Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2789
19.12.09 16:05

no holky… minimálně se malá otočila zády napravo. Mám vybouleno břicho na pravo… a proto ji asi i míň cítím. už chci na KO a monitor

Kpkristy my jsme se těm davům včera vyhli :).

já taky žehlila a ještě dnes uděláme osí uly nebo jak se to jmenuje

Koukala jsem na MMB a lidi už zdobí stromky. To my ho ještě ani nemáme doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
19.12.09 16:15

Kralishku, tak to máš tedy doma fakt veselo. Tolik názorů na jedno lino :-? . Souhlasím s tebou, drž se zuby nehty toho, co sis vybrala ty a co se líbí tobě. To je divný, že se tam tý sestře chce bydlet s vámi, že jí také nechybí soukromí. Asi nemá žádného přítele viď?
Ivi, neboj se, malá je v bříšku určitě dobře.
Jinak já mám dneska také pocit, že se mi bříško pustilo trochu níž :-) .
pá K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
19.12.09 16:21

Kralishku jo a s tchýni se drž… Znám to kecání do života. My jsme se skoro kvůly ní rozešli. Teď naštěstí manža pochopil co máti dělá a drží s náma. Naposledy se pokoušela do naší mini koupelny nacpat skřínku pod umyvadlo. To bych měla polámané všechny prstíky na mých 41 chodidlech. Vzdala to když jsem ji řekla ať to udělá když chce, ale že až odjede dám ji pryč :twisted:

Kubino, Mon děkuji, nějaká jsem nervní a plaším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
19.12.09 17:03

Kristy tak to jsme nastupovaly na mateřskou skoro stejně. Já jsem nastupovala 20.11.
Zkusím v pondělí brnknout na to jejich nové call centrum a uvidím, co mi sdělí. Bohužel naše firma spadá pod sociálku na Praze 8, která je prý úplně nejhorší. Z dob kdy jsem dostávala nemocenskou mám ale zkušenost, že se občas vyplatí dělat ze sebe idiota a volat, mailovat a prostě se nenechat.
Ach jo, kdyby člověk ty penízky tak nepotřeboval :cert:
Kralishku boje s tchýní a švagrovou nezávidím. Já je mám „naštěstí“ 100 km daleko a na návštěvě u nás za ten 1,5 roku byli jednou. Občas mě zase na druhou stranu kvůli manželovi mrzí, že nepřijedou. Třeba teď když bude malá … uvidíme 8-o
Jinak jsem si odpoledne na dvě hodinky schrupla, teď jsem si dala svačinku a čaj z maliníku a přemýšlím, co budu dělat bo se mi niiic nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
19.12.09 17:16

Devcata, diky za podporu. Neuveritelne mi prislo, kdyz pred chvili jeste ta ma skoro tchyne volala, ze nad tim jeste furt premysli a ze by se opravdu moc premlouvalo, aby se to udelalo podle sestirky, protoze ona taky asi jeste leta bude, zatimco my mame sanci, ze si poridime neco jineho, tak at ma, co se ji libi. Muzu rici, ze jsem do toho telefonu toho moc nerekla, abych neprohlasila, ze prece neni nasi chybou, ze oba s pritelem makame a vydelavame penize, zatimco slecna svagrova si ve svych 31 letech stale jeste studuje a zije studentskym zivotem, tj. bohatym na spolecensky zivot a chudy na penize.
Jsem vztekla a frustrovana - jdu do sprchy, a pak s drahym na veceri - jdeme seznamit moje a jeho rodice - at se jeste pred narozenim te nasi princeznicky poznaji. To bude sekec-mazec :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.12.09 17:23

Ahoj maminy, teda ve zase jedete :-)
Kraliskhu, řeči o budování nezávidím, stačí mi manžel, ráno se bavil s tchánem, jakou barvu chceme na futra a už jsem jen slyšlela, že šedou 8-o Hlavně, že jsme se už dávno domluvili na béžové :zed: Tak jsem aspoň stihla zakročit :wink: Ona by teda šedé futra k hnědům dveřímy byla fakt parádní :lol: Drž se a ať ot máte brzo hotové. A bez nervů :-)

