Poradna duly
Jana Čurdová
Já to taky nechápu a na sklenku nemám vůbec chuť. Snad bude zítra lepší nálada.
Na vánoce jsme měli být u mojí mamky. Slavíme tam vánoce už asi 12 let, od doby kdy mi umřel táta. Aby mamča nebyla sama.
Já bych šla k mamce i tak, aspoň Ti bude trošku oporou (a ty jí, i když si asi ve finále pěkně pobrečíte
), ale společně uděláte pěkné Vánoce i Honzíkovi a přeci jen, na Vánoce nemá být člověk sám. Ale je mi jasný, že se Ti do nich vůbec nechce a nejradši bys někam zalezla a na všechno se vykašlala…
Ahoj,
Mon, taky bych prchla k mamce
Aspoň na chvíli… Ach jo, kdybysme ti mohly nějak pomoct
Moc mě to mrzí, hlavně to, že se takhle nervuješ, když jsi těhule ![]()
Některý chlapy asi nikdy nepochopím ![]()
Kosatko, super, že máš aspoň ty dva dny na domácí léčení. Snad bacila rychle přemůžeš ![]()
Zziny, teda, ty nás napínáš ![]()
Všem přejeme dobrou noc
M.
Dobré ranko bříškandy. Jak jste se vyspinkaly?
Mon, říkám si jestli by třeba fňukání před manželem taky nezabralo? Plakala jsi včera před ním? On jestli vidí, že ty to zvládneš, tak je třeba děsně hodnej a pomůže té druhé… Oni to jsou jen srabíci totiž… Návod na ně není, ale myslím, že dělají vždy to nejméně komplikované. Vánoce to už nezachrání, ty jsou hold v háji a u mamče budeš kvůli malému statečná, ale ví vůbec jak se trápíš a jak to bolí?
Pohlaď bříško a říkej si o pomoc ![]()
Čau kočky, přeji dobré ranko http://www.beruska8.cz/…atka2/84.gif
V noci jsem vůbec nespala a skoro celou probulela.
ALE, hodně mi to pomohlo.
Dospěla jsem k názoru, že to s Radkem ukončím sama. Když nemá dost odvahy rozlousknout to sám.
Ono toho už vážně bylo i na mě trochu moc. Dál dělat ze sebe kravku nenechám a nejistota je hrozná věc.
Jsem normálka, fakt nabitá energií.
Ještě vám chci poděkovat za podporu.
A slibují, že už si budu písmenkovat jen o miminkách a porodech.
Příspěvek upraven 18.12.09 v 06:58
Ahoj Kecko,
to víš že jsem před ním bulela.
On mi vlastně celou dobu naznačoval, že jsem silnější a hlavně samostatnější.
A Anča potřebuje pomoci, protože je bez něj v řiti.
No necháme toho, přeji krásné ranko.
Co vlastně děláš tak brzo vzhůru?
Dobré ranko kočko. Jojo, není nad charitu… Máš asi pravdu, co s ním, když je slaboch a neví co chce a takhle lidi trápí! Spolehnout se na něj nedá. Co říká bříško na plakání? měla bys odpočívat ať nejsi ještě víc marod.
Já šla před šestou čůrat, muž výjmečně šel do práce brzo, jinak je to spáč a tak jsem si dala buchtu a čaj a trošku přemýšlela nad tebou a vlastně i vztahama…
Ale je možné, že ještě usnu, chi
Taky se mi klížej očíčka. Snad dnešek nějak překlepu.
To jsem ti tedy nasadila brouka do hlavy. Hlavně nepřemýšlej nad blbostma a soustřeď se na bříško. Já už to budu dělat taky.
Není nic důležitějšího.
Po světě přece chodí chlapů??? ![]()
Prostě si časem ochočím jinou opičku ![]()
http://www.beruska8.cz/…pice2/79.gif
Nenasadila…on ten můj opičák mě nechal jet ve středu z besídky v 23h samotnou a nejelo metro a šaliny totálně plné, asi končil fotbal a dlouhé intervaly a milion přesedání a sněžilo…já malá s baťohem, není vidět, že su gravidka a on si paří… Takže jak říkám, spolehlivost sama… Chlapů je…ale jsou to furt jen chlapi, asi čekáme moc ![]()
No teda, taky dobrej borec. Asi měl jen momentální zatmění.
