí
Manžela už mám doma, byli jsme nakoupit a já se zařekla, že na nákup mě už letos nikdo nedostane
To je šílený, kurňa, kde ti lidi berou peníze?
Popadla jsem jen to nejnutnější a mazala pryč ![]()
Mějte se zatím pěkně, dneska je nádherně, aspoň, že to sluníčko svítí. M.
Alí tedy to je zprávička. Moc gratuluji k Zuzance. Ať se máte báječně a trochu ti závidím
Ahojda pupíci,
tak jak koukám, nevyhýbám se zrcadlu sama a je nás už víc. Když se obleču do svetru a do kabátu, tak si připadám, že se vůbec nemůžu už hýbat
, koordinace těla nula. S botama jsem to vyřešila tak, že jsem si pořídila válenky, takové ty důchodky. Vypadají tedy opravdu zvláštně, ale jsou neskutečně pohodlný, široký a teploučký.
Dneska jsem byla na KO, doktor toho zrovna moc nesděluje, prý vše v pořádku, CS3. Na monitor půjdu až 4.1.
Fragolko, byla jsem dnes v Kauflandu koupit jen rozhlíky a mandarinky a také jsem žasla, kolik tam bylo lidí
. Se všichni snad úplně zbláznili, lítají tam a strkají se , jako by to byl jejich poslední nákup v životě. Příště půjdu nakoupit někdy večer, před zavíračkou.
Vás nespavců je mi líto, to musí být šílený v noci čučet do tmy
. Jedině zkusit chodit spát později.
Kralishku, teda vás to lino stojí hodně sil. Kdy ho jdete vlastně koupit??
Ach devcata, je mi ouvej. Dnes tu jeste prisel „kutit“ tchan. Me by z toho jeblo. Ja, clovek se smyslem pro detail a cit pro barvy, trpim. Prisel nam vymenit zasuvku i s vnitrni krabici, kdy za takhle (s prominutim) rozjebanou zed a amaterskou praci se sadrou mam problem s usmevem podekovat (protoze mam pocit, ze jsem si to take mohla udelat sama:). A jeste jak do toho jebal, tak popraskala zed, chjo, ale prej to ani nebude videt. Argument jako stehno - uuuaaaaa
.
No, tak si pak dojedu koupit smirgl mrizku, spachtlovaci hmotu a bilej primalex a vylepsim si to dle sveho.
Tak si tu ted pro jistotu sama zazehluju hrany u cerstve uriznute police do kuchyne. Nechci riskovat „pomoc“ a krom toho, ktera z nas neumi dobre zehlit a zachazet s nozem, ze jo? ![]()
A Kubi to lino zarizuju samozrejme ja, protoze kdyby to bylo na druhe strane rodiny, tak tu budeme behat po rozdrobene sterce a linu jeste pristi stoleti. Ale nez padne rozhodnuti o barve, tak se asi nic nezaridi. Proste pred mimcem uz to nebude.
Kralishku přeju pevný nervy. Ti Tvoji skorotchánovci jsou ale esa, to by jeden brečel ![]()
Mně teď odjela mamka, pěkně jsme si pokecaly, daly cukroví a já jsem nějaká utahaná, tak se asi na chvilku půjdu natáhnout ![]()
PajaF, jsou to desne mili lide, ale nekdy je s nima kriz. Ja jsem holt ten ultra praktik, do nedavna slecna manazerka a oni jsou umeleckeho razeni. Ale co, az dokutame hnizdo, tak snad zase uz bude trochu vice klidu. Hlavne, at ve zdravi vsichni prezijeme Vanoce:).
Velká gratulace
![]()
Aliiku přeji malé Zuzance hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka…
![]()
To je super, že už se tady taky rodí… tak ať to všem proběhne lehce a hlavně aby vše bylo v pořádku, hlavně miminko.
A holky nerodit dnes, byla jsem na cvičení a hned nám v porodnici říkala, že dneska mají úplně plno a na příjmu, že čekají další. ![]()
Teda, holky, tady nikde nikdo, snad nerodíte?
![]()
Kubi, jestli já začnu chodit spát ještě později, tak můžu klidně zrušit postel
Já chodím spát nejdřív 23.30, chvíli uspíma a ve 4 hod jsem vzhůru. Většinou mi takové spaní vychází na kždou druhou noc, tu další jsem už tak hotová, že spím
Meduňku piju, pak už jedině paličku k posteli a poprosit manžela, ať mě při nespavosti klepne ![]()
Kecko, gratulace ke KO ![]()
Kosatko, dneska jsem byla v DM pro plínky a ty mini 42 ks opravdu stojí 139Kč
Ale možná už je máš doma a jdu s křížkem po funuse ![]()
Berdo, jasně, dneska nerodit ![]()
Tipuju, že další mimnko už do Vánoc nebude.
Jdu ještě poklidit a pak si odfrknu ![]()
Ahoj holky, hlásím se po odmlce. Měli jsme problémy s Honzíkovo postelí, no hrůza. Dva dny jsme ji skládali a už je konečně hotovo.
Co je tu nového??Alik už má mimi?????
DOufám že díky těm nervům s postelí a slavnou dodavatelskou firmou neporodím dřív a do vánoc vydržím
To bylo nervů, hádek apod ![]()
Krásný večer holky,
tak se hlásím po KO (kamarádka mi půjčila autí). Moje jen škitlo a nic. Takže musíme koupit baterii:(.
Malá se fakt malinko otočila,ale prý má hlavu dole. Tak budu věřit dr. CS5 nezměněno
a za týden na kontrolu. Snad už i s monitorem. A magnezko mám brát dál.
Tak část peněz dorazila, takže dárečky mám. Zítra dobalím. A polovička je šikula a vrací se už dnes ze Slovenska.