Iviqv, neboj, malá tě určitě jen „pokouší“, určitě je v pořádku :-)

Kosatko, super že už je líp :-)

Pajo, kyčle mě bolí jak sviňa :zed: Večer už jsem nepoužitelná a jsem ráda, že ležím nebo aspoň sedím. Mám pocit, že kdejaká stoletá babička musí chodit líp než já :wink: Kilama to nebude, mám hore 6,2kg a bude to fakt jen hormonama, takže při představě, že ještě měsíc budu trpět, vstávají mi vlasy hrůzou na hlavě :roll:

Jinak jsem si, já blbec, udělala dopoledne ještě dvě těsta a jedno na nepečené a teď toho trpce lituju :wink: Nepečené už mám, teď půjdu ještě vykrajovat, na což se těší hlavně děti :wink:

Ještě vám musím napsat „hlášku dne“ našeho Davči. Ptala jsem se ho, jak vypadá Ježíšek a on mi povídá, že Ježíšek má oči, uši a čumák a na zádech píchačky :mrgreen: Takže to bude taky jedno z dětí, které si Ježíška představuje jako ježka :-)
Mějte se a já jdu pracovat :-) M:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
19.12.09 18:13

Fragolko Davča fakt válí :dance: :palec: Lepší si Ježíška představovat jako ježka než Santa Clause :wink:

Kralishku večer pevné nervy. Takovýhle „cápky“ jako je Tvoje skoro švagrová úplně „miluju“. Všechno mají u „huby“ a ještě si budou vyskakovat, ach jo. Já mám takovýhle bratránky a sestřenku. Fakt mazec, sestřenka dostala od tatínka byt a když jí přišlo vyúčtování elektriky (doplatek), tak mu volala, co s tím má jako dělat, že mu tu složenku nechá doma na stole a jestli by s tím „něco“ neudělal :zed: Tak tatínek doplatek uhradil a začal platit vyšší zálohy :jazyk:
Manžel se mi vždycky směje, že mě to tak rozčiluje, ale když mně to přijde nespravedlivý, nesportovní, nevýchovný a prostě tak vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.12.09 18:36

Kralishku přeji pevný nervy s tchýní i se spolubydlící :cert: :cert:
Já teda s tchánovcema bydlim pod jednou střechou i když máme každý vlastní vchod.Musim zatim zaklepat že v pohodě.
Jinak jsem opravdu byla celý den bez teplot tak už se snad blýská na lepší časy.Už jen ta rýma.
Fragolko davča dobrý :palec: , alespoň si udělal představu sám, a neloudí podobu ježíška na rodičích.Lepší dítě s fantazií než bez ní.
Ani ty nevíš kolik stojej plínky babylove mini? mám pocit že je kupuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.12.09 18:37

Holčičky, nemáte to s tím příbuzenstvem jednoduchý, to vám vůbec nezávidím. Já mám naštěstí všechny v pohodě, ale odlehčím debatu a trochu vás pobavím, i když mě to zábavné moc nepřijde… K Vánocům dostanu od tchýně povlečení na postýlku s obrovskýma červenýma beruškama a zelenýma čtyřlístkama :poblion: , i přes to, že jsem chtěla neutrální (vzhledem k tomu, že neznáme pohlaví miminka) a nedivoké. Tohle je divočina, že bych brečela :pankac: . Ale proti vašim starostem maličkost, to je jasný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
19.12.09 18:55

Hezký večer,

kosatko: bezva, že je ti líp :wink: :palec:

fragi: ty mě s těma kilama dovádíš k šílenství :mrgreen: , já už jsem 14+ a pořád to šplhá nahoru, ale začínají mi otíkat kotníky, takže asi voda .. :roll:
Jinak moje řeč..zrovna dneska jsem si říkala, že kdyby jsme byli těhotný třeba rok místo 9 měsíců, tak to stoprocentně „nedám“ ..