Koukám, že už si neusla. Já jsem se šla na chvilku natáhnout k Honzíkovi, ale taky už jsem nezabrala.
Monano, promiň, že se k tomu ještě vracím, ale moc tě obdivuji za to, že ses rozhodla to vyřešit sama
. Ale to je přesně to, co se stává, když si pobrečíme, vyplaví se vztek a člověk pak uvažuje rozumně. A jestli si nabalil nějakou chudinku, která se bez něj neuprdne, tak mu to budeme přát, však ona ho brzo omrzí, chlapi tohle věčně nesnesou. Ať si trhne a tobě přeju hodně štěstí a málo nervů, abys měla krásné a zdravé miminko
.
A konec smutnýho, mysleme na miminka a na to, že už se nám to blíííží
!!!
Jéje, to vám musím napsat. Před chvilkou mi přišla sms od Radka. Po tom včerejšku. Cituji:
Me na vás záleží více než si myslíš, vím že te miluji a nechci o tebe přijít. Problém je někde ve mne. Já jsem v životě nebyl takhle zmatený.
Já už jsem se rozhodl. záleží mi na vás a chci být s vámi, ale teď to nejde. Nemůžu se vrátit, když jí pořád ještě miluji.
Hodnekrát přemýšlím o sebevraždě. Jsem v bludném kruhu. Pořád ti ubližuji a přitom bych chtěl být s vámi. Jestli o vás přijdu, nemá smysl žít. Celý život se chovám jako kretén a kretén i zůstanu.
konec citace
No a teď babo raď. Mám mu říct o tom jak jsem se přes noc rozhodla. Nebo to ještě nechat, jenže to může trvat i pár měsíců. No ten mi dává záhul. Člověk by se nad ním ještě rozplakal. Toto dotáhl.
ahoj holky, dobré ráno
Tak hlásim že včera jsem už z postele nevylezla, mamka mi přivezla z lékárny nějaký sirup na kašel co můžou i těhule.Dneska je mi celkem líp a mám před sebou celý den léčení a nicnedělání.Paráda.Snad to co nejvíc vyležim.
Monano tebe obdivuju, a mysli na to, že jemu zbyde jen nějaká ufňukaná pipka, zatimco tobě dvě krásné a zdravé děti.A to je přece krásný, i když někdy dost náročný.
Zatim se mějte, jdu si uvařit kotel čaje a zalehnout.Pak se zase ukážu
Je to krutý, ale připadá mi, že ze sebe dělá chudáka a možná mu jde o to, abys cítila nějakou vinu ty. Já jsem se pět let otravovala s podobným typem, nakonec to dopadlo tak, že jsem ho vyhodila, sesypala se, ale dneska to vidím jako nejlepší řešení. Je pravda, že jsme neměli děti ani nebyli svoji, ale těžký to bylo taky. Už jsem myslela, že navštívím odborníka (rozumněj psychiatra…) a nokonec mi došlo, že to fakt není ve mě, ale je to on, kdo ze mě dělá blázna. A když pomyslím, že jsme si chtěli společně vzít hypotéku, tak se mi zvedá kufr ještě dneska…
Být tebou, přes Vánoce se na to vykašlu. Máš mamku, Honzíka, bříško. Mysli na ně a na sebe a odpočívej. Lehko se radí, já vím…
Monano, já pak usla též, jen mě teď někdo vzbudil skrytým číslem a nevím kdo…asi z práce ![]()
Jojo, je vidět, že je to chlap… Vlastně on je největší chudák… Sebevražda..hmmm.. on jako neví jak chce žít dál? že to malé je v bříšku a je jeho? Jak říkaj holky..nech to bejt…ikdybys řekla konec, taky ti to nedá…tak radši mlč. Drž se..si baba, ty to zvládneš matko ![]()
Jdu si dát druhou snídani… a nějak se dokopat něco dělat a měla bych jít ještě koupit tři dárky
jenže mě tak bolí chodit
Tak papa holky a huhulákům zdar.