Ivi: asi se včera něco dělo, napřed se mimís nehýbal, že jsem z toho bylo mimo a večer začalo rodeo a teď s hrůzou čekám, kdy začne škytat, protože mám taky dojem , že se přetočil snad hlavičkou hore.. :roll: , takže ani nevíš jak tě chápu

kralishek: stůj si za svým, musí to být hrůza, když se do věcí montuje tchyně + tchán, ještěže já mám ty svoje dostatečně daleko a i tak tak je to někdy o nervy..

ad mateřská: bohužel mi taky ještě nepřišla, budu je muset popohnat, ach jo zrovna před Vánocema..

Mějte pěkný večer… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.12.09 19:25

Jinak co se týká představy Ježíška jako ježka, tak takovou jsem jako dítě měla taky :-) . Je to docela hezký, jak ten ježeček nese na bodlinách pytel s dárky, ne? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
19.12.09 19:32

Ahoj holky, přeji všem hezký večer :-)

tady to jsou úplné romány :lol:
Asi jsem tady nezaregistrovala po takové době všechno, ale koukám že tady taky řešíte plenky. Teď mají akci v Tescu na Huggies Premium - 62–86 ks
Běžná cena za 1 ks 399,–, cena za 2 ks 399,–, takže jedny zdarma :palec: a platí to do 24.12., jen nevím jestli to tady už někdo nepsal. Já si tam koupila dvojky od 3-6kg.
iviqv já mám stejný problém, vyboulené břicho mám každou chvilku, jak se tam malá neustále točí… horší to bylo teď na monitoru, kde sestřička trochu znervózněla, když nemohla najít malé srdíčko, ale jelikož se tam pořád mlela, tak já byla úplně v klidu, jen se tak blbě převrátila, že mi ten monitor nemohla skoro ani natočit. To víš, už tam nemají moc místa, ale určitě je malá v pořádku, neboj.

Kralishku tchýni musíš brát vždycky trochu s nadhledem a pak to snad půjde, i když ne vždycky. Jen se nesmíš nechat lehce rozhodit. :-? Jinak jsem na tom jak Pajaf, tchýni mám naštěstí 300km daleko, ale i tak je to občas na nervy a ještě k tomu je to učitelka…

fragola Davídek mě teda celkem pobavil, hlavně že má takovou představivost, je to lepší než nemít žádnou.

Já byla dnes na lední revue s Minnie a Mickey Mousem a musím říct, že holkám se to moc líbilo, fakt super. Jen je hrozný, jak jsou všude zácpy a člověk pak většinu dne tráví v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
19.12.09 19:37

KPKristy to ten ježek, ale moc dárečků neunese :mrgreen:

Já mám od úterý manžela v Anglii a výjimečně jel autem, že tam nakoupí nějaké dárky. Dneska se měl o půlnoci vrátit, ale když se chtěl dostat tunelem přes moře, tak tam zamrzlo asi pět vlaků, tak musel trajektem do Francie, kam se mi málem nedostal… protože tam je hodně sněhu a dálnice částečně uzavřené, tak doufám že mi dorazí v pořádku a nezamrzne někde na dálnici. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.12.09 20:08

Berdo, to je teda bezva! Tak ať se ti v pořádku vrátí. Já tohle znám. Ten můj sice jezdí jen v rámci ČR (každý pátek z Brna do Českých Budějovic a v neděli zpět), ale v zimě to vůbec není příjemný a taky vždycky trnu, aby se překodrcal přes vysočinu v jednom kuse… Tak přeju klidnou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
19.12.09 20:28

Kralishku, tak to je dobrá akce seznamovat rodiče :mrgreen: , já na to ráda vzpomínám, bylo veselo a na štěstí si padly do oka. Jinak tchýně měla při zařizování našeho bytu také tendence prosazovat své názory. Vždy jsem jí poděkovala slušně za názor, řekla jsem, že se nad tím zamyslím a úplně vše jsem si udělala a koupila podle sebe. Na konec se jí to líbilo, takže u nás to dopadlo dobře.
Berdo, to má manžel na cestě blbé překážky. Držím palce, abys ho měla brzy doma.
:mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital